Σπόρ του Βορρά - sport103fm
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
Re: Σπόρ του Βορρά - sport103fm
για μένα καλά τα γράφει ο Κόλκας. κολλημένος ξεκολλημένος γράφει αλήθειες.
το αποτελέσμα είναι ότι η Ομάδα έκανε κλαρίνο που πόνεσε πολύ, και για το κλαρίνο αυτό πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Να μην περάσει έτσι στη πούδρα.
Κρατάω κάποια πισινή, αλλά αν ισχύουν αυτά που γράφει, θα πρέπει η Διοίκηση να φανεί αμείλικτη.
Αφού στο κάνανε μια φορά, θα το κάνουν σίγουρα και δεύτερη. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
crash test αποτελεί το παιχνίδι με τη γριά. Για να δούμε.
Υ.Γ. απ'ότι κατάλαβα ο κόλκας πήγε στον extrasport και στα σπορ του βορρά, ή μόνο στον extrasport? ας μου πει κάποιος.
το αποτελέσμα είναι ότι η Ομάδα έκανε κλαρίνο που πόνεσε πολύ, και για το κλαρίνο αυτό πρέπει να αποδοθούν ευθύνες. Να μην περάσει έτσι στη πούδρα.
Κρατάω κάποια πισινή, αλλά αν ισχύουν αυτά που γράφει, θα πρέπει η Διοίκηση να φανεί αμείλικτη.
Αφού στο κάνανε μια φορά, θα το κάνουν σίγουρα και δεύτερη. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.
crash test αποτελεί το παιχνίδι με τη γριά. Για να δούμε.
Υ.Γ. απ'ότι κατάλαβα ο κόλκας πήγε στον extrasport και στα σπορ του βορρά, ή μόνο στον extrasport? ας μου πει κάποιος.
Αλήθειες γράφει αλλά μονομερώς οπλαρχηγέ μου.
Αν υπάρχουν ευθύνες θα πρέπει στο σημείο που βρισκόμαστε να αποδοθούν με άλλου είδους μορφή και όχι με τιμωρία όλης της ομάδας όχι με το μαζί με τα χλωρά καίμε τα ξερά και όχι μεμονωμένα ή ομαδικά υπάρχουν άλλοι τρόποι απο την τιμωρία για επίλυση των προβλημάτων.
Ακόμα και αν υπάρχει σκοπός τιμωρίας της τότε να υπάρχει και επιβράβευση αυτής για την συνολική παρουσία της των τελευταίων 2 ετών.
Μόνη εξαίρεση ο μικρός για την συμπεριφορά του και αυτό στα πλαίσια του εσωτερικού κανονισμού.
Αν υπάρχουν ευθύνες θα πρέπει στο σημείο που βρισκόμαστε να αποδοθούν με άλλου είδους μορφή και όχι με τιμωρία όλης της ομάδας όχι με το μαζί με τα χλωρά καίμε τα ξερά και όχι μεμονωμένα ή ομαδικά υπάρχουν άλλοι τρόποι απο την τιμωρία για επίλυση των προβλημάτων.
Ακόμα και αν υπάρχει σκοπός τιμωρίας της τότε να υπάρχει και επιβράβευση αυτής για την συνολική παρουσία της των τελευταίων 2 ετών.
Μόνη εξαίρεση ο μικρός για την συμπεριφορά του και αυτό στα πλαίσια του εσωτερικού κανονισμού.
σιγουρα πήγε στο ράδιο.τώρα αν θα γράφει στην εφημερίδα δεν ξέρω αλλά το βλέπω δύσκολο να φεύγει απο εξέδρα.και δεν νομίζω να τα συνδυάσει και τα δύο δλδ και εξέδρα και σπορ του βορρά.ίδωμεν..
τον εχει τωρα...απο δευτερα με γκομενα παρεα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος diniko80 την Πέμ 04 Φεβ 2010, 13:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το νέο ραδιόφωνο κάνει σοβαρή προσπάθεια στα του ΠΑΟΚ....Μπράβο στον Κόλκα που βοηθάει την προσπάθεια...

Παραεχουν γινει αστειοι εκει περα.........Ο Κολκας ταιριαζει απολυτα..... 

εχει γινει ο Π.Α.Ο.Κ Lifestyle εκπομπη ,με γκομενακια , χαχα χα μπου χου χου και ενα σωρο σαλια....Οι περισσοτεροι για ρεπορταζ στην Λαμπιρη ειναι...
Αυτο δεν ειναι τιποτα ρε φιλε....Μαγκια του στο κατω-κατω...Δικια του ειναι η εκπομπη..Χτες λεγανε οτι ο Βιτολο εκανε επιτηδες ο,τι εκανε....Για μενα και το σημερινο πρωτοσελιδο ειναι γελοιο αλλα τελος παντων..........Δε συμφωνω με σχεδον καμια θεση που εχει παρει η εφημεριδα σε σοβαρο θεμα του ΠΑΟΚ αλλα αυτο το χθεσινο ειναι τραγικο.........Αν εμεις οι ιδιοι λεμε τετοια για το Βιτολο(που εκανε γιγαντια μαλακια σιγουρα) τι να πω...... 

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
η εκπομπή του πάντως η τωρινή με την κοπελίτσα, κλάσεις ανώτερη από εκείνη με το βρωμοσκούληκο.
ρε σεις θέλω να διαβάζω καθημερινά 60 σελίδες ΠΑΟΚ και να ακούω και να βλέπω 24 ώρες τη μέρα ΠΑΟΚ, μπορώ?
δεν δουστάρω την αντικειμενική πληροφόρηση. σας την χαρίζω.
Θέλω να ακούω, να διαβάζω και να βλέπω Μόνο ΠΑΟΚ
ρε σεις θέλω να διαβάζω καθημερινά 60 σελίδες ΠΑΟΚ και να ακούω και να βλέπω 24 ώρες τη μέρα ΠΑΟΚ, μπορώ?
δεν δουστάρω την αντικειμενική πληροφόρηση. σας την χαρίζω.
Θέλω να ακούω, να διαβάζω και να βλέπω Μόνο ΠΑΟΚ
Η εκπομπή των παιδιών 11-1 είχε καλεσμένο τον Γιώργο Φαρλαλή μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ. Όποιος τον άκουσε κατάλαβε γιατί είμαστε ευλογημένοι με αυτή την διοίκηση...

μια χαρα ειναι ο Κολκας για χαβαλε εκπομπη, ετσι και αλλιως αυτο ειναι το στυλ του.... τωρα για τις αποψεις δεν πρεπει να μας επηρεαζει κανεις δημοσιογραφος ματια εχουμε, κριση εχουμε και καταλαβαινουμε... ΠΑΟΚ εισαι