Αρχικά να σου πω πως για μένα και 153 να ήταν οι ποδοσφαιριστές, τη στιγμή που πήγες από Μιτρίτσα, Σίντκλεϊ, σε Κουαλιάτα, Νάσμπεργκ και φέτος σε Σαμάττα, Έκονγκ κλπ, θεωρώ ακραίο το να περιμένουμε να αλλάξουν πολύ δραματικά τα πράγματα.Parolos έγραψε:
Όχι δεν πάει για σένα. Διαφωνώ κάθετα για το 5%, εγώ θα έλεγα 95% το οποίο όπως είπα μπορω να το κατανοήσω ως σε ένα βαθμό.
Δε θέλω άλλο να μιλήσω για ρόστερ ειλικρινά τα ίδια και τα ίδια λέμε.
Ρώτησα πριν κάτι το ξαναγραφω.
Για συντομία συζητησης έστω οτι έχουμε στο ρόστερ 30 Λυρατζηδες και μπάτζετ 100 χιλιάρικα.
Είναι εικόνα αγωνιστική αυτή κάθε Απρίλιο, με παίχτες να μην μπορούν να περπατήσουν?
Δε μιλάω για αποτελέσματα ούτε για ποιότητα. Αθλητικά και μόνο μιλάω.
Γιατί η ομάδα Δεκέμβρη αποδίδει 10/10 και Απρίλιο 1/10, έχωντας αγωνιστεί στην ομάδα 53 ποδοσφαιριστές διαφορετικοί 3 χρόνια.
Δυστυχώς εδώ και τρία χρόνια, με το ζόρι μας βγαίνουν 1-2 παίκτες σε κάθε μεταγραφική περίοδο και ανάμεσα σε αυτές, πουλάμε και 1-2 από τους αξιόλογους που έχουμε. Το καλοκαίρι πχ που μας πέρασε, έφυγαν δυο παίκτες, που σήμερα δεν θα κουνιόντουσαν από την ενδεκάδα. Ο Ντόουγκλας και ο Ίγκανσον.
Δεν έχω εξήγηση για την έλλειψη δυνάμεων στο τέλος κάθε σεζόν, μόνο υποθέσεις μπορώ να κάνω.
Να σου πω μία; Δεν τους λιώνει στη προετοιμασία, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν λίγο καλύτερα στα προκριματικά κάθε Ιούλιο, με αποτέλεσμα στην αρχή της σεζόν να μην έχουν τόσο σφιχτά πόδια, αλλά στο τέλος αυτής να μην υπάρχουν οι απαραίτητες ανάσες. Μπορεί να γράφω μαλακίες, δεν το ξέρω.
Ξέρω απλά από τα χρόνια που έκανα εγώ προετοιμασίες, όποτε ήταν δυνατές και μας πέθαιναν στα τρεξίματα, για ένα διάστημα, 50-70 μέρες νιώθαμε λες και δεν μπορούσαμε να λυγίσουμε. Μετά βέβαια όλη αυτή η δουλειά φαίνονταν κατά τη διάρκεια της σεζόν, γιατί κρατούσαμε περισσότερο από τους άλλους.
Ο μόνος τρόπος (και πάλι θα μιλήσω για ρόστερ) για να καλύψεις κάτι τέτοιο, είναι να έχεις περισσότερους διαθέσιμους παίκτες.
Ο ΠΑΟΚ το καλοκαίρι που μας πέρασε το έβγαλε με 2.5 χαφ, 4 μεσοεπιθετικούς και 1.5 δεξί μπακ μέχρι τον Γενάρη.
Η κουτουλιά από την Λέφσκι, σε συνδυασμό με την βασική προτεραιότητα του Ιβάν, δηλαδή το να μπει σε ομίλους, ίσως έχει τα παραπάνω αποτελέσματα. Χαλαρή προετοιμασία, να μην καούμε πριν τα προκριματικά και έχει ο Θεός..