Ρεαλ Σοσιεδαδ-ΠΑΟΚ Πεμπτη 30/01 22:00 Cosmote sport 4
Re: Ρεαλ Σοσιεδαδ-ΠΑΟΚ Πεμπτη 30/01 22:00 Cosmote sport 4
Κι εμείς με ρεζέρβες παίζουμε...Μίχα αντί Κολεί,Καμάρα στο 10 αντί Ντελια,Σβαμπ αντί Καμάρα,Μπράντον αντί Σαματα,Τσαλοφ υποτίθεται,Ντεσπο αντί Ζιβκο...
Οχι δεν κλειδωσε. Εχουμε +5 γκολ απο Μπραγκα. Δηλαδη αν βαλουν αυτοι 3 και μεις φαμε 2 ειμαστε δυσκολα. Αλλα πρεπει να κερδίσει κ η Μπεσικτας για να γινειtasso85 έγραψε:η προκριση τουλαχιστον κλειδωσε η υπαρχει πιθανοτητα και για αποκλεισμο? εχω μπερδευτει με τα διαφορα αποτελεσματα
Τι συγκρίνεις ρε φίλε? Διαφορετικά επίπεδα, διαφορετικές σχολές.markos4 έγραψε:Βλέπεις τα χάφ τους,βλέπεις και από μας τον Οζντοεφ και σε πιάνει μια θλίψη.

Εχετε καταλαβει για τι μεγεθη μιλαμε; 421 εκατομυρια κοστολογειται η ομαδα τους. Περιπου 5 φορες περισσοτερο απο το δικο μας.markos4 έγραψε:Βλέπεις τα χάφ τους,βλέπεις και από μας τον Οζντοεφ και σε πιάνει μια θλίψη.
aivas ευχαριστω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tasso85 την Πέμ 30 Ιαν 2025, 23:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πες τα ρε φιλεPAOK_Antarctica έγραψε:Κλείσε την τηλεόραση φίλε και άσε εμάς που δεν είμαστε αδιάφοροι να βλέπουμε.JohnDag έγραψε:Αδιάφορο ποιος θα είναι ο αντίπαλος, δεν είμαστε γι’ αυτό το επίπεδο έτσι κι αλλιώς.nunies4 έγραψε:Η Σοσιεδάδ πλέον αντί της Γαλατά υποψήφια αντίπαλος μαζί με Άγιαξ μετά το 2-0
Θα σου στείλει μετά μέιλ συγνώμης η ΠΑΕ που δεν πήραμε δίπλα σε Μάντσεστερ και Ανοετα
Ρε Δεσπο μια σωστη πασα ρε παλικαρι μου.. Τι χαλια ειναι αυτα 3 ματς τωρα σερι?
Απορω γιατι δεν τον αλλαξε μαζι με την αλλαγη του Οζ
Αν μείνουν έτσι πάντως τα αποτελέσματα παίζουμε είτε με Ρέιντζερς είτε με Στεάουα,not bad
Να με πει τι;dragon έγραψε:πες τα ρε φιλεPAOK_Antarctica έγραψε:Κλείσε την τηλεόραση φίλε και άσε εμάς που δεν είμαστε αδιάφοροι να βλέπουμε.JohnDag έγραψε: Αδιάφορο ποιος θα είναι ο αντίπαλος, δεν είμαστε γι’ αυτό το επίπεδο έτσι κι αλλιώς.
Θα σου στείλει μετά μέιλ συγνώμης η ΠΑΕ που δεν πήραμε δίπλα σε Μάντσεστερ και Ανοετα
Να κλείσω την τηλεόραση από το γήπεδο που είμαι;
Και ποιον να βάλει?shearer4 έγραψε:Ρε Δεσπο μια σωστη πασα ρε παλικαρι μου.. Τι χαλια ειναι αυτα 3 ματς τωρα σερι?

Αυτη τη στιγμη ετσι οπως εχει υπαρχει μια περιπτωση να τυχουμε με γαυρο..
-
Νομιζω κλειδωσαμε λιγο πολυ 23-24. Αν κερδισει η Μπεσίκτας πέφτουμε 24οι.
Σορετιρε?Photis έγραψε:Και ποιον να βάλει?shearer4 έγραψε:Ρε Δεσπο μια σωστη πασα ρε παλικαρι μου.. Τι χαλια ειναι αυτα 3 ματς τωρα σερι?