Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Re: Vieirinha ή μικρος Βιέρι

Δημοσίευση από LittleJohn »

Οχι.Θλαση πρωτου βαθμου εχει οποτε στα τετοια μας,απλα στις διακοπουλες του δεν θα μπορει να παιξει 5x5 :)
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

PAOKmadness έγραψε:Θετική παρουσία του μικρού χθές ...έχει εκρηκτικότητα είναι ο εντυπωσιακός παίχτης.Το καλοκαίρι πρέπει ο σάντος μαζί με τον λινο και τον κονσεισαο να τους κάνουν ένα πολύ καλό σεμινάριο σέντρας γιατί εκεί υστερεί ..Πολλά υποσχόμενος πάντως ο μικρός .Με σωστή προετοιμασία και χωρίς τραυματισμούς πάει για καλά πραγματάκια.

Πολύ σωστό.
Επίσης και ο τραυματισμός του να μην τον ξαναεπηρεάσει γιατί ήταν αρκετά βαρύς.
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

παιδια ο μικρος παντα οταν παιζει τις πιο πολλες φορες εχει προβλημα με τραυματισμους..........τον θελω αλλα ρισκο πολυ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Ειναι παικταρας αλλα πιστευω λογω τραυματισμου και απειριας,η ομαδα δε θα βασιστει πανω του...εννοω οτι ισως να μην ξεκιναει ενδεκαδα μονιμα
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει πιθανότατα την καριέρα του τη νέα περίοδο ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, αφού φαίνεται ότι ο Φερνάντο Σάντος πήρε το «o.k.» από την Πόρτο για την παράταση του δανεισμού του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός βρίσκεται από τις αρχές του μήνα στην πατρίδα του και έχει ξεκινήσει ήδη κάποιες επαφές με τους «δράκους» για τον νεαρό χαφ, αλλά και τον Ζοάο Πάολο Αντράντε. Για την ώρα δεν υπάρχουν επίσημα έγγραφα για την παραμονή του Βιεϊρίνια στη Θεσσαλονίκη, κάτι που αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες.

http://www.sportdog.gr/new/article.aspx?id=98265
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

Αυτή κι αν είναι σπουδαία "μεταγραφή"...
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Όσο δε βγαίνει επίσημη ανακοίνωση από τι παε δε πιστεύω τίποτα.
Μακάρι να μείνει πάντως και ακόμα καλύτερα ελεύθερος από πόρτο.
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Και εγω θα τον ηθελα ελευθερο,ξερει πολυ μπαλα το παιδι και θα ηταν μεγαλη επενδυση για το μελλον...

:?
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

«Θέλω να μείνω»

Την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Αντελίνο Βιεϊρίνια με δηλώσεις του. Ο Πορτογάλος άσος, τόνισε ότι περιμένει να τον ειδοποιήσουν είτε οι άνθρωποι της Πόρτο στην οποία ανήκει, είτε του Δικεφάλου του Βορρά προκειμένου να μάθει τι θα γίνει με το μέλλον του.

Ο Βιεϊρίνια δήλωσε στο «Goal.com» τα εξής: «Πραγματικά δεν έχω καμία ενημέρωση για το πού θα αγωνίζομαι την επόμενη σεζόν. Περιμένω με αγωνία να μάθω τα νέα διότι είναι σημαντικό για μένα στο σημείο που βρίσκομαι. Είχα ένα δύσκολο πρωτάθλημα με ένα μεγάλο τραυματισμό και είναι σημαντικό να είμαι σε μια ομάδα που να υπάρχει προοπτική να αγωνιστώ. Πραγματικά δεν ξέρω ακόμα τι θα γίνει».

«Περιμένω κάποια στιγμή να μου τηλεφωνήσουν είτε από την Πόρτο είτε από τον ΠΑΟΚ για να μου πουν τι θα γίνει. Ο Φερνάντο Σάντος μου έχει συμπεριφερθεί άψογα και το εκτιμώ πάρα πολύ. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω μαζί του και πιστεύω πως και ο ίδιος το θέλει. Ελπίζω οι άνθρωποι της Πόρτο να μου επιτρέψουν να παίξω και την επόμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ».

Επιθυμία του να παραμείνει

Ο Πορτογάλος μέσος συμπλήρωσε ότι και την επόμενη σεζόν θα διάλεγε τον ΠΑΟΚ. «Εγώ ανήκω στην Πόρτο και εκείνοι θα αποφασίσουν. Ετσι όπως έχουν αυτή τη στιγμή τα πράγματα προτιμώ να μείνω στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι αν γίνει κάτι τέτοιο, θα είναι το καλύτερο για μένα. Ο ΠΑΟΚ νοιάζεται για μένα και το έχει δείξει όλη τη χρονιά, τόσο με τον τραυματισμό μου, που με στήριξαν, όσο και μετά, όταν με βοήθησαν να επανέλθω. Ενα ακόμα κίνητρο είναι η συμμετοχή της ομάδας στο Γιουρόπα Λιγκ. Θέλω να παίζω σε ομάδα που πρωταγωνιστεί στη χώρα της και παράλληλα παίζει και στην Ευρώπη».

«Ονειρο η εθνική Πορτογαλίας»

Τέλος όσον αφορά στο όνειρο να φορέσει την φανέλα της Εθνικής Πορτογαλίας είπε: «Είναι κάτι πολύ δύσκολο, αλλά δεν θα σταματήσω να το παλεύω. Ο μόνος τρόπος να μπορέσω να ξαναπαίξω στην εθνική ομάδα είναι να έχω συμμετοχές με ένα σύλλογο και αυτός θέλω να είναι ο ΠΑΟΚ».

http://www.exedrasports.gr/default.asp? ... 6&catid=24
Άβαταρ μέλους
paok4kyriakos

Δημοσίευση από paok4kyriakos »

Αντε το παλικάρι! Να μείνει! Μαζι με Κουτσιανικούλη είναι τρέλα! Και όταν έρθει και ο Βιτόλο να κάτσει να του δώσει μια κλοτσιά! Του την χρωστάει :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Lakistuta

Δημοσίευση από Lakistuta »

Ας αλλαξει κανενας Gash τον τιτλο του τοπικ....Τι Μικρο Βιερι τον γραφουμε τον πιτσιρικα?ουτε σχεση εχουν απο αποψη θεσης ασε που θα τον ξεπερασει σε αξια καποτε :)
Άβαταρ μέλους
novito

Re: Freitas Adelino André Vieirinha

Δημοσίευση από novito »

Το πες και γινε Λακ...
Κι άσε τον gash να παίζει σκάκι να ουμε... :)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Ακούστηκε ότι η Κλουζ μπήκε σφήνα για την απόκτηση του από την Πόρτο!!
Άβαταρ μέλους
e8nos
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από e8nos »

γνωμη μου ειναι οτι τα τσακαλια της διοικησης θα κλεισουν το θεμα του το γρηγοροτερο!
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Εγώ πολύ το φοβάμαι αυτό... Η διοικηση έχει στείλει τον Σάντος στην πορτογαλία για να κλείσει το θέμα... Να θυμήσω όμως τι έγινε με άλλους παίκτες που είχε "αναλάβει" ο Σάντος? (Ασσις, Αντράντε, Αντριάνο και πόσοι άλλοι...) Καλά άμα μείνουμε με Κουτσιανικούλη-Κονσεισάο μονο στα εξτρεμ... Θα χρειαστούμε ακόμα έναν ενδεκαδάτο στάνταρ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”