Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2010

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

ναι αγοραζεις με τοσα λεφτα να τον εχεις για αλλαγη του μουσλι... :D :D :D :D :D
καποτε πρεπει να ρισκαρει ο πορτογαλος κ στις αποφασεις του οπως κ με τα ντερμπι ηρθε η ωρα του νομιζω
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PARASANDALOS την Πέμ 31 Δεκ 2009, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

Παιδιά μία ερώτηση..
Γιατί δεν παίρνουμε τον Κέζμαν 1,5 χρόνο δανεικό??
Δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα??
Θα αργήσει λίγο φέτος λόγω φυσικής κατάστασης,αλλά μετά την επόμενη χρονιά θα βαρεθούμε να φωνάζουμε γκολ..

ΥΓ Προλαβαίνω να στείλω γράμμα στον Άι-βασίλη???(να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες βρε αδερφέ)
nagbe

Δημοσίευση από nagbe »

Isaak the Greek έγραψε:Φιντελ αδερφε δεν πουλαω τρελα ή πνευμα και δε θελω να ανοιξω καινουργιο μετωπο με συνοπαδο για καποιον ασχετο με τον ΠΑΟΚ.Γι αυτο σου παραθετω αυτουσιο το πμ μου στον συμπατριωτη μου Ηλια.

"Θα ρθει , θα παρει τα φραγκα , θα μας δειξει το μποι του , θα το παιξει και μαγκας με το γαυρο ετσι για να μπει στην καρδια μας κι εμεις παλι δε θα βαζουμε γκολ.Αυτα ειναι τσιμεντενεσεις.Καλυτερα με το μαυρο για να δεσει και μεχρι το καλοκαιρι μιας κι εχει προοπτικες και για παραπανω χρονια.

Ο αλλος θα ρθει , θα πουλησει οπαδιλικι και μη τον ειδατε"

Αυτη ειναι η γνωμη μου.Για να μη σου πω πως οι περισσοτεροι ουτε ξερουν τι εστι Κεζμαν.Οι μονες του περγαμηνες ειναι οτι ειναι Παρτιζανακι.Ξυς τα @@ σου δηλ.Μια καλη χρονια στη Φενερ κι απο δω παν κι οι αλλοι.

Υ.Γ.:Φιλε Ζορρο ευχομαι τα καλυτερα για τη νεα χρονια σε σενα και στην οικογενεια σου.Να σαι καλα παληκαρι!!!!

Φίλε Isaak χωρίς παρτεξήγηση αλλά το να λέμε πως μοναδικό προσόν του Κέζμαν είναι πως αγωνίστηκε στην Παρτιζάν και πως έχει κάνει μόνο μια καλή χρονιά στη Φενέρμπαχτσέ δηλώνει άγνοια. Στην Αϊντχόβεν έχει κάνει μαγικά, πάρε μια πολύ δυνατή γεύση (http://www.sportonio.gr/index.php?optio ... &Itemid=38 ενώ και μόνο το γεγονός ότι μεταγράφηκε στην Τσέλσι επί Αμπράμοβιτς λέει πολλά. Ας μην τον πάρουμε αλλά να ξέρουμε και τι λέμε...
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Ότι θα μας δίνουν τον Κέζμαν, με 300χιλ. δανεικό για έξι μήνες κ εμείς να το σκεφτόμαστε, ούτε στα πιο τρελλά μου όνειρα κ μεθύσια θα το είχα φανταστεί..
Λίγο σεβασμο απαιτώ απο μερικούς όταν θα μιλάτε για τέτοιο παίχτη...
Κέζμαν έλα παιχταρά μου κ κάντα τάνα όλα...
Γκαρσία, Βιτόλο, Βιερίνια, Κριστιάνο, Κοντρέρας, Κέζμαν....... Χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
Δεν υπάρχει άνθρωος που να μην γνωρίζει τον Ματέγια, μην λέτε μλκιες συνέχεια...
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

γιατι το εχετε δεδομενο σχοινι κορδονι οτι αυτη ειναι η προσφορα??επιβεβαιωθηκε απο πουθενα??η διοικηση λετε να μην ξερει ποιος ειναι ο κεζμαν και αν εχουμε τη δυνατοτητα να τον παρουμε και τι ειναι το καλυτερο για την ομαδα???
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

@ nagbe

Για Αιντχοφεν εχεις δικιο.Μονο για Αιντχοφεν ομως.Απο κει και μετα κατηφορα.Αλλα και παλι δεν ειναι εκει η ενσταση μου.Εμενα με ενδιαφερει το γεγονος πως ο παιχτης ειναι γυρολογος και πως ολες οι ομαδες μετα την Ατλετικο ειχαν ζημια απο τη μεταγραφη του (οικονομικα).Και το πιο σημαντικο....για εξι μηνες τι να τον κανω????Κι ο Ζλαταν που παιρνει 700 τι θα γινει?Τζαμπα λεφτα?Αν φυγει ο Ζλαταν την καταλαβαινω τη μεταγραφη (δανεισμο-οπως θες πεστο).

Καλυτερα τον αλλο λοιπον , να δεθει με την ομαδα μιας κι εχει προοπτικες και το καλοκαιρι αποδεσμευεις-πουλας Μουσλι και ψαχνεις για καποιον να σου ανεβασει επιπεδο.Τωρα ετσι κι αλλιως ο Κεζμαν τι θα προσφερει?Ειμαστε κοντα στο να παρουμε πρωταθλημα μηπως?Στο μονο που ισως προσφερει ειναι οτι παιχτες του επιπεδου του δε μασανε στα ντερμπυ και ισως βοηθησει στα πλευ οφ.Ασε που αν ο μαυρουκος δε σου βγει λες "ε δεν εγινε και τιποτα , τουλαχιστον δε σπαταλησα λεφτα για να τον παρω"

Θυμισου Χουτο περσι.Πιο καλα να διναμε τα λεφτα που πηρε για να φτιαξουμε καινουργιες τουαλετες στην Τουμπα παρα γι αυτον. ;)
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Έτσι κ πάρει μεταγραφή σε καμιά άλλη όμως ελληνική ομάδα, θα ξενερώσει πολύ ο κόσμος..
Αυτός ο παίχτης ταιριάζει απόλυτα στον ΠΑΟΚ...
Τώρα θα με πείς τι τρελλαίνεσαι, αφού μέχρι τώρα όσα ονόματα βγήκαν στην φορά, ποτέ δεν έγιναν μεταγραφή...
Καλός κ ο Εντίνιο, αλλά όπως είπε κ ένας αδερφός, τι να κλάσει όταν μιλάμε για Ματέγια...
Μπορεί τα λεφτά να μην τρέχουν, έρχεται όμως ΑΜΚ, μην ξεχνιόμαστε...
ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ...
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Sera4 έγραψε:γιατι το εχετε δεδομενο σχοινι κορδονι οτι αυτη ειναι η προσφορα??επιβεβαιωθηκε απο πουθενα??η διοικηση λετε να μην ξερει ποιος ειναι ο κεζμαν και αν εχουμε τη δυνατοτητα να τον παρουμε και τι ειναι το καλυτερο για την ομαδα???
Σύμφωνοι ρε αδερφέ.... Βάση του άρθρου μιλάμε... Αν είναι έτσι τα πράγματα...
Δεν είμαστε χαζοί...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Θα έρθει δανεικός, μέχρι το καλοκαίρι, άρα θα παίξει το πολύ 5 μήνες. Αν μέσα σ' αυτούς, (λέω ΑΝ) χρειαστεί και 1-2 μήνες προσαρμογής, ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ!
(όπως και με τον Χούτο)!
Μακάρι να είναι ετοιμοπόλεμος, γιατί υπήρξε πολύ καλός παίκτης! Αλλά να μας τον παραχωρούν για πενταροδεκάρες, κάπως μου πέφτει άσχημα!
nagbe

Δημοσίευση από nagbe »

Εν μέρει συμφωνώ ως προς το δανεικός αλλά σε τέτοιες περιπτώσεις όπως ο Κέζμαν οφείλουμε να τις δίνουμε ξεχωριστή σημασία. Γιατί το να περιμένουμε να κάνει τη διαφορά ο Οκβουνβάνε είναι άτοπο ενώ για τον Σέρβο, ακόμα και τώρα που δε βρίσκεται στα καλύτερά του, είναι σίγουρο πως μπορεί να την κάνει
Άβαταρ μέλους
Isaak the Greek

Δημοσίευση από Isaak the Greek »

Nigrita4 έγραψε:Έτσι κ πάρει μεταγραφή σε καμιά άλλη όμως ελληνική ομάδα, θα ξενερώσει πολύ ο κόσμος..

Επετρεψε μου να το αλλαξω λιγο

"Ετσι και παρει μεταγραφη σε καμια αλλη ομως ελληνικη ομαδα και σκοραρει παλι 2 γκολ μονο , τοτε να δουμε τι θα λεει ο κοσμος για τις αποφασεις της διοικησης"

Το ξαναλεω.Δεν το παιζω εξυπνος , απλα λεω τη γνωμη μου οπως κι εσεις.Και ρωτω:

Ποιο θα παιζατε στο στοιχημα???Οτι ο Κεζμαν θα ρθει και θα αρχισει παλι τα τρελα που εκανε στην Αιντχοφεν πριν 6-7 χρονια ή στο οτι θα ρθει και θα συνεχεισει στο ιδιο μοτιβο των τελευταιων 4 χρονων?(2 γκολ τη χρονια)
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

το λεω φιλε μου γιατι ξαφνικα τρελενομαστε και περιμενουμε μαγους και μετα οταν γινεται μεταγραφη ολοι ξενερωνουν και αρχιζουν τι ειναι αυτο και τι μας φερανε και ποιος ειναι ο αγνωστος και μας ταξανε αλλα και ιστοριες για αγριους...δεν το λεω για σενα γενικα μιλαω...οπως τα ιδια γραφτηκαν στην αρχη για κριστιανο...μην τρελενεστε δεν υπαρχει πολυ σαλιο και τα λεφτα απο την αμκ θα πανε και για το αθλητικο και για τα εξοδα που εχουμε δεν ειναι μονο μεταγραφες...

υγ φαντασου τα γραφω εγω που για μενα ο κεζμαν ειναι στο τοπ 5 των μεγαλυτερων καψουρων μου.. :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
peris

Δημοσίευση από peris »

ματιας ελα ματια μου
tigon4

Δημοσίευση από tigon4 »

αμα ειναι να ερθει για 5 μηνες και μετα να φυγει δεν τον θελω αν ειναι ομως να τον παρουμε και μετα με καποιο τροπο να τον κρατησουμε και για κανα 2-3 χρονια ακομα τον θελω.....ειναι παικτης επιπεδου τσαμπιονς λιγκ.
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Οταν το μισο πρωταθλημα κρινεται σε 6 αγωνιστικες τον Απριλιο, τι να συζηταμε για 5 μηνες και για 6 μηνες και ξερω... Και κατι αλλο: Οι μεταγραφες μιας ομαδας οριζουν και τους στοχους της, οχι οι στοχοι τις μεταγραφες!

Παρολα αυτα φανταζομαι οτι και ο Ζησης τον θελει πολυ, ας τον αφησουμε να κανει ο,τι νομιζει σωστο!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”