Paokmania: Αιώνια φοίτηση
Re: Paokmania: Αιώνια φοίτηση ..
Ευτυχως που τελικα αποφασισα να παρατησω τη μαλακισμενη σχολη που περασα(Ηλεκτρολογοι Μηχανικοι)....Μετα απο μια περιηγηση και στις υπολοιπες,τετοια μαλακια δεν εχει ξαναυπαρξει.....Απο του χρονου εξεταστικη..........
makis444;
Μαλακισμένη σχολή οι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί;
Αλήθεια τι θέλεις να περάσεις;
Μαλακισμένη σχολή οι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί;
Αλήθεια τι θέλεις να περάσεις;
Δε μου αρεσε καθουλου φιλε,με ψιλοαναγκασαν να παω....Σαν σχολη,εχει πολυ υψηλο επιπεδο σιγουρα......Αν δε σου αρεσει ομως....Θα παω στο Μαθηματικο τελικα μετα και απο σχετικες επισκεψεις που εκανα.......
Δεν μπορω τις εξεταστικες σε περιοδο μετεγγραφων-μεγ διοργανωσεων..........αντε να δουμε.....
- paok nafplio
Και στις 2.30 εχει κ μουντιαλ....ελεος!!!!!!!novito έγραψε:Ρε οργια της γραμματειας... Με νταλα ζεστη και η πλειονοτητα των μαθηματων ειναι στις 14:00??? Πατε καλα ρε??? Στις 8 σας χαλαει ρε κοπροσκυλα??
-
Παιδες να ρωτησω, μεταξυ του 3,4 και 5 σαν αριθμους ποιον προτιματε?
- paok nafplio
novi επειδη το κατεχεις ειναι δυνατον να αρχισουμε να δινουμε 21 ιουνιου το πρωτο μαθημα ? ...........λιγο περιεργο μου φαινεται αλλα ουτε ανακοινωση εχει βγει στο site της λογιστικης και στο φορουμ των τειτσηδων λογιστων αναφερουν οτι αρχιζουμε 21 ιουνιου + οτι κανα 2 ατομα που ρωτησα ιδεα δεν εχουν....
- paok nafplio
- paok kerkyra
Mάγκες καλή επιτυχία!!! εξεταστική ειναι θα περάσει αν και δεν σας κρύβω οτι μου λείπει ολο αυτό το τζέρτζελο
δλδ. διακοπες δεν παμε.....
...στο καπακι θα αρχισει και ο ΠΑΟΚ αγωνες....καληνυχτα

-
Ενας δυστυχης φοιτητης μου μολις κοπηκε! Αλλος κανενας ?paok nafplio έγραψε:Παντα το 4 μαν παντα!!