Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Montrealiotis

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2024-2025

Δημοσίευση από Montrealiotis »

Ενα (1) χάφ θα έρθει και αυτό τέλος Γενάρη.
Απόλαυστε τις γιορτές και μην ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας.

(Δεν είχα και δεν έχω πληροφορίες)
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

kataramenos5 έγραψε:20 σελιδες καναμε σε 2 ωριτσες τις καλες εποχεςς

ΥΓ ποσα ποστ εχει η σελιδα?
τις καλές εποχες είμασταν και πολλοι περισσότεροι εδώ μέσα... πόσοι νομίζεις έχουμε μείνει; και οι πιο παλιοί για ενα γμωτο
Άβαταρ μέλους
giaxxo

Δημοσίευση από giaxxo »

Χρονια πολλα σε ολους.Εγω θεωρω οτι πρεπει να βλεπουμε και λιγο μακρυτερα.Δε μπορει σε ομαδα του λουτσεσκου που θελει ο καθε παικτης να εχει διπλο ρολο, η και θεση να του φερνεις παικτη με σκοπο να μπει αμεσα.Θεωρω οτι με γνωμονα το καλοκαιρι και τα προκριματικα της ευρωπης το θεμα χαφ-μπακ να ξεκινησει να κλεινει απο τωρα. :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Τα χαφ που θέλουμε είναι οι Bakayoko και Θυμιάνης που θα κάνουν έναν αξιοπρεπέστατο β΄ γύρο. Για τον Gomez προβληματίζομαι...
Maezono Masakiyo

Δημοσίευση από Maezono Masakiyo »

Σουριναμέζος έγραψε:@omerta

Με το τελευταίο κανένα πρόβλημα, όποιος και αν έρθει στην καλύτερη θα μπει ενεργά στην ομάδα τέλη Γενάρη - αρχές Φλεβάρη. Θεωρώ την έλλειψη χημείας ενός ποδοσφαιριστή με την υπόλοιπη ομάδα πολύ σημαντικότερο πρόβλημα από την έλλειψη ρυθμού.

Για το πρώτο κομμάτι, όπως έγραψα ας κλείσουν κάποιον από τώρα για το καλοκαίρι. Δεν κάνει πάντα καλό το να είναι εδώ από τώρα, εγώ το βλέπω πρόβλημα.

Καλά αμα ερχόταν αύριο ένας παίκτης στυλ Λιούμπισιτς, βασικός σε ένα πρωτάθλημα που εξελίσεται παράλληλα με το δικό μας έχοντας και δύο άλλους αυστριακούς να τον κατατοπίσουν δεν νομίζω να χρειαζόταν ένα μήνα για να ενσωματωθεί. Συνήθως το πρόβλημα σχετικά με τη χημεία έγκειται στο να πας να ενσωματώσεις 3-4 παίκτες μαζεμένους.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Η Forza δίνει τον Peña συμφωνημένο και εκκρεμεί η συμφωνία με Malmö που ζητάει ένα μικρό ποσό.

Μετά μπορεί να ψαχτουμε και για άλλο χαφ και εξτρέμ λένε.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Μακαρι.
Πολυ καλος παικτης, τυπου σβαμπ value for money.
N1 πασερ στη σουηδια, στοιχειο που μας λειπει τρομερα
tsoupakampra

Δημοσίευση από tsoupakampra »

Να την πω την βλακεία μου?
Θα την πω και ας με φάτε!
Παρότι έχει ταλαιπωρηθεί λίγο από τραυματισμούς θλ,γλυκοκοιταω τον Γαλανόπουλο ΟΧΙ ΓΙΑ ΒΑΣΙΚΟ εννοείται. είναι Έλληνας που μας λείπει αυτό το στοιχείο και πριν μερικά χρόνια είχε τρομερή εξέλιξη, βέβαια δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

Mitsospaoki4 έγραψε:Η Forza δίνει τον Peña συμφωνημένο και εκκρεμεί η συμφωνία με Malmö που ζητάει ένα μικρό ποσό.

η συμφωνια με μαλμε θα κρατησει μεχρι 31 ιανουαριου, δεν ειναι τοσο ευκολο αυτο το μικρο ποσο γιατι αν ηταν ευκολο θα περιμεναμε την ανακοινωση
Άβαταρ μέλους
nunies4

Δημοσίευση από nunies4 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Η Forza δίνει τον Peña συμφωνημένο και εκκρεμεί η συμφωνία με Malmö που ζητάει ένα μικρό ποσό.

Δεν υποτίθεται ότι υπάρχει ρήτρα 400.000; Έχω καταλάβει κάτι λάθος; Τι διαπραγματευομαστε;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πριν ερθει ο παικτης, για να εχουμε εναν μπουσουλα στη κριτικη μετα, να συμφωνησουμε στο αν ειναι επιλογη Λουτσεσκου η οχι? Εγω παντως δεν βρισκω καμια λογικη στο να αποκτηθει ενας παικτης που ειναι κυριως 8 ,λιγο 10 και ακομα λιγοτερο 6.
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει τι έχουν βρει σε αυτόν τον παίχτη: γρήγορος δεν φάνηκε στα μεταξύ μας και δεν είναι, αμυντικά λίγος, κακός στο ψηλό παιχνίδι όπως μέτρια είναι και όλη μας η ομάδα
ΑΛΛΑ καλός στις μεταβιβάσεις και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Νέο Οζντόεφ ψάχνουμε ή ένα 6αρο-8αρι;;;

Επίσης που είναι οι Έλληνες παίχτες, Τσάπρας -Λιάβας;;; Ο βάζελος φαίνεται έτοιμος να κλείσει τον Λιάβα, εμείς;;
Άβαταρ μέλους
omerta76

Δημοσίευση από omerta76 »

Athens έγραψε:

η συμφωνια με μαλμε θα κρατησει μεχρι 31 ιανουαριου, δεν ειναι τοσο ευκολο αυτο το μικρο ποσο γιατι αν ηταν ευκολο θα περιμεναμε την ανακοινωση
Δεν είναι εύκολο το ποσό των 400.000 ευρώ;;;Είναι δυνατόν, για τον ΠΑΟΚ μιλάμε;;
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Αν μπορεί να γυρίσει με πλάτη παιρνοντας πρώτη πάσα εμένα μου κάνει . Αν μπορεί να κουβαλήσει να δημιουργήσει υπεραριθμια επίσης . Αν έχει χαρακτηριστικά τσικινιο εννοώ
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

omerta76 έγραψε:Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει τι έχουν βρει σε αυτόν τον παίχτη: γρήγορος δεν φάνηκε στα μεταξύ μας και δεν είναι, αμυντικά λίγος, κακός στο ψηλό παιχνίδι όπως μέτρια είναι και όλη μας η ομάδα
ΑΛΛΑ καλός στις μεταβιβάσεις και στην ανάπτυξη του παιχνιδιού.

Νέο Οζντόεφ ψάχνουμε ή ένα 6αρο-8αρι;;;

Επίσης που είναι οι Έλληνες παίχτες, Τσάπρας -Λιάβας;;; Ο βάζελος φαίνεται έτοιμος να κλείσει τον Λιάβα, εμείς;;

Απ' ότι φαίνεται τον θέλουμε γι' αυτό που έγραψες. Οτι βοηθάει στην ανάπτυξη του παιχνιδιού κάτι που εξυπηρετεί το bulid up της ομάδας. Στα υπόλοιπα έχεις δίκιο με την επισήμανση όμως ότι σύμφωνα με το sofa φέτος έδειξε καλύτερο αμυντικό πρόσωπο στο πρωτάθλημα με 56% κερδισμένες μονομαχίες.

Για τον Λιάβα τι να πω...θα είναι κρίμα αν τον χάσουμε...Αν δυσκολευὀμαστε σε τέτοιες περιπτώσεις τότε για ποιους Λιουμπισιτς και για ποιους Μαριν μπορούμε να μιλάμε ?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Σάβ 28 Δεκ 2024, 11:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”