PAOK TV & PAOK New Media
- bersekeros
Re: PAOK TV & PAOK New Media
Ελπίζω στην συμφωνία που έχει γίνει, να έχει ληφθεί μέριμνα,
στο να έχουμε λόγο και άποψη, στο ποιός θέλουμε να είναι ο σπίκερ των αγώνων μας.
στο να έχουμε λόγο και άποψη, στο ποιός θέλουμε να είναι ο σπίκερ των αγώνων μας.
Να είστε σίγουροι ότι ως εταιρεία η nova κάνει και τηλεφωνικές έρευνες μεταξύ των συνδρομητών της ώστε να ανιχνεύει τα οπαδικά τους αισθήματα. Επίσης βλέπει από τα "κουτάκια" και τις κάρτες της και την τηλεοπτική κίνηση που έχει κάθε παιχνίδι. Πρέπει και αυτή με κάποιο τρόπο να μπορεί να τιμολογεί τις προσφορές της. Όσο περισσότεροι παρακολουθούν επίσημα ΠΑΟΚ τόσο κέρδος θα έχουμε και εμείς και αυτή. Να πω την αμαρτία μου ότι για να βλέπω και τα εκτός έδρας παιχνίδια την nova δεν την έκοψα, παρότι δεν έχω τηλέφωνο και internet από τη μαμά forthnet.
-
Joshua απόλυτη έχω. Καλά έκανε και πήγε εκεί. Το πιο σωστό για τον ΠΑΟΚ έκανε. Το καπέλο του βγάζω. Εγώ απλά τα Χ λεφτά που θα ξοδέψω φέτος για τον ΠΑΟΚ θα προτιμήσω να τα δώσω απευθείας στην ΠΑΕ αγοράζοντας πράγματα, παρά σε μια εταιρεία που ακόμα δεν μου έχει αποδείξει ότι αξίζει να την πληρώνω. Αν το αποδείξει, εννοείται να την ενισχύσουμε.
Αλλα νομίζω ότι το ξέρουν και οι ίδιοι ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πλέον είναι ένα κοινό που έχει μεγάλη αντιπαθεια προς το όνομα Νόβα. Η ίδια η Νοβα πρέπει να κάνει προσπάθεια για να γυρίσουμε. Άμα πάλι έχει στις εκπομπές "αντικειμενικούς" επιπέδου Καρπετοπουλου (ξέρω ότι δεν είναι πλέον ο ίδιος, παράδειγμα φέρνω) και λοιπούς τι να την κάνω;
Αλλα νομίζω ότι το ξέρουν και οι ίδιοι ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πλέον είναι ένα κοινό που έχει μεγάλη αντιπαθεια προς το όνομα Νόβα. Η ίδια η Νοβα πρέπει να κάνει προσπάθεια για να γυρίσουμε. Άμα πάλι έχει στις εκπομπές "αντικειμενικούς" επιπέδου Καρπετοπουλου (ξέρω ότι δεν είναι πλέον ο ίδιος, παράδειγμα φέρνω) και λοιπούς τι να την κάνω;
Επειδή με την τεχνολογία είμαι τελείως άσχετος...
Υπάρχει δυνατότητα κάτοικος εσωτερικού να πληρώσει paoktv ως κάτοικος εξωτερικού και να δει το ματσάκι?
Ip vpn ktl κινέζικα καντονεζικα
Υπάρχει δυνατότητα κάτοικος εσωτερικού να πληρώσει paoktv ως κάτοικος εξωτερικού και να δει το ματσάκι?
Ip vpn ktl κινέζικα καντονεζικα
Εμένα πρώτα από όλα με ενδιαφέρει το ταμείο της ομάδας. Αυτό ορίζει το επίπεδο της και όχι ο σπίκερ η οι αθλητικές εκπομπές. Ας έχω εγώ τα εφόδια για να ειμαι δυνατός στο γήπεδο και άσε τους άλλους με τις γραφικότητες τους.
- bersekeros
Συμφωνώ και έχεις δίκιο για το Ταμείο.
Στη μετάδοση όμως εντός Τούμπας τουλάχιστον, θα ήθελα να έχουμε λόγο κι άποψη.
Στη μετάδοση όμως εντός Τούμπας τουλάχιστον, θα ήθελα να έχουμε λόγο κι άποψη.
Οχι δεν παει ετσι. Η νοβα εχει αλλαξει 3-4 φορες ιδιοκτητη/μεγαλομετοχο πες το οπως θες. Η σταση της παντα ηταν η ιδια. Δεν ξερω γιατι κολλατε στα τελευταια 2-3 χρονια μονο πραγματικα, λες και τοτε ξεκινησε να λειτουργει.joshua έγραψε:Δεν καταλαβα γιατι βιαζομαστε να κραξουμε.Δεν πωληθηκε η νοβα σε ξενους επενδυτες? Ειδαμε τι αλλαγες προκειται να κανει και τρεχουμε να καταδικασουμε? Τι ακριβως θα κερδισουμε αν οπως λετε μποικοταρουμε? Την ομαδα μας την ιδια θα σαμποταρουμε.Ο ιδιος ο Σαββιδης δεν πηρε την αποφαση να ''επαναστατησει''? Ε τωρα εκρινε πως οι συνθηκες αλλαξαν και οτι συμφερον της ομαδας ειναι να επιστρεψει.Ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως σκεφτομαστε ωρες ωρες.Η ΕΡΤ του ΣΥΡΙΖΑ η της ΝΔ που ξερογλυφομασταν ειναι προτιμοτερη απο τη ΝΟΒΑ ΞΕΝΩΝ επενδυτων?
Εδω θα μαστε βασικα και θα τα βλεπουμε. Αν ξαφνικα η νοβα γινει skysports πολυ ευχαριστως να αλλαξω γνωμη.
ron-swanson έγραψε:Joshua απόλυτη έχω. Καλά έκανε και πήγε εκεί. Το πιο σωστό για τον ΠΑΟΚ έκανε. Το καπέλο του βγάζω. Εγώ απλά τα Χ λεφτά που θα ξοδέψω φέτος για τον ΠΑΟΚ θα προτιμήσω να τα δώσω απευθείας στην ΠΑΕ αγοράζοντας πράγματα, παρά σε μια εταιρεία που ακόμα δεν μου έχει αποδείξει ότι αξίζει να την πληρώνω. Αν το αποδείξει, εννοείται να την ενισχύσουμε.
Η Νόβα,άλλαξε ιδιοκτησία, έδωσε ένα συμβόλαιο στον ΠΑΟΚ είτε για λόγους πολιτικής και προστασίας της επένδυσης της,είτε γιατί όντως αναγνωρίζει τον ΠΑΟΚ στο πραγματικό του μέγεθος.
Μια μαζική επανασύνδεση πακέτων,όσων το κόψαμε γιατί έφυγε ο ΠΑΟΚ από αυτούς και όχι μόνο,θα δείξει στην εταιρεία την πραγματική μας δυναμική.
Αν τυχόν μας επανέφερε για τον πρώτο λόγο,θα καταλάβει ότι πρέπει να μας υπολογίζει για τον δεύτερο,αυτό σημαίνει ότι μελλοντικά ο ΠΑΟΚ θα μπορέσει να διεκδικήσει ακόμα μεγαλύτερα συμβόλαια.
Τέλος πάντων,ο καθένας πράττει όπως νιώθει.
Προσωπικά,σήμερα το πρωί ήρθα σε επαφή μαζί τους,ρώτησα αν ισχύει η συμφωνία με τον ΠΑΟΚ και χωρίς πολλά πολλα προχώρησα σε επανασύνδεση.
Μόνο για τον ΠΑΟΚ,για κανέναν άλλο λόγο και για καμία άλλη παροχή.
- ΑποστόληςΑ
Να μην ξεχνάμε ότι φέτος τα έσοδα από εισιτήρια θα είναι μειωμένα, για να μην πω μηδενισμένα, γι αυτό και οι τηλεοπτικές συμφωνίες έχουν μεγαλύτερη σημασία. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να πούμε όχι, με την δαμόκλειο σπάθη του ffp να κρέμεται από πάνω μας.
Εκτίμησή μου είναι ότι το ΠΑΟΚtv, με αυτή την εξαιρετική συμφωνία ΠΑΕ-Νόβα, θα φέρει και φέτος αρκετά, να μην πω πολλά, χρήματα στο ταμείο της Ομάδας. Εξελίχθηκε ως πλατφόρμα και έφτιαξε εφαρμογές για της ευρύτερης κυκλοφορίας σε όλο τον κόσμο τηλεοράσεις (Lg - Samsung). Είναι σίγουρο ότι θα έχει πολλά ρεπορτάζ, videoς προπονήσεων, συνεντεύξεις και μεταδόσεις αγώνων των τμημάτων υποδομής και άλλων αθλημάτων, που θα κάνουν τους ΠΑΟΚσήδες που το έμαθαν να γίνουν και φέτος συνδρομητές στο ετήσιο πακέτο του. Δεν θα είναι φυσικά 69 ευρώ, αλλά ας πούμε 20-25 που με την καρδιά του θα τα δώσει ο καθένας μας. Η nova δε, θα είναι υποχρεωμένη να κλειδώσει τα stream της διαδικτυακά και δορυφορικά προς όλο τον κόσμο στα εντός έδρας παιχνίδια μας, που δεν θα θέλουν να τα δουν μόνο οι απανταχού ΠΑΟΚσήδες, αλλά και οι γαύροι και τα χανούμια και οι βάζελοι, όταν θα παίζουν μαζί μας 2 φορές στη χρονιά. Και η nova έχει αποδεδειγμένα την τεχνογνωσία να τσακίζει τα "εύκολα" μη συνδρομητικά διαδικτυακά πειρατικά liks. Αυτό σημαίνει οικονομικά βιώσιμη δική μας τηλεόραση και 2 τουλάχιστον εκατομμύρια ευρώ (και λίγα νομίζω ότι λέω) επιπρόσθετα στα ταμεία μας. Πολύ πολύ καλά το πήγαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 10 Σεπ 2020, 19:35, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- bersekeros
-
Παιδες καλά κάνετε και με βάση την λογική αυτό που κάνετε είναι το σωστο. Στηρίζετε την ομάδα ώστε να παίρνει στο μέλλον τέτοια συμβόλαια και γιατι όχι και μεγαλύτερα.
Όμως εγώ ίσως επειδή είμαι συναισθηματικό άτομο, αυτήν την μαλακια ανακοίνωση που έβγαλαν πέρσι δεν μπορώ εύκολα να την ξεχάσω. Δηλαδή ολόκληρη Νόβα και βγάζεις τέτοια εμετική ανακοίνωση; Και δεν βρέθηκε ενας εκεί μέσα να πει "τι γράφουμε ρε μαλακες;". Ας αποδείξουν λοιπόν ότι άλλαξαν και βλέπουμε. Πάντως ο CEO ακόμα ο ίδιος είναι.
Όμως εγώ ίσως επειδή είμαι συναισθηματικό άτομο, αυτήν την μαλακια ανακοίνωση που έβγαλαν πέρσι δεν μπορώ εύκολα να την ξεχάσω. Δηλαδή ολόκληρη Νόβα και βγάζεις τέτοια εμετική ανακοίνωση; Και δεν βρέθηκε ενας εκεί μέσα να πει "τι γράφουμε ρε μαλακες;". Ας αποδείξουν λοιπόν ότι άλλαξαν και βλέπουμε. Πάντως ο CEO ακόμα ο ίδιος είναι.
<<Το παράδοξο είναι, ότι η διοίκηση της ΕΡΤ, προσπαθεί να δώσει λύση στα αδιέξοδα που η ίδια έχει δημιουργήσει σε μεγάλο βαθμό με τις υπέρογκες προσδοκίες που καλλιέργησε τους προηγούμενους μήνες.
-Την ίδια στιγμή η Nova έχει συμφωνία με τις τρεις δημοφιλέστερες ομάδες, ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, καθώς και με ΑΕΛ, Αστέρα Τρίπολης, Βόλο και Πανιώνιο.
-Όσον αφορά τους ΠΑΟΚ και ΟΦΗ, οι οποίοι δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα την τηλεοπτική τους «στέγη» για την επόμενη σεζόν, αυτό αποτελεί καθαρά επιχειρηματική τους απόφαση η οποία έχει αρκετό ρίσκο, καθώς φαίνεται να έχουν μείνει ακόμη στις υποσχέσεις και στα υπέρογκα έως παράλογα ποσά που τους έταζε προεκλογικά η προηγούμενη κυβέρνηση.
Αυτό βέβαια είναι δικαίωμα τους, καθώς μιλάμε για Ποδοσφαιρικές Ανώνυμες Εταιρείες οι οποίες μπορούν να παίρνουν τα ρίσκα τους και να αναμένουν τις κατάλληλες αποδόσεις για αυτές τις αποφάσεις.
Σίγουρα όμως, δεν μπορούμε να συζητάμε για αναβολή έναρξης ολόκληρου πρωταθλήματος λόγω επιχειρηματικού ρίσκου που αναλαμβάνουν συγκεκριμένες εταιρείες.
Πέραν λοιπόν της σίγουρης έναρξης του πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο (24-25/8), το βέβαιο είναι ότι και οι ομάδες πρέπει να ξεχάσουν την κρατική ενίσχυση ως σανίδα επιβίωσης τους και να δημιουργήσουν –έστω και με σημαντική καθυστέρηση- ένα ανταγωνιστικό προϊόν αντί να το ρίχνουν στο παρακαλετό προς τον εκάστοτε Υπουργό Αθλητισμού>>
Εβγαλε τιμες στο PAOKTV 80 ευρω η σεζον και 5 ευρω το ματς. Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι με Ελληνικη IP μου βγαζει τις τιμες και θεωρητικα μπορω να τις αγορασω. Με ξενη IP μου δινει ακυρο. Δεν ξερω τι συμβαινει.
Οργανωμένα πράγματα.
Για να γίνεται όμως και καλόπιστη κρητική θα πω ότι τρεις γραμμές ανακοίνωση έβγαλαν. Δεν τη διάβασαν πριν την καταστήσουν "δημόσια"? Μα καλά, μεταδίδονται τα τηλεοπτικά δικαιώματα? Εγώ νόμιζα μόνο οι αγώνες.
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της ομάδας για τη Superleague Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται αποκλειστικά για τους κατοίκους της Ελλάδας και της Κύπρου από τα κανάλια τις NOVA"."
Για να γίνεται όμως και καλόπιστη κρητική θα πω ότι τρεις γραμμές ανακοίνωση έβγαλαν. Δεν τη διάβασαν πριν την καταστήσουν "δημόσια"? Μα καλά, μεταδίδονται τα τηλεοπτικά δικαιώματα? Εγώ νόμιζα μόνο οι αγώνες.
"Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της ομάδας για τη Superleague Interwetten της σεζόν 2020-2021 θα μεταδίδονται αποκλειστικά για τους κατοίκους της Ελλάδας και της Κύπρου από τα κανάλια τις NOVA"."
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 10 Σεπ 2020, 19:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γραφω απο Αμερικη, δεν εχω καμια προσβαση.icue έγραψε:Εβγαλε τιμες στο PAOKTV 80 ευρω η σεζον και 5 ευρω το ματς. Το περιεργο της υποθεσης ειναι οτι με Ελληνικη IP μου βγαζει τις τιμες και θεωρητικα μπορω να τις αγορασω. Με ξενη IP μου δινει ακυρο. Δεν ξερω τι συμβαινει.