Κ όπως έλεγε κ ο γκαιμπελς " πες , πες στο τέλος κάτι θα μείνει "
ΣΑΜΑΤΑ: Δεν σκοράρει! Ο,τι κι αν λέμε, όσο κι αν τον περιμένει ο ΠΑΟΚ! Ο άνθρωπος είναι περισσότερο για δεύτερος επιθετικός και όχι εκείνος ο φορ που θα βάλει έστω 10+ γκολ κάθε σεζόν. Κάτι που, φαίνεται, ότι έχει αποφασίσει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου πια. Για αυτό και μέσα στο επόμενο διάστημα, συμπεριλαμβανομένων των πλέι οφ, αναμένεται να αποκτήσει κεντρικό ρόλο μαζί με τον Μπράντον Τόμας ο Στέφανος Τζίμας!
Ο Λουτσέσκου δεν εμπιστεύεται πολύ τους Έλληνες παίκτες, και μάλιστα τους μικρούς, αλλά όλοι όσοι έχουν περάσει από τα χέρια του έχουν αποδείξει ότι έχουν τις βάσεις για καριέρα: Από τον Τσιγγάρα και τον Λύρατζη, μέχρι τον Μιχαηλίδη, τον Κωνσταντέλια κ.α.
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Από το ελεεινό σπορτντογκ. Έτσι για να βλέπουμε ποιοι καλλιεργούν αυτές τις απόψεις κ πως είναι αδιανόητο να τις υιοθετούν συνοπαδοι .
- Μπαρκαρούτσος
Αυτός που το έγραψε, στα ραντεβού του και στις παρέες του λέει "Είμαι δημοσιογράφος".
Εδώ κάποιοι τα γράφουν εδώ κ λένε είμαι ΠΑΟΚ δε θα πει αυτός είμαι δημοσιογράφος?
Πολλα απο οσα αναφερονται στο αρθρο εχουν γραφτει εδω μεσα επανειλημμενα
Απο στημενους και φυτα χωρις ιχνος αγαπης για το σωματειο.
Kεντρικό θέμα εδώ και ώρα το πόνημα του οπαδικου δημοσιογράφου του βάζελου επιπεδου τρίτης δημοτικού,
και παρακάτω στα μικρά και ο κακομοίρης που γραφει για τον ΠΑΟΚ για το ίδιο θέμα.

και παρακάτω στα μικρά και ο κακομοίρης που γραφει για τον ΠΑΟΚ για το ίδιο θέμα.

- Montrealiotis
Εν τω μεταξύ σιγά τον παίκτη, δεν θα τον ήθελα στο ΠΑΟΚ. Παικτικα πάντα. Μόνο για παίκτη ροτεισιον. Όχι για 1.5Μ
Φυγανε τα παιδια από το αεροδρόμιο η ακομα ειναι εκει και πανηγυριζουν;
-
Εχουμε γεμισει κοζζζμηματα απο αυτον παναθηναικο φετος!!! Τι γιοβανοβιτς, μπακασετας, τεριμ!!!astral έγραψε:Kεντρικό θέμα εδώ και ώρα το πόνημα του οπαδικου δημοσιογράφου του βάζελου επιπεδου τρίτης δημοτικού,
Βρε σταδιαλα απο κει περα σιχαμενοι
Μαυρο στον πορτοκαλι βοθρο
Ε καλά άρθρο βαζελο ρεπόρτερ είναι. Τι ήθελες να γράψει; Ω ΠΑΟΚΑΡΑ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
το βάζω εδώ
Jairo έγραψε:Στα στιγμιότυπα πάντως ΔΕΝ έβαλαν την αντίθετη λήψη που δείχνει οτι ο κασέτας πιάνει απο το λαιμό τον Τάισον...
Όποιος έχει ολόκληρο το μάτς ίσως μπορέσει να κόψει gif...αυτοί το εξαφάνισαν.
- hasio_john
Η 23η αγωνιστική της Super League 1 και το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός θα διεξαχθούν κανονικά, αφού το αίτημα για αναβολή απορρίφθηκε στη συνεδρίαση των ομάδων.
Ο Ολυμπιακός είχε καταθέσει αίτημα για την αναβολή της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 23η αγωνιστική της Super League 1, εξαιτίας και του αγώνα του σήμερα (15/02/24) με τη Φερεντσβάρος στο Conference League.
Το θέμα συζητήθηκε έτσι σε τηλεδιάσκεψη της λίγκας, με τις ομάδες να αποφασίζουν εναντίον του κατά πλειοψηφία. Πιο συγκεκριμένα, η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Άρης ψίφησαν κατά, ενώ ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα, η Λαμία και Κηφισία ψήφισαν λευκό, με αποτέλεσμα να μην “περάσει” το αίτημα των Πειραιωτών, που είχε θετική απάντηση και από τον ΠΑΟΚ.
Για να γίνει αποδεκτό έπρεπε να υπάρχουν 10 θετικές ψήφοι, κάτι που δεν έγινε τελικά.
Η ανακοίνωση
Κατά τη σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League τέθηκε σε ψηφοφορία το από 13/2/2024 αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός περί αναβολής του αγώνα «ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός», που έχει οριστεί για την 18/2/2024.
Επί 14 ψηφισάντων, υπέρ του αιτήματος ψήφισαν 7 Μέλη του Δ.Σ., κατά του αιτήματος ψήφισαν 3 Μέλη του Δ.Σ., ενώ 4 μέλη του Δ.Σ. ψήφισαν “λευκό”. Ως εκ τούτου, επειδή δεν επετεύχθη η απαραίτητη πλειοψηφία των 2/3 των παρόντων, το αίτημα δεν έγινε αποδεκτό.
Και εγώ το έγραψα τρεις φορές στο sdna. αλλά μέχρι τώρα έκοψαν όλα τα μηνύματά μου.Jairo έγραψε:το βάζω εδώJairo έγραψε:Στα στιγμιότυπα πάντως ΔΕΝ έβαλαν την αντίθετη λήψη που δείχνει οτι ο κασέτας πιάνει απο το λαιμό τον Τάισον...
Όποιος έχει ολόκληρο το μάτς ίσως μπορέσει να κόψει gif...αυτοί το εξαφάνισαν.
Ξεφτίλες και ρεζίλια.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συντηρεί (αν το συντηρεί) ακόμα αυτό site ο Ιβαν…
Εμετός κανονικός με Βεργή Νικολογιάννη κτλ
Εμετός κανονικός με Βεργή Νικολογιάννη κτλ
- Μπαρκαρούτσος
Έχω ακούσει ότι πλέον δεν είναι ο Ιβάν στο βαζελοδνα, δεν ξέρω αν ισχύει.