Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Πηγαίνω συχνά στην Ξάνθη οπότε το προσυπογράφω.
Αράζω μάλιστα σε τοπικό ταβερνείο μουσουλμανικής ιδιοκτησίας, του οποίου ο ιδιοκτήτης φημολογείται πως είναι πράκτορας του Ερντογάν.
Την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα, άκουσα κάτι μπαρμπάδια να συζητάνε για το κόλπο-γκρόσο του Ερντογάν.

Αϊ-Σαββίδη είχαμε.
renegade

Re: Προπαγάνδα και

Δημοσίευση από renegade »

Piero έγραψε:Παίζονται πολύ χοντρά πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και όποιος πιστεύει ότι όλο αυτό γίνεται για «22 φελλούς που κυνηγάνε μια μπάλα» είναι ή άσχετος ή ηλίθιος ή επικίνδυνος.

Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Φελλός είσαι και φαίνεσαι
kos

Δημοσίευση από kos »

fidel έγραψε:Ότι και να περάσουν για να την γλυτώσει το χαϊδεμένο τους η Fifa για τα στημένα είναι ο τελικός κριτής.....
κατηγορουμενος για στημενα ειναι ιδιοκτητης ομαδας που διεκδικει την ανοδο στην premier league.
θα ειχε ενδιαφερον αν καποιος δρομολογουσε μια πολυσελιδη αντικειμενικη καταχωρηση να ενημερωσει την κοινη γνωμη στο νησι για τις λεπτομεριες και τους διαλογους της υποθεσης μεσα απο ενα εγκυρο δημοσιογραφικο εντυπο. ας μην ειναι εντυπο. ας ειναι και το bbc. τα αξιζει τα λεφτα του.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Piero έγραψε:Παίζονται πολύ χοντρά πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και όποιος πιστεύει ότι όλο αυτό γίνεται για «22 φελλούς που κυνηγάνε μια μπάλα» είναι ή άσχετος ή ηλίθιος ή επικίνδυνος.

Για πες. Ποια είναι τα μεγάλα επιχειρηματικά παιχνίδια που παίζονται πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο;
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

PAOK_Antarctica έγραψε:Πηγαίνω συχνά στην Ξάνθη οπότε το προσυπογράφω.
Αράζω μάλιστα σε τοπικό ταβερνείο μουσουλμανικής ιδιοκτησίας, του οποίου ο ιδιοκτήτης φημολογείται πως είναι πράκτορας του Ερντογάν.
Την τελευταία φορά που το επισκέφτηκα, άκουσα κάτι μπαρμπάδια να συζητάνε για το κόλπο-γκρόσο του Ερντογάν.

Αϊ-Σαββίδη είχαμε.
Μη τα λέτε αυτά ικανή την έχω την Κουρούπα να ξεσηκώσει το παραπάνω ποστ και να το δούμε στην αιτιολόγηση
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

καλα γελαμε αλλα πρεπει να στειλουμε την επιτροπη με αγωγες εκατομυριων στα δικαστηρια
γιατι η μαρουπα μπορει να γινεται περιγελος αλλα θα δικαιωθεις μονο αν πει δεν εχω αποδειξεις η χρηματιστικα η αναγκαστικα να πω ψεματα
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Πολυ επικίνδυνο που θα βγει ο Μητσοτάκης ιδια ωρα με το συλλαλητήριο... Κατι μου βρωμάει.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Phoenixgrg έγραψε:Η Μαρούπα λέει ότι είναι σίγουρη και από τα χαρτια φαίνεται ότι έχουμε επιρροή στην Ξάνθη απλά με το ταξίδι το επιβεβαίωσε

Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η μαρούπα λεει ότι κάποιοι της είπανε κλπ κλπ λέει απίστευτες μπούρδες.....

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Εσύ ποιανού το τζου μποξ είσαι αραγες;

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

Napoli4 έγραψε:Πολυ επικίνδυνο που θα βγει ο Μητσοτάκης ιδια ωρα με το συλλαλητήριο... Κατι μου βρωμάει.
διακοπη πρωταθληματος για να μην ερθει η ομαδα του κουμπαρου του στον ΝΑΟ αναμεσα στα παιχνιδια με αρσεναλ

εγω την γνωμη μου την ειπα απο την αρχη
ο κουλης ειναι πισω απο ολα αυτος ειναι ο εχθρος
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

που θα βγει ο μιστερ μπιν?
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Στη Βουλή να πει μαλλον για διακοπή πρωταθλήματος.
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Κατέληξα.. ο Piero μάλλον είναι ο Πετράν ή κατά κόσμον Mauricio8...
Απλά άλλαξε νικ και τόπικ..
Κατά τα άλλα είναι σίγουρο ότι το σκεπτικό θα γραφεί από νομικό και φυσικά θα είναι λογικοφανές.. Πλέον όμως κανείς δεν τους πιστεύει ότι πράττουν καθαρά, οπότε σε πρώτη φάση η ΠΑΕ πέρασε αυτό που ήθελε για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.. Το πλέον δύσκολο θα είναι να βρούμε νομικούς που θα καταρρίψουν τη νομικίστικα τεχνάσματα και τις λογικές υπερβάσεις που θα έχει σίγουρα το σκεπτικό καθώς η ιστορία δε δένει... Βέβαια θα προτιμούσα η νομική ομάδα να μην είναι Μπίρδας και Μαυρομμάτης...
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Κλασσικά πάνω στο συλλαλητήριο τι περιμένετε να βρούμε το δίκιο μας;;;γελάσαμε ..θα ρίξει λάσπη θα μας κάνει τη χάρη
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Θα το διακόψει για "λόγους εθνικής ασφάλειας και συνοχής"...

Δεν πειράζει λέω εγώ. Η ομάδα σίγουρα είναι επηρεασμένη. Ας πάνε να παιξουν πιο ήρεμοι στη ζέλα. Η ΕΟ όποτε και να ανεβει, θα φάει ΠΞΣ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”