moican4 έγραψε:Ρε σταμι ΠΑΟΚτσή, έχεις πρόβλημα με τον Μπόλονι όποτε γράφεις σε αυτόν αναφέρεσαι αλλά ρε φίλε όταν δεν ξέρεις κάποια πράγματα, μην τα γράφεις ή τουλάχιστον γράψε τον σκοπό που τα γράφεις...στο έχω ξαναπεί...
Ναι τον Μπόλονι τον έδιωξαν οι παίκτες, και συγκεκριμένα ο Ρομπερ με τον Γιάννου....
ΥΓ.Μέχρι την ισοφάριση του Λαζάρ δεν υπήρχε ΠΑΟΚ. Γιόμα, σέντρα, τουρλουμπούκι και άγιος ο Θέος..
Στο 1-3 και ενώ οι αντίπαλοι είχαν "πεθάνει" αλλάζαμε πασούλες...
Δηλαδη εσυ λες οτι τον Μπολονι τον ηθελαν οι παικτες; ακουγεσαι, οπως ελεγε και μια ψυχη.
Εγω παντως αλλα ειχα μαθει, πολυ καιρο πριν γινει θεμα, αλλα τοτε δεν ηθελα να τα πιστεψω. Μετα φανηκε οτι ηταν αληθεια.
Αν εσυ πριν απο την ισοφαριση δεν ειδες καμια ευκαιρια, μαλλον εισαι εμπαθης. Καθαρο τετ-α-τετ, σουτ του Λαζαρ απο 5 μετρα,χαμενο πεναλτι και κανα δυο μελε απο στημενα. Οχι οτι παιζαμε και καμια μπαλα, αλλα οχι και γιομα, σεντρα, τουρλουμπουκι...να μου πεις οτι απο το 45 μεχρι το 65 δεν πιεσαμε,ενω επρεπε να μπουμε να τους πατησουμε,να το δεχτω...
Επισης σου θυμιζω οτι κι εμεις εχουμε παιξει ουκ ολιγα ματς με 10, αλλα δεν χρειαστηκαμε φιαλες οξυγονου. Μη σου πω οτι πιεσαμε κιολας.