Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Αυτο δηλαδη ηταν το πετυχημενο μοντελο διοικησης που εδειξε οτι ο ΠΑΟΚ μπορει να πετυχει πολλα χωρις να εχει αναγκη επενδυτη? Ενα μοντελο που μεσα σε 4 χρονια δημιουργησε 6 μυρια χρεη? Γι'αυτο καλητερα να ειμαστε πιο συγκρατημενοι οταν αναθεματιζουμε προσωπα και καταστασεις.
-
Βγανει ...αν πουλησεις ΒΕΡΙΝΙΑ-ΒΙΤΟΛΟ βγαινει,μια χαρα βγαινει.MANIAKOS έγραψε:παντως αν θελουμε να τα λεμε ολα αλλη χρονια αν ακουγοταν οτι το ανοιγμα ειναι περισσοτερο απο οσο δηλωνομε δε θα περνουσε ετσι....με 5 .7 που πηγαιναμε....ουτε με πωληση δε βγαινει..
Και μετα θα παιζεις με τον Τσουκαλα τον Φωτακη και τον Ρομπρερ των δασων.......
Και μετα θα κραζεις τον Ζαγορακη γιατι ερχεται το καθε χωριο και σε τρυπαει.....
Και μετα θα αρχισουν οι μανουρες και οι μπουκες μες το γηπεδο.......
Και μετα θα πλακωνομαστε στο ξυλο μεταξυ μας........
....και η ζωη συνεχιζεται...
Ρε μακαρι να ερθουν τα παλληκαρια να βαλουν κανα φραγκο ,να δουμε ασπρη μερα, και ασε τωρα
τα πατριωτικα ...εγω δεν θελω λεφτα απο το βατοπεδι απο τα υποβρυχια ,λες και οσοι
εχουν τα πακετα τα βγαλαν με τον ιδρωτα τους,στο μεροκαματο,.
Ολοι καποιον οι καποιους ''πηδηξαν'', για να φτιαξουν περιουσιες ...ολοι .....
Που ζητε στα παραμυθια;
Τον καλωσορισα χτες, τον καλοσωριζω και σημερα....
Καλως ηρθες αδελφε στην ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΣ......Μπιτσιμ ΠΑΟΚ....
.
- abc_o_ karpouzas
συμφωνω με τον καραβανα τον απο πανω
και οχι μονο αυτο.....αν μπορει να τους ξεκ@λιασει οπως μας κανουν αυτοι τοσα χρονια αλλο τοσο μαζι τους θα ειμαι
πως το ειπε στις κουβεντες με τον μακαρο για την γρια;;;; αντε με τους πο@στιδες
ελα ρε αδερφε απο την ΠΟΛΗ χωσε τα μαχρη και αν μπορεις να τους ξεκολιασεις οπως και να ειναι μαζι σου
...αντε με τους πο@στιδες
και οχι μονο αυτο.....αν μπορει να τους ξεκ@λιασει οπως μας κανουν αυτοι τοσα χρονια αλλο τοσο μαζι τους θα ειμαι
πως το ειπε στις κουβεντες με τον μακαρο για την γρια;;;; αντε με τους πο@στιδες
ελα ρε αδερφε απο την ΠΟΛΗ χωσε τα μαχρη και αν μπορεις να τους ξεκολιασεις οπως και να ειναι μαζι σου
...αντε με τους πο@στιδες
-
Σωστοςςςςς........εισαι μεσα στο μυαλο του καθε ''λογικα σκεπτομενου Παοκτση''....
H αληθεια ειναι οτι καπως ετσι ηθελα να τα πω αλλα τελικα το ''πηρα αλλιως'' ,ετσι λιγο πιο
ευγενικα,πιο πολιτισμενα,μην μας καταλαβουν οτι...
ΗΡΘΑΜΕ ΣΚΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.......
............. Δεν παμε καλααα.....θα το χασουμε τελειος.....
Ε ρε και να φερουν 2-3 παικταραδες στον ΠΑΟΚ μας ....... τι γουστα θα κανουμε......
H αληθεια ειναι οτι καπως ετσι ηθελα να τα πω αλλα τελικα το ''πηρα αλλιως'' ,ετσι λιγο πιο
ευγενικα,πιο πολιτισμενα,μην μας καταλαβουν οτι...
ΗΡΘΑΜΕ ΣΚΑΣΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ.......
............. Δεν παμε καλααα.....θα το χασουμε τελειος.....
Ε ρε και να φερουν 2-3 παικταραδες στον ΠΑΟΚ μας ....... τι γουστα θα κανουμε......
- georgedoulk
Σφιξανε οι ζέστες, κοντύναν τα σορτσάκια και βγάλατε ολοι τις γκ@βλες σας στο πληκτρολογιο.
Βαρβατε και Ταγματάρχη απο τότε που εμφανιστήκατε άλλαξε η "μυρωδια" του φόρουμ.
Εσεις δηλαδη για κατούρημα δεν την βγάζετε;
Ηρεμηστε λιγο.
Αποψη μου οτι ουτε ο Βιολιδης, ουτε ο Σαχπα. ουτε οι Βρυζας και Τεο είναι λαμόγια. Τον Φλωρίδη δεν τον ξέρει κανείς αλλά εφόσον εγγυάται ο Βρυζας εγώ πάω πασο.
Αν και εφόσον λειτουργούν τα θεσμικά και ελεγκτικά οργανα σε μια Α.Ε. ο κινδυνος να "χαθουν" λεφτά είναι μικρός. Σας το λέω χωρις καμια επιφύλαξη. Πως δηλαδή λειτουργούν ολες οι Π.Α.Ε. παγκοσμίως; Στην Γκρης μόνο εχουμε το φαινόμενο ο κάθε μεγαλομέτοχος να παρανομεί και να υπεξαιρει χρήματα απο το ποδόσφαιρο, επειδή κανενας δεν ελεγχεται και το κράτος κάνει τα στραβά ματια.
Ας ελπίσουμε οτι με την σημερινή συγκυρία που το κράτος μας τρέχει ολους κάθε τρεις μηνες με το ΦΠΑ και το ΣΔΟΕ αυτά θα εκλείψουν.
Είναι λογικο να νιωθουμε επιφυλακτικοί σε οποιονδηποτε λεει οτι θα βάλει λεφτά στον Π.Α.Ο.Κ. γιατί δεν έχουμε και τις καλύτερες αναμνήσεις. Δεν μπορούμε ομως να καταδικάζουμε κάποιον επειδή οι προηγούμενοι βγήκαν σκάρτοι. Ουτε να φτάνουμε στο άλλο ακρο και να ζητάμε να γ@μησουμε και εμεις οπως κανανε οι "αλλοι" τόσα χρόνια.
Το μοντέλο "Π.Α.Ο.Κ. ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ" δεν εχει υψηλό ταβάνι. Το δοκιμάσαμε με αναμεικτα αποτελέσματα. Για να μπορέσει ο Π.Α.Ο.Κ. να καθιερωθεί εκει που ολοι τον θέλουμε χρειαζεται χρηματα. Αν καποιος βρεθεί να τα βάλει τοτε με την τεχνογνωσία των ποδοσφαιρικών παραγόντων που έχουμε στα προσωπα των Ζηση και Τεο και με την υγιη συμπαρασταση μας, ο Π.Α.Ο.Κ. θα γίνει παράδειγμα προς μιμηση για τα ελληνικά δεδομένα.
Βαρβατε και Ταγματάρχη απο τότε που εμφανιστήκατε άλλαξε η "μυρωδια" του φόρουμ.
Εσεις δηλαδη για κατούρημα δεν την βγάζετε;
Ηρεμηστε λιγο.
Αποψη μου οτι ουτε ο Βιολιδης, ουτε ο Σαχπα. ουτε οι Βρυζας και Τεο είναι λαμόγια. Τον Φλωρίδη δεν τον ξέρει κανείς αλλά εφόσον εγγυάται ο Βρυζας εγώ πάω πασο.
Αν και εφόσον λειτουργούν τα θεσμικά και ελεγκτικά οργανα σε μια Α.Ε. ο κινδυνος να "χαθουν" λεφτά είναι μικρός. Σας το λέω χωρις καμια επιφύλαξη. Πως δηλαδή λειτουργούν ολες οι Π.Α.Ε. παγκοσμίως; Στην Γκρης μόνο εχουμε το φαινόμενο ο κάθε μεγαλομέτοχος να παρανομεί και να υπεξαιρει χρήματα απο το ποδόσφαιρο, επειδή κανενας δεν ελεγχεται και το κράτος κάνει τα στραβά ματια.
Ας ελπίσουμε οτι με την σημερινή συγκυρία που το κράτος μας τρέχει ολους κάθε τρεις μηνες με το ΦΠΑ και το ΣΔΟΕ αυτά θα εκλείψουν.
Είναι λογικο να νιωθουμε επιφυλακτικοί σε οποιονδηποτε λεει οτι θα βάλει λεφτά στον Π.Α.Ο.Κ. γιατί δεν έχουμε και τις καλύτερες αναμνήσεις. Δεν μπορούμε ομως να καταδικάζουμε κάποιον επειδή οι προηγούμενοι βγήκαν σκάρτοι. Ουτε να φτάνουμε στο άλλο ακρο και να ζητάμε να γ@μησουμε και εμεις οπως κανανε οι "αλλοι" τόσα χρόνια.
Το μοντέλο "Π.Α.Ο.Κ. ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ" δεν εχει υψηλό ταβάνι. Το δοκιμάσαμε με αναμεικτα αποτελέσματα. Για να μπορέσει ο Π.Α.Ο.Κ. να καθιερωθεί εκει που ολοι τον θέλουμε χρειαζεται χρηματα. Αν καποιος βρεθεί να τα βάλει τοτε με την τεχνογνωσία των ποδοσφαιρικών παραγόντων που έχουμε στα προσωπα των Ζηση και Τεο και με την υγιη συμπαρασταση μας, ο Π.Α.Ο.Κ. θα γίνει παράδειγμα προς μιμηση για τα ελληνικά δεδομένα.
-
Ωραια τα λες ...αλλα ...πες την αληθεια..την αληθεια....δεν θες ΚΑΙ ΕΣΥ να τους ξεκολιασεις...τους πουστηδες
τοσα χρονια που ερχοντουσαν μες στο σπιτι μας και μας ξεσκιζαν ηταν καλα;
.....τωρα που ''γυρισε ο τροχος'' θα τους φερθω τους καργιοληδες με το γαντι;...
Ρε θα τους πηδηξω χωρις σαλιο.....και με το αμανικο,για να φαινεται το τατουαζ στο μπρατσο με το δικεφαλο....
τοσα χρονια που ερχοντουσαν μες στο σπιτι μας και μας ξεσκιζαν ηταν καλα;
.....τωρα που ''γυρισε ο τροχος'' θα τους φερθω τους καργιοληδες με το γαντι;...
Ρε θα τους πηδηξω χωρις σαλιο.....και με το αμανικο,για να φαινεται το τατουαζ στο μπρατσο με το δικεφαλο....
- PAPA TSIBIKOS
Φίλε georgedoulk γράφεις όπως και πολλοί άλλοι:
<<Τον Φλωρίδη δεν τον ξέρει κανείς αλλά εφόσον εγγυάται ο Βρυζας εγώ πάω πασο.>>
Πότε το είπε αυτό
Γιατί εγώ δεν είδα πουθενά καμιά τέτοια δήλωση
ΥΓ.Τα λεφτά μπήκαν σήμερα

<<Τον Φλωρίδη δεν τον ξέρει κανείς αλλά εφόσον εγγυάται ο Βρυζας εγώ πάω πασο.>>
Πότε το είπε αυτό

ΥΓ.Τα λεφτά μπήκαν σήμερα

- crabsody_in_blue
Ο Σαχπατζίδης είναι μπλεγμένος στο σκάνδαλο του Βατοπεδίου και ο πατέρας Ραπτόπουλος είναι από τους μεγαλύτερους οφειλέτες του Ελληνικού δημοσίου. Είναι δηλαδή 2 άνθρωποι από αυτούς έχουν φτάσει τη χώρα σε αυτό το σημείο. Είναι 2 άνθρωποι που ζουν μια πολυτελή ζωή εις βάρος όλων μας. Καταλαβαίνεται που βαδίζουμε; Καταλαβαίνεται τί μας περιμένει; Καταλαβαίνεται τί ψηφίζεται στη βουλή αύριο; Γνωρίζετε πόσο έχει υποτιμηθεί η ποιότητα της ζωής μας; Ξέρετε ότι η Ελλάδα κινδυνεύει με χρεωκοπία; Γνωρίζετε ότι αν χρεωκοπήσει θα μείνουμε χωρίς νοσοκομεία, χωρίς σχολεία, χωρίς ασφάλεια; Ξέρετε ποιοι τα τρώνε και εμείς πληρώνουμε; Οι Σαχπατζίδηδες, οι Ραπτόπουλοι και οι Κοκκάληδες αυτής της χώρας. Θέλετε να γίνουμε σαν τους γαύρους; Να κατακτούμε παραγκίσια πρωταθλήματα και οι ιδιοκτήτες μας να κατακλέβουν το Ελληνικό κράτος δηλαδή όλους μας; Που είναι η διαφορετικότητά μας; Γιατί είμαστε ΠΑΟΚ ρε γαμώτη μου;
arisk έγραψε:Λέμε ότι έχουμε 5 εκ. ευρώ άνοιγμα...
Parolos έγραψε:Λένε οτι [...] τα 5,7 θα πάνε για άμεση εξόφληση των χρωστούμενων που έχουμε..
Δηλαδή αυτή τη στιγμή η ομάδα χρωστάει 5,7????
gika έγραψε:5,8 δεν είναι το φετινό άνοιγμα. Των δύο τελευταίων ετών είναι...
Εμένα άλλο με καίει, Άρη. Αυτό το χρέος, από χθες μέχρι σήμερα, ανέβηκε κατά ένα εκατομμύριο!joshua έγραψε:Ενα μοντελο που μεσα σε 4 χρονια δημιουργησε 6 μυρια χρεη?

Κι αν συνεχίσει έτσι, όχι Φλωρίδης, ούτε το ΔΝΤ δεν μας σώζει...

Διορθώθηκε ένα σοβαρό λάθος ορθογραφικής φύσεως στα του τίτλου του νήματος.
Πόσο είναι το φετινό άνοιγμα θα μάθουμε όταν βγει ο ισολογισμός. Εκτιμήσεις κτλ πάντα μου φαίνονται επισφαλείς, όπως επισφαλές μου φαίνεται να προέκυψαν στο άσχετο συν κάτι εκατομμύρια άνοιγμα. Γι' αυτό περιμένω για να μάθω στα σίγουρα...
Πόσο είναι το φετινό άνοιγμα θα μάθουμε όταν βγει ο ισολογισμός. Εκτιμήσεις κτλ πάντα μου φαίνονται επισφαλείς, όπως επισφαλές μου φαίνεται να προέκυψαν στο άσχετο συν κάτι εκατομμύρια άνοιγμα. Γι' αυτό περιμένω για να μάθω στα σίγουρα...
-
δεν υπαρχουν επενδυτες στο ελληνικο ποδοσφαιρο
οποιος και να βαλει λεφτα θα θελει να τα παρει πισω,εμμεσα ή αμεσα ή να ξεπλυνει χρημα
εκτος αν χωσουν 7 εκατ. για χαβαλε και να βγαλουν γουστα
οποιος και να βαλει λεφτα θα θελει να τα παρει πισω,εμμεσα ή αμεσα ή να ξεπλυνει χρημα
εκτος αν χωσουν 7 εκατ. για χαβαλε και να βγαλουν γουστα

- crabsody_in_blue
Έτσι είναι vlachodeutsch . Και εμείς καθόμαστε σαν βούρλα και τους ανεχόμαστε...
Έτσι είναι pegasus. Σ' αυτό το ποσό μπορεί να είναι και ένα ποσό χρέος προς την εφορία από εποχή Γούμενου που μπήκε αν θυμάμαι καλά στο νόμο Ορφανού και είναι ρυθμισμένο και πληρώνεται κάθε χρόνο (ή μήνα ένα ποσό) και δεν ξέρω αν έχουμε και κανα υπόλοιπο από το δάνειο του Βεζυρτζή μαζί με τους τόκους του. Πάντως σε λίγο καιρό θα έχουμε και το πόρισμα της επιτροπής ελέγχου και θα έχουμε μια καλύτερη εικόνα.Pegasus έγραψε:Διορθώθηκε ένα σοβαρό λάθος ορθογραφικής φύσεως στα του τίτλου του νήματος.
Παρε το οπλο και κανε επανασταση ρε φιλε απο τα φορουμ θα βρεις το δικιο σου?crabsody_in_blue έγραψε:Έτσι είναι vlachodeutsch . Και εμείς καθόμαστε σαν βούρλα και τους ανεχόμαστε...
- crabsody_in_blue
Δεν ψάχνω κανένα δίκιο. Ψάχνω να βρω αν τελικά διαφέρουμε σε κάτι από τους γαύρους και τους βάζελους ή έιμαστε ίδιοι απλά δεν μας είχε κάτσει η "καλή" μέχρι τώρα.