Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσεις.
- Kostas_Peraia4
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού,Συζήτηση για το ρόστερ,Αποχωρήσει
Κώστα, παπάδες δεν γράφω, χρόνια τώρα...
Όταν έρθει η ώρα, θα το γράψω και το όνομα με ένα απλό... Στο καλό
SM-G935F
Όταν έρθει η ώρα, θα το γράψω και το όνομα με ένα απλό... Στο καλό
SM-G935F
Πιλ δεν στο λεω για κακο εννοειται, αλλα δεν χρειαζοταν να γραψεις τιποτα. Για αυτο σου ειπε κι ο μπανε δεν εχει νοημα να πεταξεις σποντα αφου δεν θα πεις ονομα. Τελος παντων.
- Kostas_Peraia4
Κατσε γιατι δεν σε πιανω.Εννοεις οτι υπηρχε παικτης του ποδοσφαιρικου τμηματος που ενω ηταν στην αποστολη,δεν ηρθε στο γηπεδο?
- john4serres
Πιλοτε, ειναι διαθεσιμος για τον Ιβιτς ;
Μηπως ειναι κανενας Κιτσιου (επειδη κοπηκε απο την 18αδα, ηταν μεσα στην αποστολη των 19 παικτων , παραμονης του αγωνα )
Τωρα αν εννοει κανενα Σάμπο, τζαμπα ασχολουμαστε. Αφου δεν υπολογιζεται
Μηπως ειναι κανενας Κιτσιου (επειδη κοπηκε απο την 18αδα, ηταν μεσα στην αποστολη των 19 παικτων , παραμονης του αγωνα )
Τωρα αν εννοει κανενα Σάμπο, τζαμπα ασχολουμαστε. Αφου δεν υπολογιζεται
ή Πέλκα????Kostas_Peraia4 έγραψε:Pilote τον Φακουντο εννοεις?
Καλημέρα θα πω, γιατί τώρα συνήλθα από το χθεσινό. ΟΚ θέλουμε φορ που μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο παραπάνω από τον Κλάους, και δεν μιλάω για το γκολ. Ελπίζω μέχρι το τέλος της περιόδου να τον βρει ο Μίχελ. Προσωπικά θέλω Μαρκο Ντέβιτς, και ο Ματεους που λέγαμε ότι είχαμε κλείσει από την Ντνιπρο 33 χρονών είναι, και ο Βουκιτς σε αυτή την ηλικία ήρθε μας χαλούσε; Για το πρωτάθλημα μας είναι σούπερ. Από την στιγμή που δεν θα παίξουμε ch l αλλά σε ομίλους europa, δεν περιμένω υπέρβαση. Ακόμα και ο Νέτσιντ δεν θα με χαλούσε. Συνολικά οι φετινές και οι περσινές μεταγραφές έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, τώρα χτίζει την ομάδα που θέλει ο Ίβιτς, ήταν μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι την χρονιάς, απέναντι σε ένα σύνολο που παίζει την ίδιο σύστημα από τα 13χρονα, και τους αντιμετωπίσαμε ως ίσους. Μετά το τέλος αυτής την χρονιάς θα κρίνω Μίχελ, Ίβιτς το μόνο που μπορώ να πω από τώρα, είναι ότι βλέπω πολύ όμορφα πράγματα
GoMaRoS έγραψε:Καλημέρα θα πω, γιατί τώρα συνήλθα από το χθεσινό. ΟΚ θέλουμε φορ που μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο παραπάνω από τον Κλάους, και δεν μιλάω για το γκολ. Ελπίζω μέχρι το τέλος της περιόδου να τον βρει ο Μίχελ. Προσωπικά θέλω Μαρκο Ντέβιτς, και ο Ματεους που λέγαμε ότι είχαμε κλείσει από την Ντνιπρο 33 χρονών είναι, και ο Βουκιτς σε αυτή την ηλικία ήρθε μας χαλούσε; Για το πρωτάθλημα μας είναι σούπερ. Από την στιγμή που δεν θα παίξουμε ch l αλλά σε ομίλους europa, δεν περιμένω υπέρβαση. Ακόμα και ο Νέτσιντ δεν θα με χαλούσε. Συνολικά οι φετινές και οι περσινές μεταγραφές έχουν δημιουργήσει ένα πολύ δυνατό σύνολο, τώρα χτίζει την ομάδα που θέλει ο Ίβιτς, ήταν μόλις το δεύτερο επίσημο παιχνίδι την χρονιάς, απέναντι σε ένα σύνολο που παίζει την ίδιο σύστημα από τα 13χρονα, και τους αντιμετωπίσαμε ως ίσους. Μετά το τέλος αυτής την χρονιάς θα κρίνω Μίχελ, Ίβιτς το μόνο που μπορώ να πω από τώρα, είναι ότι βλέπω πολύ όμορφα πράγματα
Che4
- ΑποστόληςΑ
ειναι απαραδεκτο το σχολιο Ντεσπε. Τις γυναικες μας, τις μανες μας και τα παιδια μας τα αφηνουμε εξω απο εδωdesperando έγραψε:εσενα στανταρ σου την φερμαρισε τηνγκομενα ο γλυκοςPhoenixgrg έγραψε:Αν δεν κανει το καινούργιο τέρμα ο μπρικιτς πρέπει να πάρουμε τέρμα γιατι με γλυκό και Βελιδη θα αρρωστήσουμε
εεεε δεν πειραζει μη το παιρνεις κατακαρδα ωραιο παιδι ειναι,αθλητικος τυπος,φραγκατος...να χαιρεσαι κι ολας
παει να πει οτι αξιζε η δικια σου
- Παλαιολόγος
παπαλα πλεον για φορ πρωτης γραμμης
παλι καλα που τσιμπησαμε και αυτους που ηρθαν με το δελεαρ του τσ.λιγκ
θα ματωσει αν θελει φορ κλασης ο σαββιδης,οικονομικα προφανως
παλι καλα που τσιμπησαμε και αυτους που ηρθαν με το δελεαρ του τσ.λιγκ
θα ματωσει αν θελει φορ κλασης ο σαββιδης,οικονομικα προφανως
Μπορεί και προκυψει καμιά μεταγραφή Λουκας.
Οπως και να έχει δεν πειράζει. Ας πάμε για κανονικό φορ. Που να κάνει σε καλό βαθμό (όχι σε άριστο) τα βασικά.
Μου άρεσε αυτός ο επιθετικός των Ισραηλινών. Πολυ δυνατός, δύσκολα μαρκάρεται οταν παίζει με πλάτη, με τρίπλα (έριξε 2 -3 που έκαναν τους γαυρους να βλέπουν αστερακια). Κάτι τετοιο θα ήθελα, όχι βεβαια τον ιδιο αλλά ενα κλικ πιο ποιοτικό ακόμη και δανεικό.
Οπως και να έχει δεν πειράζει. Ας πάμε για κανονικό φορ. Που να κάνει σε καλό βαθμό (όχι σε άριστο) τα βασικά.
Μου άρεσε αυτός ο επιθετικός των Ισραηλινών. Πολυ δυνατός, δύσκολα μαρκάρεται οταν παίζει με πλάτη, με τρίπλα (έριξε 2 -3 που έκαναν τους γαυρους να βλέπουν αστερακια). Κάτι τετοιο θα ήθελα, όχι βεβαια τον ιδιο αλλά ενα κλικ πιο ποιοτικό ακόμη και δανεικό.
Αυτό ακριβώς. Η ποιοτητα στον άξονα καθορίζει και την γενικότερη ποιότητα.vs40 έγραψε:Άκουσα τις δηλώσεις Αποστολίδη μόλις και θα συμφωνήσω στο μεγαλύτερο μέρος. Είπε ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε φέτος 3 μεταγραφές προσωπικότητας (να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους) και όχι πολλούς.
Εγώ πιστεύω ότι καλά κάναμε και καλύψαμε περισσότερα κενά. Η ομάδα ήθελε για να πάει για πρωτάθλημα, μιας που παρουσιάζεται πλέον η δυνατότητα αυτή:
Τερμα, Δεξί μπακ, 2Κ.Αμυντικούς, 6άρι, 8άρι, 10άρι, εξτρέμ, Φορ + Μακ (ή αντικαταστάτη)
10 μεταγραφές εφόσον έφυγε ο Μακ & Βίτορ.
Που χρειάζονταν λοιπόν οι προσωπικότητες για να ανεβούμε επίπεδο?
Τέρμα, 1 Κ.Αμυντικός, 6άρι, 8άρι, 10άρι, Φορ. Σε αυτές τις 6 θέσεις θέλαμε ποιότητα εκ των οποίων 3 τεράστιες προσωπικότητες που να μπορούν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Δηλαδή στον άξονα. Στα πλάγια μπακ και στα εξτρέμ μου φτάνει η ποιότητα και το ταλέντο και δε θεωρώ τόσο απαραίτητη την προσωπικότητα.
Φεραμε παίκτες για τις θέσεις αυτές. Μένει τους δουμε πρωτα.
Αναμένεται η τελευταια (και καλύτερη) μεταγραφή.
Και θεωρώ ότι πέρα από την μεταγραφή επιθετικού, σημαντικό ρόλο για την θέση αυτή θα παίξει μελλοντικά ο Μύστα. Η κίνηση που κάνει στο δοκάρι που είχε και η δυναμη που έβαλε δείχνουν φορίσιο παίκτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien την Πέμ 04 Αύγ 2016, 16:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξέρω πως κουραζω αλλά θέλω πολύ επιστροφή Necid
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το IQ3000 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk