Διακοπές

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: Καλοκαιρινές διακοπές ...

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Ε στην πόλη έμενα πάντα, δεν έχει εδώ πέρα αλάνες και χώρο για πετροπόλεμο κτλ...
Οκ, έβγαινα στο πάρκο 20m από το σπίτι, παίζαμε αεροπλανάκια στις κούνιες, μήλα, είχε και μια μπασκέτα και πού και πού σουτάραμε, παίζαμε ποδόσφαιρο (μη χέσω! :D) ιάι, κρυφτό, κυνηγητό, μπίλιες... Και είχαμε φυσικά τις αθάνατες μόδες με τάπες, χαρτάκια Panini με ποδοσφαιριστές, άλλα χαρτάκια (Yu-Gi-Oh! κυρίως), σβούρες... Αυτά θυμάμαι.
Στις πιο μεγάλες τάξεις του Δημοτικού αρχίσαμε και τη μπουκάλα... ;) Βέβαια εγώ δεν έπαιζα γιατί πιο ντροπαλός πέθαινα! :lol:

Από τα παραπάνω πάντως θα τρελαινόμουν να παίξω σήμερα ιάι!!! Ξέρεις, το κυνηγητό με ομάδες... Επίσης τα μήλα μ'αρέσουν ακόμα (no homo)... Αυτά!
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Σκεφτεστε διακοπουλες η λογω οικονομικης κρισης ειστε αστακοι?? :mrgreen:

Eγω τριημερο αγιου πνευματος αναχορω για λευκαδα.

Οσον αφορα καλοκαιρινες διακοπουλες εαν εξαιρεσεις την χαλκιδικη που ειναι must για νησι ειμαι αναμεσα σε κυθηρα και σαντορινη. Με κοπελα θα ειμαι... Η σαντορινη παιρνει περισσοτερους ποντους διοτι η μεταφορα στα κυθηρα (αεροπλανο παντα) ειναι χλωμη..

Ειδωμεν..

Εαν καποιος εχει να κανει καμια προταση ... ειναι καλοδεχουμενος. :D :D
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

free4 έγραψε:Για όσους είναι γεννημένοι μέχρι το 1989...
Γεννημένος το 1980, Θα ήθελα να προσθέσω και το φυσοκάλαμο, αγαπημένο παιχνίδι, το οποίο συνήθως φτιάχναμε απο τα προεκλογικά σημαιάκια (τα δικά μου ηταν πάντοτε γαλάζια :mrgreen: ).

Το μόνο κακό εκείνης της εποχής, πέρα απο τα τραγικά οικονομικά των περισσότερων, ήταν η πολύ περιορισμένη πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό :(
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

GI4NNEN4 έγραψε:
Γεννημένος το 1980, Θα ήθελα να προσθέσω και το φυσοκάλαμο, αγαπημένο παιχνίδι, το οποίο συνήθως φτιάχναμε απο τα προεκλογικά σημαιάκια (τα δικά μου ηταν πάντοτε γαλάζια :mrgreen: ).

Το μόνο κακό εκείνης της εποχής, πέρα απο τα τραγικά οικονομικά των περισσότερων, ήταν η πολύ περιορισμένη πρόσβαση σε πορνογραφικό υλικό :(
Φυσοκαλαμο...

Στα βελακια μπροστα βαζαμε καρφιτσες και κυνηγουσαμε γατες.. :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

RoMaN έγραψε:Ε στην πόλη έμενα πάντα, δεν έχει εδώ πέρα αλάνες και χώρο για πετροπόλεμο κτλ...
Οκ, έβγαινα στο πάρκο 20m από το σπίτι, παίζαμε αεροπλανάκια στις κούνιες, μήλα, είχε και μια μπασκέτα και πού και πού σουτάραμε, παίζαμε ποδόσφαιρο (μη χέσω! :D) ιάι, κρυφτό, κυνηγητό, μπίλιες... Και είχαμε φυσικά τις αθάνατες μόδες με τάπες, χαρτάκια Panini με ποδοσφαιριστές, άλλα χαρτάκια (Yu-Gi-Oh! κυρίως), σβούρες... Αυτά θυμάμαι.
Στις πιο μεγάλες τάξεις του Δημοτικού αρχίσαμε και τη μπουκάλα... ;) Βέβαια εγώ δεν έπαιζα γιατί πιο ντροπαλός πέθαινα! :lol:

Από τα παραπάνω πάντως θα τρελαινόμουν να παίξω σήμερα ιάι!!! Ξέρεις, το κυνηγητό με ομάδες... Επίσης τα μήλα μ'αρέσουν ακόμα (no homo)... Αυτά!
Ναι, όντως, και γω όσο έμενα κέντρο ήταν λίγο πιο περιορισμένα τα πράγματα. Όταν ήρθα εδώ έστρωσε η φάση. Όσο κι αν είναι ο πιο πυκνοκατοικημένος δήμος, και μόνο που έχει ένα πάρκο ανά δύο τετράγωνα, τα λέει όλα. Σε ακτίνα 5 τετραγώνων από το σπίτι έχω 5 πάρκα, μία αλάνα, ένα παλιό σχολείο εγκαταλελειμμένο που η αυλή του λειτουργεί ως πάρκινγκ για τους κατοίκους, και ένα ακόμα δημοτικό όπου επειδή μέσα στο κτήριο λειτουργεί και δημοτικό γυμναστήριο είναι ανοιχτό 24/7 για τα παιδιά να παίζουν στην αυλή. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

slidar έγραψε:Σκεφτεστε διακοπουλες η λογω οικονομικης κρισης ειστε αστακοι?? :mrgreen:

Eγω τριημερο αγιου πνευματος αναχορω για λευκαδα.

Οσον αφορα καλοκαιρινες διακοπουλες εαν εξαιρεσεις την χαλκιδικη που ειναι must για νησι ειμαι αναμεσα σε κυθηρα και σαντορινη. Με κοπελα θα ειμαι... Η σαντορινη παιρνει περισσοτερους ποντους διοτι η μεταφορα στα κυθηρα (αεροπλανο παντα) ειναι χλωμη..

Ειδωμεν..

Εαν καποιος εχει να κανει καμια προταση ... ειναι καλοδεχουμενος. :D :D
Και η Ρόδος είναι πολύ όμορφο νησί και αν ψαχτείς θα βρεις καλές τιμές για διαμονή και τέτοια.Εγώ μετά τις εξετάσεις με κόβω να τραβάω κατά κει. Βέβαια δεν ξέρω πόσο εύκολη είναι για σένα η μεταφορά (αν και έχει αεροδρόμιο). Αλλά εφόσον θα είσαι με κοπέλα κι αν είσαι λίγο ρομαντικός (ή η κοπέλα, το ίδιο κάνει) η Σαντορίνη είναι πολύ καλή λύση. Απλώς λίγο πιο "αλμυρή".
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Σαντορινη που εχω ψαξει ειναι οντως αλμυρη.

Ακομα και απο ελουντα που πηγα περισυ ειναι πιο ακριβα τα ξενοδοχεια(ειδικα ημεροβιγλι-καλντερα)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

slidar έγραψε:Σκεφτεστε διακοπουλες η λογω οικονομικης κρισης ειστε αστακοι?? :mrgreen:
Έχω κατά νου δυο προτάσεις για τζαμπέ διακοπές (μια μας προσφέρουν τροχόσπιτο σε camping εμένα και τη κοπέλα μου και στην άλλη απλά θα πάω οικογενειακά για λίγες μέρες σε εξοχικό οικογενειακής φίλης) και αν βρω μπαγιόκο θα πάω διακοπές με τη παρέα μου κανα τριήμερο σε rooms to let ή camping...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ανοίγανε κεφάλια όταν παίζαμε πόλεμο με πέτρες και ξύλα και δεν έτρεχε τίποτα. Ήταν κάτι συνηθισμένο για παιδιά και όλα θεραπεύονταν με λίγο ιώδιο ή μερικά ράμματα..
Τι μας θύμισες ρε free .Πολεμος μεταξύ πάνω και κάτω γειτονιάς και πρόσκληση για μαχη στην αλάνα οπου καμουφλάραμε λάκκους με ασβέστη (απ τις οικοδομές,έτσι χτίζαν τότε) για να πέσει μέσα ο αντίπαλος,φυσοκάλαμα(κι εμένα αγαπημένο Giannen4) κλπ.
Αργότερα διακοπές με σλιπινγκ μπαγκ και σακίδιο στην πλάτη για ένα μήνα σε Ιο,Σαντορινη.Γυρίζαμε με δανεικά απ τις Γερμανίδες(απο τότε ήταν φίλοι μας).Αλλες εποχές και νιατα..

ΥΓ Ξεφεύγουμε off αλλα θα σκάσω αν δε ρωτήσω: Σουμπουτεο έπαιζε κανείς?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σουμπούτεο... Εννοείται!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε μήπως γέρασα;; :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Πειράζει που δεν έχω ιδέα τι είναι αυτό;;; :ugeek:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

O πρόγωνος του fifa... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν ημουν φανατικός του subbuteo. Δεν μου έβγαζε την απαιτούμενη ένταση.

Να θυμηθώ και τις κοπάνες για ηλεκτρονικά;

Εικόνα
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Σε αυτό το παιχνίδι οι κακοί είναι ο Slash και ο Axl;Θυμάσαι πως το λένε;
Απάντηση

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”