Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2022
Αν ήμουν ο κουτσιας και έβλεπα τον Λυρατζή, τον Τσιγγάρα, τον Μιχαηλίδη και τον Τζoλη, για να πιάσουμε τους κάπως πιο πρόσφατους, φυσικά και θα εμενα.
-
Ενω εχει δειξει ο Ρικαρντο;astral έγραψε:ο Ντελιας είναι μικρότερος και ως τώρα δεν έχει δείξει τίποτα ουσιαστικό σε επίπεδο ενηλικων.
Μπορεί και μακάρι να δείξει στο μέλλον, αλλα προς το παρόν δεν υπάρχει εξέλιξη.
Ο ανταγωνισμός μονο καλο μπορεί να κάνει και τέτοιες κινήσεις είναι σωστές και με χαμηλό ρίσκο και κόστος.
Για τα λεφτά δεν ξέρω ποσα παίρνει ο καθένας για να είμαι ειλικρινής.
Έχει παίξει και έχει δείξει παραπάνω. τουλάχιστον σε νούμερα. Είναι και μεγαλύτερος, οποτε δεν ξέρω γιατί ρέπει να είναι η ο ένας η ο άλλος. Είναι λίγο άκυρη και αχρείαστη η σύγκριση.
Οι παίκτες γίονται καλύτεροι με ανταγωνισμό και όχι με ντάντεμα
Ένα σάιτ (paokcommunity.gr) έγραψε ότι προτάθηκε στον ΠΑΟΚ, ο 29χρονος Ισλανδός σέντερ μπακ, Hördur Magnússon,
https://www.transfermarkt.com/hordur-ma ... ler/130353
που μένει ελεύθερος από την CSKA,
αλλά θα εξαρτηθεί, από το τι εξέλιξη θα έχει η περίπτωση Κρέσπο.
Πάντως σαν σενάριο, να υπήρχε ισλανδικό δίδυμο στα στόπερ, ακούγεται ενδιαφέρον.
https://www.transfermarkt.com/hordur-ma ... ler/130353
που μένει ελεύθερος από την CSKA,
αλλά θα εξαρτηθεί, από το τι εξέλιξη θα έχει η περίπτωση Κρέσπο.
Πάντως σαν σενάριο, να υπήρχε ισλανδικό δίδυμο στα στόπερ, ακούγεται ενδιαφέρον.
-
ΓΙα να το δειξει εντος γηπεδου, πρεπει να τον βαλεις στο γηπεδο, να παιξει.tad έγραψε:xrisitsapa έγραψε:Σε τί ειναι καλυτερος απο τον Κωνσταντελια, ας πουμε;
Νομιζω οτι στην παγκοσμια αγορα, ο Ντελιας εχει αξιολογηθει σαν πολυ μεγαλο προτζεκτ. Το ιδιο και ο Κουτσιας.
Εμεις δεν ασχολουμαστε καθολου με αυτα που εχουμε μεσα στα ποδια μας, και φερνουμε νεα project απο Ποτογαλια.
( ηδη ακουγεται οτι ειμασετ ανοικτοι σε πωληση Κουτσια. Αν ισχυει, ειμαστε για κλωτσιες).
Επισης, οταν φερνεις και δινεις Χ λεφτα στον καθε Ρικαρντο, δεν θα σου ζητησει τα αναλογα ο Ψ Κουτσιας;
αδερφέ επειδή μιλάς με αρρωστάκια των δικών μας παιδιών ελπίζω ότι δεν θα με παρεξηγήσεις ... το αν κάποιος είναι παγκόσμιο πρότζεκτ φαίνεται μόνο στο γήπεδο και όχι στα λόγια ... ο Κωσταντέλιας και ο κάθε Κωσταντέλιας πρέπει να αποδείξει εντός γηπέδου την αξία του και όχι στα λόγια ... άρα δουλειά και μόνο δουλειά ...
κανένα παιδί ίδιας ηλικίας από την Πορτογαλία δεν μπορεί να του κόψει τον δρόμο ... ίσα ίσα θα τον κάνει καλύτερο ο ανταγωνισμός ...
επίσης κανένας δεν θέλει να φύγει ο Κούτσιας ... εκεί το θέμα είναι ξεκάθαρα πάλι του παιδιού και μετά του Λούτσε ... το περιβάλλον του ΠΑΟΚ είναι ότι καλύτερο για τον Κουτσια ... στον ΠΑΟΚ τον πιστεύουν εδώ και χρόνια σαν κόρη οφθαλμού ... το θέμα είναι καθαρά δικό του να πείσει τον προπονητή της ά ομάδας ότι πρέπει να παίξει παραπάνω ... εκεί έχουμε το γνωστό θέμα με τον σκούφο ...
Το οτι τον δωσαμε δανεικο ενω δεν ειχαμε παικτη πισω απο τον Μπισε, ηταν για γελια.
Το οτι δεν επαιξε ποτε ο Κουτσιας, ενω ολα τα φορ μας δεν κανουν ουτε το μισο ποδι του Πριγιο ας πουμε, ηταν για κλαματα.
Στην τελικη, ας τους βλεπαμε καπου, το διαστημα που καναμε κοιλια.
Θα τρωγαμε περισσοτερα απο 3 απο τον Ιωνικο; ή θα μας εβαζε κι αλλα ο Ατρομητος;
Tad εγώ είμαι κάπου στη μέση ή μάλλον πιο πολύ προς το σημείο του xrisitsapa .
Στο σχεδιασμό που είχα στο μυαλό μου οι δευτεροτριτες συμπληρωματικές θέσεις πρέπει να δίνονται σε νέα παιδιά Έλληνες είτε των ακαδημιών μας ,είτε της Β ομάδας , είτε και εγχώριες μικρομεταγραφές. Ο λόγος είναι προφανώς οικονομικός αλλά και μια επιβράβευση , για αυτούς τους παίκτες. Κι ένα παράδειγμα για τους επόμενους, ότι δες το Τσιγγάρα τα κατάφερε κι έφτασε στη πρώτη ομάδα. Μόνο να κερδίσει έχει ο ΠΑΟΚ από τέτοια κίνηση.
Πέρυσι παράπονο δεν έχω καθιερώθηκε ο Λύρατζης κι ο Τσιγγάρας. Φέτος δε βλέπω λόγο να φέρνουμε τυχάρπαστους Πορτογάλους με την ελπίδα να βγει ο νέος Βιερίνια. Έγινε και πέρυσι με το Τεηλορ που λέγαμε φτηνός είναι δε πειράζει κι αν δε μας βγει και φέτος είναι σε όλες τις λίστες των υπο παραχώρηση .
Δε ξέρω, προς το παρόν είμαι πάρα πάρα πολύ επιφυλακτικός με τις κινήσεις μας. Φοβάμαι ότι θα γεμίσουμε Τεηλορ και δυστυχώς δεν υπάρχει μια ακμαία "παλιά" φουρνιά να τους απορροφήσει.
Στο σχεδιασμό που είχα στο μυαλό μου οι δευτεροτριτες συμπληρωματικές θέσεις πρέπει να δίνονται σε νέα παιδιά Έλληνες είτε των ακαδημιών μας ,είτε της Β ομάδας , είτε και εγχώριες μικρομεταγραφές. Ο λόγος είναι προφανώς οικονομικός αλλά και μια επιβράβευση , για αυτούς τους παίκτες. Κι ένα παράδειγμα για τους επόμενους, ότι δες το Τσιγγάρα τα κατάφερε κι έφτασε στη πρώτη ομάδα. Μόνο να κερδίσει έχει ο ΠΑΟΚ από τέτοια κίνηση.
Πέρυσι παράπονο δεν έχω καθιερώθηκε ο Λύρατζης κι ο Τσιγγάρας. Φέτος δε βλέπω λόγο να φέρνουμε τυχάρπαστους Πορτογάλους με την ελπίδα να βγει ο νέος Βιερίνια. Έγινε και πέρυσι με το Τεηλορ που λέγαμε φτηνός είναι δε πειράζει κι αν δε μας βγει και φέτος είναι σε όλες τις λίστες των υπο παραχώρηση .
Δε ξέρω, προς το παρόν είμαι πάρα πάρα πολύ επιφυλακτικός με τις κινήσεις μας. Φοβάμαι ότι θα γεμίσουμε Τεηλορ και δυστυχώς δεν υπάρχει μια ακμαία "παλιά" φουρνιά να τους απορροφήσει.
-
astral έγραψε:Έχει παίξει και έχει δείξει παραπάνω. τουλάχιστον σε νούμερα. Είναι και μεγαλύτερος, οποτε δεν ξέρω γιατί ρέπει να είναι η ο ένας η ο άλλος. Είναι λίγο άκυρη και αχρείαστη η σύγκριση.
Εγω με μια πολυ γρηγορη ματια, βλεπω 4 μονο εμφανισεις στη Φαμαλικαο και 200χιλ αξια στο transfermarkt.
Ο Κωνσταντελιας αξιζει τα διπλασια και εχει και περισσοτερες εμφανισεις.
( με καθε επιφυλαξη).
Τα ρεπορταζ λενε οτι δεν τον αφησε ελευθερο η φαμαλικαο. Αντιθετως ποθουσε διακαως να τον ανανεωσει αλλα ο ρικαρντο δεν ηθελε να συνεχισει εκει και γι αυτο τον παραγκωνισαν και επαιξε μονο 4 ματς στην α ομαδα. Ο παικτης ηθελε να φυγει απο κει και περιμενε την ληξη του συμβολαιου του. Ακουστηκε επισης οτι ο Μποτο τον ειχε κλεισμενο απο τον Ιανουαριο. Αν ισχυει, τοτε εξηγειται η σταση της φαμαλικαο και ο παραγκωνισμος του.kmallio έγραψε:In boto of course we trust αλλα 22χρονο που τον άφησε ελεύθερο η φαμαλικαο είναι ριψοκίνδυνη επιλογή κυρίως που στις θέσεις των μεσοεπιθετικων χρειαζόμαστε παίκτες που να βγάζουν τα κάστανα από την φωτιά, ελπίζω να πέσει χρήμα τουλάχιστον να πάρουμε και έμπειρους παίκτες κοντά στα 30 για να ήμαστε ήρεμοιnunies4 έγραψε:Νομιζω εχει γινει πλεον καθαρο στο πως θα κινηθει η ομαδα. Πραγμα που επιβεβαιωνει και τα παιδια που δινουν τα inside info.
Σε μεγαλο βαθμο λοιπον αυτο που θα παιξει ρολο ειναι το "ματι" του Μποτο και το ποσοστο επιτυχιας σε αυτες τις κινησεις.
Τον γαυρο ετσι και αλλιως στα συμβολαια δεν θα μπορεσουμε να τον ανταγωνιστουμε. Οταν πχ προτεινει στο 35αρη Αραμπι 2εκ το χρονο η οταν ακουγεται οτι θα προσεγγισει Λιβαγια με το ιδιο ποσο καταλαβαινουμε την διαφορα στα μπατζετ.
Οποτε....in Boto we trust και αισιοδοξια...
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ ρε φίλε γιατί έχει δημιουργηθεί ένα θέμα με όλο αυτό το πρότζεκτ με τους νεαρους.xrisitsapa έγραψε:Αν ησουν ο Κουτσιας, θα εμενες;Gospi έγραψε:Καλώς ή κακως ο Κουτσιας έχει ρήτρα 2.000.000, οποτε είμαστε δεν είμαστε εμείς ανοιχτοί, αν έρθει μία ομάδα και τα σκάσει, είναι στο χέρι του Κούτσια, και μόνο, αν θα μείνει ή αν θα φύγει.
Δεν πηρε καθολου χρονο συμμετοχης, αρα ειχε και μηδενικη εξελιξη.
Τα λεφτα μπορει να τα βρει κι αλλου, αρα;
Αυτο εννοω να ασχοληθεις. Να δωσεις χρονο και ενεργεια, περα απο χρηματα
Τι σημαίνει θα έμενες;;
Δηλαδη έρχεται ο ΠΑΟΚ επενδύει απάνω σου, σε πιστεύει σε φτιάχνει, σε πληρώνει και επειδή δεν πήρες συμμετοχες φεύγεις;;
Αν έχει τέτοιο μυαλό να ΦΎΓΕΙ!
ΦΤΆΝΕΙ με το ότι δεν έπαιξα 10 ματς και φεύγω.
Αντί να λέμε ότι πρέπει να λιώσει να αποδείξει ότι αξίζει, να δωσει όσα του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ, εμείς λέμε θέλει να μείνει;;
Αν δε θέλει να φέρει πρόταση και φύγει.
Ειλικρινά είναι κουραστικό δεν έπαιξε και πως και τι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συμφωνω.
Και αν μιλουσαμε για καποια αλλη μεγαλη ομαδα και το πως φερονται σε παικτες της ακαδημιας να το καταλαβω.
Αλλα στον ΠΑΟΚ που τα τελευταια χρονια ειχαν πρωταγωνιστικο ρολο ο Πελκας, ο Γιανουλης, ο Μιχαιλιδης, ο Τζολης, ο Λυρα, ο Τσιγγαρας ε οχι δεν μπορεις να λες οτι σου κοβουν τον δρομο.
Αντιθετως δουλευεις συνεχεια, βελτιωνεσαι και η ευκαιρια σου θα ερθει αν το αξιζεις.
Και αν μιλουσαμε για καποια αλλη μεγαλη ομαδα και το πως φερονται σε παικτες της ακαδημιας να το καταλαβω.
Αλλα στον ΠΑΟΚ που τα τελευταια χρονια ειχαν πρωταγωνιστικο ρολο ο Πελκας, ο Γιανουλης, ο Μιχαιλιδης, ο Τζολης, ο Λυρα, ο Τσιγγαρας ε οχι δεν μπορεις να λες οτι σου κοβουν τον δρομο.
Αντιθετως δουλευεις συνεχεια, βελτιωνεσαι και η ευκαιρια σου θα ερθει αν το αξιζεις.
-
Πως να αποδειξει ρε sourme, απο τον παγκο ή απο τον ΠΑΟΚ Β';
O Τσιγγαρας μπηκε μεσα, επαιξε, απεδειξε αν μπορει ή οχι.
Ο Λυρατζης δεν βολοδερνε και τον ειχαμε ολοι για λιγο, μεχρι που επαιξε αναγκαστικα και εδειξε;
ο Κουτσιας, μπορει να αξιζει, μπορει και οχι. ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ομως.
O Τσιγγαρας μπηκε μεσα, επαιξε, απεδειξε αν μπορει ή οχι.
Ο Λυρατζης δεν βολοδερνε και τον ειχαμε ολοι για λιγο, μεχρι που επαιξε αναγκαστικα και εδειξε;
ο Κουτσιας, μπορει να αξιζει, μπορει και οχι. ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ομως.
Μιλάω συνολικά. Πέρσι είχε γεμάτη χρονια με αρκετά goal στη B ομάδα.xrisitsapa έγραψε:astral έγραψε:Έχει παίξει και έχει δείξει παραπάνω. τουλάχιστον σε νούμερα. Είναι και μεγαλύτερος, οποτε δεν ξέρω γιατί ρέπει να είναι η ο ένας η ο άλλος. Είναι λίγο άκυρη και αχρείαστη η σύγκριση.
Εγω με μια πολυ γρηγορη ματια, βλεπω 4 μονο εμφανισεις στη Φαμαλικαο και 200χιλ αξια στο transfermarkt.
Ο Κωνσταντελιας αξιζει τα διπλασια και εχει και περισσοτερες εμφανισεις.
( με καθε επιφυλαξη).
Ο Nτελιας, χωρίς να φταίει μονο αυτός, δεν έχει κάνει ακόμα ούτε μια γεμάτη χρονια.
Στην Eupen των πιτσιρικάδων δεν έπαιξε πολύ αλλα στα 2 παιχνίδια που έτυχε να δω δεν ήταν καλός.
Λεπτομέρειες τα νούμερα, Όπως είπα, θεωρώ άκυρη τη σύγκριση και δεν πιστεύω ότι τέτοιοι παίκτες θα κόψουν το δρόμο κανενός που πραγματικά αξίζει.
Δηλαδή, έκοψε ο Bradonjic τα φτερά κανενός? Στοίχημα χαμηλού κόστους, δε βγήκε, πάμε παρακάτω.
Ο Nτελιας έχει μέλλον και αν δουλέψει και μείνει στη B ομάδα να πάρει παιχνίδια σε επίπεδο ενηλικων θα φανεί τι και ποσο αξίζει.
Μακάρι να κάνει μια καλή γεμάτη χρονια και να τον δούμε και στην πρώτη ομάδα.
Κάπως έτσι είδαμε τον Tαχατο και λέμε ότι αξίζει να ανεβεί η τον Σαλαμούρα, ακόμα και τον Σμυρλή.
edit: ο Λυρατζής μπήκε σταδιακά. Καθόλου αναγκαστικά. Δεν ήταν κάλος στην αρχή, δούλεψε βελτιώθηκε και κέρδισε θέση του με το σπαθί του.Το ίδιο και οι υπόλοιποι πάνω κάτω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος astral την Παρ 03 Ιουν 2022, 10:10, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
-
Πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στις μεταγραφές, φέτος πρώτη φορά ανυπομονώ ακόμα κ για τα φιλικά
- Mitsospaoki4
- Moderator
Χωρίς να θέλω να προσβάλλω αυτούς που αναδημοσιεύουν άρθρα από σελίδες του Instagram.
Αλλά τι μόδα είναι αυτή πλέον;;
Πάει κάθε 15χρονο φτιάχνει μια σελίδα , γράφει 2-3 π@πες και το παίζουν και δημοσιογράφοι..
Να μου πεις από κάτι mercato και λοιπά που νομίζουν ότι είναι και σοβαρά σάιτ , ίσως είναι λίγο καλύτερα.
Αλλά τι μόδα είναι αυτή πλέον;;
Πάει κάθε 15χρονο φτιάχνει μια σελίδα , γράφει 2-3 π@πες και το παίζουν και δημοσιογράφοι..
Να μου πεις από κάτι mercato και λοιπά που νομίζουν ότι είναι και σοβαρά σάιτ , ίσως είναι λίγο καλύτερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Παρ 03 Ιουν 2022, 10:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
giapas τον πιτσιρικά τον βλέπω ξεκάθαρα μεταξύ Α και Β ομάδας ... άρα τον βλέπω σαν ανταγωνιστή όλων των παιδιών όπως ανέφερε ο Αποστολης ... μόνο που τον συγκρίνεις με τον Τέιλορ με πιάνει κρύος ιδρώτας ...giapas έγραψε:Tad εγώ είμαι κάπου στη μέση ή μάλλον πιο πολύ προς το σημείο του xrisitsapa .
εγώ που ξέρεις τι καψούρα έχω στα παιδιά των ακαδημιών χρόνια γράφω ότι οι θέσεις από 15 και μετά του ρόστερ πρέπει να είναι με νέους καλούς παίχτες των ακαδημιών ... το θέμα είναι όμως δικό τους ... με την δουλειά τους να δείξουν ότι πρέπει να τους βάλει να παίξουν ... κανένας πιτσιρίκος Πορτογάλος δεν μπορεί να τους κόψει τον δρόμο ... από τα 5 παιδιά μεσοεπιθετικών μας δεν βλέπω κάποιον ο οποίος να μου λέει ότι τον αδικεί ο Λούτσε ... τουλάχιστον ακόμα ... για τον Κουτσια έχω άλλη άποψη ... έπρεπε ήδη να τον έχει βάλει παραπάνω
από εκεί και πέρα μην με ρωτάς για λύρατζη και τσιγγάρα ... όταν φωνάζαμε όλοι για το έγκλημα από την αρχή της περσινής χρονιάς με τειλορ και εσίτι κάποιοι μας την έπεφταν εδώ μέσα ...