Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧIII
Μα ο παναιτωλικός είναι καφενείο. Οαρης άλλαξε επίπεδο. Ο Ρουμάνος παιζει βαρετά 81% κατοχή
Βρε εκφωνητή δεν τους λυπάσαι; Τι παρακαλούνται οι φίλοι του Άρη να παραμείνουν στις θέσεις τους; 40 είναι όλοι και όλοι. Αφήστε τα παιδιά να ανακατευτούν με το πλήθος
- Vet_eranos
Εμ τον στρατηγό που τον είχε 80-20 κατοχή κ μηδέν τελικές πέσαμε να τον φάμε..
Λουτσε, τη δουλειά σου εσύ. 1-0 πονοματος κ άσε να ξεπουλάνε τα κολλύρια..
Λουτσε, τη δουλειά σου εσύ. 1-0 πονοματος κ άσε να ξεπουλάνε τα κολλύρια..
Μετά το 2ο φαβορί χαρτί, επική εμφάνιση και από το φαβορί της καρδιάς μας, οαρης.
Ε όχι ρε παιδιά, κάθε καλοκαίρι ανεβαινω Θεσσαλονίκη, μένω Αθήνα κανονικά και κάθε Αύγουστο ακούω τα ίδια. Σχεδόν πρωταθλητής ο οαρης και ποιος Παναιτωλικό τώρα μωρέ και οοαρης έριξε τρία στον λεβαδιακο και πάμε για πρωτάθλημα.
Και εγώ τώρα είμαι εδώ και δεν τους έχω δίπλα να τους κάνω χαζουρα. Τουλάχιστον εσείς που είστε πάνω κάντε λίγο χαζι παραπάνω και για μενα
Και εγώ τώρα είμαι εδώ και δεν τους έχω δίπλα να τους κάνω χαζουρα. Τουλάχιστον εσείς που είστε πάνω κάντε λίγο χαζι παραπάνω και για μενα
Μια χαρά πάνε τα φαβορί του πρωταθλήματος, χαρτοσακούλα, λήκια κλπ.
Bingo στα προγνωστικά!!! Να δούμε και την αρμάδα του γκάνταλφ, αν και αυτοί χάσουν - κερδίσουν το βαζελο-σδνα θα μας την πασάρει για καλύτερη της Μαν. Σίτυ.

Άντε να έχεις δεις αυτό το συνοθυλευμα και να πρέπει μέσα στην εβδομάδα να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να γεμίσεις το γήπεδο γιατί έρχεται το ματς όλης της χρονιάς...
Δεν υπαρχουν πουθενα φιλε!erevos187 έγραψε:Ε όχι ρε παιδιά, κάθε καλοκαίρι ανεβαινω Θεσσαλονίκη, μένω Αθήνα κανονικά και κάθε Αύγουστο ακούω τα ίδια. Σχεδόν πρωταθλητής ο οαρης και ποιος Παναιτωλικό τώρα μωρέ και οοαρης έριξε τρία στον λεβαδιακο και πάμε για πρωτάθλημα.

Μου έφυγε το καρπούζι από το στόμαhawklord έγραψε:Από μπρος παρθένα
Από πίσω μπαίνουν τραίνα

Τι έγινε θιασώτες των φαβορί? Τι ροστερ Τι χρημα έδωσαν.τι έφτιαξαν.απλησιαστοι.
- ΑποστόληςΑ
Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα με προδιαθέτουν και για άλλα γκελαρίσματα...
Τωρα περα απο την πλακα, αυτα να βλεπουν οσοι βγαζουν φαβορι αυτους που δεν επαιξαν, και εχουν μονο εμας ξεγραμμενους. Ειναι ξεκαθαρο οτι οι big 4 + 1 θελουν ακομα χρονο προσαρμογης, και πολλα θα κριθουν στο ποιος μπορει να παιρνει αποτελεσματα μεχρι να αρχισει να ρολλαρει. Ολα τα ματς θελουν προσοχη, θελουμε αποτελεσματα σε αυτη τη φαση, οχι θεαμα (που αναποφευκτα καποτε θα ερθει και αυτο).