László Bölöni

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: László Bölöni

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο προπονητής θα κριθεί και από τη θέση που θα τερματίσουμε στα play-off.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

αρε λαζλο τι τους....μας...εκανες
καλα ρε αντι να πατε να χωσετε κανα......νι ή να χωσετε την χουφτα σας καθεστε και προσπαθητε να αποδιξετε ποιος μπορει να κανει την καλυτερη ποδοσφαιρικη αναλυση και ποιος ή τι φταιει;;

μολις η ομαδα βρει εναν συγκεκριμενο παικτη με συγκεκριμενα αγωνιστικα χαρακτηριστηκα καπου εκει στο κεντρο της αμυνας ολα θα διωρθοθουν
τι ειναι το τοσο δυσκολο και αρχιζετε..... αυτος τοτε ειναι καλος και τοτε δεν ειναι καλος
οταν η ομαδα ετσι και οταν η ομαδα τοτε γιουβετσι
επιθετικα με τους παικτες και τους οχι και τοσο αμαν αμαν η ομαδα αναπτυσετε σωστα με καλη κατοχη και καλους συνδιασμους.....και οποιος περιμενει αυτο να γινετε σε καθε παιχνιδι καλυτερα να βλεπει μονο την μπαρτσα.....
ενας παικτης χρειαζετε ...κατι σαν τον κοντρερας αλλα με μεγαλυτερη δυναμη (κατι σαν λουσιο) για να σφιξει μεσοαμυντικα και να εχει καλυτερη συνοχη(καθοδηγιση) και ολα θα πανε καλα
σχεδον ολα τα γκολ τα φαγαμε σε πρωτο χρονο εκδηλωσεις αντεπιθεσης εκτος απο 3-4 νομιζω οπου οι παικτες πετουσαν αετο
εκτος απο τον γαυρο δεν νομιζω να φαγαμε γκολ απο οργανωμενη επιθεση δηλ.τα γκολ που βαλαμε εμεις π.χ. στην αεκ (3-0) δεν νομιζω οτι μας τα εκανε κανεις
επισης ειμαι αντιθετος οτι ο προπονητης πρεπει να κριθει τωρα.....δεν εχει νοιμα να τον κρινουμε αν βγουμε πρωτοι στα πλαυ οφ με αυτες τις ομαδες ενω εχουμε στο μιαλο μας εμφανισεις οπως μεσα στην ρουμπιν ή μεσα στην τοττεναμ.....θελω να πω οτι χρειαζετε μεγαλυτερη γκαμα αγωνων και μαλιστα καλων και δυνατων αγωνων
δηλ. εαν πω τωρα οτι επιδη βγηκα 2ος η 3ος η 4ος στα πλαυ οφ και τον κρατισουμε και του χρονου ξανα μανα στους ομιλους κανουμε την ιδια η και καλυτερη πορεια δεν θα ειναι μαλ@κια η τωρινη μου η κριση;;;
μεχρι στιγμης αυτο που βλεπω σε γενικες γραμμες ειναι οτι η ομαδα πεζει αρκετα ποιο γρηγορα εχει καλυτερη κατοχη και καλυτερους αυτοματισμους
και φυσικα αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη και η οποια ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι εντελως τυχαια γιατι ΠΑΟΚ εισαι και ξερω ΄γω ξερω΄γω
:pano: ΣΕ ΛΕΩ
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Αν και δε συμφωνώ με τον eleos, ενίοτε καλό είναι να ακούγεται και η αντίθετη άποψη χωρίς αφορισμούς η αντεγκλήσεις.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

abg12d34 έγραψε:αρε λαζλο τι τους....μας...εκανες
καλα ρε αντι να πατε να χωσετε κανα......νι ή να χωσετε την χουφτα σας καθεστε και προσπαθητε να αποδιξετε ποιος μπορει να κανει την καλυτερη ποδοσφαιρικη αναλυση και ποιος ή τι φταιει;;

μολις η ομαδα βρει εναν συγκεκριμενο παικτη με συγκεκριμενα αγωνιστικα χαρακτηριστηκα καπου εκει στο κεντρο της αμυνας ολα θα διωρθοθουν
τι ειναι το τοσο δυσκολο και αρχιζετε..... αυτος τοτε ειναι καλος και τοτε δεν ειναι καλος
οταν η ομαδα ετσι και οταν η ομαδα τοτε γιουβετσι
επιθετικα με τους παικτες και τους οχι και τοσο αμαν αμαν η ομαδα αναπτυσετε σωστα με καλη κατοχη και καλους συνδιασμους.....και οποιος περιμενει αυτο να γινετε σε καθε παιχνιδι καλυτερα να βλεπει μονο την μπαρτσα.....
ενας παικτης χρειαζετε ...κατι σαν τον κοντρερας αλλα με μεγαλυτερη δυναμη (κατι σαν λουσιο) για να σφιξει μεσοαμυντικα και να εχει καλυτερη συνοχη(καθοδηγιση) και ολα θα πανε καλα
σχεδον ολα τα γκολ τα φαγαμε σε πρωτο χρονο εκδηλωσεις αντεπιθεσης εκτος απο 3-4 νομιζω οπου οι παικτες πετουσαν αετο
εκτος απο τον γαυρο δεν νομιζω να φαγαμε γκολ απο οργανωμενη επιθεση δηλ.τα γκολ που βαλαμε εμεις π.χ. στην αεκ (3-0) δεν νομιζω οτι μας τα εκανε κανεις
επισης ειμαι αντιθετος οτι ο προπονητης πρεπει να κριθει τωρα.....δεν εχει νοιμα να τον κρινουμε αν βγουμε πρωτοι στα πλαυ οφ με αυτες τις ομαδες ενω εχουμε στο μιαλο μας εμφανισεις οπως μεσα στην ρουμπιν ή μεσα στην τοττεναμ.....θελω να πω οτι χρειαζετε μεγαλυτερη γκαμα αγωνων και μαλιστα καλων και δυνατων αγωνων
δηλ. εαν πω τωρα οτι επιδη βγηκα 2ος η 3ος η 4ος στα πλαυ οφ και τον κρατισουμε και του χρονου ξανα μανα στους ομιλους κανουμε την ιδια η και καλυτερη πορεια δεν θα ειναι μαλ@κια η τωρινη μου η κριση;;;
μεχρι στιγμης αυτο που βλεπω σε γενικες γραμμες ειναι οτι η ομαδα πεζει αρκετα ποιο γρηγορα εχει καλυτερη κατοχη και καλυτερους αυτοματισμους
και φυσικα αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη και η οποια ομοιοτητα με προσωπα και καταστασεις ειναι εντελως τυχαια γιατι ΠΑΟΚ εισαι και ξερω ΄γω ξερω΄γω
:pano: ΣΕ ΛΕΩ
Ρε συ abg, αν εξαιρέσεις τα χωσίματα (μόνο να ανοίξουμε τρύπα σε κανά καρπούζι δε μας είπες που είναι και artistic item) σε όλα τα άλλα τα ίδια λέμε και στο ίδιο εύρος ανάλυσης. Προς τι λοιπόν το opening line?

Καλημέρα σε όλους.

:pano:
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

Αδέρφια, συμφωνώ προς το ανανέωση στον Μπόλονι... Γιατί το θέμα προπονητή είναι ρίσκο βλέποντας στο παρελθόν τον Ιταλό... Μπόλονι, με κλειστά μάτια. Όπως βέβαια συμφωνώ και με το είναι προπονητής της ομάδας μας και πρέπει να τον στηρίζουμε!!!
Που δεν συμφωνώ...
1. Όταν έχει κάποιος άλλη άποψη, γιατί πρέπει να τον δικάσουμε; Εγώ είπα για μένα ο Μπόλονι δεν κάνει για την ομάδα μου για έναν και μοναδικό λόγο. Έχω την εντύπωση ότι με μεταχειρίζεται σαν μικρή ομάδα. Πως; Πολλά πειράματα κατά την διάρκεια του πρωταθλήματος. Από της δηλώσεις του μετά από το παιχνίδι (ήττα) να λέει ... Χρειαζόμαστε να βελτιωθούμε εδώ και εκεί, μας λείπουν κάποιοι παίκτες κλπ. Και το πρωτάθλημα ήθελε μόνο 5 αγωνιστικές παράδειγμα να τελειώσει. Τόσο κακό είναι να πάρει μια ήττα επάνω του; Δηλαδή τέλειος ένα πράμα; Να μην πω την σκέψη μου; Να μην έχω και μια άλλη γνώμη, μήπως κι εγώ το βλέπω λάθος; Να να σκάσω; Και στο κάτω - κάτω για την ομάδα μου μιλάει ο Λάζλο. Άντε και να έσκαγα, Γιατί είναι γνώστης και ξέρει. Αλλά ο ίδιος ο Μπόλονι δεν με άφησε γιατί; Μετά από παιχνίδι (νίκη) Η απόλυτη ολοκλήρωση. Λέω κάτσε στην μία η αδυναμία, λείπουν παίκτες... και τώρα τι έγινε; Επειδή νικήσαμε όλα καλά;

2. Μιλάμε για απαξίωση. Σωστά αναφέρεται όταν υπάρχει. Αλλά λάθος είναι για μένα όταν γίνεται απαξίωση σε κάποιον ποδοσφαιριστή και δεν αναφερόμαστε σε αυτό καθόλου. Παίκτης του ΠΑΟΚ δεν είναι; Μόνο ο Μπόλονι είναι προπονητής του ΠΑΟΚ; Κι αυτός συμβόλαιο έχει, όπως οποιοσδήποτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Γιατί επιτρέπεται εκεί, λέω εγώ τώρα.

3. Η ομάδα πρέπει να προστατεύεται από εμάς και ναι να είμαστε η ασπίδα του. Δεν νομίζω στην άλλη γνώμη έστω και κριτική ενός παιχνιδιού θα πρέπει να νιώθουμε και εγώ μέσα... Σαν απαγορευτικό σημείο. Σίγουρα δεν έχω την γνώση του Μπόλονι.

Τέλος, Κάποια αδέρφια μιλήσανε ότι έτσι δεν πάμε μπροστά, δηλαδή να διώχνουμε προπονητές και με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνο.
Να είτε όλοι καλά. Πάμε ΠΑΟΚάρα!!!
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Εγώ πάντως επιμένω οτι χρειάζεται χρόνος για να κριθεί το έργο ένος προπονητή (για μένα τουλάχιστον 2 σεζόν για άλλους ως και 7) και έχω την υπομονή να περιμένω εφόσον και η διοίκηση κρίνει το ίδιο.Αδιάφορο αν κάνει λάθη (μόνο όσοι δε προσπαθούν δε κάνουν),αδιάφορο αν τα παραδέχεται( ο Μουρίνιο δηλαδη δε μας κάνει?),αδιάφορο αν άλλα λέει και άλλα εννοεί(μας ψιλιάστηκε και μας δουλεύει) .Σημασία έχει η σούμα στο τέλος της σεζόν και όχι μόνο βαθμολογικά.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

kataramenos5 έγραψε:Αν και δε συμφωνώ με τον eleos, ενίοτε καλό είναι να ακούγεται και η αντίθετη άποψη χωρίς αφορισμούς η αντεγκλήσεις.
Αρκεί να μην είναι αφοριστική, αστήρικτη και ψευδής. Γιατί τότε δεν είναι άποψη, είναι κουράδα.
Γενικά μιλάω όχι για τον eleos.
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Thnx (I guess..)!

Τα παληκάρια που με βρίζουν επειδή είναι κολλητοί του μπόλονι και ξέρουν ότι εννοούσε μόνο τους μισούς, μπράβο τους. Εγώ που δεν είμαι γνωστός του, απλά ακούω τι λέει και συμπεραίνω..

Κατα τα άλλα, όπως είπε και ο kataramenos, απλά ήθελα να εκφράσω τις επιφυλάξεις μου για τον προπονητή.
Γιατί κατ εμέ δεν αξίζει σύμφωνα με τα όσα έχει δείξει την αμέριστη υποστήριξη-super γλύψιμο που χαίρεται εδω μέσα..

Και επειδή δε συμφωνώ με το ότι ΟΛΑ τα καλά τα έχει κάνει αυτός, και ΟΛΑ τα άσχημα η διοίκηση και οι παίχτες, είμαι εγκάθετος... ΜΑΛΙΣΤΑ
Άβαταρ μέλους
KilledByDeath_4

Δημοσίευση από KilledByDeath_4 »

Κουρδακης,Ιντζιδης,Μουσιαδης,Γεωργιου

αυτους ειχε να πουμε οταν εκανε τις δηλωσεις στην προετοιμασια ,πουλας και τρελλα να πουμε.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Από πότε ο μπουφές είναι βρισιά;;;;
Με κάτι τέτοια έγινα τριψήφιος.

Σοβαρά τώρα, ο ένας είπε μπουφέ, ο άλλος γλύφτες, ο άλλος εγκάθετος.
Πιστεύω ότι θεμελιώσατε όλοι τα επιχειρήματά σας, η κόντρα λήγει εδώ.
Όλοι σας έχετε την ικανότητα για καλύτερες τοποθετήσεις. Μην το χέζετε.
Αν και τα παρακάτω συνεχίσουν στο ίδιο μοτίβο, θα σβήνονται. Δεν είναι χαζό; :)

Ακαιπούστε .... όχι σφαξιματάκια με το βαμβάκι. Ε; :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Νταξ, 20' μπαλίτσα* από τα 90' καλά είναι...

*μπαλίτσα που να μη θες να αυτοκτονήσεις
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

αυτο με το λινο αρ εξτρεμ δε βγαινει...ειναι επιπολαιος και κουραστικος εκει...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η εικόνα της ομάδας ειναι τραγική και ακόμα περισσοτερο η διαχείριση της.Ομάδα χωρίς χαρακτήρα,χωρίς στόχο στο παιχνίδι της,ομάδα χωρίς αρχή και τέλος εδώ και καιρο.Δεν θέλω να πιστέψω οτι ειναι θέμα ικανοτήτων,απο την αρχή της χρονιάς μου δίνει την εντύπωση οτι δεν πιστεύει στην ομάδα,στο υλικό της και δεν χάνει την ευκαιρία να το δείχνει συνεχώς ,σε σημείο που με κάνει να πιστεύω οτι το κάνει επίτηδες.Είμαι απίστευτα εκνευρισμένος απο την σημερινη εικόνα της ομάδας κάτι που του χρεωνω αποκλειστικά.Αν η ομάδα ήταν στοιχειοδως συγκεντρωμένη εδώ και καιρο ,έστω και χωρίς το απαραίτητο υλικο ούτε το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό θα είχε χαθεί ούτε και το σημερινό κάτι που θα μας έφερνε πρώτο φαβορί για την 2ρη θέση στόχος ο οποίος υπάρχει νομίζω μόνο για τον κόσμο και όχι γίαυτον.

Υ.Γ Διάβασα και τις δηλώσεις του που ήταν το κερασάκι στην τούρτα.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

και ο ύπνος στον πάγκο καλά κρατεί...

συνέχισε λάζλε, κοιμήσου ήσυχα. έχεις τον κολομπούρδα να δουλεύει και για πάρτη σου
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ο Μπόλονι τον φρενάρει
Ο Μπόλονι τον φρενάρει
Σταύρος Κόλκας

Ο ΠΑΟΚ πέταξε δύο βαθμούς όχι γιατί ήταν καλύτερος από τον Ατρόμητο, αλλά γιατί το παιχνίδι του ήρθε τόσο βολικά που μάλλον εγκλιμάτισε που δεν το πήρε.

Το ότι το γκολ του Μήτρογλου είναι οφσάιντ, αποτελεί τη μία παράμετρο, αλλά νομίζω πως η εικόνα του ΠΑΟΚ ήταν τέτοια που μάλλον θα πρέπει να το αναλύσουμε λίγο παραπάνω.

Θεωρώ πως ο Μπόλονι είναι σε τραγική κατάσταση. Δεν δίνει στην ομάδα ούτε φρεσκάδα, ούτε αυτοματισμούς, ούτε ένα ξεκάθαρο στρατηγικό πλάνο.

Για παράδειγμα, σήμερα έδωσε χώρο στον Ατρόμητο, αλλά ήταν ξεκάθαρο – πρέπει να είσαι γκαβός για να μη το δεις – πως δεν είχε δουλεμένη την κόντρα επίθεση. Το ένστικτο του Σαλπιγγίδη, η ποιότητα του Λάζαρ και η τραγική τοποθέτηση του Τόμας ήταν οι λόγοι που ο ΠΑΟΚ πέτυχε γκολ στη κόντρα. Όχι κάποιος αυτοματισμός ή κάποια άσκηση.

Το ότι όποτε η ομάδα έβγαινε στη κόντρα και δεν ήταν δουλεμένη, φάνηκε από το γεγονός πως αν εξαιρεθεί μία μπαλιά του Κλάους στον Λάζαρ, οι παίκτες δεν ήξεραν τι να κάνουν τη μπάλα. Συνήθως σταματούσαν και την γύριζαν πίσω.

Προσπαθούσα να μετρήσω πόσες φορές ο Λίνο περίμενε τον Σταφυλίδη ή ο Σαλπιγγίδης τον Έτο και δεν έφευγαν στον χώρο που υπήρχε, αλλά σε κάποια φάση έχασα το μέτρημα. Για τη σημασία του αγώνα, η συμπεριφορά της ομάδας ήταν αστεία.

Πάμε και στη διαχείριση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Σε ένα πρώτο ημίχρονο που θα μπορούσε κάλλιστα να χαρακτηριστεί ισορροπημένο, αφού δεν υπάρχουν φάσεις στις εστίες, ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί με το πολύ όμορφο γκολ του Σαλπιγγίδη.

Ο Δώνης, ξεκινάει το δεύτερο ημίχρονο με δύο αλλαγές υψηλού ρίσκου, ενώ τις κλείνει στο 65΄βάζοντας και άλλον φορ αντί αμυντικού χαφ.

Η απάντηση του Μπόλονι στο υψηλό ρίσκο του αντιπάλου του δεν ήρθε στο τάιμινγκ που έπρεπε. Με ποσοστά κατοχής 60% - 40% υπέρ του Ατρομήτου και με τους χώρους πλέον πολύ περισσότερο, ο όχι δουλεμένος ΠΑΟΚ να παίξει την κόντρα, είχε ανάγκη τον Ίβιτς για να κρατήσει μπάλα και τον Γεωργιάδη για να φύγει στον χώρο.

Η αλλαγή του Γεωργιάδη έρχεται στο 78΄και του Ίβιτς στο 82΄, κάτι που ακολούθησε το γκολ της ισοφάρισης. Και στο τελευταίο δεκάλεπτο συνέβη αυτό που θα μπορούσε να συμβεί όσο το παιχνίδι ήταν 0-1. Ο ΠΑΟΚ κράτησε μπάλα εύκολα και βγήκε ορθολογικά στους χώρους που υπήρχαν από νωρίς.

Ο ΠΑΟΚ έχασε μία σπουδαία ευκαιρία να πατήσει κορυφή από την 2η αγωνιστική, κάτι που οφείλεται κυρίως στον προπονητή του.

Ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό είναι κριτήριο για τη συνέχεια των πλέι οφ, αλλά για να κερδίσουμε, έχοντας απέναντί μας μία ομάδα που ψάχνει να κρατηθεί από κάπου μετά και από τη χθεσινή ήττα.

Άλλη τέτοια απαράδεκτη προσέγγιση από τη πλευρά του προπονητή δεν υπάρχει περίπτωση να μη στοιχήσει ακόμη παραπάνω. Τα βολικά αποτελέσματα των αντιπάλων μάλλον κάποτε θα τελειώσουν και όπως είναι κοντά η κορυφή πλέον, είναι κοντά και ο πάτος.

ο κοκλας τα αποφασισε εδω και καιρο μπολονι τελος ........τον μονο που δεν καταφερε ηταν να φαει αυτον που "δεν παταει περιοχη " .....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”