Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
joshua

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από joshua »

Τωρα εγω να πω τι ειναι απλα καποιος παραπανω; Αηδια εχει καταντησει εδω μεσα...Βρες επιτελους το θαρρος να εκφρασεις μια φορα την αποψη σου και σταματα να ασχολεισαι μονιμως σχολιαζωντας τις αποψεις των αλλων που προσεβληθεις εκ μερους του κυριου Μεντιζι...
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

@che4

Εικόνα
ttarkin

Δημοσίευση από ttarkin »

Azrael έγραψε:Μην γραφουμε μονιμως τα αυτονοητα!εννοειται πως πρεπει να μεινει ο Στεφενς για οσο καιρο περισσοτερο.Με το ζορι να μας πεισουν μεσα στο 6μηνο οτι πρεπει να αλλαξουμε προπονητη.Η προπαγανδα που τρωμε φετος ειναι ανευ προηγουμενου.Κλειστε ολοι τα αυτια σας και στηριξτε την ομαδα.
+1
Άβαταρ μέλους
karlat85

Δημοσίευση από karlat85 »

@parole ετσι είναι φιλος,
ε-ε-ερχεται
τελικα το γρασιδι μυρίζει ωραια
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Μπορεις φιλε και αδερφε παρολε να μου πεις απο που προκυπτει οτι επιστρεφει ο φερναντο σαντος στον ΠΑΟΚ?απο τα λεγομενα του Σαρρη?μην ξεχναμε τι οπαδικων αποχρωσεων ειναι ο Σαρρης και τι θεμα παει να δημιουργηθει,παρολα αυτα αν αληθευει εστω και κατα το 1/10 θα προκειτε περι πολυ μεγαλου πισωγυρισματος,και αυτο το λεει καποιος που στηριζε τον Σαντος ακομα και οταν ολοι στο ξεκινημα της 3ης χρονιας εφερναν τον αγγελο πισω.Παρολε σε καλω να παρεις θεση και ασε της φωτογραφιες και τα λοιπα εδω προκειτε περι προσπαθειας αποσταθεροποιησης του ΠΑΟΚ και μαλιστα απο την επο που και τοτε μας κατεστρεψε παιρνοντας τον Σαντος
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δηλαδη ο Μαντουρο,ο Κατσε,ο Νινης και και και επαιξαν χαλια προχτες για να σαμποταρουν τον Στεφενς και να ερθει ο Σαντος...Ελεος βρε παιδια με τις θεωριες συννομωσιας,το μονο που μπορει να φθειρει τον Ολλανδο ειναι η εικονα της ομαδας,αν αυτη ειναι καλη κανεις δεν μπορει να τον κουνησει,υπερεκτιματε συνεχως την αξια καποιων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 11 Φεβ 2014, 17:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Ο Στοχ δεν έπαιξε προχθές. :)
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Με προλαβες ρε θηριο :opaokara: μακαρι να ειχε και η αμυνα μας τετοια αντιδραση.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από eorptol »

joshua έγραψε:Τωρα εγω να πω τι ειναι απλα καποιος παραπανω; Αηδια εχει καταντησει εδω μεσα...Βρες επιτελους το θαρρος να εκφρασεις μια φορα την αποψη σου και σταματα να ασχολεισαι μονιμως σχολιαζωντας τις αποψεις των αλλων που προσεβληθεις εκ μερους του κυριου Μεντιζι...
Ρε φιλε αυτος βάζει το όνομα και λέει αυτα που λεει ΕΜΕΙΣ με τα ψευδώνυμα λέμε τις θεωρίες μας τι σε κανει να πιστεύεις οτι εγω η εσυ είμαστε οι Μαμαω και αυτος ένα τιποτε αυτο ειναι αλαζονεία ειναι απλό το τι πιστεύω το λέω αλλα δεν μυξοκλαιω χαίρομαι στις νίκες λυπάμαι στις αποτυχίες φυσιολογικά πράματα και φυσικα δεν θα πω για σένα "ποιος εισαι εσυ ; " οπως λες εσυ
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

το ποιος εισαι εσυ το ειπα εγω παραφραζοντας το ποιος ειναι ο ταδε,στη συνεχεια βεβαια για να μην παρεξηγηθει ο Τζος του γραφω και ποιος ειμαι εγω?Παραξηγηση ειναι ολη η φαση
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

joshua έγραψε:Δηλαδη ο Μαντουρο,ο Κατσε,ο Νινης και και και επαιξαν χαλια προχτες για να σαμποταρουν τον Στεφενς και να ερθει ο Σαντος...Ελεος βρε παιδια με τις θεωριες συννομωσιας,το μονο που μπορει να φθειρει τον Ολλανδο ειναι η εικονα της ομαδας,αν αυτη ειναι καλη κανεις δεν μπορει να τον κουνησει,υπερεκτιματε συνεχως την αξια καποιων.
Τζος ελπιζω να μην το ειπες για μενα αυτο γιατι οντως κατι μυριζει με τις δηλωσεις Σαρρη
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

eorptol έγραψε:
joshua έγραψε:Τωρα εγω να πω τι ειναι απλα καποιος παραπανω; Αηδια εχει καταντησει εδω μεσα...Βρες επιτελους το θαρρος να εκφρασεις μια φορα την αποψη σου και σταματα να ασχολεισαι μονιμως σχολιαζωντας τις αποψεις των αλλων που προσεβληθεις εκ μερους του κυριου Μεντιζι...
Ρε φιλε αυτος βάζει το όνομα και λέει αυτα που λεει ΕΜΕΙΣ με τα ψευδώνυμα λέμε τις θεωρίες μας τι σε κανει να πιστεύεις οτι εγω η εσυ είμαστε οι Μαμαω και αυτος ένα τιποτε αυτο ειναι αλαζονεία ειναι απλό το τι πιστεύω το λέω αλλα δεν μυξοκλαιω χαίρομαι στις νίκες λυπάμαι στις αποτυχίες φυσιολογικά πράματα και φυσικα δεν θα πω για σένα "ποιος εισαι εσυ ; " οπως λες εσυ
Ειπα εγω πουθενα οτι εγω ειμαι ο Μαμαω και αυτος το τιποτα; Απλα αναρωτηθηκα ποιος ειναι ο κυριος με την τοσο σημενουσα αποψη που χρησιμοποιειται ως επιχειρημα για να αλλαξω εγω τη δικη μου,pls let me know.
Υ.Γ Μην απαντησεις,ειναι επιοικως αστειο...
Άβαταρ μέλους
PAPA TSIBIKOS

Δημοσίευση από PAPA TSIBIKOS »

karlat85 έγραψε:@parole ετσι είναι φιλος,
ε-ε-ερχεται
τελικα το γρασιδι μυρίζει ωραια
Κάποια πουλάκια λένε ότι ο βοηθός του θα είναι ο Γκαρσία ;)
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Καταλαβες Τζος?Καποιοι εφεραν και βοηθο "ασχετα αν θα τον ηθελα αυτον" :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε και εγω λεω οτι αυτα ειναι λαλακιες...Ας διορθωσει ο Χουμπ αυτα που πρεπει και δεν τον κουναει κανεις.Αν τωρα τα σκατωσει δεν θα φταιει καμια συνομωσια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”