Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
DamoN

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙΙI

Δημοσίευση από DamoN »

Φαντάσου …

Κοταρκσι/Μπαλωμενος/Ταλιχμανιδης
Ινγκασον /Παναγιωτου ή μορικελι
Κουλιε /μιχαηλιδης / Νασμπεργκ
Σαστρε/Λυρατζης
Γιαννουλης/ Ράφα/κεντζιορα ή τσαουσης
Αουγκουστο / Μεταγραφη
Νταντας/φιλιπε / τσιγγαρας ή σβαμπ
Κωνσταντελιας / Κουαλιατα ή Μεταγραφη
Ζιβκοβιτς/ναρει/κανίς
Τζολης / Τάισον / ρικαρντο ή μπραντονιτς
Ολιβειρα / κουτσιας / τζιμας

29 -30 παίχτες του χρόνου θα έχουμε κ Ευρώπη

Με τους μίσους από της ακαδημιες σου.
Με 30+ χρόνων 3-4 μονο παίχτες.
Δεν είναι εφικτό δηλαδή να μην φύγει κανείς από Κοταρσκι ,κουλιε ,Ντελια και να γυρίσουν και Τζολης ,Γιαννουλης,Κουτσιας,Τσιγγαρας αλλά ποσό ωραίο θα ήταν .
Και με λουτσεσκου για τα επόμενα 10 χρόνια .
Πω πω πω μια ΠΑΟΚΑΡΑ
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Βάλτε μια ανάρτηση στην ΠΑΕ για το καλοκαίρι: "Το μαγαζί δεν πουλάει. Προσφορές δεκτές μόνο για Μουργκ και Νινούα. Φεύγει μόνο ότι έχει ημερομηνία λήξης 30/06/2023".
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Mitsospaoki4 έγραψε:Μια Αμερική για τον Κουτσια είναι ότι πρέπει

Εκεί είναι που δεν θα ξαναπαίξει ποτέ μπάλα.

Κρίμα ρε φίλε γιατί αυτό το παιδί είχε πολλές προοπτικές..
Θα καθαριζει 1 μυριο τον χρονο χωρις να παιζει. Χωρις πλακα. Αν αυτο θελει ας παει, πιστευω ομως θα μεινει κ θα παει καλα
marsantos

Δημοσίευση από marsantos »

Προσπάθησα να κάνω μια σούμα σε όσα έχουμε δει από την ομάδα το τελευταίο καιρό, στο καλό της διάστημα δηλαδή, και συνειδητοποίησα ότι:
Έχουμε τον καλύτερο τερματοφύλακα του πρωταθλήματος, Κοτάρσκι.
Έχουμε το καλύτερο στόπερ του πρωταθλήματος, Ίνγκασον.
Έχουμε το καλύτερο αμυντικό χαφ του πρωταθλήματος, Αουγκούστο.
Έχουμε το καλύτερο δεκάρι του πρωταθλήματος, Κωνσταντέλιας.

Ως γνήσιο Σαντόσκυλο, αυτή ήταν η συνταγή σύμφωνα με τον Φερνάντο Σάντος προκειμένου μια ομάδα να αποκτήσει χαρακτήρα, μέταλλο, σταθερότητα και κατ' επέκταση να μπει σε δρόμο διαρκούς βελτίωσης και διεκδικήσεων.
Να έχεις δυνατό άξονα..
Άβαταρ μέλους
Kabamaru11

Δημοσίευση από Kabamaru11 »

ΑΝ ειναι να πουλησουμε τα ασημικα/χαλκινα μας (Κουτσιας,Τσιγγαρας,Κουαλιατα) και να παραμεινουν για τουλαχιστον αλλη μια χρονια τα χρυσαφικα μας (Ντελιας,Κουλιε,Κοταρσκι),δεν θα με χαλουσε καθολου μα καθολου,ειδικα αν αναλογιστουμε πως τελειωνουν και συμβολαια παικτων που δεν προσφερουν αλλο στην ομαδα (Βιειρινια,Κουρτιτς,Καντουρι,Μπισε).
ΑΝ γινει σωστη ανανεωση κρατωντας τον βασικο κορμο μην εχοντας ταβανι και προσθετοντας λιγες αλλα ποιοτικες πινελιες,τοτε θα ειμαι ευχαριστημενος με το πλανο.
Το ξανατονιζω ΑΝ.
Johnsim

Δημοσίευση από Johnsim »

Μια καυλαντα έχω να δω μαζί Ντελια Τζολη
Και τους υπόλοιπους τους μικρούς μαζί
Μιχαϊλίδη κουλιε λύρα τσιγγαρα + κανένα γιαννουλη η σταφυλιδη
Να παίρνει χρόνο και ο κουτσιας η π Τζήμας
Έστω για 1 χρόνο και ας είναι αποτυχία το πρότζεκτ
Που δεν νομίζω ..
Με κοταρσκι ινγκασον Ντάγκλας ζιφκο Ολιβέιρα σταθερές
Με σβαμπ ναρει + μερικές ακόμα προσθήκες ποιοτικών έμπειρων
Ξένων
Θα βλέπαμε κάτι που δεν έχει γίνει ξανά στα κοντά ..
ίσως ο βαζελος του 99-2003
Που είχε μέσα 4 βασικούς ακαδημιών και άλλους τόσους
Τοπ Έλληνες εκείνη την περίοδο με 4-5 ακόμα ποιοτικούς ξένους !
Εκείνη η ομάδα τρομοκράτησε την Ευρώπη
Έπαιξε στα ίσα μεγαθήρια
Είχε κορμό από Έλληνες που έπαιζαν χρόνια μαζί ..
Ο ντελιας θα πουληθεί είναι δεδομένο
Όσο υπάρχει αυτή η φημολογία για ομάδες που τον θέλουν
Τόσο αρχίζει αντίστροφα η μέτρηση που θα φοράει την φανέλα
Του ΠΑΟΚ ..
Ένα χρόνο μια υπέρβαση ακόμα από τον ιβαν
Να δούμε μια ομάδα βασισμένη σε ελληνόπουλα ακαδημιών
Είμαι σίγουρος πως θα κάνει πάταγο στην Ευρώπη
Για την λίγδα στα @@ μου μια αηδία είναι έτσι και αλλιώς
Γιατί να μην γίνει ο ΠΑΟΚ η Πρώτη ομάδα στην Ελλάδα που θα σηκώσει
Ευρωπαϊκό τρόπαιο
Ας είναι και το κονφερνες
Γιατι να μην γίνει με τα πιτσιρίκια μέσα ;
Και μετά αστούς να φύγουν
Και βγάλε και τα τριπλάσια ..
Timelord

Δημοσίευση από Timelord »

Το καλοκαίρι ελπίζω να πάρουμε επιτέλους (εξαιρώ την περίπτωση κοταρσκι) ξένο παίκτη ανάλογων δυνατοτήτων με τα λεφτά που δίνουμε. Δεν γίνεται να δίνουμε 3 χαρτιά έτσι εύκολα για παίκτη που 1 χρόνο μετά δεν έχει παίξει ακόμα, 2 εκατομμύρια για έναν Λατίνο που μπορεί και να μην βγει ντε και καλά για να πάρουμε ταλέντα. Οι αντίπαλοι δίνουν 2 χαρτιά και φέρνουν έτοιμους βασικούς για σουπερλιγκ και ειδικά το χαρτί όταν δίνει αυτά τα λεφτά ξέρεις πως για Ελλάδα ο παίκτης θα είναι τουλάχιστον βασικος( λιβαι, γκατσινοβιτς, αραουχο, λιβαγια παλαιότερα έστω και τσουμπερ). Ας φύγει ο Κουτσιας με 2,5 δεν χρειάζεται να πάνε τα λεφτά αυτά σε ταλέντο του εξωτερικού(έχουμε εκεί τον τζιμα που έρχεται ) αλλά σε έτοιμη λύση σε οποιαδήποτε γραμμή του γηπέδου που για Ελλάδα θα είναι τουλάχιστον επίπεδου βασικής ενδεκάδας.
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Λοιπον. Μετα και το σημερινο ματς εχω να πω τα ακολουθα. Το καλοκαιρι πρεπει να ερθουν παικτες εμπειροι και ποιτικοι. Για μενα ισχυουν τα ακολουθα.
1. Φελιπε για εκτο χαφ ισως.
2. Ραφα για δευτερος εαν δεν κοβει την θεση κανενος πιτσιρικου. Πολυ αργος και στην σκεψη και στα ποδια.
3. Θελουμε χαφαρο. Να πλαισιωσει τον Νταγκλας.
4. Σβαμπ να μεινει στην ομαδα χρησιμοτατος παικτης και αρχηγικος(δεν εχουμε πολλους)
5. Νταντας να μεινει ως δανεικος αλλα μεχρι εκει. Το παιδι υστερει σε πολλα στο κεντρο.
6. Ολιβειρα ανανεωση.
7. Νεος σεντερ φορ ισως και για πρωτος.
8. Αριστερο χαφ/εξτρεμ ποιοτικο να ερθει.
9. Ναρευ αλλαγη του Ζιφκο.
10. Και ενα δευτερο χαφ για κανουμε την πενταδα (αν δεν γυρισει ο Τσιγγαρας.)

Συμπερασματικα οπωσδηποτε. 2 χαφ, ενα μπακ και ενα σεντερφορ.
Εαν φυγουν Καντουρι και Μπισε ενα αριστερο χαφ/εξτρεμ.

4 παικτες εκ πρωτης που μπορεις να βρεις με 800 εως ενα μυριο το χρονο να σου κανουν την δουλεια. Κιας ειναι μεγαλοι.
Με τα συμβολαια που ληγουν το καλοκαιρι μια η αλλη θα μας ερθει. Μην ξεχναμε και τα λεφτα των ομιλων που μπορουν να ερθουν ευκολα.
4 μυρια θα βγαλουμε μονο απο τα διαρκειας του χρονου. Μην συνυπολιγισω και τα λεφτα της μεταγραφης Κουτσια.
Αυτα.
Η ομαδα εφτασε στο πικ της με το υπαρχον ροστερ. Τωρα ειναι θεμα διοικησης (προσοχη οχι χρηματων διοικησης)
papwolf

Δημοσίευση από papwolf »

Να πασχίζεις να βρεις έναν εύπορο ιδιοκτήτη κι όταν επιτέλους αυτός έρχεται ως μεσσίας, να κάνεις όνειρα για πρωταθλήματα, δυναστείες, πορείες στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια, διακρίσεις. Αντί αυτών η μιζέρια συνεχίζεται με, κλεψιές , var, avar, κοράκια καμικάζι κλειστές κάνουλες, αυτάρκειες, sustainability και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Τίποτα καλό δε περιμένω πια, πώληση χρυσαφικών κι ασημικών στη πρώτη ευκαιρία κι αντικατάσταση τους με μπακίρια αμφιβόλου αξίας αλλά φτηνά, ανανέωση βετεράνων, συνεχή αποδυνάμωση της ομάδας, επιστροφή σε ρόλο τρίτο-τέταρτου. Κι όλα αυτά συνοδευόμενα από πλήρη διοικητική απουσία. Κάποιος είχε γράψει το καλοκαίρι για "αποεπένδιση", ίσως τελικά να είχε δίκιο...
Αυτά από μένα και καλό καλοκαίρι σε όλους αδέρφια. Είθε ο θεός να προστατεύει τον ΠΑΟΚ...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Αυτά γράφονται σήμερα 26/2.

Ας δούμε το Μάιο που θα βρισκομαστε

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

για το ροστερ δεν αναμένεται να αλλάξει κάτι μέχρι το Μαιο.
george188

Δημοσίευση από george188 »

papwolf έγραψε:Να πασχίζεις να βρεις έναν εύπορο ιδιοκτήτη κι όταν επιτέλους αυτός έρχεται ως μεσσίας, να κάνεις όνειρα για πρωταθλήματα, δυναστείες, πορείες στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια, διακρίσεις. Αντί αυτών η μιζέρια συνεχίζεται με, κλεψιές , var, avar, κοράκια καμικάζι κλειστές κάνουλες, αυτάρκειες, sustainability και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Τίποτα καλό δε περιμένω πια, πώληση χρυσαφικών κι ασημικών στη πρώτη ευκαιρία κι αντικατάσταση τους με μπακίρια αμφιβόλου αξίας αλλά φτηνά, ανανέωση βετεράνων, συνεχή αποδυνάμωση της ομάδας, επιστροφή σε ρόλο τρίτο-τέταρτου. Κι όλα αυτά συνοδευόμενα από πλήρη διοικητική απουσία. Κάποιος είχε γράψει το καλοκαίρι για "αποεπένδιση", ίσως τελικά να είχε δίκιο...
Αυτά από μένα και καλό καλοκαίρι σε όλους αδέρφια. Είθε ο θεός να προστατεύει τον ΠΑΟΚ...
Αποεπενδυση με συνεχείς αμκ ενώ ζοριζεται λόγω πολέμου δεν ξέρω πως προκύπτει. Μην τα βάζουμε όλα στη μηχανή του κιμά, αδικείς την ομάδα. Καλό καλοκαίρι
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

papwolf έγραψε:Να πασχίζεις να βρεις έναν εύπορο ιδιοκτήτη κι όταν επιτέλους αυτός έρχεται ως μεσσίας, να κάνεις όνειρα για πρωταθλήματα, δυναστείες, πορείες στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια, διακρίσεις. Αντί αυτών η μιζέρια συνεχίζεται με, κλεψιές , var, avar, κοράκια καμικάζι κλειστές κάνουλες, αυτάρκειες, sustainability και δε ξέρω κι εγώ τι άλλο.
τελειως αστοχο σχολιο γιατι δεν παιρνει ολες τις παραμετρους και η ποιο βασικη ο Σαββιδης ειναι εδω ο Γιωργης ειναι πολυ συχνα στο γηπεδο αυξησεις ΑΜΚ γινονται και εμεις λεμε καλο καλοκαιρι......εγω ειμουν κοντα στην ομαδα με σκαρμουτσο αμαεφουλε κλπ. κλπ. οπως χιλιαδες αλλοι και θα πω καλο καλοκαιρι τωρα ? πλακα μας κανεις ? εχει κυπελο εχει play of εχει εχει......
Άβαταρ μέλους
WeWillRockYou

Δημοσίευση από WeWillRockYou »

Αυτή η απογοήτευση φαίνεται αρκετά συχνά μετά από αρνητικά αποτελέσματα/αποτυχίες σε οπαδούς της ομάδας,ειδικά μεγαλύτερης ηλικίας, οι οποίοι έχουν φάει τα πέτρινα χρόνια με το κουτάλι. Και εν μέρει το κατανοώ το συναίσθημα της απογοήτευσης που μπορούν να νιώθουν.
Από την άλλη, το βρίσκω λίγο προσωπικό το θέμα και όχι ως πρόβλημα του συλλόγου. Το πως βλέπει ο καθένας τον ΠΑΟΚ ως σύλλογο και το πως τον κάνει μέρος της ταυτότητας του είναι διαφορετικό. Αλλά ώρες ώρες νιώθω πως πολλοί περιμένουν να βρουν μια γενικότερη δικαίωση στη ζωή και μια ελπίδα για το μέλλον μέσα από τον ΠΑΟΚ.
Το οποίο επίσης ως έναν βαθμό είναι λογικό, καθώς υπάρχει μια ταύτιση με τις αρχές και τις αξίες ενός συλλόγου, αλλά από την άλλη δεν γίνεται να υπάρχει τέτοια απογοήτευση και μαυρίλα κάθε φορά που θα έρχεται μια αποτυχία.
Δεν γίνεται να υπάρχει η προσδοκία πως επειδή ο σύλλογος βρήκε πλούσιο ιδιοκτήτη, ξαφνικά θα δημιουργήσει δυναστεία και θα αλλάξει όλα τα συστημικά προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χωρίς μάλιστα πολιτική στήριξη και με πολλούς παράγοντες εναντίον του. Ειδικά όταν έχουμε δει τι έγινε όλα τα προηγούμενα χρόνια, σε κάθε προσπάθεια να αλλάξει οτιδήποτε σε θεσμικό επίπεδο.
Επίσης, καλό θα ήταν να συνειδητοποιούμε και την πορεία που έχει διανύσει ο σύλλογος την τελευταία δεκαετία:
- η ομάδα έχει διπλασιάσει τους τίτλους της (μετρώντας και το πρωτάθλημα που χάθηκε στα χαρτιά)
- έχει φτιάξει τις καλύτερες ακαδημίες στην χώρα, εξασφαλίζοντας έτσι την βιωσιμότητα της
- υπάρχει διάθεση να αναβαθμιστούν οι εγκαταστάσεις της (προπονητικό, γήπεδο)
- παρότι γενικά δεν τα έχει πάει τόσο καλά ευρωπαικά, πέρσι έφτασες στα προημιτελικά ευρωπαικής διοργάνωσης, δείχνοντας πως και εκεί μπορείς να τα καταφέρεις στο μέλλον.
Επιπλέον γίνεται λόγος για διοικητική απουσία σε μια εποχή πολέμου στην χώρα του ιδιοκτήτη, ενώ δεν έχουμε ιδέα τι γίνεται στο παρασκήνιο.
Καταλαβαίνω πως τα χρώματα μας είναι ασπρόμαυρα, αλλά δεν χρειάζεται να είναι και η οπτική μας.
Ο σύλλογος έχει κάνει τεράστια βήματα την τελευταία δεκαετία. Έχουν γίνει πάρα πολλά λάθη και σίγουρα θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα με τα χρήματα που έχουν δοθεί, αλλά από την άλλη τίποτα δεν έχει εξέλιξη χωρίς δοκιμές και λάθη.
Σίγουρα είναι τρομερά κουραστικό να βλέπουμε συνεχώς τα ίδια προβλήματα σε συγκεκριμένους τομείς, αλλά είναι σημαντικό να βλέπουμε τα πράγματα ρεαλιστικά και να γίνεται εποικοδομητική κριτική. Σόρρυ αν το σχόλιο είνα οφ τόπικ από τους μόντ, απλώς με αφορμή το σχόλιο του papwolf μου βγήκαν μερικές σκέψεις.

Για το κομμάτι του ρόστερ πάντως, το καλοκαίρι μετά από χρόνια θα έχουμε την ευκαιρία να χτίσουμε πάνω σε έναν νεανικό κορμό. Θα ήθελα επιτελούς να δούμε να υπάρχει μια ισορροπία στις θέσεις του ρόστερ, ανάμεσα στα πρότζεκτ και τους παίκτες στοιχήματα.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Το καλοκαίρι ( σε μεγαλύτερο βαθμό) και τον Ιανουάριο έγιναν λάθη. Λάθη που έχουνε τονιστεί... ίσως και με το παραπάνω.
Αυτό όμως δεν πιστεύω ότι είναι λόγος για να μικραίνουμε την ομάδα.
Θεωρώ τουλάχιστον λάθος να αναφερόμαστε στην ομάδα με χαρακτηρισμούς όπως " μετριότατη ", "ρυθμιστής των τριών πρώτων θέσεων" και άλλους παρόμοιους.
Η ομάδα είναι 17 αγώνες αήττητη. Έχει παίξει έξι ντέρμπι από την αρχή του δεύτερου γύρου, συμπεριλαμβανομένου και τα δύο παιχνίδια κυπέλλου και έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ.
Έχει τους ίδιους βαθμούς με τον γαύρο ( για μένα ο ΠΑΟΚ έχει συν δύο βαθμούς από ότι γράφει η βαθμολογία στην επίσημη σελίδα της super league)... ο οποίος πάει για πρωτάθλημα αλλά εμείς για την τέταρτη θέση.
Δεν ξέρω και δεν με ενδιαφέρει αν στο τέλος βγούμε πρώτοι ή Τέταρτοι, γιατί κάτι τέτοιο εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες, ξέρω όμως ότι για παράδειγμα η διαφορά μου αυτή τη στιγμή με τον βάζελο είναι μόνο τα δύο μεταξύ μας μελλοντικά παιχνίδια.
Όποιος πιστεύει ότι είναι τόσο δύσκολο για αυτόν τον ΠΑΟΚ να νικήσει άλλες δύο φορές τον βάζελο.... συγνώμη αλλά θα έπρεπε να έχει περισσότερο πίστη στην ομάδα...το έχει κερδίσει με το σπαθί της
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”