Πιθανός Νέος Προπονητής

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Re: Πιθανός Νέος Προπονητής

Δημοσίευση από eorptol »

Μήπως είναι ο γιος του :):)
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Δημοσίευση από ace79grpaok »

Taseos έγραψε:Δηλαδη η καθημερινοτητα σου εξαρταται απο τον χρονικο οριζοντα στον οποιο θα ανακοινωσει γ παε τον προπονητη; Να τον κοιταξεις αυτο ace
Έτσι είναι δεν πηδάω την γκομενα αν δεν ανακοινώσει η παε τον προπονητή,απλά ο παπας έχει και τα όρια ,αφοτ όμως δεν ενοχλεί τους μοντ και ρίχνουν το φόρουμ σε επίπεδα τρανφερπαοκ ,ουλτρα αετός και το υπόλοιπο κακο συναπάντημα εμένα τι να με πειράξει,εχω και εγώ αποκλειστικο ο προπονητής έχει φαλάκρα πίνει εσπρέσο και είναι ανύπαντρος και κλείνει μέχρι 16 Ιουλίου,βρε δεν τραβάμε τα βυζιά με λέω εγω :evil:
T.H.E.O.S

Δημοσίευση από T.H.E.O.S »

eorptol έγραψε:Μήπως είναι ο γιος του :):)
Aυτο
Παντως για να ηρθε σημερα και οχι μια και καλη την Δευτερα που λεγανε ,παει να πει οτι ηρθε για καποιο σοβαρο λογο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος T.H.E.O.S την Πέμ 11 Ιουν 2015, 14:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

διαβασα ολα τα posts των τελευταιων 15 σελιδων

τα μυαλα μας πονανε , θελουμε ανακοινωση :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

ace79grpaok έγραψε:
Taseos έγραψε:Δηλαδη η καθημερινοτητα σου εξαρταται απο τον χρονικο οριζοντα στον οποιο θα ανακοινωσει γ παε τον προπονητη; Να τον κοιταξεις αυτο ace
Έτσι είναι δεν πηδάω την γκομενα αν δεν ανακοινώσει η παε τον προπονητή,απλά ο παπας έχει και τα όρια ,αφοτ όμως δεν ενοχλεί τους μοντ και ρίχνουν το φόρουμ σε επίπεδα τρανφερπαοκ ,ουλτρα αετός και το υπόλοιπο κακο συναπάντημα εμένα τι να με πειράξει,εχω και εγώ αποκλειστικο ο προπονητής έχει φαλάκρα πίνει εσπρέσο και είναι ανύπαντρος και κλείνει μέχρι 16 Ιουλίου,βρε δεν τραβάμε τα βυζιά με λέω εγω :evil:
Και site πλεον λεει οτι ο αρνεσεν ειναι εδω. Αρα παπατζη δεν τον λες τον thanix
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

T.H.E.O.S έγραψε:
Aυτο
Λέτε να μην ξέρουνε τον γιό του? Αν όχι είναι τραγικοί...
Άσε που θα γράφανε "νεαρός κύριος που του μοιάζει" :lol:

Η πλάκα είναι ότι πριν από λίγο γράφανε ότι θα έρθει σε μια εβδομάδα... και τσούπ... να το άρθρο ότι επέστρεψε.
Δεν ξέρουν τίποτα και έχουνε πάθει κοκομπλόκο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

Ρε παιδιά πριν λίγη ώρα διάβασα σε ένα site ότι δεν πρόκειται να έρθει ο Άρνεσεν σήμερα και τώρα δεν το βρίσκω πουθενά!!!!Το σβήσανε οι ρόμπες του κ3ρ@τα μαμώ τους ΑΡΔ μου;;; :lol: :lol: :lol: :lol:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος klainmein την Πέμ 11 Ιουν 2015, 14:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

http://inpaok.com/245129/%CE%AE%CF%81%C ... %84%CE%AE/

Στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε εδώ και λίγη ώρα ο Φρανκ Άρνεσεν, όμως παρά το γεγονός ότι υπολογιζόταν ότι θα φέρει μαζί του τον νέο τεχνικό του ΠΑΟΚ, τελικά ήρθε μόνος του.

Ο αθλητικός διευθυντής του Δικεφάλου επισκέφτηκε τα γραφεία της ΠΑΕ κι αυτή την ώρα έχει συνάντηση με τον Ιάκωβο Αγγελίδη προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία όλα τα ανοιχτά ζητήματα, με πρώτο φυσικά αυτό του προπονητή.
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Πάντως για τουρισμό δεν νομίζω να ήρθε ,με νεαρό άντρα?το γύρισε ο φραν? :lol: :lol:
klainmein

Δημοσίευση από klainmein »

GiorgosAtha έγραψε:
T.H.E.O.S έγραψε:
Aυτο
Λέτε να μην ξέρουνε τον γιό του? Αν όχι είναι τραγικοί...
Άσε που θα γράφανε "νεαρός κύριος που του μοιάζει" :lol:

Η πλάκα είναι ότι πριν από λίγο γράφανε ότι θα έρθει σε μια εβδομάδα... και τσούπ... να το άρθρο ότι επέστρεψε.
Δεν ξέρουν τίποτα και έχουνε πάθει κοκομπλόκο!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nαι!!Ποιος το είχε οι ΑΡΔ24;;;;ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Άβαταρ μέλους
Trilofiotis

Δημοσίευση από Trilofiotis »

ΣΥΓΝΩΜΗ Έχουμε Κόλκες, Αρένες εφεμ, Μετροπολις, Τζορματζορ-ελ-γλου δηλαδή ΤΙΤΑΝΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ και την είδηση την έβγαλε το blog?

ΥΓ: Κλαίω με το "νεαρός κύριος" :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Ενα συγγνωμη στον συντροφο θα πειτε ρε; Λιγη τσιπα;
epitropos

Δημοσίευση από epitropos »

οκ τα μυαλα μας πονανε.. οκ ΠΑΟΚ ειμαστε ολοι .. και οκ ολοι τρελενομαστε απο την αναμονη.. ΑΛΛΑ εχει κουρασει λιγο τα τελευταια χρονια να λιθοβολειται καποιος επειδη ειπε η δεν ειπε κατι, επειδη ειπωθηκε ενας παπας ή μια ανεπιβεβαιωτη πληροφορια!! αν μαθουμε δλδ ποιος ειναι θα ερθει και θα ανακοινωθει πιο γρηγορα? θα ανακοινωσει πιο αμεσα τις μεταγραφες? θα ξεκινησει πιο γρηγορα την προετοιμασια? ναι το ξερω, κι εγω εχω κουραστει και τρελαθει με την αναμονη και την υπομονη και την προσμονη.. αλλα απο την στιγμη που δε μπορουμε να επιρρεασουμε θετικα και μονο αρνητικα (λογω διαδοσης μαναντζαραιων κτλ κτλ) τις εξελιξεις, δε μπορουμε να κανουμε κι αλλιως.. λιγο ακομα υπομονη λοιπον..
Άβαταρ μέλους
ace79grpaok

Σορρυ τhanix τώρα μπορείς να πεις το ονομα του προπονητη
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Καλά δε χρειάζεται να κουβαλάει και τον προπονητή μαζί του. Μπορεί να έχει την υπογραφή του νεου κόουτς σε συμβόλαιο. Πάντως υπάρχει λόγος που ήρθε ο Φρανκ πιστεύω. Αλλιώς θα ερχόταν από Δευτέρα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”