Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
riegel

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙ

Δημοσίευση από riegel »

proedros έγραψε:Θα το πω και εδώ και ας με συμπαθάτε...Ο Ναμπί έδειξε εξαιρετικά στοιχεία που φρονώ πως θα βοηθούσαν την ομάδα μας...Να κάνουμε κίνηση;;
Ποιος Ναμπι ρε φιλε.. 26χρονος από τα αζήτητα της β-γ αγγλιας. Δεν έχεις χορτάσει από παίκτες που δείχνουν πράγματα σε τέτοιες ομάδες της σουπαλιγδ και όταν τους παίρνουμε βγαίνει άνθρακας ο θησαυρός; Φιλομενο, Ουαρντα, Κουτσιανικούλης, Ρομπερτ και πόσοι ακόμα μου ξεφεύγουν, και πόσους αντίστοιχους έχει μαζέψει κατά καιρούς ο γαύρος που δε βλέπουν καν 18αδα.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

sourmenetes έγραψε:Όταν το ροστερ το διαχειρίζεται μόνο με ένα τρόπο θα το κάψεις αδελφέ!!

Παίζει με 2 χαφ πάνω κάτω την ώρα που και τα πλάγια μπακ ανεβαινουν και βοηθάνε ελάχιστα αμυντικά.

Όταν φτάνεις έξω από την περιοχή και σκοτώνεις τη μπαλιά αναγκαστικά θα τρέξουν πίσω να καλύψουν γιατί δεν έχεις άλλο χαφ.

Το κάνανε 10 φορες σήμερα και κλαταρανε. Και μετά το κέντρο έκατσε κι αντί να βγάλει έναν αμυντικο. Και να βάλει ενα χαφ συνεχίζει κολλημένος.

Σβαμπ και καντουρι τα φτυσανε.θα τος κάψεις. Βάλε ένα χαφ ακόμα να κόβει, βλ εσιτι και θα είναι πιο μπροστά οι άλλοι 2.αλλα όταν έχεις κολλήματα που να ξεκολλήσεις;;

Ο εσιτι γιατί μπήκε στο 85;;απο το 55 έπρεπε να είναι μέσα να κλειδώσει το κέντρο.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αμα εβλεπε οτι ειδες εσυ και εμεις, θα χαμε γλιτωσει ενα μπουκαλάκι κολλυριο.

Δεν ξερω τι μπορει να σκεφτεται, αλλα πραγματικα αδυνατω να πιστεψω οτι θα παει το επομενο 3μηνο με 2,5 χαφ!

ΥΓ. Τωρα που ο λυρατζης επαιξε επισημο ματς, μπορει να φυγει δανεικος;

ΥΓ2. Ροντριγκο,
Λημνιος
Κρεσπο
Μπισε
Βαγκε
Ματος
Λυρατζης

7 παικτες εχουν παιξει δεξι φουλ μπακ. Λετε στον επομενο να παιξω εγω; :)

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
DOUBLE

Δημοσίευση από DOUBLE »

riegel έγραψε:
proedros έγραψε:Θα το πω και εδώ και ας με συμπαθάτε...Ο Ναμπί έδειξε εξαιρετικά στοιχεία που φρονώ πως θα βοηθούσαν την ομάδα μας...Να κάνουμε κίνηση;;
Ποιος Ναμπι ρε φιλε.. 26χρονος από τα αζήτητα της β-γ αγγλιας. Δεν έχεις χορτάσει από παίκτες που δείχνουν πράγματα σε τέτοιες ομάδες της σουπαλιγδ και όταν τους παίρνουμε βγαίνει άνθρακας ο θησαυρός; Φιλομενο, Ουαρντα, Κουτσιανικούλης, Ρομπερτ και πόσοι ακόμα μου ξεφεύγουν, και πόσους αντίστοιχους έχει μαζέψει κατά καιρούς ο γαύρος που δε βλέπουν καν 18αδα.

Σκέψου τα χαλια των δικών μας. Ειδε έναν παίκτη ο άνθρωπος που θυμιζε ποδοσφαιριστή. Τι να πει....
Άβαταρ μέλους
riegel

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙδ

Δημοσίευση από riegel »

Ανεξάρτητα από το αν κάνει η δεν κάνει ο προπονητής η ομάδα θέλει 2-3 σοβαρές κινήσεις για να καθαρίζει τα παιχνίδια με τους μικρούς και να μην στραβόπαταει. Αυτή είναι εξάλλου η συνταγή επιτυχίας της λίγδας. Να έχεις μηδενικές απώλειες με όλους κάτω από την 3η θέση και να παίρνει το πρωτάθλημα αυτός με τη μεγαλύτερη Συγκομιδή στα ντέρμπι.

Οποιοσδήποτε και να έρθει σε τυχόν απομάκρυνση Αμπελ τα ίδια ακριβώς προβλήματα θα έχει μη γελιόμαστε.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ο ουαρντα ειναι παικταρας αλλα ειναι κλινικα ηλιθιος.
proedros

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 ΙΙΙδ

Δημοσίευση από proedros »

riegel έγραψε:Ανεξάρτητα από το αν κάνει η δεν κάνει ο προπονητής η ομάδα θέλει 2-3 σοβαρές κινήσεις για να καθαρίζει τα παιχνίδια με τους μικρούς και να μην στραβόπαταει. Αυτή είναι εξάλλου η συνταγή επιτυχίας της λίγδας. Να έχεις μηδενικές απώλειες με όλους κάτω από την 3η θέση και να παίρνει το πρωτάθλημα αυτός με τη μεγαλύτερη Συγκομιδή στα ντέρμπι.

Οποιοσδήποτε και να έρθει σε τυχόν απομάκρυνση Αμπελ τα ίδια ακριβώς προβλήματα θα έχει μη γελιόμαστε.
Μα δεν καταλαβαίνεις φίλε μου πως δεν είναι θέμα παικτών;;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η ομάδα Μια Μεταγραφή θέλει και μόνο.

Σοβαρό χαφ. Να τρέχει να πασάρει να κοντρολαρει.

Όλες οι άλλες κινήσεις θεμιτές αλλά δευτερεύουσες τόσο καιρό το λέμε.

Ναι κι εγώ θέλω να φύγει ο Μπισε και να έρθει καλύτερος αλλά δε γίνονται και όλα μαζί.

Χαφ
Χαφ
Χαφ.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Και γιατι να κανουμ? Για να τους καψει και αυτους που θα φερουμε ο μαγος μας?
Σεντερ μπακ και ακρα αμυνας ειμαστε κομπλε. Μπροστα εχουμε απο δυο για καθε θεση. Στο κεντρο δεν εχουμε Πολλους καλους αλλα και δεν θελουμε. Αφου δεν παιζουμε με κεντρικους χαφ. Ουτως η αλλως ετσι οπως παιζουμε πρεπει να φερουμε τον μπουσκετς και τον μακελελε για να τα καταφερουν. Του πηρε περσυ 3 ματς με τον γαυρο για να καταλαβει οτι πρεπει να τους παιξει με τρια χαφ. Το εκανε μετα σε ενα ματς και ημασταν αξιπρεπεις. Ας περιμενουμε λιγακι τον χειμωνα σε δυο τρια μηνακια παλι μεταγραφικη περιοδος θα ειναι.
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Ξυπνάτε κ παρτε παιχτες.. Ήδη αρρωστήσαμε και μόλις μπήκε ο Οκτώβρης..
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Επειδη δεν θυμαμαι, ο Ουαρντα εχει κοινοτικο διαβατηριο;

:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα μου πει κανεις τι σχεση εχει ο Μπισεσβαρ με αυτο που παιζουμε και πως συνδεεται με την αποκτηση περιφερειακου ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΥ?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ο μπισεσβαρ ειναι παικταρας αλλα τον τρωει το ακυρο συστημα που μετα βιας αναδεικνυει τον κεντρικο σεντερμπακ.
proedros

Δημοσίευση από proedros »

DOUBLE έγραψε:
riegel έγραψε:

Σκέψου τα χαλια των δικών μας. Ειδε έναν παίκτη ο άνθρωπος που θυμιζε ποδοσφαιριστή. Τι να πει....
Εγώ είδα πως όσες φορές πήρε την μπάλα δεν μπόρεσε να του την κλέψει κανείς...επίσης είδα τσαμπουκά, πνευμόνια, πολύ καλή τεχνική και ειδικά μπροστά έπαιζε μόνος του...αν δηλ. είχε ανάλογα στηρίγματα θα είχαμε σφίξει..
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Η κατάσταση πλέον είναι θλιβερή, στο έλεος του Θεού βαδίζει η ομάδα.

Μετάγραφη στελεχών που να βλέπουν στρογγυλή τη μπάλα.
Μεταγραφή προπονητή που να πατάει γη. Άκου εκεί κορυφαίο φορ ο Σβι κ δεν το βάζει, κ χαίρομαι να βλέπω τα παιδιά σαν το Ματος κ το Λυρατζη να τα δίνουν όλα.
Μεταγραφή 2 χαφ κ 1 μεσοεπιθετικου (ιδανικά καθαρό εξτρεμ)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Κυρ 04 Οκτ 2020, 20:00, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

DOUBLE έγραψε:
sourmenetes έγραψε:Όταν το ροστερ το διαχειρίζεται μόνο με ένα τρόπο θα το κάψεις αδελφέ!!

Παίζει με 2 χαφ πάνω κάτω την ώρα που και τα πλάγια μπακ ανεβαινουν και βοηθάνε ελάχιστα αμυντικά.

Όταν φτάνεις έξω από την περιοχή και σκοτώνεις τη μπαλιά αναγκαστικά θα τρέξουν πίσω να καλύψουν γιατί δεν έχεις άλλο χαφ.

Το κάνανε 10 φορες σήμερα και κλαταρανε. Και μετά το κέντρο έκατσε κι αντί να βγάλει έναν αμυντικο. Και να βάλει ενα χαφ συνεχίζει κολλημένος.

Σβαμπ και καντουρι τα φτυσανε.θα τος κάψεις. Βάλε ένα χαφ ακόμα να κόβει, βλ εσιτι και θα είναι πιο μπροστά οι άλλοι 2.αλλα όταν έχεις κολλήματα που να ξεκολλήσεις;;

Ο εσιτι γιατί μπήκε στο 85;;απο το 55 έπρεπε να είναι μέσα να κλειδώσει το κέντρο.

Δηλαδή ειναι παίκτες αυτοί για το κέντρο του ΠΑΟΚ; Να καψει τους καμμένους;

Ο Καντουρί θα τραυματιστεί ακόμη κι αν τον αφήσουμε στο σαλόνι του να κάθεται.

Τι σχολιάζεις τώρα....
Χαλάρωσε λίγο παληκαρακι!!

Χαλάρωσε!!

Να αφήσουμε εσένα να σχολιάζεις που τους αχρηστέψετε όλους..

Μαζεψου λίγο!!

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”