Παράπονα για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
gika

Re: Παράπονα για το φόρουμ

Δημοσίευση από gika »

diniko80 έγραψε:εχω παραπονο απο το φορουμ οτι δεν ειναι πλεον οπαδικο....οι περισσοτεροι πλεον απο τα παλια μελη δε γραφουν, ολο και περισσοτερο μαλωνουμε μεταξυ μας, η κριτικη εχει φτασει σε σημειο εκνευριστικο για μενα προσωπικα και ειναι τελειως διαφορετικο απο τα 10 ποσταρισματα καποιοιυ τα 8 να κραζουν και τα 2 να ειναι χαβαλε και αλλο να πεις μια φορα την αποψη σου πχ οτι διαφωνεις για το χ και ψ λογο με τη τακτικη του ταδε ή με τις επιδοσεις του δεινα......αντε να τη πεις δυο....αντε τρεις....ε, δεν ειμαστε ηλιθιοι.....το ιδιο ισχυει και για επιδοκιμαστικες κριτικες και ουχι για εμψυχωτικες ή με βαση την ταδε εμφανιση ενος παικτη........
ειναι οπαδικο σαιτ του ΠΑΟΚ και οποιος δεν νοιωθει οπαδος ας μας αφησει στην ησυχια μας να λατρευουμε την ομαδα και ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΞΕΝΕΡΩΝΕΙ....ξενερωστε οσο θελετε στο σπιτι σας, ξεσπαστε στη γυναικα σας, παιξτε μαπες με το αφεντικο σας, αλλα αφηστε μας να ασχολουμαστε με το πως θα κανουμε τον ΠΑΟΚ μεγαλυτερο μεσα απο τη συνθεση ακομη και αντιθετων αποψεων, αλλα με εμφανη αγαπη και ταπεινωση του εγω σε σχεση με το σωματειο.........ειμαστε οπαδοι της ιδεας ΠΑΟΚ και ειμαστε εδω για να βρουμε ομοιους και οχι να μαλωνουμε με αυτους που αποκαλουν το προπονητη μας σαρδελα ή καρπουζα και το στραικερ μας παλταζογλου......ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ....ΜΕ ΤΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ

Το πιο καλό απο τα 1500+ ποστ σου...!!!

Ειχα πει πριν λίγο καιρό με κάποιους (δεν θυμάμαι ποιους ρε γαμώτο) τα παρακάτω: Μολις είχα γυρίσει απο Τούμπα, αυτό το κτίσμα (για μένα ΝΑΟ) που κάποιοι απο εδώ μέσα ούτε έχουν δει απο κοντά, μεσα στη τρελή χαρά μετα τη νικη μας με τα Γιάννενα. Μπαίνω και γω όλο χαρά να μοιραστώ τα συναισθήματα μου με τους διαδικτυακούς μου ΑΔΕΡΦΟΥΣ, και αρχίζω και διαβάζω: "να φύγει ο Παπάζογλου", "ο Λινο λίγος" (αν και έβαλε εκεινο το καταπληκτικό γκολ που είχαμε να δουμε απο εποχή Φρατζέσκου) και διάφορες άλλες σκουλικιάρικες ΜΑΛΑΚΙΕΣ. Μετά απο άνετη νικη και μισή ώρα μόλις μετά τον αγώνα.

Ρε αδερφέ ΠΑΟΚτσή, αν δεν χαρείς τουλάχιστον για μια δυο ώρες μετά τη νική της ομάδας σου, πότε θα χαρείς??? Εσύ ΠΑΟΚ έγινες για να γκρινιάζεις για ΟΛΑ και για ΠΑΝΤΑ! Εγώ έγινα γιατί με δίνει δύναμη και χαρά... ΧΑΡΑ!

Τότε, στο παράδειγμα μας, του είχα πει χαλάρωσε ρε μαν, ξέσπασε αλλού όχι στο φόρουμ, πιες καμια μπήρα, και ΧΑΛΑΡΩΣΕ...

Και πήγε ο Κας και μου είπε, ποιος είσαι εσύ ρε μικρέ που δίνεις και συμβουλές? (με ποιο ευγενικό τρόπο, αλλά αυτό ενοούσε).

ΡΕ ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΗ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΤΗ ΓΚΡΙΝΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

ετσι....γκρινια και μιζερια δεν εχουν χωρο στον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
8emis4

Δημοσίευση από 8emis4 »

Gash, sorry, αλλα δε θα μπω στη διαδικασία να ψάχνω και να αναδημοσιεύω τα ποσταρισματα σου. Ούτε όμως παίρνω πίσω αυτά που γράφω, αυτοί που διαβάζουν συστηματικά το forum μπορούν να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Από κει και πέρα αν θεωρείς πως τα λεγόμενα μου σε προσβάλλουν, μπορείς κάλλιστα να σβήσεις αυτό που έγραψα. Αν πάλι θεωρείς πως σε συκοφαντώ ή λέω ψέμματα, μπορείς και να με στείλεις για μπανάκι! ;)
Για την καταπληκτική (και σίγουρα συχνά δύσκολη και άχαρη) δουλειά που κάνετε όλοι admins και mods εδώ τα έχω ξαναγράψει. Μπράβο σε όλους σας. Mod δε θα ήθελα να γίνω σίγουρα, προτιμώ να μαλώνω με τη γυναικα μου και την πεθερά μου!
Και σταματώ εδώ.
Συγγνώμη από όλους που προκάλεσα τέτοια κουβέντα, δεν ήταν πρόθεση μου, δε θα επαναληφθεί.

υγ. Το ότι κάποιοι θα προτιμούσαν το site να λέγεται super4.gr το αφήνω ασχολίαστο.
Άβαταρ μέλους
ContrerasPablo

Δημοσίευση από ContrerasPablo »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: super4? :twisted:
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

DimisK έγραψε:Να δώσω κι εγώ τροφή για κουβέντα: Ποιά είναι τα όρια διαφωνίας και κραξίματος; Πως τα διαχωρίζουμε αυτά; Υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια γι' αυτό;
ΟΚ λοιπόν θα κάνω μια προσέγγιση πάνω σε αυτό.
Υπάρχει διαφωνία σε πολλά θέματα απο μέλη που η κριτική που ασκούν σε κάποια θέματα είναι εντελώς αντίθετη με την εικόνα σε κάτι που έχουμε δει.
Υπάρχει όμως και η αιτιολόγηση πάνω στο όποιο ζήτημα ως προς το πως έχουν δει το όποιο θέμα που τυγχάνει να διαφωνούν σε κάποιο ζήτημα που οι υπόλοιποι δεν βλέπουμε και σαφώς ορθά πράττουν και μας ανοίγουν τα μάτια σε αυτό που εμείς δεν βλέπουμε.
Αυτό είναι το επιθυμητό ορθολογικά.
Για να γίνει ποιο χειροπιαστό το παράδειγμα ας πούμε σχολιάζαμε τον Dimisk σε αυτό το φόρουμ διότι ο Dimiskmania είναι το θέμα της σελίδας και μπαίνει ο gash και λέι με επιχειρήματα ο Dimisk δεν κάνει γιατί είναι λίγος ή είναι έτσι (...) ή δεν κάνει αυτό ή κάνει το άλλο ενώ θα έπρεπε να κάνει εκείνο πρέπει να φύγει ή δεν μπορούμε πιάσαμε ταβάνι με τον Dimisk γιατί δεν έχει νοοτροπία νικητή.
Πες μου αν είναι αυτό επιχειρηματολογία ή κράξιμο.
Σίγουρα είναι μια μορφή επιχειρηματολογίας.
Είναι αρεστή απο τους υπόλοιπους που διαβάζουν απο πάσα κατεύθυνση?
Σύμφωνα με την δική σου κρίση είναι αντικειμενικά διαφωνία ή κράξιμο?
Μπορείς να τα ξεχωρίσεις ή όχι?

8emis4

super4.gr όχι φυσικά.
Επίσης elpidaxorterou.gr σε καμία περίπτωση.
Αυτό είναι που λέμε υπάρχουν όρια.
Ελπίζω να έγινα κατανοητός με το παραπάνω παράδειγμα.
Το συγκεκριμένο site έχει το όνομα ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ το οποίο είναι ιδιαίτερα σαφές το τι εξυπηρετεί.
Αν λεγόταν ΠΑΟΚΛΑΜΑ ΠΑΟΚΡΑΖΩ θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα και η συμπεριφορά μου.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

DimisK έγραψε:Να δώσω κι εγώ τροφή για κουβέντα: Ποιά είναι τα όρια διαφωνίας και κραξίματος; Πως τα διαχωρίζουμε αυτά; Υπάρχουν αντικειμενικά κριτήρια γι' αυτό;
το θέμα είναι dimisk ότι στο forum αυτό , αυτός ο διαχωρισμός δεν υπάρχει. Kαι ίσwς καλwς δεν υπάρχει επειδή όπως λες τα κριτήρια δεν είναι 100% ανιτκειμενικά. ο οποιοσδήποτε εδώ και αρκετό καιρό μπαίνει και κάνει ότι γουστάρει.
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Αν δεχθούμε ότι το κράξιμο είναι η ακραία έκφραση της διαφωνίας, τότε αυτό που γίνεται εδώ (και φυσικά αλλού) είναι ότι όλοι διατηρούν το δικαίωμα για τον εαυτό τους να εκφράζονται δίχως όρια, ενώ την ίδια στιγμή απαιτούν από όλους τους άλλους να σέβονται τα όρια που θέτουν οι κανόνες.
Αυτό το λέω γιατί δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ να ζητάει να αλλάξουν οι κανόνες, αλλά ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ να τους σκίζουν στην πράξη τα βάρδουλα, μη δίνοντας καμία μα καμία σημασία στους λόγους ύπαρξης του φόρουμ που πολύ σωστά κατά τη γνώμη μου έγραψε ο ντινίκος παραπάνω.

Θέλω να πω ντίμι μου μην τα ανακατεύεις τα σκατά γιατί βρωμάνε πολύ.
Άβαταρ μέλους
Petm

Δημοσίευση από Petm »

+1 στα περισσότερα αλλα ιδιαιτερα στο τελευταίο
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

gash04 έγραψε:Συνεπώς η υπάρχει προσαρμογή και στήριξη στην ομάδα με υπομονή με σωστή και δίκαιη κριτική ανάλογα με τις συνθήκες κάθε φορά ή υπάρχει το Log out.
diniko80 έγραψε:ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΝΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΑΣ....ΜΕ ΤΗ ΠΑΟΚΑΡΑ ΤΟΥΜΠΕΚΙ

ΠΑΟΚ σημαινει φανελα και λαος......Χουντα , λογοκρισια και Μασωνισμος!!!!

Ας φυγουμε ολοι απο δω μεσα κι ας αφησουμε εσας τους Σταυροφορους του ΠΑΟΚ να σηζητατε μεταξυ σας για την μεγαλη ομαδαρα και το διαστημικο ποδοσφαιρο που παιζει.Οταν αγαπας καποιον - κατι , του δειχνεις τα λαθη του και τον βοηθας να γινει καλυτερος.Με το να του λες "Ολα πανε καλα" οταν κατι παει στραβα , τον χαντακωνεις ακομα περισσοτερο.

Καντε λοιπον το καλυτερο φορουμ του ΠΑΟΚ Μασωνικο ναο , αφου ετσι γουσταρετε.Στο κατω κατω δεν μας αναγκασε κανεις να μπουμε εδω μεσα , ουτε πληρωνουμε συνδρομη ωστε να εχουμε απαιτησεις απο αυτο.Γκας φιλαρακι ειλικρινα με απογοητευεις.Πιστευα οτι αυτη η χουντα ειχε διαλυθει απο τις ταξεις των οπαδων του ΠΑΟΚ , αλλα τελικα ζει και βασιλευει.Ας ειναι......

Υ.Γ.:Αληθεια.....Μεσα στην ΠΑΟΚτσηδικη βιβλο , θεωρειται μεγαλη ΠΑΟΚτσιδικη αμαρτια το να ζητας απο μια ποδοσφαιρικη ομαδα , ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ??????
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Isaak the Greek χαίρομαι που αντέδρασες έστω με αυτόν τον τρόπο.

Υ.Γ
Τώρα εγώ αυτό να το εκλάβω σαν καλοπροαίρετη κριτική δηλαδής? :?:
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Ρε συ Ισακ αν είχαμε μια κλίμακα με αριστα το 10...

Πριν 2 χρονια ήμασταν στο 2... Τώρα φτάσαμε στο 6... Αντι να πεις μπράβο ρε ΠΑΟΚάρα μου με κάνεις περηφανο με την συνεχή σου βελτίωση, συνέχεια λες "να φύγει ο ένας ή ο άλλος" για να φτάσουμε στο 10!

Το ποίημα "Σαν βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη" το έχεις διαβάσει?? Θυμάσαι που καταλήγει? Ότι όλοι πρέπει να έχουμε στόχους και να προσπαθούμε να τους πετύχουμε! Στην συγκεκριμένη περίπτωση στόχος μας είναι να γίνουμε άριστοι! Αλλά στο τέλος το να πιάσουμε την κορυφή δεν θα είναι αυτό που θα μας κάνει χαρούμενους! Χαρούμενοι θα ήμαστε απο τις αναμνήσεις όλης αυτής της ανοδικής πορείας. Που απο το 0 φτάσαμε στο 10!! Η χαρά θα προέρχεται απο τις νικές μας στις μικρές καθημερινές δυσκολίες που περνάμε σαν φιλαθλοι αυτής της ιδέας!

Γι αυτό Ισάακ και κάθε Ισάακ, ζήστε την κάθε μερα γιατί δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει αύριο... Και στο τέλος αυτό που θα μείνει, θα είναι αυτές οι ωραίες μέρες που περάσαμε μαζί με την ΠΑΟΚάρα... Και όχι μια χρονιά που θα τύχει να παίζουμε μπαλάρα!!!
:nairepaok: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
sidpanos

Δημοσίευση από sidpanos »

προς σχεδόν όλα τα μέλη...

έχετε χάσει το νόημα...
εδώ μπαίνουμε να πούμε για τον ΠΑΟΚ και να σχολιάσουμε...
να πούμε δύο-τρείς φιφες και τέλος....
να δούμε και κανα ρεπορτάζ

οι περισσότεροι συμπεριφέρεστε πάρα πολύ διαφορετικά...θα μπείτε να επιβάλλεται την γνώμη σας,να έρθετε σε αντιπαράθεση και ίσως να ποστάρετε και άσχετα θέματα...

καταλαβαίνω πως ένα φόρουμ για αυτό το λόγο είναι...
αλλά έχει χαθεί το νόημα...
δεν νοείται να αποχωρούν μέλη,να βρίζονται μεταξύ τους,να αποτελούν αντικείμενο χλευασμού τόσο ο προπονητής όσο και οι παίχτες κάθε λίγο και λιγάκι....
θα αρχίσουμε να διαπραγματεύομαστε και το σήμα και το όνομα?
κάποιος μίλησε για σούπα-4 κτλ κτλ...
εκεί έχουμε φτάσει...
να μην μιλάμε για την καψούρα μας και να ασχολούμαστε με άσχετα θέματα...
παρατηρήστε το τόπικ ΠΑΟΚ-αρης πόσες σελίδες έχει?
και πόσες σελίδες υπάρχουν σε κάθε τόπικ με προσωπικές αντιπαραθέσεις,βρισιές και οφ-τοπικ...
παλιότερα έπαιζε ο ΠΑΟΚ και αυτό έφτανε...τώρα...???

υγ1.εκνευριστικό είναι επίσης που μερικοί το παίζουν έξυπνοι...παληκάρια η πλειοψηφία των μελών είναι μορφωμένοι άνθρωποι...σταματήστε να είστε υπερόπτες...
Άβαταρ μέλους
GORDON

Δημοσίευση από GORDON »

+όσα θέλετε στους δυο παραπάνω και στον diniko...

Μια παρατήρηση: με τον Orwell διαφωνούσα σχεδόν σε όλα του τα post - αν και ποτέ δεν εξέφρασα ανοιχτά τη διαφωνία μου. Όταν όμως σε κάποια post του συνδύασε την άποψή του με μια εκπληκτική αίσθηση του χιούμορ (που προφανώς διαθέτει) αλλά και μια λίγο πιο προσεκτική διατύπωση, κατάλαβα πόσο χρήσιμη μπορεί να είναι η διαφορετική άποψη, όταν αυτή εκφράζεται με μέτρο και κυρίως με την αντίληψη ότι απευθύνεται σε αδερφούς του...

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι αυτά που γράφουμε, αλλά κυρίως ο τρόπος που τα γράφουμε...

Δύο αδέρφια μας τις προάλλες λίγο έλειψε να δώσουν ραντεβού "έξω" για να "λύσουν τις διαφορές τους" - διαφορές που δημιουργήθηκαν εδώ μέσα... Ε, όχι ρε παιδιά... Κρίμα... ΠΑΟΚ είμαστε... :cry:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Πολλες φορές παρατηρώ μερικους αδελφούς να αναφερονται στην λέξη ΠΑΟΚ και σε διαφορα ποστα της Ποδοσφαιρικης Ανωνυμης Εταιριας ΠΑΟΚ ως ιδέα και ως κατι θεικό και εξωπραγματικό...Δηλ. ''προσεχε πως μιλάς για τον παιχτη,αυτο το ιερο τερας που φοραει τον Δικεφαλο στο στηθος''...ή ''πρόσεχε πως εκφραζεσαι για το προπονητή του ΠΑΟΚ''...Μερικες φορές αναρωτιεμαι οτι ακόμα και τον Χριστό (για οσους πιστευουν) ή την Ελλαδα να ειχαμε ως διαφωνια, λιγοτερο θα τους υπερασπίζαμε!

Εγω προσωπικά ποτέ δεν εχω χαρακτηρισει κανεναν επαγγελματια αθλητη ή διοικητικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, παρα μονο στα ορια της πλάκας και για χαβαλε (πχ.Βλανταν Φυγιτς ή Παλταζογλου).

Για μενα το ποδοσφαιρο ειναι το καλυτερο δευτερευων πραγμα και ο ΠΑΟΚ το σωματειο που αγαπώ και στηριζω, χωρις αυτο ομως να σημαινει οτι δεν μπορώ να εχω κρίση ή γνώμη για οτι συμβαινει σε αυτό και ποσο μαλλον να εκφραζομαι ακομα και στα αρνητικά, χωρις βεβαια να ξεπερναω τα ορια...

Οπως ειπε και ο DimisK, ποιά είναι τα όρια διαφωνίας και κραξίματος; Αν μου επιτρεπεται να εκφρασω την δικη μου αποψη, θα ελεγα οτι συμφωνω με τον Gash που λεει οτι τα ορια ειναι αρκετα ασαφή και δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε...Γνωριζω οτι σαν Μαξιμος σας εχω πρηξει με την επιχειρηματολογια μου κατα του Σαντος και ξαναζηταω συγνωμη που μπαινετε στην διαδικασια οντας κουρασμενοι απο την δουλεια και το καθημερινο αγχος, θελετε να χαλαρωσετε και μπαινετε στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ και διαβαζετε συνεχεια τις δικες μου παπαριες...
Πλην μερικων εξαιρεσεων οπου εγω ημουν αυτός που ξεκινησε την κουβεντα αναμουχλευοντας τα ιδια, σε ολες τις αλλες τα ποστ μου υπηρξαν η απάντηση προς αλλον αδελφό και φυσικα χαριν της συζητησης και της ροης του λόγου...

Ποτε δεν μπηκα στη διαδικασια να βρισω καποιον απο εσας αλλα κατανοω το ευεξαπτο του χαρακτηρος μερικων αδελφων και οτι σε μια συγχρονη Ελληνικη ιντερνετικη ''καφενειακου'' επιπεδου συζητηση, λογικο ειναι μερικες φορες να ανεβαινουν οι τόνοι...

-John Cleese - scenery discussing with Chapman in the living room about Fernando Santos. Take 36...and action!
''Ο Τζορτζ ηπιε μια γουλια απο το φασκομηλο του, χτυπησε ελαφρα την κουπα στο πιατακι και ευθυς αμεσως ρωτησε τον Γουιλιαμ:
-How do you see Santos this year?
-Oh...funny that you ask George...It's really annoying that the team can not attack in the proper matter and the players seem with no passion and aggresion...and blah blah blah...''
:opaokara:

Εν κατακλειδι και να μην σας κουραζω αλλο...Ειμαστε τρελαμενα ΠΑΟΚια που θελουμε η ομαδα να κερδιζει σε καθε αγωνα...Κανεις δεν το αμφισβητεί αυτό...Θελουμε επισης να φανουμε αρεστοί στους φιλοτιμους ανθρωπους που βρισκονται στην προσωρινη -υποτιθεται- διοικηση της ομαδας με το να παρεχουμε στηριξη στο εργο τους...Επισης συμφωνώ...και το γηπεδο της Τουμπας ειναι ο καθρεφτης για αυτό...3 χρονια τωρα οι αντιδρασεις ειναι οι ελαχιστες...

...αλλά ρε αδελφια, ας αφησουμε την κουβεντα να εξελιχθεί σε λογικα πλαισια και επιχειρηματα και ας δουμε μερικα πραγματα απο την πλευρα ενος φιλαθλου του ποδοσφαιρου και οχι ως οπαδου που βλεπει με ασπρομαυρα κυαλια...Με το ''ΠΑΟΚ εισαι'' δεν παμε μπροστα...

Συγνωμη για το μεγαλο ποστ...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Maximus έγραψε: ...αλλά ρε αδελφια, ας αφησουμε την κουβεντα να εξελιχθεί σε λογικα πλαισια και επιχειρηματα και ας δουμε μερικα πραγματα απο την πλευρα ενος φιλαθλου του ποδοσφαιρου και οχι ως οπαδου που βλεπει με ασπρομαυρα κυαλια...Με το ''ΠΑΟΚ εισαι'' δεν παμε μπροστα...

Η συγνώμη σου απορρίπτεται απο μένα.
Συμφωνώ σε ολόκληρο το ποστ εκτός απο το Αγγλικό που δεν το καταλαβαίνω :lol:
Θα σταθώ στον επίλογο σου όμως περισσότερο γιατί είναι όλο το ζουμί και έχω μερικές ενστάσεις όχι ότι είσαι λάθος όμως.

Λες να αφήσουμε την κουβέντα σε λογικά πλαίσια και επιχειρήματα και ας δούμε μερικά πράγματα απο την πλευρά του φιλάθλου και όχι του οπαδού.
Πρώτα να σου θυμίσω παππού γιατί έχεις περάσει και αλτσχάιμερ :D πρόσφατα ότι είσαι σε οπαδικό σάιτ.
Έχεις δίκιο όμως γιατί το σάιτ είναι και ανεξάρτητο και χωράει κάθε οπαδό και φίλαθλο.
Συμφωνώ απόλυτα με το να υπάρχει κουβέντα σε λογικά πλαίσια και επιχειρήματα.

Το επιχείρημα ''δεν κάνει'' είναι σε γερές βάσεις?
Γιατί ποιος το είπε ο Βρύζας?
Γιατί το είπε κάποιος ποδοσφαιριστής?
Κάποιος παράγοντας?
Κάποιος οπαδός?
Αν το είπε ο πρώτος ο δεύτερος ή ο τρίτος ναι έχει γερές βάσεις.

Η εμμονή αυτή όμως στο ''δεν κάνει''
Γιατί ισχύει όπου και αν κοιτάξεις χωρίς να σβήνεται απο πουθενά?
Γίνεται για καλό σκοπό?
Γίνεται για κακό σκοπό?

Αν και πάλι τώρα εξετάζουμε το σκεπτικό ''αν'' που καν δεν χρήζει ανάλυσης εξ αρχής και ιδιαίτερα τόσο μεγάλης όσο αυτή που ακολουθεί θα το κάνω και ας είναι και άτοπο..

Αν ισχύει το πρώτο ποια είναι τα κριτήρια λοιπόν βάση το σκεπτικό του Dimisk?
Το θέαμα να αλλάξει?
Να κερδίζουμε τα ντέρμπι?
Να βάζουμε περισσότερα γκολ?
Σωστά όλα αυτά ποιος δεν τα θέλει.

Σπίτι σε μια μέρα δεν χτίζεις όμως.Αν έχεις και οικονομικά προβλήματα μάλλον για φυλακή είσαι παρά σπίτι να ανοίξεις.
Να το πω αλλιώς για να φας πρέπει να ψήσεις το φαγητό και να περιμένεις κανά 2ωρο και παραπάνω.
Εδώ θέλουμε να φάμε φαγητό απο το πρώτο λεπτό και χωρίς να έχουμε να το πληρώσουμε κιόλας.

Δεν το βλέπουμε όλοι μας ότι η ομάδα θέλει επιθετικό δεν κάνει σωστές επιθέσεις δεν έχει πολλά κα?
Πρέπει να το πει ο gash για να το καταλάβουν οι υπόλοιποι χρήστες?
Το νοητικό επίπεδο των χρηστών είναι χαμηλό δηλαδής και πρέπει να τους το πει ο gash?Δεν νοιώθουν?Είναι στούρνοι?
Όχι βέβαια απλά κάνουμε όλοι χρήση της λέξης ΥΠΟΜΟΝΗ.
Και η απάντηση μου σε όσους είναι ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΙ πλεον γιατί ο χρόνος δεν περισσεύει και όλα τα ''λογικά επιχειρήματα'' (έχουν ποδοπατηθεί) ας φύγουν ας πάνε αλλού αδερφέ.
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
Μην παίζετε όμως και με την ΥΠΟΜΟΝΗ των άλλων.
Ούτε χρειάζονται οι αντιπαραθέσεις σε ένα σημείο σε αυτά που λέω απλά για να την πείτε μόνο ή γιατί απλά θέλετε να ξεσπάσετε.

Απο την στιγμή που το επιχείρημα εξ αρχής δεν έχει βάση μιας και έχει υποθεί απο
φίλαθλο δεν θα κάτσω αδερφέ να εξετάσω να δω αν έχει δίκιο που μπορεί και να έχει και ο Ζήσης ή ο Ζαγοράκης να έχει υποπέσει σε μέγα σφάλμα.
Κανείς δεν είναι μάντης να ξέρει τι θα γίνει απλά αφήνουμε τον νοικοκύρη που μας έδωσε ένα προπονητικό (και δεν έφυγε όπως άλλοι αφήνοντας καμένη Γή) να δούμε τι θα κάνει.
Ερωτώ τον αφήσαμε ποτέ απο την πρώτη χρονιά ήρεμο να δουλέψει?
Να θυμίσω την εποχή σαρδέλας τι έγινε?
Τουρνικέ?Γκαγκάτση?Εισιτήρια?Παίχτες δεν το συζητώ είναι για γέλια και για κλάματα.
Επεισόδια :?: με τους 5-10 στημένους κάφρους, που μόνο ΠΑΟΚ δεν είναι, τα κατευθυνόμενα ανθρωπάρια?
Δεν χρειάζεται και αυτό το ξέρετε.
Αλλά ''δεν κάνει'' τίποτα.
Τελικό πόρισμα.
Το βγάλαμε...
ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ να φύγουν όλοι να πάνε αλλού.
Τονισμός του ίδιου πράγματος καταντάει ιδιαίτερα κουραστικό ή είναι κακοπροαίρετο.
Πως να το κάνουμε?

Αν θέλεις να στο πω αλλιώς φίλε Μάξιμε.
Και ο Αλέφαντος να έρθει στον ΠΑΟΚ πάλι Αλέφαντο θα στηρίζουν όλοι όσοι μιλάνε υπερ Σάντος.
Αυτό για να τελειώνει το παραμύθι για την προσωπολατρία.
Και ξέρεις γιατί προσθέτω και αυτό?
Γιατί ακούμε κάθε τρείς και λίγο έτσι ο Μπάγιεβιτς έτσι ο Κωστίκος έτσι ο Καραγεωργίου.(Λογικά επιχειρήματα?)
Μόνο ο Orwell προς τιμήν του είπε θέλω Άγγελο.
Οκ το καταλάβαμε.
Δεν είναι ανάγκη να μας το ξαναπεί ούτε να διαβάζω καυγάδες για 14 σελίδες και να σβήνω βρισίδια για τον Σάντος και τον Άγγελο...
Αν τον έβρισε κάποιος κακώς.
Και η βρισιά εναντίων του Όργουελ σβήστηκε φυσικά όποιος και αν την ξεστόμισε.

Θα σου πω τώρα και το κέρδος της συζήτησης μετά απο μάχη 4 ημερών για τον κύριο ''δεν κάνει'' για μερικούς.
Είμαστε διχασμένοι του κερατά.
Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε να λύσουμε όλοι μας και οι μεν και οι δε.

Κανένας δεν φιμώνετε εδώ μέσα να μην το ξαναπείτε ούτε για πλάκα.
Ξαφνικά ο gash έγινε χουντικός.
Τι λε ρε?
Σβήστηκε τίποτα στα ''δεν κάνει'' που λες εδώ και 3 χρόνια?
Έφαγε κανένας ban απο όσους κράζουν?
Μόνο ο Orwell τον οποίο πάλι τον περιμένω τις επόμενες ημέρες να ξαναέρθει αλλά να είναι ποιο ήρεμος.
Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
Αλλιώς θα είχε φάει ισόβιο αποκλεισμό και τέλος.

Όπως θα έχεις παρατηρήσει παππού Μάξιμε ο χαβαλές είναι επιτρεπτός μέχρι εκεί που δεν πάει.
Δεν υπάρχει όριο στο χιούμορ ακόμα και αν κράζει την ομάδα μας.
Όταν είναι χιούμορ όμως.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ζητάς καμία συγνώμη γιατί ακριβώς δεν πείραξες κανέναν δεν έβρισες και ΠΟΤΕ κανέναν.
Σε αντιπαράθεση έχεις έρθει και οι τόνοι θα ανέβουν λογικό και αυτό καθότι εδώ μέσα είμαστε κάθε μέρα και πάνω κάτω έχουμε γίνει και παρέα.

Θα έχεις προσέξει επίσης όταν το χιούμορ σου έγινε κριτική δέχτηκες και προσωπικές επιθέσεις.
Το οποίο είναι αναμενόμενο ξέρεις που έχεις συνδεθεί.

Θα πρόσεξες επίσης πως όταν υπήρξε αντίδραση στο θέμα Σάντος σε αυτά που λέτε η κριτική γύρισε αυτόματα και έγινε προσωπική σε μένα στο παρόν τόπικ.

Ο φίλος Ισαάκ (και ο Θέμης) που εκτιμώ απεριόριστα μιας και είναι αετόπουλα και μετανάστες και παρεξηγήθηκαν έτσι εύκολα σε άλλο τόπικ μιλάει και γράφει ότι πέφτει σε τοίχο σαν να μιλάει σε ντουβάρια και δεν έχει σβηστεί καν το σχόλιο του το οποίο είναι προσβλητικό προς όλα τα υπόλοιπα μέλη.
Τώρα κατηγορεί ευθέως και μιλάει για μασονίες και υπόγειες στοές με σκουλικίστικες συμπεριφορές.
Δεν έχει σβηστεί επίσης.
Λέει την άποψη του ο άνθρωπος και είναι αξιοσέβαστη.
Θέλεις να συμφωνήσω μαζί του?
Όχι αλλά θα του πω ότι ο ΠΑΟΚ δεν είναι το παιδί κανενός.Ο ΠΑΟΚ απλώνει τα φτερά του για όλους μας και μας αγκαλιάζει.
Ο Σάντος είναι ένα απο τα παιδιά του και αυτός και επειδή ανήκει στην οικογένεια δεν πρέπει να τον χτυπάμε κάθε φορά.
Κανείς δεν χτυπάει στην οικογένεια του τα παιδιά του ακόμα και αν έχουν μικρές επιδόσεις στο σχολείο.

Ούτε επίσης θα σβήσω το σχόλιο τους ούτε θα τους μπανάρω.
Ας σκεφτούν μόνοι τους και ας ξεχωρίσουν τα πράγματα για το τι πρέπει να γίνει.
Αν θέλουν να παραμείνουν στο site και να πουν την άποψη τους να μείνουν να παλέψουν για τον ΠΑΟΚ.
Κανένας gash δεν θα τους ενοχλήσει.
Δεν το επιτρέπω αυτό.

Αν θέλουν να περάσουν έτσι απλά το ''δεν κάνει''
να γνωρίζουν ότι θα δέχονται τις συνέπειες της αντίδρασης με λογικά επιχειρήματα.(Οι ύβρεις συκοφαντίες και ειρωνείες σβήνονται έτσι και αλλιώς απο το σύστημα :mrgreen: )

Όσο για τα ασπρόμαυρα γυαλιά εδώ λέμε ποιοι πρέπει να φύγουν όλη μέρα ποιοι δεν κάνουν ότι αδικήθηκε ο Πανιώνιος ότι ο Γκαρσία πρέπει να απελαθεί και δεν πατάει περιοχή ότι ότι ότι...

Για να μην πω άλλα τόσα και γεμίσει ο Σέρβερ θα το τελειώσω εδώ το ποστάρισμα της γνώμης μου και ας μιλήσει κάποιος άλλος απο το παρακάτω βίντεο μήπως ξαναθυμηθείτε μερικά πράγματα .
Εφιστώ την προσοχή ΟΛΩΝ να το ξαναδούν απο την ΑΡΧΗ μέχρι το ΤΕΛΟΣ και να δοθεί έμφαση στην γλώσσα του σώματος (τις κινήσεις του) και την χροιά της φωνής ακόμα περισσότερο.

Α μέρος
http://www.youtube.com/watch?v=nslKTqNCUx8&translated=1

Β μέρος
http://www.youtube.com/watch?v=ewN4AuK4 ... re=related

Γ μέρος
http://www.youtube.com/watch?v=lS9h-rgy ... re=related

Δ μέρος
http://www.youtube.com/watch?v=OgLB6IMd ... re=related

Ε μέρος
http://www.youtube.com/watch?v=THFYEW7n9OY&translated=1

ΣΤ μέρος
http://www.youtube.com/watch?v=eIJlU9-Kxvs&translated=1