Marcos António Elias Santos
Re: Μάρκος Αντόνιο
Τα ποστ συγχωνεύθηκαν στο τόπικ του Μ. Αντόνιο, το οποίο παραμένει κλειδωμένο, καθώς ο παίκτης αποτελεί παρελθόν απ τον ΠΑΟΚ...
υ.γ. Δε χρειαζόταν βέβαια νέο τόπικ...
υ.γ. Δε χρειαζόταν βέβαια νέο τόπικ...
Καλά έκανες και το μετέφερες..
Περαστικά κι από την πλευρά μου!
Μ. Αντόνιο: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»
Νικητής στη μάχη με τον καρκίνο στον φάρυγγα βγαίνει ο Μάρκος Αντόνιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που αγωνίστηκε δανεικός από την Οσέρ στον ΠΑΟΚ την περασμένη περίοδο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της απαλλαγής από την επάρατο νόσο και ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γήπεδα.
«Θα αρχίσω σιγά σιγά να μπαίνω σε αγωνιστικούς ρυθμούς και είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Θα ήταν υπέροχο να μείνω στην Πορτογαλία. Είναι το δεύτερο σπίτι μου και πλέον είμαι ακόμη περισσότερο δεμένος με τη χώρα αυτή, μετά από όσα πέρασα. Μετά την περιπέτεια αυτή θα επιστρέψω πιο δυνατός, ιδιαίτερα σε ψυχολογικό επίπεδο. Ένας αθλητής πιστεύει πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο στον ίδιο μέχρι να του χτυπήσει την πόρτα το κακό», δήλωσε στην πορτογαλική ιστοσελίδα «maisfutebol».
Όσο για τη διαμάχη του με την Οσέρ, στην οποία και ανήκει, θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. «Δεν με πλήρωναν επικαλούμενοι έναν νόμο στη Γαλλία που δίνει το δικαίωμα σε μία ομάδα να το κάνει αυτό απέναντι σε έναν παίκτη που είναι τραυματίας για πολύ καιρό. Όμως η περίπτωσή μου είναι εντελώς διαφορετική, αφού πρόκειται για μία ασθένεια. Κανένας από την Οσέρ δεν επικοινώνησε μαζί μου. Πήγα στη Γαλλία για να τακτοποιήσω τα ζητήματα με τη βίζα και την άδεια εργασίας μου, αλλά κανένας δεν με υποδέχτηκε», είπε πικραμένος ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ενώ ευχαρίστησε τη σύζυγό του. «Η σύζυγός μου έσωσε τη ζωή μου επιμένοντας να πάω στην Πορτογαλία για να εξεταστώ. Αν είχα πάει διακοπές στη Βραζιλία δεν θα είχε εντοπιστεί εγκαίρως ο όγκος».
http://www.sport-fm.gr/article/196374
Μαρκαντώνη υπομονή ένα χρόνο, από το καλοκαίρι του 2011 είσαι ελεύθερος να μας ξανάρθεις, υγιέστατος και.. φυσικά χωρίς να μας κοστίσει ο κούκος αηδόνι!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html
Περαστικά κι από την πλευρά μου!
Μ. Αντόνιο: «Θα επιστρέψω πιο δυνατός»
Νικητής στη μάχη με τον καρκίνο στον φάρυγγα βγαίνει ο Μάρκος Αντόνιο. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός που αγωνίστηκε δανεικός από την Οσέρ στον ΠΑΟΚ την περασμένη περίοδο βρίσκεται στο τελικό στάδιο της απαλλαγής από την επάρατο νόσο και ετοιμάζεται να επιστρέψει στα γήπεδα.
«Θα αρχίσω σιγά σιγά να μπαίνω σε αγωνιστικούς ρυθμούς και είμαι ανοικτός σε προτάσεις. Θα ήταν υπέροχο να μείνω στην Πορτογαλία. Είναι το δεύτερο σπίτι μου και πλέον είμαι ακόμη περισσότερο δεμένος με τη χώρα αυτή, μετά από όσα πέρασα. Μετά την περιπέτεια αυτή θα επιστρέψω πιο δυνατός, ιδιαίτερα σε ψυχολογικό επίπεδο. Ένας αθλητής πιστεύει πως δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο στον ίδιο μέχρι να του χτυπήσει την πόρτα το κακό», δήλωσε στην πορτογαλική ιστοσελίδα «maisfutebol».
Όσο για τη διαμάχη του με την Οσέρ, στην οποία και ανήκει, θα συνεχιστεί στα δικαστήρια. «Δεν με πλήρωναν επικαλούμενοι έναν νόμο στη Γαλλία που δίνει το δικαίωμα σε μία ομάδα να το κάνει αυτό απέναντι σε έναν παίκτη που είναι τραυματίας για πολύ καιρό. Όμως η περίπτωσή μου είναι εντελώς διαφορετική, αφού πρόκειται για μία ασθένεια. Κανένας από την Οσέρ δεν επικοινώνησε μαζί μου. Πήγα στη Γαλλία για να τακτοποιήσω τα ζητήματα με τη βίζα και την άδεια εργασίας μου, αλλά κανένας δεν με υποδέχτηκε», είπε πικραμένος ο 26χρονος ποδοσφαιριστής, ενώ ευχαρίστησε τη σύζυγό του. «Η σύζυγός μου έσωσε τη ζωή μου επιμένοντας να πάω στην Πορτογαλία για να εξεταστώ. Αν είχα πάει διακοπές στη Βραζιλία δεν θα είχε εντοπιστεί εγκαίρως ο όγκος».
http://www.sport-fm.gr/article/196374
Μαρκαντώνη υπομονή ένα χρόνο, από το καλοκαίρι του 2011 είσαι ελεύθερος να μας ξανάρθεις, υγιέστατος και.. φυσικά χωρίς να μας κοστίσει ο κούκος αηδόνι!
http://www.transfermarkt.co.uk/en/spiel ... rofil.html
Καταρχάς μπράβο στα παιδιά που ανοίξανε το topic. Η ιδέα μου θα ήταν να συγκεντρωθούν ευχές και μηνύματα των μελών του Paokmania (σε ο,τι γλώσσα μπορεί και θέλει ο καθένας, πορτογαλικά, αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, ελληνικά, ?) και να σταλούν συγκεντρωμένα στον Marcos.
Νομίζω ότι για μεγαλύτερη συμμετοχη θα βοηθούσε και ένα link ή ένα άρθρο στην κεντρική σελίδα, καθώς από ο,τι έχω καταλάβει, παρα πολλά μέλη σχολιάζουν στην κεντρική, αλλα δεν γραφουν στο forum.
Όταν συγκεντρωθούν όλα αυτά, ίσως θα μπορούσαν τα παιδιά του site μέσω κάποιου ατόμου από τη διοίκηση να βρούν την ηλεκτρονική διεύθυνση του Marcos και να του τα στείλουν ή έστω το link που θα είναι όλα συγκεντρωμένα.
Έχω και κάποιους φίλους Βραζιλιάνους και θα μπορούσα να αναλάβω να γράψω κάποιο Email για το Marcos, αν χρειαζόταν.
Αυτά, δεν ξέρω αν είναι εφικτό, αλλα νομίζω θα του δίναμε κουράγιο στον αγώνα του.
Κατά τ'άλλα, του εύχομαι ολόψυχα να κερδίσει αυτή τη μάχη και να ξέρει ότι νοερά θα τον στηρίζουν χιλιάδες παοκτσηδικες ψυχές...
Νομίζω ότι για μεγαλύτερη συμμετοχη θα βοηθούσε και ένα link ή ένα άρθρο στην κεντρική σελίδα, καθώς από ο,τι έχω καταλάβει, παρα πολλά μέλη σχολιάζουν στην κεντρική, αλλα δεν γραφουν στο forum.
Όταν συγκεντρωθούν όλα αυτά, ίσως θα μπορούσαν τα παιδιά του site μέσω κάποιου ατόμου από τη διοίκηση να βρούν την ηλεκτρονική διεύθυνση του Marcos και να του τα στείλουν ή έστω το link που θα είναι όλα συγκεντρωμένα.
Έχω και κάποιους φίλους Βραζιλιάνους και θα μπορούσα να αναλάβω να γράψω κάποιο Email για το Marcos, αν χρειαζόταν.
Αυτά, δεν ξέρω αν είναι εφικτό, αλλα νομίζω θα του δίναμε κουράγιο στον αγώνα του.
Κατά τ'άλλα, του εύχομαι ολόψυχα να κερδίσει αυτή τη μάχη και να ξέρει ότι νοερά θα τον στηρίζουν χιλιάδες παοκτσηδικες ψυχές...
- ehemithos 199
- Επικοινωνία:
πολυ καλη κινηση μαγκες...
μαρκαντωνη ευχομαι καλη αναρρωση και συντομα κοντα μας!
ακομα κι αν δεν πατησεις χορταρι...ελα να παρακολουθησεις ενα αγωνα αναμεσα μας, διπλα μας, στη 4, στη 5...
εισαι ενας απο μας!
μαρκαντωνη ευχομαι καλη αναρρωση και συντομα κοντα μας!
ακομα κι αν δεν πατησεις χορταρι...ελα να παρακολουθησεις ενα αγωνα αναμεσα μας, διπλα μας, στη 4, στη 5...
εισαι ενας απο μας!
8emis4 έγραψε:Καταρχάς μπράβο στα παιδιά που ανοίξανε το topic. Η ιδέα μου θα ήταν να συγκεντρωθούν ευχές και μηνύματα των μελών του Paokmania (σε ο,τι γλώσσα μπορεί και θέλει ο καθένας, πορτογαλικά, αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά, ελληνικά, ?) και να σταλούν συγκεντρωμένα στον Marcos.
Πολύ καλή σκέψη.... ας την προχωρήσουμε.
8emis4 συγχαρητήρια για την ιδέα σου γιατί είναι πάνω απο όλα ανθρώπινη.
Με πείραξαν οι δηλώσεις του παίχτη και το παράπονο του στις δύσκολες ώρες που δεν του στάθηκε η ομάδα του.
8emis4 αν έχεις και Βραζιλιάνους φίλους όπως λες γράψε αυτό το γράμμα.
Θα βρούμε τρόπο να επικοινωνήσουμε μαζί του.
Και το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ πιστεύω θα βοηθήσει και αν δεν μπορέσει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ θα βρούμε τρόπο μη μασάς.
Μέσω email Μέσω ταχυδρομίου κάποιον τρόπο θα τον βρούμε.
Markantoni
Γρήγορη ανάρρωση και σύντομα ξανά κοντά μας.
Δεν σε ξεχάσαμε για πάντα στις καρδιές μας.
Με πείραξαν οι δηλώσεις του παίχτη και το παράπονο του στις δύσκολες ώρες που δεν του στάθηκε η ομάδα του.
8emis4 αν έχεις και Βραζιλιάνους φίλους όπως λες γράψε αυτό το γράμμα.
Θα βρούμε τρόπο να επικοινωνήσουμε μαζί του.
Και το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ πιστεύω θα βοηθήσει και αν δεν μπορέσει το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ θα βρούμε τρόπο μη μασάς.
Μέσω email Μέσω ταχυδρομίου κάποιον τρόπο θα τον βρούμε.
Markantoni
Γρήγορη ανάρρωση και σύντομα ξανά κοντά μας.
Δεν σε ξεχάσαμε για πάντα στις καρδιές μας.
Ωραία παιδιά, θα προσπαθήσω τις επόμενες μέρες (μάλλον την επομενη εβδομάδα) να ετοιμάσω αυτό το γράμμα και στη συνεχεια, όπως λες κι εσύ gash, θα βρούμε τον τρόπο να του το στείλουμε. Οι παοκτησδες είμαστε πρώτα από όλα άνθρωποι!
Με στεναχώρεσε πάρα πολύ η είδηση για τον Μάρκος Αντόνιο. Είχα κι εγώ κάτι περιπέτειες στο λαιμό και τον νιώθω ακόμα πιο πολύ.
Μαρκαντώνη εύχομαι περαστικά. Να ξεπεράσεις την περιπέτεια με την υγεία σου και να είσαι πάντα καλά. Κουράγιο και δύναμη!
Μαρκαντώνη εύχομαι περαστικά. Να ξεπεράσεις την περιπέτεια με την υγεία σου και να είσαι πάντα καλά. Κουράγιο και δύναμη!
Περαστικά στο παλικάρι !!!
Του εύχομαι υγεία και μακροζωία γιατί η κωλοαρρώστεια αυτή είναι ...
Εύχομαι όπως λένε να το πρόλαβε νωρίς. Στο φάρυγγα όταν το προλάβεις και το εγχειρήσεις όπως και έγινε υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσεις εντελώς φυσιολογικά.
Τα πράγματα βέβαια δεν είναι απλά !! Μακάρι να συνεχίσει να παίζει !!!
Του εύχομαι τα καλύτερα ...
Του εύχομαι υγεία και μακροζωία γιατί η κωλοαρρώστεια αυτή είναι ...
Εύχομαι όπως λένε να το πρόλαβε νωρίς. Στο φάρυγγα όταν το προλάβεις και το εγχειρήσεις όπως και έγινε υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσεις εντελώς φυσιολογικά.
Τα πράγματα βέβαια δεν είναι απλά !! Μακάρι να συνεχίσει να παίζει !!!
Του εύχομαι τα καλύτερα ...
Περαστικα στον Μαρκαντωνη
Προτεινω να ετοιμαστει αυτο το "γραμμα-κειμενο" και να μπει καπου στο ΠΑΟΚμανια και να "υπογραφει" οποιο μελος θελει...μετα απο καποιες μερες του το στελνουμε...
Προτεινω να ετοιμαστει αυτο το "γραμμα-κειμενο" και να μπει καπου στο ΠΑΟΚμανια και να "υπογραφει" οποιο μελος θελει...μετα απο καποιες μερες του το στελνουμε...
Πέρα απο το γράμμα Lakistuta είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο και για ψυχολογικούς λόγους και οι ευχές όσων περισσότερο ανθρώπων είναι εφικτό.
Και απο μενα οι καλυτερες ευχες για αναρρωση! Να ναι καλα και καποια στιγμη να τον ξαναδουμε στη Θεσ/νικη!
Μακαρι να γινει καλα το παληκαρι πραγματικα και να ξαναπαιξει και μπαλα.
Πολυ καλη η ιδεα να του στειλουμε ενα γραμμα
Πολυ καλη η ιδεα να του στειλουμε ενα γραμμα