Γιώργος Δώνης

xrisitsapa

Re: Γιώργος Δώνης

Δημοσίευση από xrisitsapa »

moican4 έγραψε:Ρε σταμι ΠΑΟΚτσή, έχεις πρόβλημα με τον Μπόλονι όποτε γράφεις σε αυτόν αναφέρεσαι αλλά ρε φίλε όταν δεν ξέρεις κάποια πράγματα, μην τα γράφεις ή τουλάχιστον γράψε τον σκοπό που τα γράφεις...στο έχω ξαναπεί...

Ναι τον Μπόλονι τον έδιωξαν οι παίκτες, και συγκεκριμένα ο Ρομπερ με τον Γιάννου....

ΥΓ.Μέχρι την ισοφάριση του Λαζάρ δεν υπήρχε ΠΑΟΚ. Γιόμα, σέντρα, τουρλουμπούκι και άγιος ο Θέος..
Στο 1-3 και ενώ οι αντίπαλοι είχαν "πεθάνει" αλλάζαμε πασούλες...

Δηλαδη εσυ λες οτι τον Μπολονι τον ηθελαν οι παικτες; ακουγεσαι, οπως ελεγε και μια ψυχη.
Εγω παντως αλλα ειχα μαθει, πολυ καιρο πριν γινει θεμα, αλλα τοτε δεν ηθελα να τα πιστεψω. Μετα φανηκε οτι ηταν αληθεια.

Αν εσυ πριν απο την ισοφαριση δεν ειδες καμια ευκαιρια, μαλλον εισαι εμπαθης. Καθαρο τετ-α-τετ, σουτ του Λαζαρ απο 5 μετρα,χαμενο πεναλτι και κανα δυο μελε απο στημενα. Οχι οτι παιζαμε και καμια μπαλα, αλλα οχι και γιομα, σεντρα, τουρλουμπουκι...να μου πεις οτι απο το 45 μεχρι το 65 δεν πιεσαμε,ενω επρεπε να μπουμε να τους πατησουμε,να το δεχτω...
Επισης σου θυμιζω οτι κι εμεις εχουμε παιξει ουκ ολιγα ματς με 10, αλλα δεν χρειαστηκαμε φιαλες οξυγονου. Μη σου πω οτι πιεσαμε κιολας.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Με εξαιρεση το γκολ του Λαζαρ , που ηταν 100% προσωπικη ενεργεια , και το κλεψιμο του Σαλπι , τα αλλα 3 γκολ ηταν αποτελεσμα ισαριθμων ευστοχων σεντρων .... Κατα το κοινως λεγομενον " γιομες".... 3 στα 3....Ευστοχια 100 %. ....

Μεγαλη γιορτη για την Χριστιανοσυνη τα Θεοφανεια.... 8-)
xrisitsapa

shark, προφανως κανεις πλακα, ετσι;
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Το πεναλντι το κερδιζει ο Σαλπι που πεταχτηκε σαν την π@υτσα αναμεσα τους..... Δικη του μαγκια καθαρα...

Ο χακομπο σε γλιτωνει απο το κλαρινο σε τετ- α-τετ και κανει την μαγκια ο Λαζαρ και ερχεται η καρδια στη θεση της....

Τα υπολοιπα αναλυθηκαν πιο πανω....
xrisitsapa

Σωστα αυτα, αλλα οι σεντρες, ηταν "σεντρες", με σκοπο δηλαδη να βροουνε παικτη, και οχι "γιομα", στα κουτουρου.
Δηλ τι να κανουμε, να καταργησουμε τις σεντρες;
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Συγγνωμη φιλε μου αλλα ολες οι σεντρες - παγκοσμιως και απο καταβολης ποδοσφαιρου- γινονται για να βρουν καποιο παικτη .... Δεν ανακαλυψαμε εμεις την "Αμερικη "....

υ.γ. γιομα την λεω εγω ....Η αληθεια ειναι οτι επισημως καταχωρειται ως σεντρα .... :D
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

στο βωμο του να σκισουμε τον δωνη κοντευουμε να καταργησουμε τα παντα. καντε τουλαχιστον υπομονη σε καμμια ηττα να του τα χωσετε. και μιλαμε για το χθεσινο ματς που ο αντιπαλος δεν σου εκανε τιποτα μια φαση η οποία αφου το θελετε φταιει ο κατσικας αποκλειστικά. αλλα αν το ετρωγες θα εφταιγε ο δωνης.... στο ατομικό λαθος φταιει ο δώνης στην ατομική προσπάθεια δεν εχει μερίδιο "ευθύνης"....
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Γράφει κάποιος, μια του Δώνη, δυό του Δώνη, τρείς και τη γλύτωσε..

Εγώ θα πω ότι την έχει γλυτώσει 10 φορές+ ο Δώνης και ότι επίσης σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση.
Μπορεί να μη παίζουμε μπαλάρα, αλλά ξέρουμε τι θέλουμε στο γήπεδο και σκυλιάζουμε να το πάρουμε.

Αυτό που ΒΑΣΙΚΑ έχει αλλάξει από πέρσι, είναι η εικόνα των παιχτών στο γήπεδο και το ότι ΓΥΡΝΑΜΕ ΜΑΤΣ.
Πέρσι αν τρώγαμε γκολ, δε γυρνούσαμε το ματς ούτε με εισαγγελική παρέμβαση.
Φέτος δε δέχονται το να χάσουν για κανένα λόγο.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

To ματς γυρισε λογω της ποιοτικης διαφορας των παιχτων και λογω του οτι ο Πανθραξ επαιζε με 10.
Αν οπως λες δεν δεχονται να χασουν,εξηγησε μου το αποτελεσμα με το τσιρκο του Ροτσα...
Lefis aν ειναι να μας βγαζει φασεις ο Πανθρακικος και να εχουμε ιδια κατοχη με ομαδες που ειναι 5-10 σκαλια πιο κατω με προπονητες Δερμιτζοχαβους και Παρασχοτσιωληδες παω πασο...
Επαναλαμβανομαι πραγμα που δεν το θελω.
Δειτε το ματς με το γαυρο στο καραιταβλι οταν κερδισαμε 0-1 με τον Εντινιο.Εκεινο κυριοι ειναι ποδοσφαιρο.
Συγκρινεται αυτο το ματς με οποιοδηποτε ματς του φετινου ΠΑΟΚ ακομα και μετα τις μεταγραφες που θα κανουμε.
Για τα ματς του Μπολονι δεν μιλαω για ευνοητους λογους.
Ας κερδιζει ο ΠΑΟΚ και ας γκρινιαζω εγω για την μπαλα που παιζουμε...
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

shark4 έγραψε:Μαλλα 3 γκολ ηταν αποτελεσμα ισαριθμων ευστοχων σεντρων .... Κατα το κοινως λεγομενον " γιομες".

Κάτσε ρε συ, άλλο οι πάρε βάλε σέντρες κι άλλο οι γιόμες του όπου να ναι, δεν είναι το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Odi έγραψε:
moican4 έγραψε:Πες μου μια ΦΑΣΗ που θυμάσαι πριν το γκολ της ισοφάρισης...

Ποια φάση να κάνουν, με 10 έπαιζαν και έκαναν μαζική άμυνα, γι αυτό μετά το 75 ήθελαν από 2 φιάλες οξυγόνο ο κάθένας..
Τι διάολο μπάλα "βλέπεις" ένας Θεός ξέρει..

Το άχαστο του Σαλπιγγίδη,μία σέντρα-σουτ του Λίνο που την έβγαλε τελευταία στιγμή το τέρμα,μία κεφαλιά του Βιβιάν και βάλε και το άθλιο τελείωμα του Λαζάρ (αν και η φάση ήταν καλά δουλεμένη και το πέναλτυ που χάσαμε..

Γεγονός Μοικανέ πως η ομάδα έχει αδυναμίες και πως δεν έχει παίξει καλή μπάλα φέτος,αλλά χθες ήταν καλή..

Κατ αρχήν ποτε δεν είπα ότι ξέρω μπάλα αμπαλος είμαι και ευτυχώς έχουμε πολλούς με πτυχίο προπονητικης στο φόρουμ Μοικανε ,μιζέρος όμως δεν είμαι .....στην Κομοτηνή πήγαμε και με Γκάρσια βιερινια κοντρερας κλπ. Και κερδίσαμε με την ψυχή στο στόμα με πολλες χαμένες ευκαιρίες του Πανθρακικου τα ξεχασες ; Μάλλον τα ξεχασες .....
Είμασταν χθες καλλίτεροι αξιζαμε την νίκη είμασταν άτυχοι με κάτσε και απο την αρχη του ματς έκτος του πρώτου δεκαλεπτου είμασταν κυρίαρχοι στο παιχνιδι και οταν ηταν με 11 παικτες ο Πανθρακικός ....ο odi παραπάνω τα λέει πολυ σωστα Μοικανε τις αδυναμίες τις ξέρουμε ειναι μέσοεπιθετικα και εκει θελουμε πρώτα απο όλα ενίσχυση αυτα απο εναν αμπαλο τουλάχιστον εγω το λέω εσείς που κάνετε τους μάστερ της προπονητικης θεωρείται ότι έχετε το αλάθητο του πάπα :):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

shark4 έγραψε:Συγγνωμη φιλε μου αλλα ολες οι σεντρες - παγκοσμιως και απο καταβολης ποδοσφαιρου- γινονται για να βρουν καποιο παικτη .... Δεν ανακαλυψαμε εμεις την "Αμερικη "....

υ.γ. γιομα την λεω εγω ....Η αληθεια ειναι οτι επισημως καταχωρειται ως σεντρα .... :D

Εγώ πάντως είδα στα γκόλ (Σαλπι Γιάννου,Σταφ) συστημένες μπαλιές στο κεφάλι του επιθετικού.Γιόμες δε τις λές με τίποτα.Ο Κατσούρ τη στέλνει πισω απ την πλάτη της άμυνας και οι άλλοι 2 στον επιθετικό στο πίσω δοκάρι.Είδα και Λόρενς να συγκλίνει στο ημικύκλιο και προσπάθεια μετα απο κάθετη (νομίζω2 φορές).Αυτά που είδα (γιατί έχασα αρκετά λεπτά λογω λινκ) δεν είχαν σχέση με παιχνίδια στυλ ΑΕΚ πχ οπου η γιομα απ το κέντρο πήγαινε σύννεφο.Είδα περισσότερη υπομονή πιεση και κυκλοφορία απ τις άλλες φορές και περα απο κάτι "τσαρουχιές" Λινο και Αποστολό γενικά δε χρειάστηκα κολλύριο.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

lefis έγραψε:στο βωμο του να σκισουμε τον δωνη κοντευουμε να καταργησουμε τα παντα. καντε τουλαχιστον υπομονη σε καμμια ηττα να του τα χωσετε. και μιλαμε για το χθεσινο ματς που ο αντιπαλος δεν σου εκανε τιποτα μια φαση η οποία αφου το θελετε φταιει ο κατσικας αποκλειστικά. αλλα αν το ετρωγες θα εφταιγε ο δωνης.... στο ατομικό λαθος φταιει ο δώνης στην ατομική προσπάθεια δεν εχει μερίδιο "ευθύνης"....

Αυτο λέγετε εμπάθεια .....αλλα εντάξει τώρα ο άλλος λέει κερδίσαμε γιατι μείνανε με 10 παικτες .....ΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΈΒΑΖΕ ΑΥΤΟΓΚΟΛ Ο ΚΆΤΣΕ ΑΝ ΣΚΟΡΑΡΕ ΣΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ Ο ΣΑΛΠΙ ΣΤΟ 12 ΑΝ ΈΒΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΜΕ 2-0 ΥΠΕΡ ΜΑΣ .....καταλαβαίνετε σε τι παράλογη διαδικασία θα μπούμε αν αρχίσουμε τα ΑΝ .....ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΤΑΤΗ ΝΙΚΗ
......Μοικανε για να μην σε στεναχωριεσω ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ Ο ΔΩΝΗΣ ΚΟΛΟΦΑΡΔΟΣ ΗΤΑΝ .....ΑΛΛΑ ΕΜΈΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΈΝΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ :):):):)

ΚΆΤΩ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ ΓΑΒΡΟΒΑΖΕΛΩΝ
giapas

Δημοσίευση από giapas »

xrisitsapa έγραψε:
Αν εσυ πριν απο την ισοφαριση δεν ειδες καμια ευκαιρια, μαλλον εισαι εμπαθης.

Δε συμφωνώ ....

xrisitsapa έγραψε:Καθαρο τετ-α-τετ, σουτ του Λαζαρ απο 5 μετρα,χαμενο πεναλτι και κανα δυο μελε απο στημενα. Οχι οτι παιζαμε και καμια μπαλα, αλλα οχι και γιομα, σεντρα, τουρλουμπουκι...να μου πεις οτι απο το 45 μεχρι το 65 δεν πιεσαμε,ενω επρεπε να μπουμε να τους πατησουμε,να το δεχτω...
Επισης σου θυμιζω οτι κι εμεις εχουμε παιξει ουκ ολιγα ματς με 10, αλλα δεν χρειαστηκαμε φιαλες οξυγονου. Μη σου πω οτι πιεσαμε κιολας.

Συμφωνώ απόλυτα. Θα συμπληρώσω ένα πολύ καλό σουτ του Λορενς αν δε κάνω λάθος.
Πριν το γκολ, είχες 3-4 φάσεις που άνετα μπορούσες να σκοράρεις.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Rizla έγραψε:...
Αν οπως λες δεν δεχονται να χασουν,εξηγησε μου το αποτελεσμα με το τσιρκο του Ροτσα...
...

Θέλεις να σου εξηγήσω γιατί δε γυρίσαμε ένα ματς ενώ έχουμε γυρίσει 5, ΠΕΝΤΕ ΛΕΩ και άλλα 2 τα φέραμε Χ ενώ χάναμε; (σε μισή σαιζόν)

Το γιατί δε μπορώ να σου το πω εγώ, αλλά το ότι έχεις γυρίσει (έστω στο Χ) 7 παιχνίδια μιλάει απο μόνο του.
Το ότι δε γύρισες ένα, δε λέει τίποτα φίλε.

ΥΓ: Πόσα γκολ είχε φάει ο άνθραξ μέχρι χθες ΣΥΝΟΛΟ ΦΕΤΟΣ;
10...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”