Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
- paoktrella
emena auto mou akougete kalo mages.
http://www.youtube.com/watch?v=YphB0tmT ... re=related

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να γράφουμε Ελληνικά!
Thx, Admin Team
http://www.youtube.com/watch?v=YphB0tmT ... re=related

Thx, Admin Team
- paoktrella
- fofanaserres
- fofanaserres
teris4 έγραψε:ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ?alter4 έγραψε:.......
Θα αρχίσουμε να λέμε τώρα και συνθήματα σε σκουληκορυθμούς?
Πάμε καλά?
Αντί να μας την λέτε που προσπαθούμε να βρούμε κανένα σύνθημα,κοιτάξε να κάνετε και εσείς καμιά προσπάθεια μπας και βρούμε τίποτα καλό,και αφήστε τις εξυπνάδες....anger4a έγραψε:άστους ρε φίλε να χαίρονται. εξάλλου όλα αυτά ποτέ δε θα ακουστούν στην τούμπα
screwdriver4 έγραψε:ΞΥΠΝΑΤΕ..
ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΕΡΚΙΔΑ ΣΕ ΠΑΛΜΟ Κ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΙΛΑΕΙ
ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΝ Κ ΜΑΣ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ SITE ΠΟΥ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΕ 5 ΚΑΙ 6
ΤΟ ΛΕΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ
ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ
ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΑΔΕΡΦΕ....
ΔΥΣΤΗΧΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ....
Κ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΕΤΕ ΣΤΗΝ 4!
ΟΥΤΟΣ Η ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΜΕ
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
Φωνάζουν αλλά είναι λίγοι. Και μη νομίζεις ότι και στην 4 όλοι συμμετέχουν. Ναι καλά!! Το ξώπλατο με το see through και το παλικάρι με τα 20 κιλά άρωμα, την πουκαμισιά και το ζελέ θα φωνάξουν.. Πλάκα με κάνετε ρε??? Αυτή είναι η 4 ρε???? Α ρε Μανάβης που χρειάζεται σε μερικούς..ugandezos έγραψε:Ας ειχε και η 5 με 6 καποιον να οργανωνει την κερκιδα και θα σας ελεγα εγω..Ας ειχε καποιον να ξεσηκωσει τον κοσμο οπως γινεται και στην θυρα 4.
Αντε γιατι μας τα εχετε πρηξει ορισμενοι που λετε οτι στις θυρες 5 και 6 δεν φωναζουν...
ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ ΤΟΥΜΠΑ ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΣΕ ΚΥΡΙΛΕ ΚΑΦΕ..
Ακουστε λοιπον και τη δικη μου προταση. Μια προταση που εμεσα την ειχα κανει στον απαραδεκτο, λεγοντας του.........παρτε ρε μ@λακα ολοι εισητηρια, οι εμεις που γουσταρουμε τεσπα, στην 7, κατω απο το ρολοι και να κανουμε παρτυ (απο φωνη) καθε Κυριακη. Μαλλον δεν το ειχε παρει στα σοβαρα, η δεν ειδε το βαθος του επιχειρηματος.
Το ιδιο θα ηθελα να δω προσωπικα να γινεται και στην 4. Μαζευτηκε η καθε καρυδιας καρυδι, η ωραιος με το γκομενακι, η τζαμπατζης με το σπορακι, ο κυριλλε με το γοβακι......αντε ρε τραβατε απο δω !
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ. Καρτα ιδιαιτερας χρησεως για την 4α (ενας και δυνατος πυρηνας) με εναν αρχηγο πραγματικα που να τυγχανει της εκτυμησεως του κοσμου, με την καρτα να την αποκτα κανεις, δηλωνοντας φωνη 90 λεπτα. Εχεις καρτα καλως, δεν εχεις, τον μπουλο, σε αλλη θυρα και βγαλε αν θελεις και το λαρυγγι σου απο εκει. Και για να μην παρεξηγηθω....δε θα εχουμε καμια διαφορα με τους υπολοιπους. Απλα ρε ειμαι εγω και κανα 2.000 ακομα, που γουσταρουμε να .....αφησουμε τη ζωη μας στο πεταλο....και δε γουσταρω την ωρα που θα πεθαινω να βλεπω το κυριζι να χαμουρευεται στο δικο μου σπιτι. Ειναι θεμα αρχης ! Τον καλο αρχηγο τον χρειαζομαστε, γιατι προβλεπονται μαπες. Αυτη ειναι η μονη λυση που βρηκα εγω, για να επανερθουμε ως μαναβοσκυλα εν ετη 2008. Περισσοτερες πιθανοτητες εχω να πιασω λοττο, απο οτι να συνεννοειθουμε ολοι οι συνδεσμοι για κατι καλο.
Κατι αναλογο....τωρα που το σκεφτομαι, ειχαν και οι Ultras της Ατλετικο Μαδριτης. Μονο που για να εμπαινε κανεις στο δικο τους κλαμπ, με τους κανονες που διαβασα, επρεπε στην κυριολεξια να ειναι "τελειωμενος" με την ομαδα ! Οπως δλδ εγω περυσι.......
.......μονο πρεζα που δε βαρεσα
Το ιδιο θα ηθελα να δω προσωπικα να γινεται και στην 4. Μαζευτηκε η καθε καρυδιας καρυδι, η ωραιος με το γκομενακι, η τζαμπατζης με το σπορακι, ο κυριλλε με το γοβακι......αντε ρε τραβατε απο δω !
Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ. Καρτα ιδιαιτερας χρησεως για την 4α (ενας και δυνατος πυρηνας) με εναν αρχηγο πραγματικα που να τυγχανει της εκτυμησεως του κοσμου, με την καρτα να την αποκτα κανεις, δηλωνοντας φωνη 90 λεπτα. Εχεις καρτα καλως, δεν εχεις, τον μπουλο, σε αλλη θυρα και βγαλε αν θελεις και το λαρυγγι σου απο εκει. Και για να μην παρεξηγηθω....δε θα εχουμε καμια διαφορα με τους υπολοιπους. Απλα ρε ειμαι εγω και κανα 2.000 ακομα, που γουσταρουμε να .....αφησουμε τη ζωη μας στο πεταλο....και δε γουσταρω την ωρα που θα πεθαινω να βλεπω το κυριζι να χαμουρευεται στο δικο μου σπιτι. Ειναι θεμα αρχης ! Τον καλο αρχηγο τον χρειαζομαστε, γιατι προβλεπονται μαπες. Αυτη ειναι η μονη λυση που βρηκα εγω, για να επανερθουμε ως μαναβοσκυλα εν ετη 2008. Περισσοτερες πιθανοτητες εχω να πιασω λοττο, απο οτι να συνεννοειθουμε ολοι οι συνδεσμοι για κατι καλο.
Κατι αναλογο....τωρα που το σκεφτομαι, ειχαν και οι Ultras της Ατλετικο Μαδριτης. Μονο που για να εμπαινε κανεις στο δικο τους κλαμπ, με τους κανονες που διαβασα, επρεπε στην κυριολεξια να ειναι "τελειωμενος" με την ομαδα ! Οπως δλδ εγω περυσι.......
.......μονο πρεζα που δε βαρεσα

Στο ματς με την αεκ εγω ειμουν στην 5.Ειδικα στο δευτερο ημιχρονο που ειχε πεσει ο ρυθμος και ο παλμος της κερκιδας ακουγοντας την θυρα 4 που προσπαθουσε να δωσει παλμο, προσπαθουσαμε καποιοι να αναψουμε λιγο τα αιματα να ξεσηκωθει ο κοσμος....Το αποτελεσμα????Με χτυπαει αυτος που καθονταν διπλα ,ο οποιος ηταν με hands free κ με ενα κουπονι στοιχηματος και μου λεει μην γκαριζεις διπλα στο αυτι μου δεν μπορω να ακουσω τα τελικα αποτελεσματα...
Εμεινα μ@λ@Κ@ς με ολη την σημασια της λεξης,τι να του πεις τωρα αυτουνου????....
ΕΛΕΟΣ
Οπως ειπαν και πιο πανω ας σταματησει πλεον αυτη η μ@λ@κι@... ο αλλος τραβαει με το κινητο βιντεακια λες και και δεν εχει ξαναδει στην ζωη του γεματο γηπεδο, ο αλλος κανει μοστρα το γυαλι ηλιου και καθεται με την γκομενα και στα π@π@ρια του αμα φωναξει ή οχι, ο αλλος να ακουει αποτελεσματα στοιχηματος..... ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 4 ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΝΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 4..ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ...ΣΤΗΝ 4 ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΡΥΓΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...
Εμεινα μ@λ@Κ@ς με ολη την σημασια της λεξης,τι να του πεις τωρα αυτουνου????....
ΕΛΕΟΣ
Οπως ειπαν και πιο πανω ας σταματησει πλεον αυτη η μ@λ@κι@... ο αλλος τραβαει με το κινητο βιντεακια λες και και δεν εχει ξαναδει στην ζωη του γεματο γηπεδο, ο αλλος κανει μοστρα το γυαλι ηλιου και καθεται με την γκομενα και στα π@π@ρια του αμα φωναξει ή οχι, ο αλλος να ακουει αποτελεσματα στοιχηματος..... ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 4 ΙΣΑ ΙΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΝΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 4..ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ...ΣΤΗΝ 4 ΠΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΛΑΡΥΓΓΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

Se ri8mo slaven k den eimai kala..
Poustides skoulikia to Ippokrateio to episkepteste sixna..
Soutia stin kamara, stin xalkidiki, soutia kai sta panepistimia..
Istoria skouliki gia sena 8a pei ka8e efta xronia sti Bita e8niki..
Ekdromes kai poreies me mpatsous mazi, den exeis gomena giati eisai ADERFH..
Thx, Admin Team
Poustides skoulikia to Ippokrateio to episkepteste sixna..
Soutia stin kamara, stin xalkidiki, soutia kai sta panepistimia..
Istoria skouliki gia sena 8a pei ka8e efta xronia sti Bita e8niki..
Ekdromes kai poreies me mpatsous mazi, den exeis gomena giati eisai ADERFH..
Thx, Admin Team
Παιδιά καλησπέρα, θα ήθελα να πω και εγώ μια γνώμη για αυτά που λέτε σε αυτό το θέμα.
Πρώτον, πρέπει να ξεχάσουμε εποχές μανάβη και τα σχετικά, οι εποχές έχουν αλλάξει (δεν ξέρω πόσοι από σας έχετε προλάβει το γήπεδο χωρίς καρεκλάκια, χωρίς έλεγχους στην είσοδο των κερκίδων και με 45.000 κόσμο όρθιο για 4 ώρες).
Η κερκίδα μπορεί να γίνει μια χαρά και τώρα.
Στο ματς με το αεκάκι44 είχαμε την καλύτερη κερκίδα τα τελευταία χρόνια --- αλλά από τις 8.00 (που δεν παιζόταν το ματς), μέχρι τις 9.40 (δηλαδή το 20 του παιχνιδιού) και κάποιοι κράζανε την άλλη μέρα; Για πιο λόγο η ομάδα έκατσε μετά το 30’.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Δεν χρειάζεται να ξελαρυγκιαζόμαστε 1:30 ώρα πριν το ματς για να ακούμε τους εαυτούς μας και να λέμε την άλλη μέρα, πω πω τι φοβερή κερκίδα κάναμε.
Επίσης ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα της κερκίδας είναι η αντίδραση μας όταν έχει ο αντίπαλος την μπάλα. Είναι δυνατόν να μην ακούγετε ούτε ένα σφύριγμα; Ούτε ένα γιουχάρισμα; Πως περιμένεις να σε φοβηθεί ο άλλος όταν την ώρα που πάει να σου βγάλει επίθεση σε ακούει να τραγουδάς σαν χαρούμενο παιδάκι;
Sorry αν σας κούρασα αυτά για την ώρα και αν έχω κάτι θα ξαναεπανέλθω…
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!
Πρώτον, πρέπει να ξεχάσουμε εποχές μανάβη και τα σχετικά, οι εποχές έχουν αλλάξει (δεν ξέρω πόσοι από σας έχετε προλάβει το γήπεδο χωρίς καρεκλάκια, χωρίς έλεγχους στην είσοδο των κερκίδων και με 45.000 κόσμο όρθιο για 4 ώρες).
Η κερκίδα μπορεί να γίνει μια χαρά και τώρα.
Στο ματς με το αεκάκι44 είχαμε την καλύτερη κερκίδα τα τελευταία χρόνια --- αλλά από τις 8.00 (που δεν παιζόταν το ματς), μέχρι τις 9.40 (δηλαδή το 20 του παιχνιδιού) και κάποιοι κράζανε την άλλη μέρα; Για πιο λόγο η ομάδα έκατσε μετά το 30’.
Τα πράγματα είναι πολύ απλά.
Δεν χρειάζεται να ξελαρυγκιαζόμαστε 1:30 ώρα πριν το ματς για να ακούμε τους εαυτούς μας και να λέμε την άλλη μέρα, πω πω τι φοβερή κερκίδα κάναμε.
Επίσης ένα άλλο μεγάλο πρόβλημα της κερκίδας είναι η αντίδραση μας όταν έχει ο αντίπαλος την μπάλα. Είναι δυνατόν να μην ακούγετε ούτε ένα σφύριγμα; Ούτε ένα γιουχάρισμα; Πως περιμένεις να σε φοβηθεί ο άλλος όταν την ώρα που πάει να σου βγάλει επίθεση σε ακούει να τραγουδάς σαν χαρούμενο παιδάκι;
Sorry αν σας κούρασα αυτά για την ώρα και αν έχω κάτι θα ξαναεπανέλθω…
ΠΑΟΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!
Αδερφέ gash δεν έχεις και άδικο σε αυτό που λες αλλά το βρίσκω λίγο δύσκολο να γίνει για πρακτικούς λόγους.
Μια σκέψη θα πω και όποιος θέλει ας την ψάξει και ας κάνει και τις δικές του προτάσεις.
Εκτύπωση φειγ βολαν με το σύνθημα που θα θέλαμε να καθιερώσουμε εμείς τα μέλη του paokmania, με τους στοίχους γραμμένους και με το λογότυπο του forum από κάτω. Να το ξεκινήσει ένας πυρήνας από εμάς και να ακολουθήσουν σιγά σιγά και οι άλλοι.
Και το paokmania προβάλεις, και ίσως να καταφέρουμε να καθιερώσουμε και ένα σύνθημα.
Μια άλλη ιδέα ίσως θα ήταν και η βοήθεια από την «γιγαντοοθόνη» του γηπέδου;
Δεν ξέρω περιμένω να το δουλέψετε λιγάκι και να κάνετε και τις δικές σας προτάσεις.
Υ.Γ. Είπαμε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει, γιατί να μην αλλάξει και ο τρόπος που γίνεται και η κερκίδα…
ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ…
Μια σκέψη θα πω και όποιος θέλει ας την ψάξει και ας κάνει και τις δικές του προτάσεις.
Εκτύπωση φειγ βολαν με το σύνθημα που θα θέλαμε να καθιερώσουμε εμείς τα μέλη του paokmania, με τους στοίχους γραμμένους και με το λογότυπο του forum από κάτω. Να το ξεκινήσει ένας πυρήνας από εμάς και να ακολουθήσουν σιγά σιγά και οι άλλοι.
Και το paokmania προβάλεις, και ίσως να καταφέρουμε να καθιερώσουμε και ένα σύνθημα.
Μια άλλη ιδέα ίσως θα ήταν και η βοήθεια από την «γιγαντοοθόνη» του γηπέδου;
Δεν ξέρω περιμένω να το δουλέψετε λιγάκι και να κάνετε και τις δικές σας προτάσεις.
Υ.Γ. Είπαμε ότι οι εποχές έχουν αλλάξει, γιατί να μην αλλάξει και ο τρόπος που γίνεται και η κερκίδα…
ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ…
MAGES DEN XERO KATI PREPEI NA GINEI H KERKIDA MAS PAEI APO TO KAKO STO XEIROTERO.DEN XERO TI FTAEI(PITSIRIKADES,GOMENES,K.A)GIA AUTO PREPEI NA PESOUN MERIKES MAPES STHN 4 K NA FIGOUN OLA TA PITSIRIKIA K I GOMENES,KERKIDA TO LEME AUTO POU KANAME ME THN XADERFH,LENE H DIMOSIOGRAFEI TO KAZANI THS TOUMPAS K LAKAMIES,PAPARIA KERKIDA KANOUME,K TO XEIROTERO EINAI OTI TO XEROUME K DEN KANOUME TPT,DLD H SYNDESMOI KATA PROTO LOGO
EMEIS MAZI GIA MIA ZOI AHTE AHTE DHKEFALE

EMEIS MAZI GIA MIA ZOI AHTE AHTE DHKEFALE