Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2015-2016

Δημοσίευση από desperando »

και βγαινει μετα ο χωσαδας προεδρος και ωρυεται γιατι λεει εχει βαλειο ενα σωρο λεφτα και αυτα δεν εχουν πιασει τοπο

φερτε κι αλλους βελιδιδες για να παρει το πρωταθλημα ο ΠΑΟΚ
φερτε κι αλλους αρνεσεν για να φερνουν βελιδιδες και γκαλιτσιους για να γινει ο ΠΑΟΚ ομαδα που θα χτυπαει το πρωταθλημα

απιστευτα πραγματα στο βασιλειο της Τουμπας
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

mbison έγραψε:Για την έγκριση της μεταγραφής από τον Ιβάν μέτρησε το γεγονός ότι το όνομα τη Μάρκου ταιριάζει με την αγαπημένη του αιθουσα δεξιωσεων, το ''Βελλιδειο''
το διαβάζω και το ξαναδιαβάζω και κάθε φορά κλαίω από τα γέλια

:lol: :lol: :lol: :lol:

ΥΠΕΡΤΡΟΛΙΑ
να σαι καλά ρε φιλαράκι
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

desperando έγραψε:και βγαινει μετα ο χωσαδας προεδρος και ωρυεται γιατι λεει εχει βαλειο ενα σωρο λεφτα και αυτα δεν εχουν πιασει τοπο

φερτε κι αλλους αρνεσεν για να φερνουν βελιδιδες και γκαλιτσιους για να γινει ο ΠΑΟΚ ομαδα που θα χτυπαει το πρωταθλημα

γιατί; τον όλσεν που σου έφερε δεν τον ξέσκισες στην πρώτη ευκαιρία;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

ελα ντε μονο τον εσκισε και αυτος και αλλοι .....που πας ιβαν με ολσεν με ολσεν θα πας για πρωταθλημα ? :):)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

goran 64 έγραψε:[
Ρε παιδιά, πείτε μου πως μπορεί να παίζει συγκεντρωμένος μέσα στην Τούμπα, ειδικά στην εστία της "7", ενώ θα σκέφτεται συνέχεια εκείνο το τετράμπαλο που άρπαξε :oops: παίζοντας στην ομάδα :shock: της καρδιάς του :o , τότε που ό,τι πήγε μέσα "έγραψε"?????????

Εκτός κι :shock: ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ μόνο για τα :shock: ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ... :o
Δεν έχει σχέση το σε ποια ομάδα ήταν, ούτε τι ομάδα είναι

Τον κοροϊδεύω καθαρά και μόνο σαν παίχτη
Aigle_Noir έγραψε: Χαχαχαχα! Έλεος ρε παιδιά! Η υπερβολή είναι στο αίμα μας πια!

Δηλαδή αν έρθει και κατεβάσει ρολά και μας χαρίσει ένα σωρό πόντους, εσείς θα απέχετε επειδή παλιά τον κοροϊδεύατε;;; Επειδή όλοι εδώ μέσα είμαστε τρελαμένοι με τον ΠΑΟΚ, ε δε νομίζω να βάλει κανένας πιο πάνω τον εγωισμό του από την ομάδα!
Καμιά υπερβολή ρε φίλε

Αν παίξει και είναι μέτριος ή κακός; Να βγω να κράζω;

Όχι, γιατί δεν είμαι αντικειμενικός με τον συγκεκριμένο. Δεν τον κορόιδευα παλιά. Ακόμα τον κοροϊδεύω, πχ με Πανιώνιο
παοκαρα23

Δημοσίευση από παοκαρα23 »

ΠΑΟΚ η μονη ομάδα που ο τερματοφύλακας της θα χει ίδιο υψος με τα εξτρεμ :lol: :lol:
Πραγματικα αδυνατω να πιστέψω οτι αν γίνει η συγκεκριμένη κινηση δεν υπαρχουν εξωαγωνιστικοι λόγοι.Απ την αλλη ΠΑΟΚ είσαι εχεις κανει και χειρότερες μεταγραφές .Αυτή είναι απλα τοπ 10.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

pgetsos έγραψε:
goran 64 έγραψε:[
Ρε παιδιά, πείτε μου πως μπορεί να παίζει συγκεντρωμένος μέσα στην Τούμπα, ειδικά στην εστία της "7", ενώ θα σκέφτεται συνέχεια εκείνο το τετράμπαλο που άρπαξε :oops: παίζοντας στην ομάδα :shock: της καρδιάς του :o , τότε που ό,τι πήγε μέσα "έγραψε"?????????

Εκτός κι :shock: ΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΜΕ μόνο για τα :shock: ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ... :o
Δεν έχει σχέση το σε ποια ομάδα ήταν, ούτε τι ομάδα είναι

Τον κοροϊδεύω καθαρά και μόνο σαν παίχτη
Aigle_Noir έγραψε: Χαχαχαχα! Έλεος ρε παιδιά! Η υπερβολή είναι στο αίμα μας πια!

Δηλαδή αν έρθει και κατεβάσει ρολά και μας χαρίσει ένα σωρό πόντους, εσείς θα απέχετε επειδή παλιά τον κοροϊδεύατε;;; Επειδή όλοι εδώ μέσα είμαστε τρελαμένοι με τον ΠΑΟΚ, ε δε νομίζω να βάλει κανένας πιο πάνω τον εγωισμό του από την ομάδα!
Καμιά υπερβολή ρε φίλε

Αν παίξει και είναι μέτριος ή κακός; Να βγω να κράζω;

Όχι, γιατί δεν είμαι αντικειμενικός με τον συγκεκριμένο. Δεν τον κορόιδευα παλιά. Ακόμα τον κοροϊδεύω, πχ με Πανιώνιο
Η υπερβολή πήγαινε στην αποχή απλά και μόνο αν έρθει ο παίχτης.

Προφανώς ο καθένας εκφράζεται όπως γουστάρει. Προσωπικά, ακόμα και παίχτες που δεν τους πάω καθόλου, όταν είμαι στο γήπεδο τους στηρίζω όσο όλους τους άλλους. Με αποχή και γιούχα μόνο ο ΠΑΟΚ χάνει. Με στήριξη και φωνή, κι ο μέτριος ή ο κακός μπορεί να βγάλει ό,τι καλύτερο έχει, με κερδισμένη την ομάδα. Οτιδήποτε άλλο, είναι απλά προσωπική/εγωιστική εκτόνωση. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, εννοείται ότι δεν περιμένω να συμφωνήσεις.
Black_White_Heart

Δημοσίευση από Black_White_Heart »

K_geo έγραψε:
desperando έγραψε:και βγαινει μετα ο χωσαδας προεδρος και ωρυεται γιατι λεει εχει βαλειο ενα σωρο λεφτα και αυτα δεν εχουν πιασει τοπο

γιατί; τον όλσεν που σου έφερε δεν τον ξέσκισες στην πρώτη ευκαιρία;
Πεσ τα ρε Γκεο... σαν τους παλαιμαχους ακουγεστε μερικοι :lol:
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

Ιδια καταληξη του Βελλιδη με του Γκαλιτσιου φαινεται πως θα εχει,λογω 6μηνου συμβολαιου.
Άβαταρ μέλους
spyretto

Δημοσίευση από spyretto »

Να φέρουμε τον Τζόρβα καλύτερα: Πλονζάρει με πιο αιλουροικότητα από τον Μάρκο.
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

che4 έγραψε:Το ανοίγω μοντς

Ε ρε και το ανοίξω και κατεβάσει ρολά
Έτσι έγινε.
Το άνοιξες και κατέβασε ρολά (το τόπικ). :D
Kostas_Peraia4 έγραψε:Ο Πετρωτος ειπε πως τον Βελλιδη τον εχουμε stand-by,πως δεν εχει ερθει ακομα στην Θεσσαλονικη και πως ερχονται συνεχεια προτασεις για τερματοφυλακες απο το εξωτερικο.Δεν μου φανηκε ομως τοσο σιγουρος οτι θα κλεισει τελικα
Πολύ ωραίο νέο! Να βγήκε το όνομα του Βελλίδη ως λαγός για όσους ήθελαν να πατήσουν πάνω στην ανάγκη (αν ισχύει το δημοσίευμα για Οτσόα και 600 χαρτιά), οπότε τώρα τρέχουν να μήν τους μείνουν οι παίκτες.

Το μόνο κακό είναι ότι το λέει ο Πετρωτός... :P
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

παοκαρα23 έγραψε:ΠΑΟΚ η μονη ομάδα που ο τερματοφύλακας της θα χει ίδιο υψος με τα εξτρεμ :lol: :lol:
Πραγματικα αδυνατω να πιστέψω οτι αν γίνει η συγκεκριμένη κινηση δεν υπαρχουν εξωαγωνιστικοι λόγοι.Απ την αλλη ΠΑΟΚ είσαι εχεις κανει και χειρότερες μεταγραφές .Αυτή είναι απλα τοπ 10.
Είδαμε χαιρι και με τους ψηλούς :):) δεν νομίζω το ύψος να παίζει το μεγαλύτερο ρόλο

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Ακόμα να ανοίξει ο Che το τοπικ του Μάρκου;;;;

:lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Aigle_Noir έγραψε: Η υπερβολή πήγαινε στην αποχή απλά και μόνο αν έρθει ο παίχτης.

Προφανώς ο καθένας εκφράζεται όπως γουστάρει. Προσωπικά, ακόμα και παίχτες που δεν τους πάω καθόλου, όταν είμαι στο γήπεδο τους στηρίζω όσο όλους τους άλλους. Με αποχή και γιούχα μόνο ο ΠΑΟΚ χάνει. Με στήριξη και φωνή, κι ο μέτριος ή ο κακός μπορεί να βγάλει ό,τι καλύτερο έχει, με κερδισμένη την ομάδα. Οτιδήποτε άλλο, είναι απλά προσωπική/εγωιστική εκτόνωση. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη, εννοείται ότι δεν περιμένω να συμφωνήσεις.
Δεκτό τότε, αποχή κτλ είναι αστεία πράγματα, ακόμα και αν μας έφερναν τον... Τζορτζεβιτς....

Όπως και η γιούχα στο γήπεδο, συμφωνώ απόλυτα σε αυτά

Στο θέμα του όμως θα κάνω αποχή :P
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ευτυχως εχουμε ΝΒ να σταματαει τις μετριες μεταγραφες.
Λογικα ο ΦΑ εχει προτεινει καλυτερους, αλλα ο Ιβαν του το φυλαει για τα 500 που εδωσε το καλοκαιρι για Ολσεν.
Πρεπει να κανει υπερβαση ο Φρανκ και να καταφερει φθηνο δανεισμο φτασμενου τερματα απο μεγαλη ομαδα που να ειναι 2ο-3ος, κατα τη γνωμη μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”