Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
- PAOK_Antarctica
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Πηγαίνω συχνά στην Ξάνθη οπότε το προσυπογράφω.
Αράζω μάλιστα σε τοπικό ταβερνείο μουσουλμανικής ιδιοκτησίας, του οποίου ο ιδιοκτήτης φημολογείται πως είναι πράκτορας του Ερντογάν.
Την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα, άκουσα κάτι μπαρμπάδια να συζητάνε για το κόλπο-γκρόσο του Ερντογάν.
Αϊ-Σαββίδη είχαμε.
Αράζω μάλιστα σε τοπικό ταβερνείο μουσουλμανικής ιδιοκτησίας, του οποίου ο ιδιοκτήτης φημολογείται πως είναι πράκτορας του Ερντογάν.
Την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα, άκουσα κάτι μπαρμπάδια να συζητάνε για το κόλπο-γκρόσο του Ερντογάν.
Αϊ-Σαββίδη είχαμε.
Re: Προπαγάνδα και
Φελλός είσαι και φαίνεσαιPiero έγραψε:Παίζονται πολύ χοντρά πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και όποιος πιστεύει ότι όλο αυτό γίνεται για «22 φελλούς που κυνηγάνε μια μπάλα» είναι ή άσχετος ή ηλίθιος ή επικίνδυνος.
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
κατηγορουμενος για στημενα ειναι ιδιοκτητης ομαδας που διεκδικει την ανοδο στην premier league.fidel έγραψε:Ότι και να περάσουν για να την γλυτώσει το χαϊδεμένο τους η Fifa για τα στημένα είναι ο τελικός κριτής.....
θα ειχε ενδιαφερον αν καποιος δρομολογουσε μια πολυσελιδη αντικειμενικη καταχωρηση να ενημερωσει την κοινη γνωμη στο νησι για τις λεπτομεριες και τους διαλογους της υποθεσης μεσα απο ενα εγκυρο δημοσιογραφικο εντυπο. ας μην ειναι εντυπο. ας ειναι και το bbc. τα αξιζει τα λεφτα του.
Για πες. Ποια είναι τα μεγάλα επιχειρηματικά παιχνίδια που παίζονται πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο;Piero έγραψε:Παίζονται πολύ χοντρά πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και όποιος πιστεύει ότι όλο αυτό γίνεται για «22 φελλούς που κυνηγάνε μια μπάλα» είναι ή άσχετος ή ηλίθιος ή επικίνδυνος.
Μη τα λέτε αυτά ικανή την έχω την Κουρούπα να ξεσηκώσει το παραπάνω ποστ και να το δούμε στην αιτιολόγησηPAOK_Antarctica έγραψε:Πηγαίνω συχνά στην Ξάνθη οπότε το προσυπογράφω.
Αϊ-Σαββίδη είχαμε.
καλα γελαμε αλλα πρεπει να στειλουμε την επιτροπη με αγωγες εκατομυριων στα δικαστηρια
γιατι η μαρουπα μπορει να γινεται περιγελος αλλα θα δικαιωθεις μονο αν πει δεν εχω αποδειξεις η χρηματιστικα η αναγκαστικα να πω ψεματα
γιατι η μαρουπα μπορει να γινεται περιγελος αλλα θα δικαιωθεις μονο αν πει δεν εχω αποδειξεις η χρηματιστικα η αναγκαστικα να πω ψεματα
Πολυ επικίνδυνο που θα βγει ο Μητσοτάκης ιδια ωρα με το συλλαλητήριο... Κατι μου βρωμάει.
Η μαρούπα λεει ότι κάποιοι της είπανε κλπ κλπ λέει απίστευτες μπούρδες.....Phoenixgrg έγραψε:Η Μαρούπα λέει ότι είναι σίγουρη και από τα χαρτια φαίνεται ότι έχουμε επιρροή στην Ξάνθη απλά με το ταξίδι το επιβεβαίωσε
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εσύ ποιανού το τζου μποξ είσαι αραγες;Piero έγραψε:Παίζονται πολύ χοντρά πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και όποιος πιστεύει ότι όλο αυτό γίνεται για «22 φελλούς που κυνηγάνε μια μπάλα» είναι ή άσχετος ή ηλίθιος ή επικίνδυνος.
Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
διακοπη πρωταθληματος για να μην ερθει η ομαδα του κουμπαρου του στον ΝΑΟ αναμεσα στα παιχνιδια με αρσεναλNapoli4 έγραψε:Πολυ επικίνδυνο που θα βγει ο Μητσοτάκης ιδια ωρα με το συλλαλητήριο... Κατι μου βρωμάει.
εγω την γνωμη μου την ειπα απο την αρχη
ο κουλης ειναι πισω απο ολα αυτος ειναι ο εχθρος
Στη Βουλή να πει μαλλον για διακοπή πρωταθλήματος.
-
makispaspartou
Κατέληξα.. ο Piero μάλλον είναι ο Πετράν ή κατά κόσμον Mauricio8...
Απλά άλλαξε νικ και τόπικ..
Κατά τα άλλα είναι σίγουρο ότι το σκεπτικό θα γραφεί από νομικό και φυσικά θα είναι λογικοφανές.. Πλέον όμως κανείς δεν τους πιστεύει ότι πράττουν καθαρά, οπότε σε πρώτη φάση η ΠΑΕ πέρασε αυτό που ήθελε για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.. Το πλέον δύσκολο θα είναι να βρούμε νομικούς που θα καταρρίψουν τη νομικίστικα τεχνάσματα και τις λογικές υπερβάσεις που θα έχει σίγουρα το σκεπτικό καθώς η ιστορία δε δένει... Βέβαια θα προτιμούσα η νομική ομάδα να μην είναι Μπίρδας και Μαυρομμάτης...
Απλά άλλαξε νικ και τόπικ..
Κατά τα άλλα είναι σίγουρο ότι το σκεπτικό θα γραφεί από νομικό και φυσικά θα είναι λογικοφανές.. Πλέον όμως κανείς δεν τους πιστεύει ότι πράττουν καθαρά, οπότε σε πρώτη φάση η ΠΑΕ πέρασε αυτό που ήθελε για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.. Το πλέον δύσκολο θα είναι να βρούμε νομικούς που θα καταρρίψουν τη νομικίστικα τεχνάσματα και τις λογικές υπερβάσεις που θα έχει σίγουρα το σκεπτικό καθώς η ιστορία δε δένει... Βέβαια θα προτιμούσα η νομική ομάδα να μην είναι Μπίρδας και Μαυρομμάτης...
Κλασσικά πάνω στο συλλαλητήριο τι περιμένετε να βρούμε το δίκιο μας;;;γελάσαμε ..θα ρίξει λάσπη θα μας κάνει τη χάρη
Θα το διακόψει για "λόγους εθνικής ασφάλειας και συνοχής"...
Δεν πειράζει λέω εγώ. Η ομάδα σίγουρα είναι επηρεασμένη. Ας πάνε να παιξουν πιο ήρεμοι στη ζέλα. Η ΕΟ όποτε και να ανεβει, θα φάει ΠΞΣ.
Δεν πειράζει λέω εγώ. Η ομάδα σίγουρα είναι επηρεασμένη. Ας πάνε να παιξουν πιο ήρεμοι στη ζέλα. Η ΕΟ όποτε και να ανεβει, θα φάει ΠΞΣ.