5. Pablo Gabriel García Pérez

gkri

Δημοσίευση από gkri »

Σώπα ρε τώρα, θα ασχολούμαστε με τον τίποτα
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Σε τέτοια ματς ίσα ίσα πρέπει να ξεκουράζουμε καποιους βασικούς παίχτες.. Τώρα άμα στηριζόμαστε στον Γκαρσία για το ματς με το λιμό που πάμε?
Άβαταρ μέλους
agave

Δημοσίευση από agave »

Παρτε φωτογραφία "fatus olus"....

http://www.goalday.gr/article.asp?catid ... id=1462230
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

γ@μησετ@.....
ρε το αστερι στην φωτο σου τι επαγγελεται??????

:shock:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

τωρα που ειπες μαρκες....για να δουμε ποιος θα τον παρει την κυριακη χωρις παμπλο....γρηγορος πολυ ρε γαμω...θα δουμε εως που μπορει να φτασει ο μαλεζακος.....

:?
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

βασικα κεντρο με ιβιτσ το φοβαμαι πολυ.....δεν μαρκαρει.....αλλα σιγουρα ειναι θεος μπροστα σε εναν αμπαλο που καθεται στον παγκο(ελληνας αμπαλος με 8 γραμματα...ποιος να'ναι.....)
βασικα δεν εχουν καλη αμυνα αλλα καλο τερματοφυλακα...πρεπει να το κυνηγισουμε λιγακι γιατι μας φοβαμαι ανασταλτικα....α ρε παμπλε τι μας κανεις....ξετραυματισου και βγαλε το ψωλι@ στην ψωλ@ την γριααααααα!!!
:shock:
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

ετσι ετσι!!!μακαρι να επιλεξει σωστα ο φερναντο!!!και στο κατω κατω με τον τελευταιο παιζεις....και ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!!!!
:twisted:
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Δυστηχως και αν η ενημερωση απο το μετροπολις ειναι εγκυρη ακομα και αν ξεκινησει σημερα προπονησεις τοτε θα ειναι ετοιμος σε 2 εβδομαδες δλδ με γαυρο. ελπιζω να ειναι αλλιως τα πραγματα.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

Γιατι απο το ματς με τον βαζελο που τραματιστηκε εχει να κανει προπονηση ολο ατομικο προγραμμα θεραπεια κλπ ειναι.μονο την τελευταια βδομαδα ανεβασε ρυθμους.μακαρι παντως να μην ειναι ετσι...
Μουσλι

Δημοσίευση από Μουσλι »

κριμα για τον ΠΑΟΚ που ειναι τραυματιας ο παμπλο...ο καλος παμπλο εχει να προσφερει πολλα στον ΠΑΟΚ και το εδειξε στα ματς που επαιξε..αλλα τωρα βγαινει και η μη σωστη προετομασια του το καλοκαιρι και το γεγονος οτι περυσι στην ουελβα ηταν για αρκετα παιχνιδια εκτος ομαδας...εγω πιστευω οτι και στο 60% της ετοιμοτητας του μπορει να κανει την διαφορα στο ελληνικο πρωταθλημα και σε αυτον τον ΠΑΟΚ που θελουμε ολοι μας..ευχομαι να γυρισει με γαυρο και να πλακωθει λιγο με στολτιδη και ντουντου..να πεσει λιγο ξυλικι γιατι σε τετοια ματς τον θελουμε...

ΠΑΜΠΛΟ αλανι γ@@α το λιμανι...

:?:
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

Δεν νομίζω να υπάρχει περίπτωση να μην παίξει με τον νιονιο...
thegrayscaleart

Δημοσίευση από thegrayscaleart »

ρε οτι να ναι λετε απλα για να γραψετε?
επικοινωνειτε?
ρε μουσλι για σενα το λεω...χωρις παρεξηγηση...
ποια ουελβα?
στην μουρθια επαιζε και εκανε 21 συμμετοχες περσυ πλακα κανουμε...μν γραφετε απλα για να γραφετε...τεσπα...χωρις παρεξηγση...αποπση μου ειναι πως θα παιξει...εστω και για ενα ημιχρονο...
Άβαταρ μέλους
ugandezos

Δημοσίευση από ugandezos »

Στην προπονηση της Τριτης ο Παμπλο Γκαρσια προπονηΘηκε με την υπολοιπη ομαδα...και ειναι πλεον ετοιμος για το ματς με τον Πανιωνιο...

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Supe ... 18939.html
:) :) :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Με πρόλαβες.. Δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του. Τουλάχιστον στην αποστολή..
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

lefis έγραψε:Δυστηχως και αν η ενημερωση απο το μετροπολις ειναι εγκυρη ακομα και αν ξεκινησει σημερα προπονησεις τοτε θα ειναι ετοιμος σε 2 εβδομαδες δλδ με γαυρο. ελπιζω να ειναι αλλιως τα πραγματα.
Αυτες τις λακαμιες τις εγραφα χθες γιατι αυτα ελεγε το μετρο
σημερα λεει :
Η ώρα της επιστροφής του Πάμπλο Γκαρσία στην 11αδα του ΠΑΟΚ έφθασε. Ο Ουρουγουανός ποδοσφαιριστής που είχε τραυματιστεί στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό χθες προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα και είναι πλέον έτοιμος από κάθε άποψη για να ενισχύσει με την παρουσία του την ομάδα του Δικεφάλου. Ο Γκαρσία ανακουφίστηκε από το γεγονός ότι χθες προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα χωρίς να αντιμετωπίσει το παραμικρό πρόβλημα και δεν έκρυψε την ικανοποίηση του μιλώντας στο “Μ” για την επιστροφή του : “ Περίμενα καιρό να επιστρέψω. Πίστευα ότι θα προλάβαινα και το παιχνίδι με τον Ηρακλή αλλά έκανα λάθος. Τώρα πια είμαι απόλυτα έτοιμος να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα. Δεν αισθάνομαι όμορφα όταν μένω έξω από την ομάδα. Ήρθα στον ΠΑΟΚ για να παίξω να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει τους στόχους. Δεν αντέχω να βλέπω την ομάδα να παλεύει για την επιτυχία κι εγώ να μη μπορώ να βοηθήσω. Θέλω να παίζω και να προσφέρω. Αισθάνομαι πολύ καλά από κάθε άποψη. Και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Το Σάββατο για τον ΠΑΟΚ υπάρχει μόνο η νίκη. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να διατηρηθούμε ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα και να είμαστε μέσα στους στόχους μας. Αυτό που τώρα θέλουμε είναι να κερδίσουμε το Σάββατο. Μόνο αυτό μας ενδιαφέρει”.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”