Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2021 ΙΙ
Εγώ με αυτά που διαβάζω από τα ρεπορτάζ της Σαμπντόρια δεν βλέπω πως μπορεί να τελειώσει γρήγορα η υπόθεση…
Διαβάζοντας και την τελευταία ανάρτηση του Κρμεντσικ πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε ιδιαίτερα μαζί του…Μόνο αρνητική εισήγηση Λουτσεσκου θα το δικαιολογούσε…
Προφανώς λόγω κόστους. Το δέχομαι εφόσον τα δώσουμε για αγορά χαφ πχ.
- stravostomis
Δεν μπορεί να υπάρχει προπονητής που να μην του αρέσει ο Κρμέντσικ, πόσο μάλλον όταν πριν λίγα χρόνια έπαιζε με τον πολύ λιγότερο συμμετοχικό Πρίγιοβιτς. Η εισήγηση έχει φαρδιά πλατιά υπογραφή, από το Μαράκι.joshua έγραψε:Διαβάζοντας και την τελευταία ανάρτηση του Κρμεντσικ πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε ιδιαίτερα μαζί του…Μόνο αρνητική εισήγηση Λουτσεσκου θα το δικαιολογούσε…
Εγώ μόνη εξήγηση που δίνω είναι την έλλειψη προτάσεων για τον Σφιντερφσκι…
Ο Κρμεντσικ ειχε το Γιουρο αρα δεν θα ηταν αμεσα διαθεσιμος ή θα ηταν ρισκο να ξεκινησει προετοιμασια χωρις ξεκουραση. Αν το συνδεσεις με το οικονομικο αυτο τοτε δικαιολογειται η αποφαση. Ισως στο τελος των μεταγραφω ερθει
- stravostomis
Αν θέλει κάποιος να μην στεναχωριέται, μπορεί να βρει πολλές εξηγήσεις... από προσωπική πείρα το λέωjoshua έγραψε:Εγώ μόνη εξήγηση που δίνω είναι την έλλειψη προτάσεων για τον Σφιντερφσκι…
Εγω εκεινο που ξερω ειναι οτι παικτες που γουσταρουν να παιξουν στην Ομαδαρα μας και την σεβονται και ειναι και καλοι ποδοσφαιριστες πρεπει να εξαντλουμε ολες τις πιθανοτητες να τους κραταμε. Ετσι θ κανουμε την ομαδα που,θελουμε να βλεπουμε.
- black_star_ninja
Εμένα η ενημέρωση που έχουμε μου αρκεί. Ούτε φανφάρες τύπου έρχεται ο ntcham ας που αλλα τελικά ναυάγησε.. ούτε τις κλασικές μαλακιες του γαυρου οτι ετοιμαζόμαστε να πάρουμε ucl με λοβερα κ γκασπαρ και τελικά κάνουμε συλλογή απο πνευστά όργανα..Dark Knight έγραψε:Πραγματικά φαίνεται να ταιριάζει γάντι στα θέλω του Λουτσέσκου. Είναι όμως αυτός ο εκλεκτός; Εννοώντας, είναι αυτός ο πρώτος στόχος; Έχει γίνει κάποια αποφασιστική κίνηση από πλευράς ΠΑΕ; Να συμφωνήσουν, π.χ., πρώτα με τον παίκτη που είναι και το σημαντικότερο βήμα; Μακάρι ρε γαμώτο να είχαμε κάποιου είδους αξιόπιστη ενημέρωση.
Ψάχνουμε 3-4 παίκτες έμπειρους για να κλείσει το ρόστερ. Ένα χάφ -προφανώς- τύπου σιλβα. Μακάρι να κλείσει κ να παει γρήγορα.
- FreeWatcher
Τον φάγαμε τον Ολιβέιρα...stravostomis έγραψε:Δεν μπορεί να υπάρχει προπονητής που να μην του αρέσει ο Κρμέντσικ, πόσο μάλλον όταν πριν λίγα χρόνια έπαιζε με τον πολύ λιγότερο συμμετοχικό Πρίγιοβιτς. Η εισήγηση έχει φαρδιά πλατιά υπογραφή, από το Μαράκι.joshua έγραψε:Διαβάζοντας και την τελευταία ανάρτηση του Κρμεντσικ πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε ιδιαίτερα μαζί του…Μόνο αρνητική εισήγηση Λουτσεσκου θα το δικαιολογούσε…
Μιλιά δεν βγάλαμε...
Αλλά όλα κ όλα!!!
Κ ο τελευταίος παοκτσής καταλαβαίνει ότι είναι καθαρά επιλογή Λουτσεσκου!!!
Επομένως καλά θα ήταν να κοπούν οι μπηχτές για Μαρακια κ Σαββιδιδες!
Εφερναν παιχτες τους κράζατε... Τώρα που φέρνει ο προπονητής παλι τους κράζετε...
Τι παίζει?????
Εγώ δεν συνδέω τη περίπτωση Κρμεντσικ με αυτή του Ολιβέιρα αλλά με αυτή του Σφιντερφσκι.
- stravostomis
Εσύ τι είσαι δικηγόρος της Μαρίας ή ρυθμιστής του δημόσιου λόγου; Για κάνε μας την χάρη που θα μας υποδείξεις και τι θα λέμε. Αν δεν σου αρέσει κάτι που γράφεται μπορείς να το αντικρούσεις με επιχειρήματα, ή απλά να το αγνοήσεις. Φιλικά.FreeWatcher έγραψε:Τον φάγαμε τον Ολιβέιρα...stravostomis έγραψε:Δεν μπορεί να υπάρχει προπονητής που να μην του αρέσει ο Κρμέντσικ, πόσο μάλλον όταν πριν λίγα χρόνια έπαιζε με τον πολύ λιγότερο συμμετοχικό Πρίγιοβιτς. Η εισήγηση έχει φαρδιά πλατιά υπογραφή, από το Μαράκι.joshua έγραψε:Διαβάζοντας και την τελευταία ανάρτηση του Κρμεντσικ πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί αποφασίσαμε να μην ασχοληθούμε ιδιαίτερα μαζί του…Μόνο αρνητική εισήγηση Λουτσεσκου θα το δικαιολογούσε…
Μιλιά δεν βγάλαμε...
Αλλά όλα κ όλα!!!
Κ ο τελευταίος παοκτσής καταλαβαίνει ότι είναι καθαρά επιλογή Λουτσεσκου!!!
Επομένως καλά θα ήταν να κοπούν οι μπηχτές για Μαρακια κ Σαββιδιδες!
Εφερναν παιχτες τους κράζατε... Τώρα που φέρνει ο προπονητής παλι τους κράζετε...
Τι παίζει?????
- FreeWatcher
Εσύ τι είσαι δικηγόρος της Μαρίας ή ρυθμιστής του δημόσιου λόγου; Για κάνε μας την χάρη που θα μας υποδείξεις και τι θα λέμε. Αν δεν σου αρέσει κάτι που γράφεται μπορείς να το αντικρούσεις με επιχειρήματα, ή απλά να το αγνοήσεις. Φιλικά.[/quote]
Φιλικά φιλαράκι αλλά μιλάς για τον ΠΑΟΚ όχι για την πάρτι σου... Κ όποιος κανει σχόλια σε δημόσιο φορουμ τα σχόλια του κρίνονται απο τους υπολοιπους (οπως κ τα δικα μου)! Εαν δν σου αρέσει αυτό κάνε μονολογο στο δωματιο σου...
Δεν μου αρέσει (για να το θέσω ευγενικα) το κραξιμο κ ακομα περισσοτερο το στοχευμενο κραξιμο για λεφτα σε ποιον στον Σαββιδη!
Δικηγόρος Μαριας
Φιλικά φιλαράκι αλλά μιλάς για τον ΠΑΟΚ όχι για την πάρτι σου... Κ όποιος κανει σχόλια σε δημόσιο φορουμ τα σχόλια του κρίνονται απο τους υπολοιπους (οπως κ τα δικα μου)! Εαν δν σου αρέσει αυτό κάνε μονολογο στο δωματιο σου...
Δεν μου αρέσει (για να το θέσω ευγενικα) το κραξιμο κ ακομα περισσοτερο το στοχευμενο κραξιμο για λεφτα σε ποιον στον Σαββιδη!
Δικηγόρος Μαριας
- stravostomis
Όπως σου εξήγησα, η κριτική είναι καλοδεχούμενη αλλά και απαραίτητη. Από την άλλη, τις υποδείξεις και τις απαγορεύσεις καλύτερα θα είναι να τις κρατάς για τον εαυτό σου. Ούτε οπαδός του Μελισσανίδη και του Μαρινάκη είμαι για να μην μιλάω για τα κακώς κείμενα, ούτε θα γίνω και ποτέ. Αυτό πιστεύω ότι είναι το περισσότερο που μπορώ να προσφέρω ως ένας ασήμαντος οπαδός του ΠΑΟΚ. Το χειρότερο, δε, που θα μπορούσα να προσφέρω, είναι η συμπεριφορά που έγραψα παραπάνω.FreeWatcher έγραψε: Φιλικά φιλαράκι αλλά μιλάς για τον ΠΑΟΚ όχι για την πάρτι σου... Κ όποιος κανει σχόλια σε δημόσιο φορουμ τα σχόλια του κρίνονται απο τους υπολοιπους (οπως κ τα δικα μου)! Εαν δν σου αρέσει αυτό κάνε μονολογο στο δωματιο σου...
Δικηγόρος Μαριας