Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- The_Stalker
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Βασικά ο καφές πίνεται όπως τον προτιμά ο καθένας. Εγώ ας πούμε γουστάρω πολύ το μισόλιτρο του Αποστόλη. Αλλά δεν θα τον έπινα σε μισή ώρα, θα έκανα ένα δίωρο τουλάχιστον. Και με τσιγάρα μπορεί και παραπάνω.
Επειδή με αρέσει να φτουράει ο καφές και πίνω πάντα κρύο, αν δεν πιω φραπεδάρα θα πιω φρέντο καπουτσίνο. Με κρέμα αντί αφρόγαλο, είναι ακόμα πιο γαμάτος.
Επειδή με αρέσει να φτουράει ο καφές και πίνω πάντα κρύο, αν δεν πιω φραπεδάρα θα πιω φρέντο καπουτσίνο. Με κρέμα αντί αφρόγαλο, είναι ακόμα πιο γαμάτος.
-Τι θα παρετε;Μαυρο Χιονι έγραψε:Όπως και τη γυναίκα μου , τον καφέ μου τον θέλω ζεστό και γλυκουλι
-Ενα φραπεδακι, σαν εσενα
-Αχ καλε, γλυκο δηλαδη;
-Οριακα Μετριο
Καλημέρα παιδιά.
Σκέτο καφέ, φανατικά. Εκτός από το ότι καταλαβαίνεις τη γεύση, αποκλείεται να σου τον φέρουν με λιγότερη ή περισσότερη ζάχαρη από όση θέλεις. Σε μέτριους/γλυκούς υπάρχει πάντα και αυτή η παράμετρος.
Όσο για την ώρα, δεν έχω κρατήσει κανέναν καφέ πάνω από 5 λεπτά. Σχεδόν μονορούφι. Παραξενιές...
Σκέτο καφέ, φανατικά. Εκτός από το ότι καταλαβαίνεις τη γεύση, αποκλείεται να σου τον φέρουν με λιγότερη ή περισσότερη ζάχαρη από όση θέλεις. Σε μέτριους/γλυκούς υπάρχει πάντα και αυτή η παράμετρος.
Όσο για την ώρα, δεν έχω κρατήσει κανέναν καφέ πάνω από 5 λεπτά. Σχεδόν μονορούφι. Παραξενιές...
-
john4serres
- ΑποστόληςΑ
john4serres έγραψε:Ο καφές αδέρφια πίνετε μόνο σκέτος.
Ελληνικός διπλός σκέτος.
Αμερικάνο σκέτο.
Φρέντο εσπρέσο σκέτο.
Από σένα προφανώς έτσι πίνεται.
- hasio_john

Παίκτες του Δικεφάλου του βορρά συναντήθηκαν με τον Ισπανό μέσο
Δημήτρης Πέλκας, Στέλιος Κίτσιου, Δημήτρης Χατζηισαΐας και Γιάννης Μυστακίδης βρίσκονται από την Πέμπτη στη Μύκονο, στα στενά της οποίας συναντήθηκαν με τον Χουάν Μάτα, τον Ισπανό μέσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Την συγκεκριμένη στιγμή, την απαθανάτησαν και την ανέβασαν στα social media, μέσω των οποίων οι συμπαίκτες και φίλοι του Μυστακίδη καταγράφουν και τις ασκήσεις σε πισίνα που ακολουθεί ο εξτρέμ του Δικεφάλου του βορρά, στο πλαίσιο της αποθεραπείας του, μετά την επέμβαση για αποκατάσταση ρήξης χιαστού που είχε υποστεί.
Καλημέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια και καλή Κυριακή αργία να χουμε!!!!
Με υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία για όλους μας...
Καλώς τον mike...
Που σαι αδερφέ?
Άνοιξε νέο topic ("Δεν χορεύει νηστικό αρκούδι") που είναι πολύ "στα μέτρα σου"...
ΝΤΟΥ λοιπόν...

Που σαι αδερφέ?
Άνοιξε νέο topic ("Δεν χορεύει νηστικό αρκούδι") που είναι πολύ "στα μέτρα σου"...
ΝΤΟΥ λοιπόν...
- ΑποστόληςΑ
Καλησπέρα αδέρφια ΠΑΟΚια!
Υγεία να 'χουμε πανω απ ολα κ καλη διαθεση για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας με θετικό μυαλο mens.
ΠΑΟΚ είοαι!
Υγεία να 'χουμε πανω απ ολα κ καλη διαθεση για την ΟΜΑΔΑΡΑ μας με θετικό μυαλο mens.
ΠΑΟΚ είοαι!
Καλημέρα και καλή βδομάδα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα!
Διπλός, Ελληνικός ήταν ο σημερινός μου καφές και γλυκός, ανδρικός δηλαδή.
Διπλός, Ελληνικός ήταν ο σημερινός μου καφές και γλυκός, ανδρικός δηλαδή.