Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις καλαθοσφαιριστών στην ομάδα μας...
Απάντηση
Άβαταρ μέλους
paok-porter1337

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

Δημοσίευση από paok-porter1337 »

Αλλη μια μεγάλη εμφάνιση από ΝτεΤζουλιους με 31π-11ασιστ. Είδα κάτι δημοσιεύματα ότι ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ για την νέα χρονιά, είναι σε καλή ηλικία (26χ) και πιστεύω άνετα παιζει Eurocup του χρόνου
Άβαταρ μέλους
freemind

Δημοσίευση από freemind »

πάντως το ρόστερ το καινούριο το δικό μας ήταν λάθος

δηλαδή δεν νομίζω να υπάρχει άλλη ομάδα που να έχει μόνο ένα σκορινγκ γκαρντ

ο Άλλεν δεν είναι λάθος μόνο επειδή δεν βγήκε
το ότι δεν βγήκε μερικές φορές είναι και θέμα τύχης
το θέμα είναι ότι αντί για Άλλεν (3-4) χρειαζόμασταν ένα κόμπο γκαρντ που να μπορεί να βάζει πόντους
πχ Ρέινολντς που είχαμε πέρυσι

αν δεν το σηκώσουμε φέτος νομίζω θα είναι ο κύριος λόγος
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα παίξει Ευρωλίγκα τη νέα σαιζόν
Άβαταρ μέλους
Maurice_Escargot

Δημοσίευση από Maurice_Escargot »

paok-porter1337 έγραψε: Κυρ 12 Απρ 2026, 15:19 Αλλη μια μεγάλη εμφάνιση από ΝτεΤζουλιους με 31π-11ασιστ. Είδα κάτι δημοσιεύματα ότι ενδιαφέρεται ο ΠΑΟΚ για την νέα χρονιά, είναι σε καλή ηλικία (26χ) και πιστεύω άνετα παιζει Eurocup του χρόνου
Περυσι στην Euroleague με την Maccabi δεν μπορεσε να ανταπεξελθει απολυτα, αλλα πηγε μεσουσης της σεζον απο τον Αρη. Ειχε 4 ποντους μ.ο σε 15 παιχνιδια. Στο Eurocup με τον Αρη 15 ποντους μεσο ορο. Δεδομενα παικτης τετοιο επιπεδου, μην σου πω οτι θα κανει το ξεπεταγμα για πιο ψηλα.
These users thanked the author Maurice_Escargot for the post:
paok-porter1337
Ιάσονας

Δημοσίευση από Ιάσονας »

freemind έγραψε: Κυρ 12 Απρ 2026, 19:45 πάντως το ρόστερ το καινούριο το δικό μας ήταν λάθος

δηλαδή δεν νομίζω να υπάρχει άλλη ομάδα που να έχει μόνο ένα σκορινγκ γκαρντ

ο Άλλεν δεν είναι λάθος μόνο επειδή δεν βγήκε
το ότι δεν βγήκε μερικές φορές είναι και θέμα τύχης
το θέμα είναι ότι αντί για Άλλεν (3-4) χρειαζόμασταν ένα κόμπο γκαρντ που να μπορεί να βάζει πόντους
πχ Ρέινολντς που είχαμε πέρυσι

αν δεν το σηκώσουμε φέτος νομίζω θα είναι ο κύριος λόγος
Ε ναι ρε φίλε αυτό ακριβώς. Για κάποιο τρελό λόγο μπορεί να είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που δεν έχουμε τρία πόιντ γκαρντ στην δωδεκάδα για τόσα συνεχόμενα χρόνια.
These users thanked the author Ιάσονας for the post:
freemind
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

με τις παρτιδες που ανοιξαμε καλως η κακως(οπως θελει το παιρνει ο καθενας) με τον ραζνατοβιτς δεδομενα εχουμε παρει ΗΔΗ ετοιμη λιστα με τους διαθεσιμους παιχτες του για το καλοκαιρι σε οπιαδηποτε διοργανωση και αν παιζουμε, και προφανως και ο ντε τζουλιους ειναι μεσα σε αυτους.

εγω προσωπικα ασκουσα κριτικη απο εδω μεσα στην διοικηση χατζοπουλου την 2η χρονια(σεζον 2021-2022) που και εκει προπονητης(λυκοτζον),καποιοι λιγοι ελληνες και κυριως ξενοι(ακομη και οι αλλαγες) ανηκαν σε συγκεκριμενη εταιρεια(οκταγκον),καταλαβαινουν πιστευω αυτοι που ασχολουνται πιο πολυ με το μπασκετ οτι ειναι συνηθες ομαδες να δενονται πολυ με καποια γραφεια ατζεντηδων αλλα συνηθως τετοιες συνεργασιες δεν βγαινουν σε καλο και δεν μιλαω μονο στο αγωνιστικο....

τελος παντων ασ ελπισουμε οτι στην περιπτωση μας θα βγει σε καλο,γιατι δεδομενα ο τρινκιερι,μεχρι τωρα ενας ελληνας που θα ειναι και του χρονου και σιγουρα καμποσοι ξενοι που θα ερθουν θα ανηκουν στον μισκο ραζνατοβιτς.

οσον αφορα την ευρωλιγκα και την μεθαυριανη κρισιμη συνατηση ειμαι και εγω πεποισμενος οτι παμε σε αλλαγη φορματ και ανοιγμα της διοργανωσης,τωρα αν θα ειμαστε στους 20,22,24 του χρονου αλλου παπα ευαγγελιο,38 αγωνιστικες(δηλαδη το φετινο φορματ) αποκλειω να το δεχθουν οι ομαδες ξανα ειναι απανθρωπο

το θεμα ειναι να ειμαστε ετοιμοι σε βασικες λειτουργειες της ομαδας δηλαδη γηπεδικο και στελεχιακο....
These users thanked the author dimpaok4 for the post:
Maurice_Escargot
spiridoula

Δημοσίευση από spiridoula »

Ποσο θα κατσει ακομα εξω ο Χουγκαζ;
Άβαταρ μέλους
Taseos

Δημοσίευση από Taseos »

Η δική μου άποψη κυρίως έχει να κάνει με το ότι είμαι σίγουρος ότι οι μανατζερς που κάνουν παιχνίδι θα θέλουν φρέσκο χρήμα στην κορυφαία διοργάνωση που οι προμήθειες είναι ψηλότερες γι αυτούς. Και ο ΠΑΟΚ φαίνεται να είναι στις ομάδες που μπορούν να σπρώξουν χρήμα
Άβαταρ μέλους
Hayate

Δημοσίευση από Hayate »

Έτσι είναι ακριβώς.Δεν έχει την πολυτέλεια η Euroleague να αφήσει μέγεθος σαν τον ΠΑΟΚ ή σαν τον Μυστακίδη εκτός.Μονο αναβάθμιση του "προϊόντος" θα πετύχει,τίποτα λιγότερο.
dimpaok4

Δημοσίευση από dimpaok4 »

νομιζω οι μανατζερς ειναι το επομενο βημα

θεωρω πρωτες απο ολες ειναι οι ομαδες που θελουν λιγοτερους αγωνες και εδω που τα λεμε 38 αγωνιστικές ειναι παραπανω και απο καθε εθνικο πρωταθλημα,κενη εβδομαδα υπαρχει μονο στα παραθυρα πλεον.

και 2ο πιστευω οτι θα κανουν ανοιγμα και σε αλλες ομαδες για να μην πανε στο νβα γιουροπ(αν και σιγα σιγα βλεπω να εγκαταλειπεται αυτο το σχεδιο)

το προβλημα με την γιουρολιγκ ειναι οτι δεν εχει πολυ σοβαρο σχεδιασμο σε καποια ζητηματα και οτι πχ αν ψαξουν 3-4 ομαδες για να πανε στις 24 απο του χρονου,δεν θα εχουν κανενα προβλημα να βαλουν πχ καποια ισπανικη ακομα,καμια απο τουρκια,την χαποελ ιερουσαλημ που εχει πανισχυρη οικογενεια να την διοικει η ακομα χειροτερα για το μπασκετ καμια ομαδα στυλ ντουμπαι
Απάντηση

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”