Μεταγραφές χειμώνα 2026
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Παιδια συγνωμη χωρις ιχνος ειρωνειας αλλα αν ο μητογλου και ο γερεμεγιεφ ειναι η ενισχυση που θελουμε λυπαμαι.δηλαδη το τμημα σκαουτινγκ για πιο λογο υπαρχει?εκατσαν οι εκει φωστηρες ειδαν παιχτες και ειπαν να παμε για αυτους?δεν χρειαζεται κανενα τμημα να σου υποδειξει τον 4ο επιθετικο του βαζελου χωρις συμμετοχες.αν ισχυει, για αλλη μια φορα ολα λαθος.ευχομαι να μην ισχυει.κανεναν απο τους 2 μακρια.
Η μεγαλύτερη μεταγραφή Έλληνα είναι εδώ, στην ώρα της...
Καλώς ήρθες αλάνι!!
Θα γράψετε ιστορία φέτος με τα φιλαράκια σου!!
Το πρωτάθλημα είναι ασπρόμαυρο!!
- These users thanked the author trouman for the post (total 6):
- Dimitris_L4, Kabamaru11, astral, giaxxo, nunies4, leomatos88
- Kabamaru11
Πιο πολυ για εξυπηρετηση του μανατζερικου γραφειου του μου κανει η αποκτηση Γερεμεγιεφ,παρα για λογικη κινηση.Αν εχουν κλεισει απο το ιδιο γραφειο οι Τσαπρας και Κωστη,τοτε συμφωνω.Εξαλλου ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα προσφερει παραπανω απο τον Τσαλοφ.
Με αποκτηση βαρβατου σεντερ μπακ και ενος εξτρεμοφορ ποιοτητας,υποσχομαι δεν θα γκρινιαξω.Ηρθε κ ο Μελας σημερα στην προπονηση,μη το ξεχναμε.
Υ.Γ. Δεν ξερουμε ποτε θα γυρισει ο Γιακουμακης ακριβως,αρα θελουμε οσο το δυνατον πιο γρηγορα ενα υποφερτο σεντερ φορ.
Με αποκτηση βαρβατου σεντερ μπακ και ενος εξτρεμοφορ ποιοτητας,υποσχομαι δεν θα γκρινιαξω.Ηρθε κ ο Μελας σημερα στην προπονηση,μη το ξεχναμε.
Υ.Γ. Δεν ξερουμε ποτε θα γυρισει ο Γιακουμακης ακριβως,αρα θελουμε οσο το δυνατον πιο γρηγορα ενα υποφερτο σεντερ φορ.
- These users thanked the author Kabamaru11 for the post (total 2):
- Josey Wales, giaxxo
Και τωρα με μια πιο ψυχραιμη ματια, Ιβαναρε δε μπορω να πιστεψω οως θα βαλεις τετοιο αυτογκολ εαν δε φερεις παιχταρα φορ.
- These users thanked the author BWmystis for the post:
- Dimitris_L4
Στα παπαρια μας τι κανουν στο διαδίκτυο οι οπαδοί της ομαδας που παίζει βασικός ο σιωπηςCaballo Viejo έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 19:47 Οι βάζελοι μας κάνουν πλάκα στο διαδίκτυο για Γερεμέγεφ. Θλίψη.
Τα ίδια εκαναν τα χαρτιά για γιακουμακη
Δεν θεωρώ παντως πως ο γερεμεγεφ έρχεται για κατι άλλο παρά να μπαλώσει την τρύπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dragon την Τετ 17 Δεκ 2025, 09:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author dragon for the post:
- sakis_the_fraud
Αν μετά τον Γερεμέγιεφ που όπως φαίνεται έχει κλείσει, η προσθήκη στη θέση των κεντρικών αμυντικών είναι ο Μήτογλου, να μας πουν ότι ουσιαστικά πετάξαμε λευκή πετσέτα στην διεκδίκηση 1ης και 2ης θέσης και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όπως και πέρσι την 3η η οποία υπό τις γνωστές προϋποθέσεις οδηγεί στο Europa και για μας λόγω ranking πιθανότατα στον 3ο προκριματικό γύρο.
Αλλά Πρόεδρε και με όλο τον σεβασμό, το να λες στους παίκτες και στον προπονητή ότι δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ η 2η θέση στα 100 του χρόνια με αυτές τις προσθήκες, κάπου το θεωρώ άτοπο και δεν λέω κάτι άλλο πιο βαρύ.
Πάντως το λέω και πάλι, θα περιμένω μήπως και...
Αλλά Πρόεδρε και με όλο τον σεβασμό, το να λες στους παίκτες και στον προπονητή ότι δεν αρμόζει στον ΠΑΟΚ η 2η θέση στα 100 του χρόνια με αυτές τις προσθήκες, κάπου το θεωρώ άτοπο και δεν λέω κάτι άλλο πιο βαρύ.
Πάντως το λέω και πάλι, θα περιμένω μήπως και...
- These users thanked the author Γερασίμου for the post (total 4):
- boogeyman77, elvetos, Logistis, Kevin
-
ΚΩΣΤΑΣ2019
ΝΕΟΣ ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
ΒΙΑΖΕΣΤΕ
ΒΙΑΖΕΣΤΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΚΩΣΤΑΣ2019 την Τρί 16 Δεκ 2025, 22:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- These users thanked the author ΚΩΣΤΑΣ2019 for the post:
- magdy
σε εμάς δεν θα εχει την ασυλια που ειχε στην αεκ.gergeo4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 20:58 ο μητογλου ειναι καλυτερος σε σχέση με τους υπαρχοντες πλην μιχαηλιδη
Μόνο αυτό χρυσώνει το χάπι και είναι καλός λόγοςKabamaru11 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 21:53 Πιο πολυ για εξυπηρετηση του μανατζερικου γραφειου του μου κανει η αποκτηση Γερεμεγιεφ,παρα για λογικη κινηση.Αν εχουν κλεισει απο το ιδιο γραφειο οι Τσαπρας και Κωστη,τοτε συμφωνω.Εξαλλου ειμαι σχεδον σιγουρος πως θα προσφερει παραπανω απο τον Τσαλοφ.
- WestBlock4
Λευκός ΣΑΜΑΤΑ
- These users thanked the author WestBlock4 for the post:
- geobila
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Έτσι θεωρούσαμε και το καλοκαίρι με Γιακουμάκη.....dragon έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:00Στα παλαρια μας το κανουν στο διαδίκτυο οι οπαδοί της ομαδας που παίζει βασικός ο σιωπηςCaballo Viejo έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 19:47 Οι βάζελοι μας κάνουν πλάκα στο διαδίκτυο για Γερεμέγεφ. Θλίψη.
Τα ίδια εκαναν τα χαρτιά για γιακουμακη
Δεν θεωρώ παντως πως ο γερεμεγεφ έρχεται για κατι άλλο παρά να μπαλώσει την τρύπα.
Καλή μου Γκοντζαρεβα πάντα σε συμπαθούσα
Κάνε τα μαγικά σου στις διαπραγματεύσεις..
Κάνε τα μαγικά σου στις διαπραγματεύσεις..
- These users thanked the author -keeper- for the post (total 5):
- Montrealiotis, kataramenos5, Dimitris_L4, theo86, magdy
Έχω ακούσει τον Τσορμπατζόγλου να λέει όλο το προηγούμενο διάστημα πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει φορ:
-Με αγορά
-Με ίδια στοιχεία με τον Γιακουμάκη
-Ελαφρώς καλύτερη τεχνική
-Αρκετά καλύτερο βιογραφικό
Και σήμερα σκάει ο 5ος φορ του βάζελου ελεύθερος..
-Με αγορά
- These users thanked the author Blackgr4 for the post (total 7):
- Γερασίμου, Papa9, thanos-xanthi, Logistis, gk.box16, sakis_the_fraud, Kevin
-
black death
Οι βαζελοι δηλαδη εχουν και κουραγιο να κανουν καζουρα;
Που τους βρισκετε ρε παιδια αυτούς τους βαζελους γιατι εγω τους μιλαω κάθε μερα και δεν το βλεπω.
Που τους βρισκετε ρε παιδια αυτούς τους βαζελους γιατι εγω τους μιλαω κάθε μερα και δεν το βλεπω.
- These users thanked the author black death for the post (total 2):
- astral, sakis_the_fraud
-
Dimitrisou
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια αλλά γράφεται ότι αυτός της Μπράγκα είχε κλείσει δανεικός με υποχρεωτική οψιόν πριν τραυματιστεί...ίσως γι αυτόν λέγανε αν ισχύει ξαναλέω...Blackgr4 έγραψε: Τρί 16 Δεκ 2025, 22:11 Έχω ακούσει τον Τσορμπατζόγλου να λέει όλο το προηγούμενο διάστημα πως ο ΠΑΟΚ θα πάρει φορ:
-Με αγορά