Razvan Lucescu II

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
montekristo

Re: Razvan Lucescu II

Δημοσίευση από montekristo »

Blackgr4 έγραψε:
montekristo έγραψε:
Αδερφε ο Στανογεβιτς εμεινε 40 μερες
κι εφυγε πριν παιξουμε με Εστερσουντ
εχοντας δυο ισοπαλιες με μια προκριση.-

Στην ομαδα του Ιβιτς που εκθειαζαμε
μ αυτο το συνθημα διχως να φυγει
κανενας παιχτης απλα προστεθηκαν
(οταν ανελαβε ο Λουτσεσκου ομως)
οι Βιερινια Μαουρισιο Ελ Καντουρι
και Ζαμπρανο και η ομαδα του Ιβιτς
ειχε κανει ενα δευτερο γυρο ανετου
πρωταθλητισμου σε συγκομιδη βαθμων.-

Αυτη την ομαδα λοιπον χρειαστηκε
4 μηνες ο Λουτσεσκου για να την
κανει να ξαναρολαρει αν καταλαβες!

Για να δουμε ποσους θα χρειαστει με
τη φετινη με τοσους νεους που ηρθαν!

Αυτο λεγαμε πολλοι απ το καλοκαιρι
φοβουμενοι την "αργοπορια" του Λου.-
Βρε χαρά μου, εγώ ΠΑΟΚ είμαι. Ούτε Ράζβαν FC, ούτε Ιβάν FC.
Θεωρώ ΤΕΡΆΣΤΙΟ λάθος το να τον απολύσεις, αλλά αν αυτό οδηγήσει σε καλό, κανένα πρόβλημα.
Μόνο δυο πράγματα έχω να σχολιάσω.
Πρώτον, την ιστορία τη βλέπει ο καθένας με τη δική του ματιά. Για μένα Ίβιτς, Αμπέλ κλπ, πρωτάθλημα στην Ελλάδα δεν θα έπαιρναν. Ο Λουτσέσκου πήρε. Δυο.
Δεύτερον και πιο σημαντικό, δεν καταλαβαίνω από που προκύπτει η σιγουριά, πως οι ίδιοι άνθρωποι που δεν μπορούν να βρουν δυο νορμάλ μεσοεπιθετικούς εδώ και τρία χρόνια, θα καταφέρουν να βρουν προπονητή καλύτερο του Λουτσέσκου.
Δεν γίνεται να μην καταφέρνεις να αντικαταστήσεις τον Αουγκούστο, αλλά να πιστεύεις πως μπορείς να αντικαταστήσεις τον Λουτσέσκου. Γελάω. Απλά γελάω.
Και να ξέρεις, το κενό στο 10, με το ζόρι, με αλχημείες, με το σταυρό μας, κουτσά στραβά καλύπτεται.
Το κενό στη θέση του προπονητή, αν φέρουν κανέναν μυρωδιά yes sir, δεν καλύπτεται ΜΕ ΤΊΠΟΤΑ.
Ειδικά αν δεν τον στηρίξεις όπως πρέπει.
Δεν νομίζω δηλαδή με αυτό το ρόστερ να έκανε οποιοσδήποτε όσα έχει κάνει ο Ράζβαν.
Εκτός αν υπάρχει κάποιος που να υποστηρίζει πως ο οποιοσδήποτε θα πήγαινε στους 8 της Ευρώπης με τον Ντόουγκλας και τον Σίντκλεϊ..
Σε νιωθω απολυτα χαρα μου αλλα
μιλας υποθετικα και δεν γινεται ετσι.-

Ξερεις τυχαινει να εχω περασει τα 70
και να εχω δει τον ΠΑΟΚ (που κοντευει
τα 100) να μην "κολλαει" σε προπονητες
πολυ πιο αξιολογους του Λουτσεσκου
οπως ο Σαννον ο Λοραντ και ο Τσερναι
για παραδειγμα οποτε δεν νομιζω οτι
θα κολλησει στο μετριο Λουισεσκου κι
αυτο μονο επειδη πηρε δυο νταμπλ
πριν απο 3 και 4 χρονια ομως (ετσι;)
οταν σημερα κωλυσιεργει την ομαδα!

Το ποδοσφαιρο προχωραει γοργα και
μπροστα κι ο Λουτσεσκου αργει πολυ
να ακολουθησει με τα κολληματα του
παιζοντας ακομα ποδοσφαιρο των '80ς!

Αυτο αν θελουμε να βλεπουμε το
μεγαλο καδρο κι οχι μια πινελια
παντα κατα τη δικη μου αποψη.-

ΥΓ. Καλα που δεν σκεφτομασταν τοσο
φοβικα παλιοτερα κι απο το Γουμενο
φτασαμε επιτελους στον Ιβαν Σαββιδη.-
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

HARISPAOK83 έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Για να βγάλεις τέτοιες φάσεις πρέπει ο αντίπαλος να αφήσει χώρο μεταξύ αμυντικών κ τερματοφύλακα. Αλλά πρέπει να έχει ανέβει ψηλά η ομάδα τους. Άρα αυτό είναι επιλογή του αντιπάλου. Αν θέλει να κάτσει πίσω να σε περιμένει δε θα βγάλεις ποτε τέτοιες φάσεις. Οι περισσότερες ομάδες κάθονται πίσω κ μας περιμένουν. Τι να κάνουμε, να τους δώσουμε τη μπαλα κ να περιμένουμε να μας επιτεθουν; Αυτό προτείνεις; Γιατί αυτό κάναμε επί Φερειρα κ δεννειχε παει πολύ καλά.
Δηλαδη εμεις ειμαστε η Μπαρτσα και ολοι οι αλλοι τα λιμα π μας παιζουν κατενατσιο? Ε δεν τον νομιζω. Δηλαδη το σκουληκι π μας κανει νον στοπ κηδείες απο περσι, μας παιζει κατενατσιο και γ αυτο δεν του βγαλαμε φαση?
Και στην τελικη, γιατι δεν δοκιμασε ΠΟΤΕ να παιξει με δυο φορ? Ακομη κι οταν χανουμε ή οταν ειναι στο χ το ματς, ο Λουτσε απλα αλλαζει προσωπα, ποτε διαταξη! Γιατι δεν επαιξε ποτε κατι αλλο? Ενα 4-4-2 βρε αδερφε...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τώρα θα με πας πέρσι κ πρόπερσι..Μιλάμε για τα φετινά παιχνίδια. Με τον ρουλη στο πρώτο ημίχρονο πάλι μια χαρά ήμασταν. Στο δευτερο κάτι παθαίνει η ομάδα κ χάνει πνευματικα κ σωματικά.

Εδώ έχουμε 1,5 φορ μου λες να παίξουμε 442.. Τι θες να μου πεις ότι δεν είναι τακτικα ευελικτος ο Λουτσεσκου; Δεν είναι κατι άγνωστο. Απλά λέω ότι στη γενική ιδέα του περι του πως πρεπει να παιζουμε συμφωνώ. Έτσι πρέπει να παίζουμε. Σαν τη Μπαρτσα που ανέφερες, σαν τη Σίτι, κατ αναλογία του Πρωταθλήματος μας φυσικά. Το πλαίσιο πρέπει να ναι αυτό. Κυριαρχία σε κατοχή κ να ελέγχουμε το ρυθμό. Μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε για ένα ημίχρονο. Αυτό πρέπει να αλλάξει.
Άβαταρ μέλους
Blackgr4
Moderator

Δημοσίευση από Blackgr4 »

montekristo έγραψε: Σε νιωθω απολυτα χαρα μου αλλα

Δεν έχει σημασία αν σκεφτόμαστε φοβικά εσύ ή εγώ.
Κρίνω με βάση τα όσα έχω δει μέχρι τώρα τη τελευταία δεκαετία. 100 προπονητές άλλαξε ο Ιβάν, άλλους τόσους ΤΔ και περίπου 400 ποδοσφαιριστές. Μόλις έναν κατάφερε να βρει που έκανε πρωταθλητισμό από τη πρώτη του χρονιά.
Και δεν κρίνω εντελώς υποθετικά τους άλλους δυο. Και ο Ίβιτς και ο Αμπέλ, έμειναν τουλάχιστον ένα χρόνο στο τιμόνι της ομάδας. Πρωτάθλημα δεν πήραν.
Έπαιξαν ρόλο πολλά πράγματα βέβαια, αλλά εκεί μπαίνει η προσωπική μου άποψη, πως και 3 χρόνια να έμεναν, πάλι δύσκολο το κόβω να έπαιρναν πρωτάθλημα.
Ο Αμπέλ κατέβηκε να παίξει με τρία στόπερ απέναντι στον Βόλο και ο Ίβιτς άρχισε τα κλασικά τα εικονογραφημένα τα Ελληνικά "φεύγω και μια μέρα θα μάθετε" κλπ κλπ.
Ο άλλος ήρθε, τον έκλεψαν, τους κατούρησε όλους στη μάπα και πήρε δυο ΠΑΝΤΕΛΟΝΆΤΑ νταμπλ.
Αν έχουν καλύτερο, καλώς να ορίσει. Ας τον στηρίξουν όμως ναι;
15_50

Δημοσίευση από 15_50 »

john4serres έγραψε:
** έγραψε:
*** έγραψε:
..... όλοι οι παικταραδες απο καποια τοντελα ξεκινησαν.
Πες μου έναν παικταρά που βγήκε από την Τοντέλα ή τους Γουοντερερς. Έναν.....
Manuel Ugarte
57 συμμετοχές στην CA Fenix (μικρομεσαία Ουρουγουάης)
Πριν κλείσει τα 20 τον τσιμπάει Famalicao (4,100,000€), μετά από οκτώ μήνες μετακομίζει Sporting (6,500,000€)
Σήμερα είναι βασικός και κάνει την 49η συμμετοχή του.
Έτσι απλά αφήνοντας πολλούς απ' έξω:

Λουις Σουάρες:
Σε ηλικία 19 ετών, από την Νάσιοναλ στην Γκρόνιγκεν με 800 χιλιάρικα και μετά από ένα χρόνο στον Άγιαξ με 7,5 εκατομμύρια.

Ντιέγκο Φορλάν:
Σε ηλικία 15 ετών, από την Ντανούμπιο στην Ιντεπεντιέντε με "μηδέν" και μετά από 7 χρονια στην Γιουνάιτεντ με 11 εκατομμύρια.

Έντισον Καβάνι:
Σε ηλικία 19 ετών, από την Ντανούμπιο στην Παλέρμο με 5 εκατομμύρια και μετά από 3 χρόνια στην Νάπολι με 12 εκατομμύρια.

Φεντερίκο Βαλβέρδε:
Σε ηλικία 18 ετών, από την Πενιαρόλ στην Ρεάλ με 5 εκατομμύρια.

Μάρτιν Κασέτες:
Σε ηλικία 20 ετών, από την Ντιφενσορ στην Βιγιαρεάλ με 900 χιλιάρικα και ένα χρόνο μετά στην Μπαρτσελόνα με 16,5 εκατομμύρια.

Ρονάλντο Αραούχο:
Σε ηλικία 19 ετών, από την Μπόστον Ρίβερς στην Μπαρτσελόνα με 4,5 εκατομμύρια.

Ντιέγκο Γκοντίν:
Σε ηλικία 21 ετών, από την Νάσιοναλ στην Βιγιαρεάλ με 800 χιλιάρικα και δύο χρόνια μετά στην Ατλέτικο με 8 εκατομμύρια.

Φακούντο Πελίστρι:
Σε ηλικία 19 ετών, από την Πενιαρόλ στην Μάντσεστερ με 8,5 εκατομμύρια.

Ντάργουιν Νούνιες:
Σε ηλικία 20 ετών, από την Πενιαρόλ στην Αλμερία με 15 εκατομμύρια και ένα χρόνο μετά στην Μπενφίκα με 34 εκατομμύρια.

Φερνάντο Μουσλέρα:
Σε ηλικία 21 ετών, από την Γουόντερερς στην Λάτσιο με 3 εκατομμύρια.

Ματίας Ολιβέιρα:
Σε ηλικία 20 ετών, από την Νάσιοναλ στην Χετάφε με 800 χιλιάρικα και μετά από πέντε χρόνια στη Νάπολι με 11 εκατομμύρια.

Λουκάς Τορέιρα:
Σε ηλικία 17 ετών, από την Γουόντερερς στην Πεσκάρα με 400 χιλιάρικα, ένα χρόνο μετά στην Εμπορία με 3 εκατομμύρια και μετά από 3 χρόνια στην Άρσεναλ με 29 εκατομμύρια.

Μάξι Γκόμεζ:
Σε ηλικία 21 ετών, από την Ντιφενσορ στην Θέλτα με 4 εκατομμύρια και μετά από 2 χρόνια στην Βαλένθια με 15 εκατομμύρια.

Χοσέ Μαρία Χιμένεθ:
Σε ηλικία 18 ετών, από την Ντανούμπιο στην Ατλέτικο με 1 εκατομμύριο.
Άβαταρ μέλους
Ettien26

Δημοσίευση από Ettien26 »

Εννοείται ότι οι περισσότεροι από κάπου ξεκινάνε.
Μόνο που η πλειοψηφία τους ήταν διεθνείς έστω με τις μικρές ομάδες της χώρας τους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ettien26 την Τρί 04 Οκτ 2022, 20:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

GINOLA έγραψε:Η παρουσία του Γιώργου με όλα τα αρνητικά του είναι κάτι περισσότερο από απαραίτητη και σημάδι ελπίδας.

Η ομάδα δουλεύει είναι καλύτερη, ο μποτο και ο ραζβαν θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου και το σερί αποτελεσμάτων.

Προφανώς ο Μπότο εξέφρασε το παράπονο του ειδικα για Φελίπε και κουαλιατα, ο Ραζβαν είπε ότι όλοι θα μπουν.

Ναι,είμαστε μέσα στα νεύρα αλλά τώρα θέλει υπομονή και ελπίδα ότι προχωράνε όλοι με την ίδια φιλοσοφία.

Τα υπόλοιπα που κυκλοφόρησαν είναι παπάδες
Οποιος έχει μάτια βλέπει ότι η ομάδα δουλευει. Οποιος βλέπει κάτι διαφορετικό ή εθελοτυφλεί ή είναι τελείως άμπαλος ή το ισχυρίζεται για να ικανοποιήσει τα κολλήματα του.

Άλλο το έχουν γίνει λάθη κ άλλο ο μηδενισμός κ η τσουβαλοποιηση
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Δεν είπε κανένας ότι πάνε στο προπονητικό και ξύνουν τα παπαρια τους. Προφανώς και δουλεύουν. Με τον μπισεσβαρ στο 9 όμως όσο και να δουλέψεις χαιρι δεν θα δεις. Αυτό είναι το πρόβλημα.
Patron

Δημοσίευση από Patron »

Οτι δουλευει δουλευει, οχί φυσικά Μπίσε με τις παντόφλες από Σουρινάμ duty ψευτο9αρι.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Τι πάει να πει η ομάδα δουλεύει,οι υπόλοιπες ομάδες δηλαδή δεν δουλεύουν;
Όταν το υλικό σου έχει κενά και χτυπητες αδυναμίες (την Κυριακή πιθανότατα θα παίξουμε ή με τον Γκορτεζιανι φορ ή χωρίς φορ) όσο και να δουλέψεις τίποτα δεν θα γίνει.
Δε φτάνει που ο Μποτο γέμισε την ομάδα με στοιχήματα και παίχτες αμφιβόλου αξίας, έχουμε και τον Λουτσεσκου που βάζει φορ τον Μπισεσβαρ,διώχνει τον Κουτσια και επιμένει στον ξεκάθαρα παλαίμαχο πλέον Βιερινια που σε κάθε ματς δίνει καθαρές φάσεις για γκολ στον αντίπαλο.
Κατά τη γνώμη μου ,πρέπει να φύγουν και ο Μποτο και ο Λουτσεσκου.
Να πάμε σε ομάδα με προπονητή και ΤΔ,πρώην παίχτες του ΠΑΟΚ (Ματος ,Λίνο,Βιερινια,Μουσλίμοβιτς,Γκαρσία) για 4-5 χρόνια μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο και οπωσδήποτε ενεργό τον Γιώργη.
Μετά ας ελπίσουμε ο Ιβάν ή κάποιος άλλος επενδυτής να εκτοξεύσει την ομάδα σε επίπεδα που αξίζει και πρέπει να είναι.
Δε γίνεται να έχεις το πιο ακριβοπληρωμένο δίδυμο, προπονητή,ΤΔ στη χώρα και να παιζεις με φορ τον Γκορτεζιανι.
Είναι παρανοϊκό.
Έχουν γίνει εγκλήματα.-
montekristo

Δημοσίευση από montekristo »

Blackgr4 έγραψε:
montekristo έγραψε: Σε νιωθω απολυτα χαρα μου αλλα

Δεν έχει σημασία αν σκεφτόμαστε φοβικά εσύ ή εγώ.
Κρίνω με βάση τα όσα έχω δει μέχρι τώρα τη τελευταία δεκαετία. 100 προπονητές άλλαξε ο Ιβάν, άλλους τόσους ΤΔ και περίπου 400 ποδοσφαιριστές. Μόλις έναν κατάφερε να βρει που έκανε πρωταθλητισμό από τη πρώτη του χρονιά.
Και δεν κρίνω εντελώς υποθετικά τους άλλους δυο. Και ο Ίβιτς και ο Αμπέλ, έμειναν τουλάχιστον ένα χρόνο στο τιμόνι της ομάδας. Πρωτάθλημα δεν πήραν.
Έπαιξαν ρόλο πολλά πράγματα βέβαια, αλλά εκεί μπαίνει η προσωπική μου άποψη, πως και 3 χρόνια να έμεναν, πάλι δύσκολο το κόβω να έπαιρναν πρωτάθλημα.
Ο Αμπέλ κατέβηκε να παίξει με τρία στόπερ απέναντι στον Βόλο και ο Ίβιτς άρχισε τα κλασικά τα εικονογραφημένα τα Ελληνικά "φεύγω και μια μέρα θα μάθετε" κλπ κλπ.
Ο άλλος ήρθε, τον έκλεψαν, τους κατούρησε όλους στη μάπα και πήρε δυο ΠΑΝΤΕΛΟΝΆΤΑ νταμπλ.
Αν έχουν καλύτερο, καλώς να ορίσει. Ας τον στηρίξουν όμως ναι;
Εχει σημασια γιατι "ο φοβος φυλαει τα ερημα"!

Καλυτεροι υπαρχουν και πολλοι σιγουρα.-
Πιστευω κι οτι ο Μποτο μπορει να βρει
και μαλιστα και τον πιο καταλληλο τους!

Τη στηριξη που ετυχε ο Λουτσεσκου
επι Σαββιδη δεν την εχει τυχει ουτε
ενας προπονητης η/και ΤΔ του ΠΑΟΚ.-
Μακαρι την ιδια να εχει κι ο επομενος!

Οποιοσδηποτε αλλος μετα τους 2
αποκλεισμους με Εστερσουντ και
Λεφσκι θα ειχαν γινει αστροσκονη.-

Να φανταστεις ακομα δεν εχω δει
ουτε εναν ΑΡΔ να του προσαψει
κατι εδω και 16 μηνες 2ης θητειας
με οσα κουλα κι αν εκανε εκτοτε.-

ΥΓ. Φρεσκα κουλουρια λεει
ο κουλορτζης αδερφε μου.-
Το 2017-2019 ειναι Ιστορια
που θα θυμομαστε παντα
αλλα παει περασε πλεον!
Ας μην κολλαμε εκει ομως!
2022 εχουμε και τρεχουμε
ολοταχως και για το 2023.-
Patron

Δημοσίευση από Patron »

obanebane έγραψε: Δε γίνεται να έχεις το πιο ακριβοπληρωμένο δίδυμο, προπονητή,ΤΔ στη χώρα και να παιζεις με φορ τον Γκορτεζιανι.
Είναι παρανοϊκό.
Έχουν γίνει εγκλήματα.-
Εδώ είναι όλο το ζουμί.
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

Να πούμε βεβαια εδώ πως το γεγονός ότι η ομάδα δουλεύει και βελτιώνεται ως σύνολο, από μόνο του δεν αρκεί. Και ούτε αποτελεί εχέγγυο επιτυχίας.

Καθότι πέρα από δουλειά χρειάζεται και ποιότητα.

Και σε αυτό τον τομέα και σε συγκεκριμένες θέσεις πάσχουμε σοβαρά.

Το σύνολο μπορεί να υπερκαλύψει την έλλειψη ποιότητας αλλά μέχρι ενός σημείου.

Το σημειώνω για να ξέρουμε και τι απαιτήσεις μπορούμε να έχουμε από την ομάδα τουλάχιστον στο άμεσο μέλλον.

Στάλθηκε από το SM-A528B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τι παει να πει ακριβως η ομαδα δουλευει; Τι προσθετει στο παιχνιδι της; Ποιους παικτες ενσωματωνει; Τι βελτιωνει; 6 γκολ σε 8 παιχνιδια,1 βαθμος στα δυο τελευταια παιχνιδια. Αν σε 3 αγωνιστικες μετα και απο τα 2 ντέρμπι,ειμαστε 10 βαθμους πισω απο τη κορυφη και οριακα στη 5δα,εμεις θα λεμε η ομαδα δουλευει; Ολες οι ομαδες δουλεύουν υπο μια εννοια. Εμεις τι προσπαθουμε ακριβώς να κάνουμε; Τον Αγκουστο δεκαρι; Τον Μπισεσβαρ φορ;
Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

Luigi Vampa έγραψε:
HARISPAOK83 έγραψε:
Luigi Vampa έγραψε:Για να βγάλεις τέτοιες φάσεις πρέπει ο αντίπαλος να αφήσει χώρο μεταξύ αμυντικών κ τερματοφύλακα. Αλλά πρέπει να έχει ανέβει ψηλά η ομάδα τους. Άρα αυτό είναι επιλογή του αντιπάλου. Αν θέλει να κάτσει πίσω να σε περιμένει δε θα βγάλεις ποτε τέτοιες φάσεις. Οι περισσότερες ομάδες κάθονται πίσω κ μας περιμένουν. Τι να κάνουμε, να τους δώσουμε τη μπαλα κ να περιμένουμε να μας επιτεθουν; Αυτό προτείνεις; Γιατί αυτό κάναμε επί Φερειρα κ δεννειχε παει πολύ καλά.
Δηλαδη εμεις ειμαστε η Μπαρτσα και ολοι οι αλλοι τα λιμα π μας παιζουν κατενατσιο? Ε δεν τον νομιζω. Δηλαδη το σκουληκι π μας κανει νον στοπ κηδείες απο περσι, μας παιζει κατενατσιο και γ αυτο δεν του βγαλαμε φαση?
Και στην τελικη, γιατι δεν δοκιμασε ΠΟΤΕ να παιξει με δυο φορ? Ακομη κι οταν χανουμε ή οταν ειναι στο χ το ματς, ο Λουτσε απλα αλλαζει προσωπα, ποτε διαταξη! Γιατι δεν επαιξε ποτε κατι αλλο? Ενα 4-4-2 βρε αδερφε...
Τώρα θα με πας πέρσι κ πρόπερσι..Μιλάμε για τα φετινά παιχνίδια. Με τον ρουλη στο πρώτο ημίχρονο πάλι μια χαρά ήμασταν. Στο δευτερο κάτι παθαίνει η ομάδα κ χάνει πνευματικα κ σωματικά.

Εδώ έχουμε 1,5 φορ μου λες να παίξουμε 442.. Τι θες να μου πεις ότι δεν είναι τακτικα ευελικτος ο Λουτσεσκου; Δεν είναι κατι άγνωστο. Απλά λέω ότι στη γενική ιδέα του περι του πως πρεπει να παιζουμε συμφωνώ. Έτσι πρέπει να παίζουμε. Σαν τη Μπαρτσα που ανέφερες, σαν τη Σίτι, κατ αναλογία του Πρωταθλήματος μας φυσικά. Το πλαίσιο πρέπει να ναι αυτό. Κυριαρχία σε κατοχή κ να ελέγχουμε το ρυθμό. Μέχρι τώρα τα καταφέρνουμε για ένα ημίχρονο. Αυτό πρέπει να αλλάξει.
Το θεμα ειναι πως μετα απο το πρωτο ημιχρονο οι αντιπαλοι προπονητες δειχνουν να μας διαβαζουν και να καταφερνουν οχι μονο να ισορροπησουν αλλα και να αντιστρεψουν την εικονα υπερ τους. Το θεμα ειναι εμεις τι κανουμε? Τιποτα. Ακομη κι οταν στηνει την ομαδα σωστα δεν ξερει να ελιχθει στην πορεια του ματς. Δεν εχει εναλλακτικο πλανο αλλα ουτε και γρηγορα αντανακλαστικα. Δειχνει παροχυμενος δυσκαμπτος, με κολληματα π πλεον υπερτερουν των πλεονεκτηματων του, και εξαιρετικα αργος σε αντιδρασεις. Θεωρω πως εχει εγκλωβιστει τοσο στα κολληματα του οσο και στον κοσμο που επλασε με το μυαλο του, στον οποιο αυτος ειναι προπονηταρα και ολοι οι αλλοι πουθεναδες. Πλεον λειτουργει εγωιστικα και με εκνευρισμο και οχι με καυλα και με στοχευση προς το καλο της ομαδας.

Άβαταρ μέλους
HARISPAOK83

Δημοσίευση από HARISPAOK83 »

obanebane έγραψε:Τι πάει να πει η ομάδα δουλεύει,οι υπόλοιπες ομάδες δηλαδή δεν δουλεύουν;
Όταν το υλικό σου έχει κενά και χτυπητες αδυναμίες (την Κυριακή πιθανότατα θα παίξουμε ή με τον Γκορτεζιανι φορ ή χωρίς φορ) όσο και να δουλέψεις τίποτα δεν θα γίνει.
Δε φτάνει που ο Μποτο γέμισε την ομάδα με στοιχήματα και παίχτες αμφιβόλου αξίας, έχουμε και τον Λουτσεσκου που βάζει φορ τον Μπισεσβαρ,διώχνει τον Κουτσια και επιμένει στον ξεκάθαρα παλαίμαχο πλέον Βιερινια που σε κάθε ματς δίνει καθαρές φάσεις για γκολ στον αντίπαλο.
Κατά τη γνώμη μου ,πρέπει να φύγουν και ο Μποτο και ο Λουτσεσκου.
Να πάμε σε ομάδα με προπονητή και ΤΔ,πρώην παίχτες του ΠΑΟΚ (Ματος ,Λίνο,Βιερινια,Μουσλίμοβιτς,Γκαρσία) για 4-5 χρόνια μέχρι να φτιαχτεί το γήπεδο και οπωσδήποτε ενεργό τον Γιώργη.
Μετά ας ελπίσουμε ο Ιβάν ή κάποιος άλλος επενδυτής να εκτοξεύσει την ομάδα σε επίπεδα που αξίζει και πρέπει να είναι.
Δε γίνεται να έχεις το πιο ακριβοπληρωμένο δίδυμο, προπονητή,ΤΔ στη χώρα και να παιζεις με φορ τον Γκορτεζιανι.
Είναι παρανοϊκό.
Έχουν γίνει εγκλήματα.-
+++++++++++

Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”