ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
- TylerDurden
Re: ΠΑΟΚ-οσφπ Κυριακή 5/10/2025 Γήπ. Τούμπας, ώρα 20.30
Παράγουμε το αντίθετο του ποδοσφαίρου.
Ένας μετριότατος γαύρος ελέγχει το ματς.
Σα ζόμπι είναι οι παίχτες μας, δεν έχουν σφυγμό.
Ένας μετριότατος γαύρος ελέγχει το ματς.
Σα ζόμπι είναι οι παίχτες μας, δεν έχουν σφυγμό.
-
Τουλάχιστον περσι μπορούσε να τρεξει.George Best4 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:23Μιλάς για παίχτη που για κάποιο λόγο τον ψηφίσαν οι αμπαλοι οπαδοί για MVP πέρυσι επειδή έβαλε 8 γκολ. Τον γεγονός ότι το κέντρο μας όλη τη σεζόν ήταν ανύπαρκτο και ο Καμαρά ατσουμπαλος, ατεχνος, χωρίς κάθετη και πάντα χάνεται στο κέντρο,δεν το παρατηρήσατε πέρυσι....Τώρα το ανακαλύψατε.black death έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:19Ο προπονητής που βαζει αυτόν τον Καμαρά βασικο σε ντέρμπι, παιζει για την ομαδα του;embuji έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:18 Ομάδα που παίζει έτσι πάντως τόσο νωχελικά δε παίζει ούτε για τον προπονητής της.
-
- Επικοινωνία:
Για να το γυρίσουμε θα πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Αυτό που παρουσιάζουμε (και) σήμερα δεν είναι ποδόσφαιρο!
Ούτε στο μπάσκετ δεν σηκώνουν τόσες φορές ψηλά τη μπάλα.
Αδύναμος κρίκος Καμαρά .
Αδύναμος κρίκος Καμαρά .
Χειρότερο γαυρο δεν έχω δει τα τελευταία χρόνια. Ντροπή του ποδοσφαίρου. Πραγματικά αίσχος. Πιο ελκυστική μπαλα Ο Λουτσεσκου. Αυτό όμως δε μου λέει πολλά. Το να είναι ο άλλος χάλια και εγώ να κρυβω τα δικα μου.
Όταν χάνεις το κέντρο στο γήπεδό σου, πρέπει να ψάξεις τί κάνεις λάθος.
Γενικά πάντως βλέπουμε μιά πιό γρήγορη ομάδα και μιά πιό αργή. Τίποτα το ιδιαίτερο ο γάβρος, έχει μιά ταχυδυναμική 3άδα στο κέντρο που δημιουργεί και σκοράρει. Ένα γκόλ μπορεί να αλλάξει το μάτς και όλη την ψυχολογία μας (και την δικιά τους).
Γενικά πάντως βλέπουμε μιά πιό γρήγορη ομάδα και μιά πιό αργή. Τίποτα το ιδιαίτερο ο γάβρος, έχει μιά ταχυδυναμική 3άδα στο κέντρο που δημιουργεί και σκοράρει. Ένα γκόλ μπορεί να αλλάξει το μάτς και όλη την ψυχολογία μας (και την δικιά τους).
Το πρόβλημα είναι ότι σε άλλες εποχές παίζαμε με πολύ κατώτερο ροστερ και τους πατούσαμε. Σαν να έχει φύγει η γκαβλα από τον φροντιστή μέχρι τον προπονητή. Και αυτό αν συνεχιστεί δεν θα πάει καλά.Equalizer έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:22 Ένας ΠΑΟΚ που ούτε ξέρει τι θέλει να παίξει, ούτε μπορεί να το παίξει, ούτε πιστεύει στον εαυτό του (το σημαντικότερο, αφού αν πίστευε θα έκρυβε κάποια αρνητικά και αδυναμίες)
Από την άλλη ένας γαύρος που δεν έκανε ποτέ τίποτα τρομερό, αλλά και πιστεύει στον εαυτό του και παίζει αυτό που έχει σχεδιάσει
Ε, κερδίζει ο γαυρος.
Πολύ κακό ματς, κάτι που ευνοεί τον φιλοξενούμενο ο οποίος προηγείται κιόλας.
Και σε μονάδες υστερούμε, και σε ψυχολογία.
Αντε να δούμε στο Β, ελπίζω να αποδειχθεί πως η παρουσία Καμαρά ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ κάνει χειρότερη την ομάδα, και άρα με είσοδο άλλου, θα βελτιωθούμε. ΑΝ γίνει αλλαγή.
-
Εντομεταξυ καμία ομάδα δεν έκανε κάτι καλύτερα από την άλλη, απλά σε τέτοια παιχνίδια δυστυχώς θα πληρώσεις την στιγμή που ο Καμαρά κοροϊδεύει ή δεν μπορεί.
- These users thanked the author Leonardo10 for the post:
- Ορτζονικίδης
Εμεις είμαστε αμπαλοι, ο προπονητής δεν είδε ότι δεν έχει κέντρο; ή ψήφισε και αυτος;George Best4 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:23Μιλάς για παίχτη που για κάποιο λόγο τον ψηφίσαν οι αμπαλοι οπαδοί για MVP πέρυσι επειδή έβαλε 8 γκολ. Τον γεγονός ότι το κέντρο μας όλη τη σεζόν ήταν ανύπαρκτο και ο Καμαρά ατσουμπαλος, ατεχνος, χωρίς κάθετη και πάντα χάνεται στο κέντρο,δεν το παρατηρήσατε πέρυσι....Τώρα το ανακαλύψατε.black death έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:19Ο προπονητής που βαζει αυτόν τον Καμαρά βασικο σε ντέρμπι, παιζει για την ομαδα του;embuji έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:18 Ομάδα που παίζει έτσι πάντως τόσο νωχελικά δε παίζει ούτε για τον προπονητής της.
Ολοι για τον Καμαρά … για τον Ζιβκο που τζάμπα πιάνει θέση τίποτα ;
τώρα θα τον μάθεις τον τύπο;dragon έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:13πραγματικα τι σχεση εχει το ενα με το αλλο ; στα ορια της προπαγανδαςMetagrafakias έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:07 Περιμένατε τπτ καλύτερο;;
Μια ομάδα σε αποσύνθεση!!
Μια ομάδα αποδυναμωμένη από διοίκηση μεχρι παίκτες!!
Κάθε πέρυσι και καλύτερα..
Ο ΑΣ φταίει και ο Μυστακίδης όμως!!
- These users thanked the author Χωρικός for the post:
- Leonardo10
-
Στο 60' οζντοεφ in καμαρα out.
Στο 70' ivanusec, despodov in ταισον, ζιβκο out.
Στο 70' ivanusec, despodov in ταισον, ζιβκο out.
Ο ζιφκοβιτς δυστυχως μονο για να διαμαρτυρεται και να γκρινιαζει ειναι. Κριμα πραγματικα
Μέχρι το γκολ έκανε ότι ήθελε .vs40 έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 20:25 Χειρότερο γαυρο δεν έχω δει τα τελευταία χρόνια. Ντροπή του ποδοσφαίρου. Πραγματικά αίσχος. Πιο ελκυστική μπαλα Ο Λουτσεσκου. Αυτό όμως δε μου λέει πολλά. Το να είναι ο άλλος χάλια και εγώ να κρυβω τα δικα μου.
Φαινόταν ότι θα το φάμε.
Μετά το γκολ έκατσε λίγο πίσω μας έδωσε χώρους.Και να ισοφαρίσουμε είμαι σχεδόν βέβαιος ότι θα βάλει γκολ ο γαύρος.
Περισσότερο κεφαλόσφαιρο παρά ποδόσφαιρο στο α ημίχρονο και ένας κακός ως τώρα ΠΑΟΚ που δεν μπορεί να αλλάξει τρίτη πάσα πλην της φάσης του 36. Ανύπαρκτος ο άξονας. Ας περιμένουμε και τα άλλα 45 και βλέπουμε.