Προφανώς μπάλωμα. Υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να δώσει ακόμα ένα μεγάλο συμβόλαιο σε παίκτη που θα αναπληρώσει το μεγάλο συμβολαιο της ομάδας για όσο λείπει;;-keeper- έγραψε:Πριν λίγο είδα για Ολιβέιρα …
Γρίφος τώρα για την ομάδα .. μπάλωμα ή αγορά ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Μπαλωμα με βασικο Σβιντερσκι και παγκο Κουτσια που δεν εχει παιξει ουτε καν ΠΑΟΚ β ΔΕΝ γινεται. Δανεισμος κανονικου φορ για 1 χρονο ειναι η μοναδικη λυση.-keeper- έγραψε:Πριν λίγο είδα για Ολιβέιρα …
Αν δεν κανει προσθηκη ομως μην βγει κανενας και κατηγορησει Λουτσεσκου αν αποκλειστουμε απο Κονφερενς και ειμαστε στο -10 απο το 1ο γυρο. Γιατι ο Λουτσεσκου με 2ο φορ Κουτσια δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι ικανοποιημενος.nunies4 έγραψε:Προφανώς μπάλωμα. Υπάρχει περίπτωση ο ΠΑΟΚ να δώσει ακόμα ένα μεγάλο συμβόλαιο σε παίκτη που θα αναπληρώσει το μεγάλο συμβολαιο της ομάδας για όσο λείπει;;-keeper- έγραψε:Πριν λίγο είδα για Ολιβέιρα …
Το πιθανότερο σενάριο ο δανεισμός.
Ακόμα ένα πιθανό είναι να αποφασίσει η ομάδα να μην κάνει προσθήκη. Με το ρίσκο που φυσικά αυτό θα έχει.
Πετσόκομμα Τσιφτσογλειο...Parolos έγραψε:Συμφωνούμε... Αλλά πέρσυ που μιρλιαζες 24/7 γιατί δεν πήρες την ευθύνη για το γόνατο του Ιγκασον?renegade έγραψε: Υγ να κοπεί βρε που&τη μου μια βδομάδα το ίντερνετ να δω που στον πο@τσο θα διοχετεύσετε όλη αυτήν την αρνητική σας ενέργεια και την γκρίνια σας.
Βλέπεις ανθρώπους που τους ρωτούσες το 2004 τι ομάδα είσαι και σου έλεγαν δεν ασχολούμαι όλοι μέρα στα σοσιαλ να κράζουν...καλά ήσουν και δεν ασχολιωσουν μίζερε ε μιζερε
Ρίχνεις ευθύνες ότι φταίνε κάποιοι, ανέλαβε εσύ προσωπικά το γόνατο του Ιγκασον για να είσαι σωστός.
Αλλιώς μπορούμε να δούμε τί κάνουμε τώρα χωρίς μαύρες μαγείες και δε ξέρω γω τί.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ονείρωξη ο Μπαφετιμπι στα ασπρόμαυρα αλλά ακόμα και σε αυτή την ηλικία θεωρώ πως οι οικονομικές του απαιτήσεις θα είναι αλμυρέςWeWillRockYou έγραψε:Περιμένω το πρώτο δημοσίευμα-σενάριο για Bafetimbi Gomis:
36 χρόνων, με συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο στην Αλ Χιλαλ, η οποία προσπαθεί να αδειάσει θέση ξένου αυτές τις μέρες. Καλές σχέσεις με τον προπονητή και πελάτης της Wasserman.
Δύσκολη η εξίσωση στα φορ, αλλά δεν νομίζω να μην γίνει κάποια κίνηση.
Ονείρωξη ο Μπαφετιμπι στα ασπρόμαυρα αλλά ακόμα και σε αυτή την ηλικία θεωρώ πως οι οικονομικές του απαιτήσεις θα είναι αλμυρέςWeWillRockYou έγραψε:Περιμένω το πρώτο δημοσίευμα-σενάριο για Bafetimbi Gomis:
36 χρόνων, με συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο στην Αλ Χιλαλ, η οποία προσπαθεί να αδειάσει θέση ξένου αυτές τις μέρες. Καλές σχέσεις με τον προπονητή και πελάτης της Wasserman.
Ονείρωξη ο Μπεφετίμπι στα ασπρόμαυρα αλλά θεωρώ πως ακόμα και σε αυτή την ηλικία θα είναι αλμυρός στις απαιτήσεις τουWeWillRockYou έγραψε:Περιμένω το πρώτο δημοσίευμα-σενάριο για Bafetimbi Gomis:
Πάνε αυτά....Είδες πως ξεχνιέται το μπακ το εξτρέμ και το 10αρι; Τραυματίσμος στο φορ και πήρε φωτιά η γούνα μας τώρα.....montekristo έγραψε:Με εκεινον τον κοντορεβυθουλη τον εξ Αραβιας ορμωμενο μηπως μαθαμε κατά που τραβαει η βαλιτσα;
Σε τέτοιον κόσμο αξίζουν Γουμενοπαγώνηδες, Ανδρούτσοι και Σκαρμούτσοι.DamoN έγραψε:Κουραστικό τοξικό φόρουμ μόνο κράξιμο.
Μακάρι να μην πάρουμε ούτε έναν παιχτη
Και μόνο που βάζουν μέσα το Νούνο Σάντος καταλαβαίνεις τι είναιkosths BXL έγραψε:μια σελιδα στο γκραμ εγραψε για 4 πιθανους εξτρεμ...κλαεσον, τσερισεφ, κονοπλιανκα, και νουνο σαντος...ισχυει τιποτα απο αυτα η αρδιες ?