Trilofiotis έγραψε:Τσίγκλισα επειδή δε μου αρέσει η λασπολογία, μάλιστα... Δεν ειχα σκοπό να σε τσιγκλισω φίλε, απλά πονάνε τα μάτια μου όταν διαβάζω ανυποστατες και χωρίς απτά επιχειρήματα εικασίες.
Για το αν ειναι φυτευτός, προσωπικά πιστεύω πως όχι. Δεν έχω κανενα στοιχείο, προσωπική άποψη ειναι. Εσύ δηλαδή έχεις..; Και ακομα και αν ειναι, αλλα ειναι ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, εσένα γιατι σε κόφτει; μ@λ@κ@ς ειναι ο Ιβαν να τον κρατάει αν δε κάνει;
Τον Βρύζα τον αξιολογούσα σύμφωνα με τα όσα μου έδειχνε και πάντα τον στήριζα εγώ, μπορείς και να διαβάσεις τι έχω γράψει ανα καιρούς. Όχι ότι τον πάω ιδιαίτερα, αλλα ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ότι ειναι ανίκανοι ή επικίνδυνοι. Φυσικά για το ΖΒ στήριζα μέχρι που απο την αχρηστίλα του, μας άφησε ξεβράκωτους πέρσυ και έφτασα στο αμήν. Και πάλι όμως ΠΟΤΕ δεν μιλούσα με εξεφτελιστικά λόγια. Γιατι αυτό θα ήταν ΑΝΗΘΙΚΟ.
Ασπίδα προστασίας ειναι το να μη θέλω να γράφονται καφρίλες για οποιονδήποτε μέσα στην ομάδα;
Ή το δικο σου ποστ με τα 500 θαυμαστικά υπερ του ΖΒ που πλέον δεν ειναι στην ομάδα μας ΚΑΝ;
χμμμ![]()
Τόσα χρόναι έλεγς οτι ο Κόκκαλης και τώρα ο ΜΑρινάκης ελέγχουν την παράγκα και στήνουν παιχνίδια και παίρνει τα πρωταθλήματα ο γάβρος. Είχες αποδείξεις;; Ε; Όχι; ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ; Ο Χ Ι.
To τι με κόφτει το ανέλυσα διεξοδικά. Είναι φυτευτός και σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογοι από αυτόν που πεινάνε εκεί έξω και δεν είχαν την πρώτη τους δουλειά σε μία τεράστια εταιρεία σαν ΓΕΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ. Είναι ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ εκεί μέσα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ που παίρνει 700-800Ε.
Η καφρίλα που έγραψα ποια είναι; Είπα ότι κάνει παρτούζες με αλιγάτορες ή ότι έχει κάνει αλλαγή φύλου; Είπα ότι μπήκε με κατακτήριες εξετάσεις σε ένα τμήμα που οι περισσότεροι από όσους κάλυψαν τις θέσεις ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΟ. Καφρίλα είναι αυτό; Πού ζεις; Στον παράδεισο;
Τα θαυμαστικά πού τα είδες υπέρ του Βρύζα;
Αν ήμουν υπερ του Βρύζα ever, πάνε δες τα post μου στο topic του. ΑΝΙΚΑΝΟ τον θεωρούσα πάντα για Τεχνικό Διευθυντή γιατί απλά κλωτσούσε μία μπάλα και μετά έγινε διευθυντής με τους γνωστούς μάνατζερ και τους αντίπαλους παίκτες και τις παλιές ομάδες και τους παλιούς συμπαίκτες. Δες τον Άρνεσεν και πες μου αν συγκρίνονται. Αλλά τον Βρύζα τον σκίζαμε και δεν τέτοια παράκρουση από κανέναν...