Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2023-24

Δημοσίευση από navigator11 »

Gospi έγραψε:Τα λεφτα (15 μυρια) ειναι εξαιρετικα, αλλα δεν εχει λογικη να βιαστεις να πουλησεις τον καλυτερο αμυντικο του πρωταθληματος τωρα. Γιατι να ρισκαρεις? Εκτος κι αν δεν θεωρουν στην διοικηση οτι εχουμε πιθανοτητες για τιτλο.
Ας περιμενουν ως το καλοκαιρι και να τον πουλησουν ως πρωταθλητη και κατοχο του κονφερενς με 20+ μυρια!
Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο πάντα να μη συμβεί τίποτα εξ αυτών, ε; Θεωρώ πολύ δύσκολο να δοθεί άμεσα ο Κούλιε στους Γερμανούς. Ακούγονται πολλά πάντως για το ποσό που υποτίθεται ότι έχουν προσφέρει οι καλτσοσάνδαλοι. Καθώς φαίνεται, και από όσα διαβάζω στις τελευταίες σελίδες εδώ, η προσφορά είναι σίγουρα άνω των 10 εκατομμυρίων. Ίσως με μια προσφορά της τάξης των 12-13 συν ένα καλό ποσοστό μεταπώλησης πχ 20% να κλείσει η δουλειά από τώρα με φόντο το καλοκαίρι. Αν είναι να ξεκινήσουν οι πωλήσεις πάντως των δυνατών χαρτιών της ομάδας, από τον Χανιώτη λογικά θα ξεκινήσουν.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Και εγω συμφωνώ πως η πιο ευκολα διαχειρισιμη πωληση ειναι του Κουλιε. Βεβαια εγω προσωπικα τον γουσταρω τρελα και θα θελα να μεινει για μια ζωη, αλλα αυτα δεν συμβαινουν πια...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Κι εγώ θα ήθελα να μείνει μια διετία ακόμα. Αλλά δε θα συμβεί. Αν μπορεί όμως να τρεναριστεί για 2 χρόνια η αποχώρηση Κωνσταντέλια και Κοτάρσκι, θα είμαι σούπερ ευχαριστημένος. Εφόσον μας πάει όμορφα η σεζόν, δεν πιστεύω ότι θα είναι αυτό που γράφω επιστημονική φαντασία. Τους κάνεις μια γενναία αναπροσαρμογή στις απολαβές και τους διατηρείς απολύτως συγκεντρωμένους εδώ. Εκτός, οκ, αν γίνει καμιά μαγεία και σηκώσουμε το ευρωπαϊκό. Τότε δεν υπάρχει ελπίδα. Αλλά και ποιός θα νοιάζεται σε τέτοια περίπτωση; :mrgreen: :mrgreen:
icue

Δημοσίευση από icue »

Τα 15 με ποσοστο μεταπωλησης ειναι καλα λεφτα. Και εχουμε και τον Μιχαηλιδη απο πισω. Αλλα ολα αυτα για το καλοκαιρι. Τωρα δεν πρεπει να ακουμπησουμε το παραμικρο.
GEOL

Δημοσίευση από GEOL »

Cruyff έγραψε:
GEOL έγραψε:
Cruyff έγραψε:Ευτυχώς δεν είναι ο Κόλκας πρόεδρος του ΠΑΟΚ . Ποδοσφαιριστή 20 χρ αριστεροπόδαρο με τεράστιο ταβάνι , διεθνή και από χώρα που έχει παράδοση στα σέντερ μπακ (αν μη τι άλλο δεν θα σου βγει πατάτα) μόνο 15 εκ?
Δεν έχει η ομάδα άμεσα την ανάγκη αυτών των χρημάτων και μέχρι το τέλος της σαιζόν μπορεί να πολλαπλασιάσει την αξία των ποδοσφαιριστών της .Πόσο δε να βρεθεί στην επόμενη σαιζόν να αγωνίζεται στην βιτρίνα του ποδοσφαίρου και η εθνική να παίρνει μέρος σε ευρωπαικό τουρνουά . Αν μιλάμε για εγκλήματα .
Εκεί παίζει ο Ρέτσος :lol: :lol: :lol:
Δεν γίνεται κατά την άποψη μου καμία σύγκριση των ικανοτήτων των δύο ποδοσφαιριστών .
Πέρα από το γεγονός ότι η πώληση Ρέτσου οφειλόταν σε νταραβέρια μανατζαραίων αλλά και ουσιαστικά υπήρχε εκμετάλλευση του ονόματος των ποδοσφαιριστών στην συγκεκριμένη θέση και το γεγονός ότι ο γαύρος έπαιζε τσ.λ .
Οι Γερμανοί αγόρασαν μια φωτοβολίδα που ποτέ δεν απέδειξε τις ικανότητες του σε αντίθεση με τον Κούλιε που με κάθε αγώνα γίνεται καλύτερος και αποτελεί βασικό γρανάζι της ομάδας .
Συμφωνούμε απόλυτα. Ειρωνικά το είπα για τον Ρέτσο και κατ' επέκταση και για τον χαρτάκια που παριστάνει τον προπονητή στην Εθνική.
paokspren

Δημοσίευση από paokspren »

Δεν τίθεται καν θέμα ότι Κουλιεράκης και Κωνσταντέλιας θα είναι βασικοί και αναντικατάστατοι στην εθνική μόλις φύγουν από τον ΠΑΟΚ. Θα ήταν ήδη με ένα κανονικό προπονητή.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Ωραία το πάμε. Την Κυριακή παίζουμε με τον συγκάτοικο στην κορυφή, στην Τούμπα και βγήκε η ταμπέλα πώλησης των χρυσαφικών μας. Είχαμε από το βράδυ της Κυριακής την γκρίνια μας για τον Μαξίμοβιτς, μας προκύπτουν τώρα και οι πωλήσεις βασικών παικτών μας. Οι ασπασμοί στα ρεπορτΑΡΔ και οι παραφιλολογίες να σταματήσουν και ας βγει μια ανακοίνωση από την ΠΑΕ: "ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ".
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γερασίμου με όλον τον σεβασμό, καφενειακή συζήτηση είναι που δεν αγγίζει τον παίκτη. Αν υπάρχει πρόταση 15 εκατομμύρια από μεγάλη ομάδα, πιθανότατα ο Κουλιεράκης να το ξέρει από πριν το μάθουν στην διοίκηση και εβδομάδες πριν καν βγει η φήμη στα sites. Αν ήταν να επηρεαστεί, θα είχε ήδη επηρεαστεί. Δεν θα περίμενε το sdna.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Jairo έγραψε:Τον Μειτέ τον ρώτησε κανείς εάν θέλει να μείνει; Ο παίκτης ήθελε να πάει Ισπανία-Αγγλία απ ότι λεγόταν...
Λογικά για να ξεκίνησε η ομάδα τις διαδικασίες για την απόκτηση του, μίλησε και με τον παίκτη.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

gika
Σύμφωνος. Η διοίκηση όμως ας ξεκόψει την οιαδήποτε πιθανότητα μετακίνησης παίκτη για τώρα, να ξεκαθαρίσει προς όλους ότι δεν πουλάμε και να δώσει στους παίκτες, κυρίως φυσικά σε αυτούς τα ονόματα των οποίων βγήκαν στο παζάρι, να τα δώσουν όλα για την επίτευξη των στόχων και να έχουν το νου τους μόνο στο πώς θα "σκοτώσουν" τον κάθε αντίπαλο και αν υπάρξει το καλοκαίρι πρόταση που θα καλύπτει τα θέλω της ομάδας μας και του παίκτη, τότε και μόνον τότε θα γίνει συζήτηση. Η παραφιλολογία σε κάθε περίπτωση μόνο καλό δεν κάνει.
Άβαταρ μέλους
nikos_algio

Δημοσίευση από nikos_algio »

Παιδιά ακόμα και τα 15 εκ εμένα μου φαίνονται λίγα για τον Κουλιεράκη ή τον Κωνσταντέλια.

Αν θέλουμε να γίνουμε πραγματικά μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα πρέπει να έχουμε ποιοτικούς Έλληνες.

Βλέπουμε πόσο δύσκολο είναι η διαχείριση της ευρωπαϊκής λίστας ακόμα και μετά την αποχώρηση του Λύρατζη.

Ντέλιας και Κούλιε όχι απλά δεν έχουν τιμή... αλλά πρέπει να νιώσουν ότι ο ΠΑΟΚ θα γιγαντωθεί και θα γιγαντωθούν και αυτοί μαζί του.

Πιο εύκολα πχ θα πουλούσα τον Κοτάρσκι - μακράν τον καλύτερο ΤΦ που έχω δει με τα μάτια μου στην ομάδα μας - παρά έναν από τους άλλους δύο. Ενώ, ξέρω πόσο δύσκολο είναι για τον οργανισμό μας να βρει αντίστοιχο τερματά.

Η ΟΥΕΦΑ θέλει λίστα με 25 παίκτες εκ των οποίων οι 8 γηγενείς. Αυτό για μένα σημαίνει ότι τουλάχιστον 3 Έλληνες παίκτες πρέπει να είναι αυτό που λέμε πρώτης γραμμής (στην παρούσα φάση 2 ο Ντέλιας και ο Κούλιε ενώ από πίσω έρχεται και ο Τζίμας) και 5-6 συμπληρωματικοί (αναπληρωματικός ΤΦ, τριτοτέταρτο Χαφ (Τσιγγάρας), τριτοτέταρτο Στόπερ (Μίχα), αναπληρωματικό δεξί ή αριστερό μπακ, τεταρτοπέμπτο εξτρέμ κλπ.).

Το όλο πόιντ μου είναι ότι αν θέλουμε να πουλάμε παιδιά από τις ακαδημίες μας σε αυτά τα ποσά πρέπει να προλαβαίνουμε να παράγουμε περισσότερα τέτοια ταλέντα και να μην φεύγουν με την πρώτη - δεύτερη πρόταση (βλ. Τζόλη)
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Τζολακης μεγάλο κωλόπαιδο. Μακριά κ καθόλου αγαπημένοι. Ορισμός του γαυρου μέχρι το μεδουλι.
Καπινο χιλιες φορές για δεύτερος που θα αποδεχοταν κ το ρόλο
icue

Δημοσίευση από icue »

Με τον εξτρεμ τι γινεται τελικα; Επισης Γιονι, εξτρεμ και τελος;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Είπαν από 0 έως 3 μεταγραφές. Αν κάνουν περισσότερες ή λιγότερες, Ιβάν πούλα στο Μυστακίδη να σωθούμε!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δυστυχώς χρειαζόμαστε και στόπερ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”