Φίλε, πιέζεις την τύχη σου.rouki έγραψε:Και ο Κρόιφ κάπνιζε 80 τσιγάρα την ημέρα, αλλά όταν έμπαινε στο γήπεδο, γινόταν απο άλλο πλανήτη.
Όταν βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, όπως ο Αθανασιάδης, και σαν παίχτης του ΠΑΟΚ και της Εθνικής και σαν μέλος μιας καμπάνιας, όπως αυτής κατα του aids, είναι λογικό, οτι πολλοί θ΄ασχοληθούν μαζί σου και φυσικά με την εξωαγωνιστική του Ζωή, πόσο μάλλον όταν οι επιδόσεις του είναι τις τελευταίες εβδομάδες, λίαν επιεικώς, μετριότατες.
Και εφ΄όσον δεν τον ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ κανένας, δεν βλέπω, που είναι το πρόβλημα.
Άλλωστε ο,τι κάνει ο καθένας, παραμένει δική του δουλειά και μπορεί φυσικά να κάνει , ό,τι θέλει και όταν θέλει.
Έχει όμως συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να προσπαθεί, όπως όλοι οι άλλοι ποδοσφαιριστές μας, να δίνει τον καλλίτερο εαυτό του για την ομάδα.
Σε καλύπτει η απάντησή μου αγαπητέ "sourmenetes";
Ήδη κι εγώ και ο Σουρμενιώτης σας έχουμε πει να σταματήσετε τις αναφορές στην προσωπική ζωή του Κλάους αλλά δεν βλέπω να το σέβεσαι.
Αν έχεις νταλκά για το τι κάνει με αυτό που έχει στο βρακί του και πόσα τατού έχει ο Κλάους ή το οποιοδήποτε μέλος της ομάδας, υπάρχουν καταληλότεροι ιστότοποι από το paokmania.
Ήδη έχω σβήσει ποστ, θα σβήσω και άλλα και κάποια στιγμή θα αναγκαστώ να κάνω και μπαν.
Τέλος.