11. Zlatan Muslimović
Re: 11. Zlatan Muslimović
συμφωνω με τον κος στο συγκεκριμενο...νομιζα οτι μπορουσε να το μπουμπουνησει με τη μια αλλα βλεποντας το βιντεο σημερα νομιζω εκναε οτι μπορουσε καλυτερο...
Μία ερώτηση, παραπάτησε, έκανε το "ξεπέταγμα" που πέφτει όταν πέφτει;kos έγραψε:το εχει κανει αρκετες φορες αλλα οχι εχθες. εισαι λιγο αδικος μαζι του. προσωπικα μου εκανε εντυπωση το πως γυρισε το σωμα του προς την εστια και πως βρηκε στοχο. εαν δεν ηταν εκει ο τουρκος θα εβαζε ενα γκολ που πρεπει να εχεις πολλα @@ για να το βαλεις (ακριβως επειδη δεν επεσε).pilotos έγραψε:ΔΕΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΠΟΤΕ , ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΣΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΙΑΣΟΥΝ. ΕΚΕΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ Γ@Μ@Σ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΤ Α ΤΕΤ.
Αυτό πιστεύω και το ξέρεις. Από κει και πέρα ξαναδές το ριπλέυ και θα καταλάβεις τι λέω. Κλασσικός Μούσλι. Στην "επαφή" με τον τέρμα παραπατά κάνει 2-3 βηματάκια, σκέφτεται μήπως βουτήξει, τελικά δεν πέφτει και ............. τα ζα μου είναι αργά.
γενικα κανει μπαμ απο μακρια οτι θελει σαν τρελος να σκοραρει.
Ναι ή ου;;;
Είσαι άδικος Πιλότε η προσπάθεια του ήταν εξαιρετικά δύσκολη και παρ όλα αυτά έδειξε κλάση ο τιμωρός πάλε.
Καλώς μένω με την αδικία μου.
Αλλωστε για αυτόν τον παίκτη τα χουμε πει εδώ και πολύ καιρό...........
Μακάρι να με διαψεύσει, έστω και στο παρά ένα πριν πάρει πόδι.
Αλλωστε για αυτόν τον παίκτη τα χουμε πει εδώ και πολύ καιρό...........
Μακάρι να με διαψεύσει, έστω και στο παρά ένα πριν πάρει πόδι.
Να το συνεχίσουμε;;;
Με άλλον είχες πάρει πέρσυ πρωτάθλημα ή ου;;;
Με έναν κορυφή που απλά, έβαζε 13-15 γκολ στο ελληνικό σουπερλίγκι.
Τέλος κλείνω εδώ, τον έχω βαρεθεί, τον λυπάμαι για το ξύλο που τρώει, αλλά μέχρι εκεί.-
Με άλλον είχες πάρει πέρσυ πρωτάθλημα ή ου;;;
Με έναν κορυφή που απλά, έβαζε 13-15 γκολ στο ελληνικό σουπερλίγκι.
Τέλος κλείνω εδώ, τον έχω βαρεθεί, τον λυπάμαι για το ξύλο που τρώει, αλλά μέχρι εκεί.-
βαζει μπρε ο Σπάθας τόσα γκολ?
Να τον πάρουμε αν είναι!
Οκ σοβαρά τώρα.
Κάποιον με 600 πόσα παίρνει να βάζει τόσα γκολ ξέρεις κανέναν?

Να τον πάρουμε αν είναι!

Οκ σοβαρά τώρα.
Κάποιον με 600 πόσα παίρνει να βάζει τόσα γκολ ξέρεις κανέναν?
Ο ορισμός του παίκτη που κάνει τα εύκολα δύσκολα.
Δεν έκανε το εύκολο(πλασέ με τη μία) και προτίμησε το δύσκολο που ήταν εντυπωσιακό μεν αλλά όχι γκολ δε.
Πάλεψε χθες πάντως, άνοιξε χώρους, έσπασε μπάλες,απασχόλησε αμυντικούς έτσι ώστε να έχουν μεγαλύτερη άνεση να δράσουν οι άλλοι δύο αλλά το σέντερ φορ το θες πρωτίστως για να τα παστελώνει και όχι για να είναι χαμάλης και μάλιστα πολυτελείας.
Τσέζαρεκ με πολύ λιγότερα....
Δεν έκανε το εύκολο(πλασέ με τη μία) και προτίμησε το δύσκολο που ήταν εντυπωσιακό μεν αλλά όχι γκολ δε.
Πάλεψε χθες πάντως, άνοιξε χώρους, έσπασε μπάλες,απασχόλησε αμυντικούς έτσι ώστε να έχουν μεγαλύτερη άνεση να δράσουν οι άλλοι δύο αλλά το σέντερ φορ το θες πρωτίστως για να τα παστελώνει και όχι για να είναι χαμάλης και μάλιστα πολυτελείας.
Τσέζαρεκ με πολύ λιγότερα....
Λιγουρεύεσαι το φόρ των ερπετών...?
Και μετά απο τέτοια εμφάνιση?
Τι να πώ, πραγματικά το nick μου τα λέει όλα...
Πάντως και ο τσένταρεκ ονειρευεται να έρθει, στείλτε κανα μείλ στον Ζ και οι 2 και που ξες..
Και μετά απο τέτοια εμφάνιση?
Τι να πώ, πραγματικά το nick μου τα λέει όλα...
Πάντως και ο τσένταρεκ ονειρευεται να έρθει, στείλτε κανα μείλ στον Ζ και οι 2 και που ξες..
Μαλιστα...εδω φαινεται πραγματικα το τι σημαινει ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ η αγγλιστι double standards. Η χθεσινη φαση ηταν καρμπον με τα 2 τετατετ του Σαλπι με τον Αγιαξ. Καρμπον ομως. Ποιος τρωει το κραξιμο? Φυσικα ο Μουσλι. Η κραξιμο και στους 2 η σε κανεναν, αλλιως ειστε αδικοι.
ε οχι και ιδια φαση...του ζλαταν ηταν πολυ πιο δυσκολο....πηγε να κανει κοντρολ πανω στην κινηση του εφυγε και γυρισε με υπερενταση....ο αλλος περπατουσε με τν μπαλα και ξεχασε να πλασαρειOlorin έγραψε:Μαλιστα...εδω φαινεται πραγματικα το τι σημαινει ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ η αγγλιστι double standards. Η χθεσινη φαση ηταν καρμπον με τα 2 τετατετ του Σαλπι με τον Αγιαξ. Καρμπον ομως. Ποιος τρωει το κραξιμο? Φυσικα ο Μουσλι. Η κραξιμο και στους 2 η σε κανεναν, αλλιως ειστε αδικοι.

Ο άλλος όμως κάθε χρόνο και στο βάζελο παστέλωνε 10-15 γκολ παίζοντας και σαν δεξί εξτρέμ και όχι φορ κορυφής.
Κάποιος δεν κρίνεται από ένα ή δύο ματς αλλά από την συνολική καριέρα του και όπως και να το κάνεις ο Σάλπι έχει πολύ μεγαλύτερη την αίσθηση του γκολ απ' τον Μούσλι.
Αν ο Σάλπι αρχίσει και χάνει αβέρτα τα τετ-α-τετ,τα ίδια θα λέμε.
No double standards at all....
Κάποιος δεν κρίνεται από ένα ή δύο ματς αλλά από την συνολική καριέρα του και όπως και να το κάνεις ο Σάλπι έχει πολύ μεγαλύτερη την αίσθηση του γκολ απ' τον Μούσλι.
Αν ο Σάλπι αρχίσει και χάνει αβέρτα τα τετ-α-τετ,τα ίδια θα λέμε.
No double standards at all....