καποτε πρεπει να ρισκαρει ο πορτογαλος κ στις αποφασεις του οπως κ με τα ντερμπι ηρθε η ωρα του νομιζω
Isaak the Greek έγραψε:Φιντελ αδερφε δεν πουλαω τρελα ή πνευμα και δε θελω να ανοιξω καινουργιο μετωπο με συνοπαδο για καποιον ασχετο με τον ΠΑΟΚ.Γι αυτο σου παραθετω αυτουσιο το πμ μου στον συμπατριωτη μου Ηλια.
"Θα ρθει , θα παρει τα φραγκα , θα μας δειξει το μποι του , θα το παιξει και μαγκας με το γαυρο ετσι για να μπει στην καρδια μας κι εμεις παλι δε θα βαζουμε γκολ.Αυτα ειναι τσιμεντενεσεις.Καλυτερα με το μαυρο για να δεσει και μεχρι το καλοκαιρι μιας κι εχει προοπτικες και για παραπανω χρονια.
Ο αλλος θα ρθει , θα πουλησει οπαδιλικι και μη τον ειδατε"
Αυτη ειναι η γνωμη μου.Για να μη σου πω πως οι περισσοτεροι ουτε ξερουν τι εστι Κεζμαν.Οι μονες του περγαμηνες ειναι οτι ειναι Παρτιζανακι.Ξυς τα @@ σου δηλ.Μια καλη χρονια στη Φενερ κι απο δω παν κι οι αλλοι.
Υ.Γ.:Φιλε Ζορρο ευχομαι τα καλυτερα για τη νεα χρονια σε σενα και στην οικογενεια σου.Να σαι καλα παληκαρι!!!!
Σύμφωνοι ρε αδερφέ.... Βάση του άρθρου μιλάμε... Αν είναι έτσι τα πράγματα...Sera4 έγραψε:γιατι το εχετε δεδομενο σχοινι κορδονι οτι αυτη ειναι η προσφορα??επιβεβαιωθηκε απο πουθενα??η διοικηση λετε να μην ξερει ποιος ειναι ο κεζμαν και αν εχουμε τη δυνατοτητα να τον παρουμε και τι ειναι το καλυτερο για την ομαδα???
Nigrita4 έγραψε:Έτσι κ πάρει μεταγραφή σε καμιά άλλη όμως ελληνική ομάδα, θα ξενερώσει πολύ ο κόσμος..