Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
klainmein

Re: Χρυσόστομος Γκαγκάτσης

Δημοσίευση από klainmein »

Trilofiotis έγραψε:Τσίγκλισα επειδή δε μου αρέσει η λασπολογία, μάλιστα... Δεν ειχα σκοπό να σε τσιγκλισω φίλε, απλά πονάνε τα μάτια μου όταν διαβάζω ανυποστατες και χωρίς απτά επιχειρήματα εικασίες.

Για το αν ειναι φυτευτός, προσωπικά πιστεύω πως όχι. Δεν έχω κανενα στοιχείο, προσωπική άποψη ειναι. Εσύ δηλαδή έχεις..; Και ακομα και αν ειναι, αλλα ειναι ΚΑΛΟΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, εσένα γιατι σε κόφτει; μ@λ@κ@ς ειναι ο Ιβαν να τον κρατάει αν δε κάνει;

Τον Βρύζα τον αξιολογούσα σύμφωνα με τα όσα μου έδειχνε και πάντα τον στήριζα εγώ, μπορείς και να διαβάσεις τι έχω γράψει ανα καιρούς. Όχι ότι τον πάω ιδιαίτερα, αλλα ΕΓΩ ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ότι ειναι ανίκανοι ή επικίνδυνοι. Φυσικά για το ΖΒ στήριζα μέχρι που απο την αχρηστίλα του, μας άφησε ξεβράκωτους πέρσυ και έφτασα στο αμήν. Και πάλι όμως ΠΟΤΕ δεν μιλούσα με εξεφτελιστικά λόγια. Γιατι αυτό θα ήταν ΑΝΗΘΙΚΟ.

Ασπίδα προστασίας ειναι το να μη θέλω να γράφονται καφρίλες για οποιονδήποτε μέσα στην ομάδα;
Ή το δικο σου ποστ με τα 500 θαυμαστικά υπερ του ΖΒ που πλέον δεν ειναι στην ομάδα μας ΚΑΝ;

χμμμ :roll: :roll:

Τόσα χρόναι έλεγς οτι ο Κόκκαλης και τώρα ο ΜΑρινάκης ελέγχουν την παράγκα και στήνουν παιχνίδια και παίρνει τα πρωταθλήματα ο γάβρος. Είχες αποδείξεις;; Ε; Όχι; ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΦΟΡΟΥΜ; Ο Χ Ι.

To τι με κόφτει το ανέλυσα διεξοδικά. Είναι φυτευτός και σίγουρα υπάρχουν πολύ πιο αξιόλογοι από αυτόν που πεινάνε εκεί έξω και δεν είχαν την πρώτη τους δουλειά σε μία τεράστια εταιρεία σαν ΓΕΝΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ. Είναι ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ εκεί μέσα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ που παίρνει 700-800Ε.

Η καφρίλα που έγραψα ποια είναι; Είπα ότι κάνει παρτούζες με αλιγάτορες ή ότι έχει κάνει αλλαγή φύλου; Είπα ότι μπήκε με κατακτήριες εξετάσεις σε ένα τμήμα που οι περισσότεροι από όσους κάλυψαν τις θέσεις ΕΙΧΑΝ ΜΕΣΟ. Καφρίλα είναι αυτό; Πού ζεις; Στον παράδεισο;
Τα θαυμαστικά πού τα είδες υπέρ του Βρύζα;
Αν ήμουν υπερ του Βρύζα ever, πάνε δες τα post μου στο topic του. ΑΝΙΚΑΝΟ τον θεωρούσα πάντα για Τεχνικό Διευθυντή γιατί απλά κλωτσούσε μία μπάλα και μετά έγινε διευθυντής με τους γνωστούς μάνατζερ και τους αντίπαλους παίκτες και τις παλιές ομάδες και τους παλιούς συμπαίκτες. Δες τον Άρνεσεν και πες μου αν συγκρίνονται. Αλλά τον Βρύζα τον σκίζαμε και δεν τέτοια παράκρουση από κανέναν...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Σιγουρα θα σου τις εβρεχε οταν πηγαινατε μαζι σχολειο γιαυτο εχεις ακομα απωθημενα η αυτο η σου πηρε καμμια γκομενα...........
Ακομα δεν εχεις φερει ουτε ενα επιχειρημα οτι δεν κανει καλα την δουλεια του (που κ φυσικα δεν ξερεις τι ακριβως δουλεια κανει μεσα στην παε) οποτε οι 2 παραπανω λογοι εμειναν :)
klainmein

Sera4 έγραψε:τι καθομαστε και συζηταμε τωρα ρε παδια??

το αν υπαρχει ηθικο θεμα???σαφως και υπαρχει ειναι ο γιος του παραγκαρχη και ενος απο τους μεγαλυτερους βιαστες του ΠΑΟΚ...μπορει να φοραει φωτοστεφανο και να τραγουδαει ολη μερα ΠΑΟΚ σ αγαπω ΠΑΟΚ ειμαι αρρωστος και ηρθα να σε δω αλλα δυστυχως και για το ιδιο το παιδι τη ρετσινια του μπαμπακα δεν θα μπορεσει ποτε να τη βγαλει απο τη ζωη του...αυτο ειναι το κακο με τετοια προσωπα...

το αν μπηκε αξιοκρατικα στην παε??το παιδι σημειωνει για πρωτη δουλεια στο βιογραφικο του μια εταιρεια σαν την παε ΠΑΟΚ...ειναι παιδικος φιλος του ευρωβουλευτη ο οποιος τον εβαλε τοτε που προσπαθουσε να κανει τον ΠΑΟΚ "οικογενειακη" μπιζνα...τοτε που εβαλε και την κουμπαρα του στην μπουτικ (με την παγκοσμια πρωτοτυπια να εχουμε τη μοναδικη μπουτικ παγκοσμιως που παρουσιασε ζημιες) και τον μανδρινο και λοιπους παρατρεχαμενους...

το αν αξιζει να βρισκεται στην παε (δηλαδη αν κανει καλη δουλεια)?? δεν το γνωριζουμε σιγουρα τα τελευταια χρονια υπηρχαν τεραστια προβληματα στην οργανωση και τα γραφεια της παε...δεν ξερω προσωπικα το ποσο καλα κανει τη δουλεια του οποτε δεν εχω αποψη...

το αν θα πρεπει αν καταπιανομαστε με τετοια θεματα τωρα??? σαφως και οχι...σιγουρα αυτο που προεχει ειναι το αγωνιστικο και εκει η καθαρση που ηταν να γινει εγινε σε μεγαλο βαθμο...και σιγουρα ο φρανκ θα καταπιαστει και με τα υπολοιπα αγωνιστικα θεματα (ακαδημιες, σκαουτινγκ κλπ)...σιγα σιγα θα ερθουν και τα υπολοιπα πιστευω...αν πιασουμε την παε ΠΑΟΚ θελει δουλεια και στο επικοινωνιακο, και στο μαρκετινγκ και στη οργανωση και παντου...αλλα δεν γινονται ολα σε μια νυχτα...ας κατασταλαξουμε πρωτα αγωνιστικα που ειναι και η βιτρινα της εταιρειας και μετα να διορθωσουμε και τα υπολοιπα...
Λασπολόγε, συκοφάντη, δοσίλογε, προδότη... :mrgreen:
klainmein

mpouJr έγραψε:Σιγουρα θα σου τις εβρεχε οταν πηγαινατε μαζι σχολειο γιαυτο εχεις ακομα απωθημενα η αυτο η σου πηρε καμμια γκομενα...........
Ακομα δεν εχεις φερει ουτε ενα επιχειρημα οτι δεν κανει καλα την δουλεια του (που κ φυσικα δεν ξερεις τι ακριβως δουλεια κανει μεσα στην παε) οποτε οι 2 παραπανω λογοι εμειναν :)
Σχολείο δεν πήγαμε ποτέ μαζί, εγώ πήγαινα σε Δημόσιο δεν είχα τα λεφτά του μπαμπάκα να με στείλει σε κολλέγια. Επίσης, για να μου κλέψει γκόμενα ο βουτυρόφατσας έπρεπε να κοιμηθεί καμία τριετία σερί μπας και το δει σε κανένα όνειρο. Για πλάκα φαντάζομαι τα έγραψες, σου απαντάω όμως... ;)
ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΕΙΝΑΙ ΦΥΤΕΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΣΑΠΙΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ EVER ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ 4-5 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΒΥΣΜΑ. Αυτά μου φτάνουν για να τον θάβω!

Επίσης, Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΩΣ ΓΕΝΙΚΟ ΔΕΙΥΘΥΝΤΗ ΗΤΑΝ ΚΑΚΙΣΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ. ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ, ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΦΑΝΕΛΑ, ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΜΠΟΥΤΙΚ, ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ. Γιατί περιμέναμε τον Τζακ να στρώσει όλα τα τμήματα; Αυτός είναι ΓΕΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ μόνο για να τρέχει για τις κληρώσεις και να κάνει ταξιδάκια; Το επιχείρημα που μου ζήτησες...
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Λοιπόν επειδή εγώ το ξεκίνησα κ διάβασα πολλά ΄κ διάφορα

Κανείς δεν κατηγορεί το Μάκη, δε φταίει σε τίποτα, δεν έχει κάνει τίποτα κακό όσο γνωρίζουμε κ στο κάτω κάτω μπορεί κ να είναι κ πολύ καλός στη δουλεία του. Δουλειά του δόθηκε κ την πήρε.

Προσωπικά κατηγορώ τη διοίκηση Ζαγοράκη, που μέσα στο απίστευτα ενωτικό κλίμα της εποχής, πήγε κ έφερε και έκανε και μέτοχο μάλιστα τον αρχιμπινέ Βασίλη Γκαγκάτση. Τον άνθρωπο που με το Βίκτωρα κ το Σωκράτη στήσανε την πασίγνωστη παράγκα που για κοντά 10 χρόνια γ@μούσε και ξεφτύλιζε τον ΠΑΟΚ και όλο το ελλ. ποδόσφαιρο. Και δώστου χάχανα στη σουίτα στο τηγάνι. Και μέσα στα κουμπαριλίκια του Τεό με τον Μπίλι έγινε και η πρόσληψη του Μάκη. ΦΥΣΙΚΑ και είναι φυτευτός. Εκτός αν πιστεύετε ότι γίνανε συνεντεύξεις διαγωνισμοί και μελετήθηκαν βιογραφικά. Ούτε ο eorptol δεν το πιστέυει αυτό. Και αυτό για μένα είναι το λιγότερο, ούτε ο πρώτος είναι ούτε ο τελευταίος που βρήκε δουλειά με βίσμα και μπορεί με τα χρόνια να βγήκε και καλός.

Αλλά κάποια πράματα απλά δε γίνονται σε αυτή τη ζωή. Άδικο ξεάδικο για το Μάκη δε γίνονται. Δε γίνεται έναν τύπο που σε πηδάει και σε βιάζει απροκάλυπτα μέσα στο σπίτι σου να ανοίγεις δουλειές μαζί του κ να προσλαμβάνεις κ το γιο του. Δε γίνεται να δουλεύουν στον ΠΑΟΚ ο εγγονός του Κόκκαλη και ο γιος του Βαρδηνογιάννη. Δηλαδή μεθαύριο μπορεί να δούμε κ τον αδερφό του Βαγγέλη ή το γιο του Σάββα? Και αυτοί δε φταίνε σε τίποτα. Θα ήταν ποτέ δυνατό να προσληφθεί ο Μάκης στο βάζελο ή το χανούμι? Θα τους τρώγανε ζωντανούς. Εμείς τόσο large είμαστε? Μην πω τι θα λέγατε εσείς οι ίδιοι αν δούλευε στον gay ή σε κανά παράρτημα. Το όνομα και η τότε πρόσληψλη του λερώνουν τον ΠΑΟΚ και δίχασαν τον κόσμο χωρίς κανένα λόγο (δείτε το τοπικ του Μπιλάρα). Τον κρατάει ο Ιβάν. Και το Βρύζα κρατούσε κ το Σαλπιγγίδη ανανέωσε, και με τον Τέο είχε παρτίδες και τον Μπιλι στήριξε στις εκλογές της ΕΠΟ. Και με τον Αλαφούζο έκανε αγκαλίτσες. Εδώ έχει ακόμα τον Κυριάκο να μεταφράζει. Πιθανότατα να μην ασχολείται καν με τον κάθε υπάλληλο της ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

tolare ολα τα καταλοιπα του παρελθοντος θα διορθωθουν στον καιρο τους 8-)

προς το παρον ας απολαυσουμε εναν ΠΑΟΚ χωρις αα,ζβ,επαναστατη και κοντο μακρυα απο κοντρες και εσωτερικη φαγωμαρα...μην τα ζηταμε ολα αμεσα...τα χοντρα φυγανε...τα ψιλα θα τα παρει το σκουπακι ;)
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Εννοείται. Τίποτα δε ζητάμε αμέσως αμάν αμάν κ η ομάδα μετά από αρκετά χρόνια βγάζει επιτέλους υγεία κ αισιοδοξία. Η στήριξη ήταν πάντα δεδομένη πόσο μάλλον τώρα.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

μετα απο ολα αυτα που ειπατε ολοι σας.........

λετε λετε αλλα απο κανεναν δεν ακουσα ενα πραγμα..................

με την ναραμου τι θα γινει?????
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

:lol: :lol: :lol: :lol:

επιτέλους μια σωστή παρατήρηση.

:opaokara:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

abg12d34 έγραψε:μετα απο ολα αυτα που ειπατε ολοι σας.........

λετε λετε αλλα απο κανεναν δεν ακουσα ενα πραγμα..................

με την ναραμου τι θα γινει?????
γκαγκατσικια ειναι υπαρχει θεμα .....θα την παρει το σκουπακι και αυτην θα ερθει η ωρα της και μενει ο υπαλληλος μπαινοντας δεξια στα γραφεια Μητσο τον λενε νομιζω .....
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δυο παρατηρήσεις.

πρώτον. διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και σε ότι τελοσπάντων γεωμετρική έννοια υπάρχει, με τη λογική ότι επειδή κάποιος πρόγονος έκανε ή ήταν κάτι, ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ αυτό πρέπει να συνοδεύει τα παιδιά "γιατί έτσι γίνεται".

ΟΧΙ, δέν γίνεται να είναι έτσι. αν φυσικά θέλουμε να μιλάμε για ηθική. σωστά; γιατί το να κατηγορείς κάποιον, για κάτι που δεν έφταιξε, είναι ανήθικο. όπως επίσης όμως, ανήθικο είναι και το να τον επιβραβεύεις για κάτι που δεν έκανε. :ugeek:

δεύτερον. ο πρώτος πραγματικά που δεν μπήκε με... "βίσμα", ήταν ο τζάκ. σωστά; αν κάνω λάθος, διορθώστε με. όλοι οι άλλοι, ακόμα και ο τσιστιακοφ και η γκοντζαρεβα κτλ κτλ κάποιον ήξεραν και βρέθηκαν εκεί που βρέθηκαν. ναι, ίσως είχαν και μπάρμπα στη κορώνη.

ε λοιπόν, κάντε μια αναδρομή στο τόπικ του πρώτου μη βυσματία στον ΠΑΟΚ και ελάτε να τα ξαναπούμε σε αυτό το τόπικ. ή σε άλλα. γενικά... να τα λέμε. :lol:

επίσης, μια τρίτη παρατήρηση :mrgreen: είναι ότι προσωπικά, πέρα απο κάποια κλασσικά θέματα (πχ νερό και τουαλέτες σε τούμπα, τιμές διαρκείας για ανθρώπους εκτός θεσ.νίκης και μερικά λιγα ακόμη) δεν εχω κάποιο πρόβλημα με τα οργανωτικά της παε. και οι τρόποι διάθεσης των εισιτήριων συνεχώς πληθαίνουν, και εβέντ έχει η τούμπα και τις βραβεύσεις και οι μπουτικ ολα οκ, γενικά... δεν έχω καποιο θέμα... αμαν και τί θεμα τουλάχιστον...

για τα επικοινωνιακά σίγουρα είμαστε πολύ πίσω σε σχέση με τα ευρωπαικά κλαμπ όπως όλες οι ελληνικές ομάδες. ειδικά σε θέματα παρουσίασης παιχτών κτλ. και δεν εντάσσω την προπαγάνδα μεσω πληρωμένων καταχωρήσεων (ουσιαστικά) σε μπλογκς,τιβι και εφημεριδες, γιατί αυτά δεν τα εντάσσω στο επικοινωνιακό κομμάτι ενός υγιούς και ορθά σκεπτόμενου αθλητικού σωματείου.

φυσικά, όλα τα παραπάνω δεν αλλοιώνουν το γεγονός ότι ο πατέρας του χρυσόστομου ήταν όσα πολύ σωστά συμφορουμίτες έγραψαν παραπάνω. να είμαστε ξεκάθαροι σε αυτά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

K_geo έγραψε:δυο παρατηρήσεις.

πρώτον. διαφωνώ κάθετα, οριζόντια και σε ότι τελοσπάντων γεωμετρική έννοια υπάρχει, με τη λογική ότι επειδή κάποιος πρόγονος έκανε ή ήταν κάτι, ΚΑΛΟ Ή ΚΑΚΟ αυτό πρέπει να συνοδεύει τα παιδιά "γιατί έτσι γίνεται".

ΟΧΙ, δέν γίνεται να είναι έτσι. αν φυσικά θέλουμε να μιλάμε για ηθική. σωστά; γιατί το να κατηγορείς κάποιον, για κάτι που δεν έφταιξε, είναι ανήθικο. όπως επίσης όμως, ανήθικο είναι και το να τον επιβραβεύεις για κάτι που δεν έκανε. :ugeek:

δεύτερον. ο πρώτος πραγματικά που δεν μπήκε με... "βίσμα", ήταν ο τζάκ. σωστά; αν κάνω λάθος, διορθώστε με. όλοι οι άλλοι, ακόμα και ο τσιστιακοφ και η γκοντζαρεβα κτλ κτλ κάποιον ήξεραν και βρέθηκαν εκεί που βρέθηκαν. ναι, ίσως είχαν και μπάρμπα στη κορώνη.

ε λοιπόν, κάντε μια αναδρομή στο τόπικ του πρώτου μη βυσματία στον ΠΑΟΚ και ελάτε να τα ξαναπούμε σε αυτό το τόπικ. ή σε άλλα. γενικά... να τα λέμε. :lol:
οταν μιλαμε για ηθικη καταρχην γκεο δεν μπορουμε παρακατω να δικαιολογουμε τα βισματα...και οχι η γκοντσαρεβα και ο τσιστιακοφ και ο αγγελιδης δε μπηκαν με "βισμα" μεσα εχουν ενα πλουσιο βιογραφικο απο πισω και καποιες περγαμηνες...ποιο πριν ειχαν αναλαβει ενα πληθος εταιρειων στο οποιο ειχαν δωσει διαπιστευκτηρια...θετικα αρνητικα μικρη σημασια εχει απλα τονιζω το οτι ειχαν βιογραφικο...

ο μακης τι περγαμηνες ειχε???ποιο ηταν το βιογραφικο του πριν τον ΠΑΟΚ??οτι τελειωσε τη σχολη του??μπραβο του...

δεν χρειαζεται να ωραιοποιουμε καταστασεις ;)

και για να ξαναγυρισω στο πρωτο σκελος της απαντησης για την ανηθικοτητα του θεματος...ετσι λειτουργει η κοινωνια...ο μακης γκαγκατσης χωρις την πλατη του πατερα του (και του ευρωβουλευτη κατ επεκταση) δεν θα ειχε φτασει να μπει στον ΠΑΟΚ...αλλωστε μαζι ειχαν μπει ή παραπλησια περιοδο αν θυμαμαι καλα...

αμα λεγοταν μακης δημακης ( :lol: :lol: ) και πηγαινε στην παε επιδεικνυοντας ως βιογραφικο οτι μολις εβγαλε μαι σχολη το πιο πιθανο ηταν ο σεκιουριτας να τον εδινε πορτα πριν μπει στα γραφεια...

οποτε ναι απο τη στιγμη που το επιθετο "γκαγκατσης" τον προωθησε στη θεση υπαρχει και ηθικο θεμα...ελπιζω να καταλαβαινεις τι θελω να τονισω ;)

και ξαναεπαναλαμβανω δεν ειναι στιγμη τωρα να ασχοληθουμε με τετοια ζητηματα κακως επεκτεινομαστε ;)
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν θεωρώ ότι ωραιοποιώ κάτι... ούτε ειπα ότι το βίσμα ειναι "ηθικό". ουτε καν. 8-)

ούτε λεω ότι οι λοιποί που αναφέρεις δεν ειχαν καποια προυπηρεσία κάπου. αν και να ειμαι ειλικρινης, απορώ που ξέρεις το βιογραφικό της μαρίας... :roll: :mrgreen: :P

κατα τα άλλα.... δεν φταιει αυτός αν ο πατέρας του ειναι κουμπάρος με το ζαγοράκη. και μην ξεχνας την ανεργια,ειδικα στους νεους... :geek: :lol:

υσ: επισης, καποιος μπορει να πει, οτι στα ματια του τζακ, προυπηρεσια εχει. 3-4-5 ποσα χρονια ειναι δεν ξερω στον ΠΑΟΚ. ;)

γενικά και για να τελειώνω με την άποψη μου σε αυτό το θέμα.

θεωρώ ότι κανείς και σε καμια περίπτωση δεν πρέπει να κρίνεται βάση προγόνων. ειδικά εργασιακά. ακόμα δε, έχω μάθει στη ζωή μου ότι το βιογραφικό αλλά και τα... πτυχία μερικές φορές δεν μετράνε καθόλου στην πράξη...

οπότε δεν μπορώ να τον κρίνω παρα μόνο αποκλειστικά για το ρόλο του, που επειδή δεν έχω και κάποιο αμαν και τι πρόβλημα ειμαι οκ οπως ειπα και πριν...
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Άντε γκεο αργείς, ποτέ θα ανοίξεις το τοπικ της ναρας;
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

καπαρωμένο απο τον Roman... :cry: :cry: :lol: :lol:
Κλειδωμένο