Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Ερωτήσεις, βοήθεια για το φόρουμ
Δεν μπορώ να διαβάσω τα παλιά μου post και πολλών άλλων χρηστών και νομίζω οτι είναι μιά απώλεια.
Πολλά απο τα post διατυπώνουν τις θέσεις των χρηστών αφήνουν το στίγμα τους και είναι το πραγματικό τους προφιλ. Προσωπικά ανατρέχω στα παλιά γραφόμενα για να καταλάβω τί υποστηρίζουν όλοι οι φίλοι και θα ήθελα να με αντιμετωπίζουν και εμένα έτσι.
Τα 40 περίπου post μου που δεν φαίνονται πιά μου κόστισαν αρκετό απο τον χρόνο μου και δεν ήταν στο πόδι γραμμένα. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να τα ξαναφέρει πίσω;
Πολλά απο τα post διατυπώνουν τις θέσεις των χρηστών αφήνουν το στίγμα τους και είναι το πραγματικό τους προφιλ. Προσωπικά ανατρέχω στα παλιά γραφόμενα για να καταλάβω τί υποστηρίζουν όλοι οι φίλοι και θα ήθελα να με αντιμετωπίζουν και εμένα έτσι.
Τα 40 περίπου post μου που δεν φαίνονται πιά μου κόστισαν αρκετό απο τον χρόνο μου και δεν ήταν στο πόδι γραμμένα. Μπορεί κάποιος παρακαλώ να τα ξαναφέρει πίσω;
Eνα κόκκινο εικονίδιο (σαν ανάποδο μπουκάλι κοκα-κολας
) που εμφανίζεται δίπλα στον τίτλο κάποιων τόπικ, τι είναι ρε τσακάλια???
Σημαίνει ότι κάποιος έχει βάλει φωτογραφία ή άλλο αρχείο σαν συνημμένο.
Re: Γενικες προτασεις λειτουργιας φορουμ
Η λειτουργία θετική/αρνητική ψήφος που έχει ενεργοποιηθεί στα θέματα της κεντρικής σελίδας έχει χρησιμότητα κυρίως για λόγους οικονομίας. Απο ότι είδα όμως δεν υπάρχει κάποιο όριο σε αυτήν την δυνατότητα που έχει κάθε χρήστης. Ισως σε κάποιους μοιάζει με παιχνίδι και παίρνουν σβάρνα τα μυνήματα.
Με αυτές τις επιφυλάξεις που ανέφερα (όριο αλλα και καταγραφή του ονόματος του χρήστη) θα ήταν ίσως χρήσιμο να λειτουργήσει και στο forum.
Με αυτές τις επιφυλάξεις που ανέφερα (όριο αλλα και καταγραφή του ονόματος του χρήστη) θα ήταν ίσως χρήσιμο να λειτουργήσει και στο forum.
μπα Less δε νομίζω να μαστε για κάτι τέτοια....
στο τέλος θα βάλουνε και 5ψηφιο νούμερο για να στέλνουμε sms για το καλύτερο ποστ....
στο τέλος θα βάλουνε και 5ψηφιο νούμερο για να στέλνουμε sms για το καλύτερο ποστ....
- aparadektos
ΣΨΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ.καλη υπομονη μανωλη, ανοιχτα μυαλα και μπραβο παιδια για την επιλογη σας....aparadektos έγραψε:Καλοσωρίζω τον Manolis4 ως νέο μοντ του φόρουμ
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα,ελπίζω να βοηθήσω και να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης των παιδιών που με επέλεξαν..Βέβαια νιώθω λίγο γκαντέμης μετά τα χθεσινά αποτελέσματα αλλά σκέφτομαι ότι ο Σάντος έβγαλε το σακάκι,ο Μαλεζάς κουρεύτηκε και σήμερα έχουμε πανσέληνο και ταυτόχρονα ολική έκλειψη σελήνης!!!Οπότε...
- DimisK
- Επικοινωνία:
Καλορίζικος Μανώλη γίγαντα, και δημοσίως!
Σιδεροκέφαλος!
Εμείς μαζί για μια ζωή!
Σιδεροκέφαλος!
Εμείς μαζί για μια ζωή!
help me!!!
ρε παιδιά βοήθεια σας παρακαλώ!υπάρχει πρόβλημα!τα μισά και παραπάνω ποστ εμφανίζονται με γραμματοσείρα σουαχίλι!Ξέρετε τι παίζει ή μόνο εγώ το έχω τούτο το πρόβλημα?

Μανώλη καλώς ήρθες στο club των αντιπαθητικών του paokmania....
(βλέπω έπιασες δουλειά νωρίς....άντε με το καλό και νέος Γιάνκος!
)
(βλέπω έπιασες δουλειά νωρίς....άντε με το καλό και νέος Γιάνκος!
- DimisK
- Επικοινωνία:
Όντος ο Μανώλης έβαλε σήμερα το πρώτο του λουκέτο! Άντε και Μέγας Λουκετιάδης!