Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Ανακοίνωση στήριξης από τον κόσμο με πρωτεργάτες τους συνδέσμους..... Αυτό που έκανε ο κολκας με μπερμπατοφ είναι μεγάλη αλητεία και ξεβρακωθηκε λίγες ώρες μόνο αργότερα ο βλακας
Στάλθηκε από το SGP621 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
στο ίδιο κανάλι εκπομπή κανουνε να του πουνε κανα δυο κουβεντες...
Το φαρμάκι προς Τουντορ ρίχτηκε...eorptol έγραψε:Ανακοίνωση στήριξης από τον κόσμο με πρωτεργάτες τους συνδέσμους..... Αυτό που έκανε ο κολκας με μπερμπατοφ είναι μεγάλη αλητεία και ξεβρακωθηκε λίγες ώρες μόνο αργότερα ο βλακας
Η αποστολή πέτυχε, μιας και το φαρμάκι είναι σαν την ραδιενέργεια που παίρνεις όταν βγάζεις ακτινογραφία. Δεν φεύγει ποτέ από τον οργανισμό...
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου
Εγινε τετοιο πράγμα οντως? Επιβεβαιώθηκε η παρουσια του μπερμαπα στην 11αδα με ξανθη?
Ο Τούντορ θα χρησιμοποιούσε τον Βούλγαρο (τον οποίο δοκίμαζε μόνιμα στη συγκεκριμένη θέση στις τελευταίες προπονήσεις) πίσω από τους Αθανασιάδη και Μακ που θα αγωνίζονταν στην κορυφή της επίθεσης στο 4-4-2 που ετοίμαζε ο προπονητής του Δικεφάλου για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Ουσιαστικά ο Μπερμπάτοφ θα αγωνιζόταν στην κορυφή του ρόμβου με τους Γκολάσα, Σάμπο και Τσίμιροτ να συμπληρώνουν την 4αδα της μεσαίας γραμμής.
Βασιλόπουλος με υπογραφή
SM-G920F
Βασιλόπουλος με υπογραφή
SM-G920F
Ο,τι δηλαδη ακουγεται και για την καλλονη!!
Μαιστα..
Βεβαια παλι δεν υπαρχει 100% βεβαιοτητα για κανενα απτα 2, γιατι και ο βασιλοπουλος δεν ειναι η παε, αλλα εφοσον αυτο δοκιμαζεται κ τωρα, μαλλον ισχυει..
Ας βαλει στη θεση του το συναδελφο του παπαθεοδωρου ο πολκας που αφου έκλεισε, ο αλλος ειπε τοσα ψεματα κ λασπες για ενα στελεχος της ομαδα σε καναλι δημοσιας εμβελειας, και ας αφησει τα αλλα..
Μαιστα..
Βεβαια παλι δεν υπαρχει 100% βεβαιοτητα για κανενα απτα 2, γιατι και ο βασιλοπουλος δεν ειναι η παε, αλλα εφοσον αυτο δοκιμαζεται κ τωρα, μαλλον ισχυει..
Ας βαλει στη θεση του το συναδελφο του παπαθεοδωρου ο πολκας που αφου έκλεισε, ο αλλος ειπε τοσα ψεματα κ λασπες για ενα στελεχος της ομαδα σε καναλι δημοσιας εμβελειας, και ας αφησει τα αλλα..
Και να χάσει μεροκάματο; δεν παίζει, η τσέπη πάνω από όλα
SM-G920F
SM-G920F
- kataramenos5
Κατα βαση δε διαφωνω αλλα αμα παρει φωτια το μπαρουτι η κατασταση δυσκολα ελεγχεται και η καταληξη συνηθως ειναι ασχημη.Ο κοσμος ειναι σκασμενος και μπορει να ξεφυγει πολυ το πραγμα (επι δικαιους και αδικους) .Εξαλου δε νομιζω οτι οι οργανωμενοι δε βλεπουν η δε καταλαβαινουν.Θα μιλησουν οταν και οπως αρμοζει.Ψυχραιμια οσο μπορουμε.GiorgosAtha έγραψε:Όσο ο λαός και οι οργανωμένοι του ΠΑΟΚ κάθονται με σταυρωμένα χέρια και τρώγονται με τα ρούχα τους ακούγοντας τους αυτό θα γίνεται.
Μήπως θα έπρεπε να αρχίσουν οι "βόλτες" στους ΑΡΔ? Όλο ζητάμε από την ΠΑΕ να προστατευθεί... αλλά... εμείς δεν την προστατεύουμε. Μήπως θα έπρεπε να αρχίζαμε? ... λέω εγώ τώρα.
Και να μη τους ακούμε/βλέπουμε/διαβάζουμε δεν θα αλλάξει κάτι... και ο σοφός λαός λέει "όπου δεν πίπτει λόγος, πίπτει ράβδος".
Δεν μιλάω για "ξύλο" και "απειλή"... αλλά για "προειδοποίηση" να λουφάξουν στην θέση τους.
Και μετά... Μια ωραία ανακοίνωση στήριξης σε Frank, Tudor, τριετές πλάνο... και μια συνέτιση του κυρ-Νίκου που άρχισε -ακόμα δεν μπήκε- να γίνεται ΠΑΟΚαρχης θυμίζοντας -επικίνδυνα- εποχές φαγώματος Παντελάκη.
Τέλος μια βόλτα μιας αντιπροσωπίας στον Ιβάν -και μόνο... άντε και στον γιό του- να του κάνουν "φραγκοδίφραγκα' ως "πελάτες" τα της ανακοίνωσης και -σχεδόν- να του επιβάλλουν να αφήσει κατά μέρους τις "σπασμοδικές" ενέργειες και να πιστέψει στο πλάνο στηρίζοντας και κρίνοντας τα αποτελέσματα του στο τέλος.
Ουτοπικό???
- buffalobill4
Αλλαξανε οι εποχες. Δε χρειαζεται καμια νουθεσια σε ρουφιανους. Χρειαζεται πληρης αποδομηση τους και trollαρισμα μεχρι να απαξιωθουν απο το ευρυ κοινο.
- painkiller4
Όπως γράφουν και κάποια άλλα παιδιά μέσα μόνο στον ΠΑΟΚ γίνονται αυτά να βγαίνει ο καθε συνταξιούχος στρατηγός,τραγουδιστής πλανοδιος πωλητής και δε ξέρω ποιος άλλος ακόμη που δεν έχει μιλήσει.Και να μας πει τι; Ότι απέτυχε λέει ο αρνεσεν μαιστα. Ύστερα από έξι μήνες όλοι αυτοί οι ειδήμονες έκριναν και αποφάσισαν για τον άνθρωπο που αν πατήσεις τον ορισμό του αθλητικού μάνατζερ στο ίντερνετ το πρώτο που θα εμφανιστεί είναι το όνομα του. Αηδία σε όλους από τους αρδ και σε όλο αυτό το οργανωμένο σχέδιο σπιλωσης σε ότι καλύτερο έχει έρθει στο ΠΑΟΚ τα τελευταία χρόνια και βαλθηκαν να αποδωμησουν μόλις σε λίγο καιρό.
Εδώ οποίος και να έρθει απαξιωνετε από τα απόβλητα που νομίζουν ότι έχουν λόγο.... η χώρα του Σάββα του έτσι το θελε η Παναγία του φραγκουλη του μπουζα του Νικόλα του αλεφαντου του ραπτοπουλου του πρύτανη της δημοσιογραφιας γρηγοριαδη του σκουπιδιάρη καμορα του Κούγια του μπεου κλπ.
Αυτοί κρίνουν ανθρώπους σαν τον Αρνεσεν
Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτοί κρίνουν ανθρώπους σαν τον Αρνεσεν
-
Βέβαια για να είμαστε ειλικρινής τον Βεζυρτζή δεν τον έφεραν τα ΜΜΕ στον ΠΑΟΚ.
Αυτά απλώς για να πουλήσουν το παρουσιάζουν από τη δική τους οπτική πλευρά και δεν μπορεί να τους πει κανείς τίποτα.Την αφορμή ο Ιβαν την έδωσε.
Αυτά απλώς για να πουλήσουν το παρουσιάζουν από τη δική τους οπτική πλευρά και δεν μπορεί να τους πει κανείς τίποτα.Την αφορμή ο Ιβαν την έδωσε.
Ο βεζυρτζης πρόταση του φραγκουλη στον ιβαν είναι έτσι άκουσα. ...
Καλύτερα να άκουγε τον παπά Χρήστο...eorptol έγραψε:Ο βεζυρτζης πρόταση του φραγκουλη στον ιβαν είναι έτσι άκουσα. ...
SM-G920F
Αν τον άκουσε και φέτος ο Ιβάν αυτόν, είναι άξιος της μοίρας του.