Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- bersekeros
- bersekeros
- potamda
- Bet Guru 2023
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
Καλησπέρα!
Βγάλτε ρε παιδιά μια ανακοίνωση, μια προειδοποίηση...
Από το πρωί το φόρουμ κλειστό, μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις, λέω πάει μας την πέσανε!
Βγάλτε ρε παιδιά μια ανακοίνωση, μια προειδοποίηση...
Από το πρωί το φόρουμ κλειστό, μετά τις χθεσινές αποκαλύψεις, λέω πάει μας την πέσανε!

-
Παιδιά δεν κατάλαβα γιατί έκλεισε το τοπικ της προπαγάνδας και γιατί αυτά του ποδοσφαίρου έγιναν κλειστά? Συνέβη κάτι? Δεν πρόλαβα να διαβάσω άλλα σχόλια γιατί δούλευα όλη μέρα...
- bersekeros
Τώρα το έβαλα. Τον έχασα τον Στρατηγό.
Αλλά θα βάλω αύριο από το αρχείο εκπομπών του Νικόλα του Τζαντζ να την ακούσω από την αρχή!
Αλλά θα βάλω αύριο από το αρχείο εκπομπών του Νικόλα του Τζαντζ να την ακούσω από την αρχή!

Θα ξανανοίξουν όλα από το σαββατοκύριακο και μετά. Λίγη υπομονήBlackFriday έγραψε:Παιδιά δεν κατάλαβα γιατί έκλεισε το τοπικ της προπαγάνδας και γιατί αυτά του ποδοσφαίρου έγιναν κλειστά? Συνέβη κάτι? Δεν πρόλαβα να διαβάσω άλλα σχόλια γιατί δούλευα όλη μέρα...
- GiorgosAtha
Καλησπέρα σε όλους.
Όταν λέμε πως το φόρουμ θα γίνει κλειστό τι εννοούμε? Και πως θα μπορούμε να είμαστε μέρος αυτού?
Όταν λέμε πως το φόρουμ θα γίνει κλειστό τι εννοούμε? Και πως θα μπορούμε να είμαστε μέρος αυτού?
Snoufel αν μπορείς τότε να σβήσεις το μήνυμα μου στο άλλο τοπικ. Δεν χρειάζεται να φαίνεται τπτ στους άλλους. Όταν ανοίξει με το καλό, να τα βλέπουμε εμείς.
Καταλαβαίνω ότι κάποια πράγματα δε πρέπει να λέγονται φορά παρτίδα αλλά μέχρι που να γίνει κλειστό πως θα ενημερωθούμε εμείς που δε μπαίνουμε σε άλλα σάιτς. Και δηλαδή μέχρι την Κυριακή δε θα μπορούμε να σχολιάσουμε τίποτα για το θέμα?
Δεν εχω δοκιμασει ναρκωτικο στη ζωη μου αλλα σημερα τετοια ξενερα που δεν πηρα δοση παοκμανια ηταν επικη
- GiorgosAtha
Το αυτό... έμπαινα κάθε λίγο μπας και...Dimg4 έγραψε:Δεν εχω δοκιμασει ναρκωτικο στη ζωη μου αλλα σημερα τετοια ξενερα που δεν πηρα δοση παοκμανια ηταν επικη