Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"
Τα ίδια είχαμε και πέρισυ με τον Κόνδορα...
Ας έρθει πρόταση και αποφασίζουμε μετά (η ΠΑΕ εννοώ) και μετά τα αναλύουμε.
Δε χρειάζεται να προτρέχουμε καταστάσεις για το αν πουληθεί, πότε και πόσο...
Ας έρθει πρόταση και αποφασίζουμε μετά (η ΠΑΕ εννοώ) και μετά τα αναλύουμε.
Δε χρειάζεται να προτρέχουμε καταστάσεις για το αν πουληθεί, πότε και πόσο...
κοίταξε sera στην ουσία της κουβέντας συμφωνούμε (τα προηγούμενα ποστ μου το δείχνουν φαντάζομαι...) αλλά δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε και κάποια βασικά πράγματα...
α) ο Βιερίνεια δεν αγωνίζεται και σε κανά αξιόλογο πρωτάθλημα και η ομάδα που αγωνίστηκε δεν πήρε και κανά πρωτάθλημα ούτε προχώρησε πχ στους 4 τους Europa league.
β) δεν είναι διεθνής.
Αυτά καλώς ή κακώς προσμετρούνται. Μην τα βλέπουμε μόνο από την δικιά μας σκοπιά....
και ο Σκόκο ή ο Σισέ (που δεν ξερουμε πόσο τελικά θα πουληθεί) δείχνουν και τα νούμερα της αγοράς... προσφορά-ζήτηση έχουμε (ευτυχώς)... και στο κόλπο αυτό είναι και η ομάδα μας αλλά τώρα θα μετρήσει και η οξυδέρκεια της, όπως μίλησε και πριν 3 χρόνια.
Με αντίστοιχες μεταγραφές έφτιαξες μία ομάδα άλφα άλφα, αλλά δυστυχώς αυτό έγινε υπό άλλες συνθήκες (βλέπε πολυμετοχικότητα-και εγώ ήμουν στο καράβι) ...τώρα θα φανεί αν μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο με συνθήκες πολύ πιο δύσκολες.
α) ο Βιερίνεια δεν αγωνίζεται και σε κανά αξιόλογο πρωτάθλημα και η ομάδα που αγωνίστηκε δεν πήρε και κανά πρωτάθλημα ούτε προχώρησε πχ στους 4 τους Europa league.
β) δεν είναι διεθνής.
Αυτά καλώς ή κακώς προσμετρούνται. Μην τα βλέπουμε μόνο από την δικιά μας σκοπιά....
και ο Σκόκο ή ο Σισέ (που δεν ξερουμε πόσο τελικά θα πουληθεί) δείχνουν και τα νούμερα της αγοράς... προσφορά-ζήτηση έχουμε (ευτυχώς)... και στο κόλπο αυτό είναι και η ομάδα μας αλλά τώρα θα μετρήσει και η οξυδέρκεια της, όπως μίλησε και πριν 3 χρόνια.
Με αντίστοιχες μεταγραφές έφτιαξες μία ομάδα άλφα άλφα, αλλά δυστυχώς αυτό έγινε υπό άλλες συνθήκες (βλέπε πολυμετοχικότητα-και εγώ ήμουν στο καράβι) ...τώρα θα φανεί αν μπορείς να κάνεις κάτι αντίστοιχο με συνθήκες πολύ πιο δύσκολες.
Ο Σκόκο είχε ρήτρα 2,5 μύρια....Ας κάνουμε ανανέωση στον Βιερίνια και εμείς με χαμηλότερη ρήτρα τότε... 

- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
ρε σεις τις ρήτρες γιατί τις βάζουνε? Αν είναι κουρελόχαρτα, να βγει ο Ζαγοράκης και να το πει.
Οταν την έβαλαν την 15αρού για τον Βιείρίνια κόμπαζαν εδώ και εκεί γεμάτοι καμάρι και λέξη δεν είπανε ότι ανάλογα με την οικονομική κατάσταση θα κυμανθεί και η τιμή.
αυτές τις παπαριές πρώτη φορά τις άκουσα αυτές τις μέρες από τον Κόλκα.
Δεν μας χέζεστε λέω γω.
15.000.000 ακατέβατα, αλλιώς θάχουμε ντράβαλα.
Οταν την έβαλαν την 15αρού για τον Βιείρίνια κόμπαζαν εδώ και εκεί γεμάτοι καμάρι και λέξη δεν είπανε ότι ανάλογα με την οικονομική κατάσταση θα κυμανθεί και η τιμή.
Δεν μας χέζεστε λέω γω.
Η ρήτρα είναι ρήτρα...
Είναι το χαρτί σου να διαπραγματευείς για όσο γίνετε περισσότερα από κάθε ομάδδα που επιθυμεί...
Στο κάτω κάτω φέτος τα λεφτά που θα μας φέρει ο Βιερίνια θα είναι παραπάνω από τα 5 που λένε ...
Οικονομική Κρίση δεν έχουν οι πρόεδροι των ομάδων πείτε στος ΑΡΔ...
Είναι το χαρτί σου να διαπραγματευείς για όσο γίνετε περισσότερα από κάθε ομάδδα που επιθυμεί...
Στο κάτω κάτω φέτος τα λεφτά που θα μας φέρει ο Βιερίνια θα είναι παραπάνω από τα 5 που λένε ...
Οικονομική Κρίση δεν έχουν οι πρόεδροι των ομάδων πείτε στος ΑΡΔ...
teod καταλαβαίνεις πως το εννοώ... ότι και ο Σκόκο πουλήθηκε πάνω στην τιμή του με βάση την αγωνιστική του απόδοση...
άντε να πήγαινε 3,5-4 με βάση Ρωσίας ή πλειστηριασμού γαύρου- βάζελου, παραπάνω δεν πήγαινε.....
ο Βιερίνεια από την άλλη για μένα κοστολογείται πολύ παραπάνω ...από την στιγμή όμως που δεν είμαι εγώ που θα κρίνω δεν έχει και πολύ σημασία το τι θα γίνει τελικά ...λέμε απλώς τα θέλω μας και τα πιστεύω μας...
άντε να πήγαινε 3,5-4 με βάση Ρωσίας ή πλειστηριασμού γαύρου- βάζελου, παραπάνω δεν πήγαινε.....
ο Βιερίνεια από την άλλη για μένα κοστολογείται πολύ παραπάνω ...από την στιγμή όμως που δεν είμαι εγώ που θα κρίνω δεν έχει και πολύ σημασία το τι θα γίνει τελικά ...λέμε απλώς τα θέλω μας και τα πιστεύω μας...
το ξεχειλωσαμε χωρις να υπαρχει ακομα προταση.Το μονο που υπαρχει ειναι οτι η ουντινεζε που ακομα δεν εχει καταφερει να πουλησει τον δικο της μαγο.Οποτε τζαμπα μιλαμε.
Ας δουμε τι θα πει την πεμπτη και ο τεο.μεχρι τοτες τζαμπα κουραζομαστε
Ας δουμε τι θα πει την πεμπτη και ο τεο.μεχρι τοτες τζαμπα κουραζομαστε
Ναι ρε thief δε μιλάω για το τι έγραψαν οι υπόλοιποι...
την άποψή μου έγραψα...
απλά ο ΣΚόκο είχε το πάνω χέρι όταν υπέγραφε με αεκ και έκλεισε με μικρή ρήτρα το συμβόλαιο του...
εμείς που τον έχουμε στο χέρι θα τον πουλήσουμε με 5? Θα πουληθεί μόνο ότaν παίξει τσου λου ή όταν παίξει εθνική πορτογαλίας γιατί τότε θα πάρει την αξία την συμφέρουσα για εμας
την άποψή μου έγραψα...
απλά ο ΣΚόκο είχε το πάνω χέρι όταν υπέγραφε με αεκ και έκλεισε με μικρή ρήτρα το συμβόλαιο του...
εμείς που τον έχουμε στο χέρι θα τον πουλήσουμε με 5? Θα πουληθεί μόνο ότaν παίξει τσου λου ή όταν παίξει εθνική πορτογαλίας γιατί τότε θα πάρει την αξία την συμφέρουσα για εμας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος teod1980 την Τετ 15 Ιουν 2011, 00:10, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
αυτή είναι η πραγματικότητα D.A.A.T. ...
πάντως η διοίκηση πρέπει να αντιληφθει την αγάπη που έχει ό κόσμος στον Βιερίνεια...ας κάνει θυσίες από αλλού αν γινεται...όχι όμως στο πουλέν των περισσοτέρων οπαδών...
πάντως η διοίκηση πρέπει να αντιληφθει την αγάπη που έχει ό κόσμος στον Βιερίνεια...ας κάνει θυσίες από αλλού αν γινεται...όχι όμως στο πουλέν των περισσοτέρων οπαδών...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Τετ 15 Ιουν 2011, 00:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τις ρητρες αδερφε τις βαζουνε για να μην ερθει ενας φραγκατος και σου αρπαξει τον παιχτη οποτε θελει. Ενω ετσι και με μαγκια να τον θελει, θα σκασει αυτα που θες εσυ.Kolokotronis_4 έγραψε:ρε σεις τις ρήτρες γιατί τις βάζουνε? Αν είναι κουρελόχαρτα, να βγει ο Ζαγοράκης και να το πει.
Δεν μας χέζεστε λέω γω.
- Kolokotronis_4
- Επικοινωνία:
αλλά σου λέει ο dj timo και άλλα καταλαβαίνεις.................................................
-
Λάθος. Οι ρήτρες μπαίνουν για να μη μπορεί η ομάδα να ζητάει ότι θέλει. Βέβαια στην περίπτωση Βιεϊρίνια η ρήτρα είναι για τα μάτια του κόσμου. Και να μην είχε μπει το ίδιο θα ήταν.dj_timo έγραψε: Τις ρητρες αδερφε τις βαζουνε για να μην ερθει ενας φραγκατος και σου αρπαξει τον παιχτη οποτε θελει. Ενω ετσι και με μαγκια να τον θελει, θα σκασει αυτα που θες εσυ.
-
Να με και εγω... τι λεγαμε για το πουλεν; Αντε ρε Παοκτσακια να σας χαρω....ετσι σας θελω, μια φωνη.....να την ακουσουν ολοι.......ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΕ ΡΕΕΕΕΕ....Με 20.000χιλ διαρκειας και θα φαμε τον παπα; Βρε ουστ....
ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ....
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ...... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....
Υ.Γ.κολοκοτρωνη ποσο χρονων εισαι;
ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥ....
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΗ...... ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ....
Υ.Γ.κολοκοτρωνη ποσο χρονων εισαι;