Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2020-2021 ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

proedros έγραψε:Τουλάχιστον να φέρουν Μάτος γιατί αν πάμε στα ντέρμπι και στο κύπελλο με Περέιρα , κλάφτα Χαράλαμπε...
Εφόσον πάρουμε Baba είμαστε πλήρεις με μη Κοινοτικούς.
markos4

Δημοσίευση από markos4 »

Salvador Allende έγραψε:Αυτοί που ισοπεδώνουν είναι κι αυτοί που μιλούσαν για 35χρονο βετεράνο όταν έκλεισε ο Αντρέ, και τον άμπαλο γ' κατηγορίας Ουαγκέ που πρέπει να τον στείλουμε πίσω.

Απορώ όμως γτ πέφτουμε από τα σύννεφα με τέτοια σχόλια. Σήμερα είναι μια καλή μέρα, ο ΠΑΟΚ ακούγεται σε όλο και περισσότερα μέρη. Έχουμε μπροστά μας 4 μήνες να σφαχτούμε για τις μεταγραφές, σήμερα ας κάνουμε λίγο κράτει.
Γενικά συμφωνώ με το σχόλιο σου.Αλλα ο ουαγκε όσο έπαιξε με το δεξί του πόδι έβαζε τρικλοποδιά στο αριστερό...δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο για να μνημονεύεται..
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

Αυτο το θεμα με τους τραυματισμους ειναι παντελως θεωρητικο..Ηρθαν Ουαγκε και Βερν και αποχωρησαν αναπηροι και αλλοι με δυο χιαστους βγαινουν ΜΒΠ..το 30% των παιχτων σε υψηλο επιπεδο εχουν απο ενα χιαστο..η σωστη αποκατασταση παιζει τον μεγαλυτερο ρολο..Η μπαλα που ξερει ο παιχτης δεν ξεχνιεται η ιδια θα ειναι..Το θεμα ειναι ποσο ετοιμος ειναι ο παιχτης που ερχεται..Αν θυμαμαι καλα ο προπονητης ζητησε ετοιμους παιχτες και οχι αλλα στοιχηματα..Δεν θεωρω τον Μπαμπα στοιχημα,αν ειναι ετοιμος αγωνιστικα..Αν τον ενεκρινε ο Κοουτς και δεν ειναι γερμανικη ξεροκεφαλια εγω συμφωνω και επαυξανω..Σαν μεταγραφη μονο ειναι πανω ραφι 100%..Ευχομαι αναλογο Αμυντικο χαφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Amsterdamer_87 την Τρί 26 Ιαν 2021, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
tzelas έγραψε:Ας δώσει κάποιος και που βρισκόμαστε στις θέσεις των ξένων με τις 2 προσθήκες μη κοινοτικών που κάνουμε σήμερα. Κλείσαμε τις θέσεις ξένων οπότε π.χ. Μάτος οριστικά τέλος;
Ναι, κλείσαμε

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ (ΞΕΝΟΙ)
1. Rodrigo Soares
2. Amr Warda
3. Kagawa
4. Douglas Augusto
5. Abdul Rahman Baba
6. Jaba (U-23)
7. Nika Ninua (U-23)
Ο Seaman, είχε γράψει για τον Ninua, ότι μετά από ένα εξάμηνο θεωρείται κοινοτικός.

Δεν ισχύει;
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Οσοι μπαίνετε σε ξένα sites θα έχετε δει ότι το όνομα ΠΑΟΚ έχει πολύ μεγάλη υπόληψη στο εξωτερικό.
Ας βάλουμε ένα μέτρο στα πράγματα.
Μπορεί από μαλακίες να μας πετάει έξω η Ομόνοια, αλλά κάτι μεσαίες ομάδες της La Liga 1 (όχι της 2) τις πατάμε.
4άρες στην Αιντχόφεν κλπ. για να μην πάω στο παρελθόν.
Θεωρώ άδικο να υποβαθμίζεται η ομάδα μας. Η Νόριτς π.χ. είναι στην πραγματικότητα μία τρίχα από τα ...δια του ΠΑΟΚ σε παγκόσμια ποδοσφαιρική υπόληψη και δυναμική.
Το ίδιο και κάτι γερμανικοί διάττοντες αστέρες όπως Αουγκσμπουρκ, Μάιντζ κλπ.
Είναι υψηλό το επίπεδο του ΠΑΟΚ και δεν πρέπει εμείς να το υποβιβάζουμε. Κάποια παιδιά που έρχονται από μεσαίες ευρωπαϊκές ομάδες πρέπει να έχουν πραγματικό ταλέντο για να πιάσουν στον ΠΑΟΚ.
Ο Μπαμπά ούτε κρύο μου κάνει, ούτε ζέστη. Ολα στο γήπεδο θα φανούν. Δεν μου λένε τίποτα τα 26 εκ. που μπορεί να ξέπλυνε ο Αμπράμοβιτς για να τον αγοράσει. Δεν τον παντρευόμαστε αν δεν είναι ικανός για τον ΠΑΟΚ.
Το γεγονός ότι μπορεί μία επιλογή μη ανάλογη των αναγκών να επιφέρει ζημία συνολικά στην ομάδα είναι πάντοτε σοβαρό ζήτημα. Αλλά δεν σπεύδω να τον χαρακτηρίσω. Οσοι τον έφεραν θα κριθούν και μακάρι η πλάστιγγα της κρίσης να είναι τελικά θετική.
giliopoulos

Δημοσίευση από giliopoulos »

Amsterdamer_87 έγραψε:Αυτο το θεμα με τους τραυματισμους ειναι παντελως θεωρητικο..Ηρθαν Ουαγκε και Βερν και αποχωρησαν αναπηροι και αλλοι με δυο χιαστους βγαινουν ΜΒΠ..το 60% των παιχτων σε υψηλο επιπεδο εχουν απο ενα χιαστο..η σωστη αποκατασταση παιζει τον μεγαλυτερο ρολο..Η μπαλα που ξερει ο παιχτης δεν ξεχνιεται η ιδια θα ειναι..Το θεμα ειναι ποσο ετοιμος ειναι ο παιχτης που ερχεται..Αν θυμαμαι καλα ο προπονητης ζητησε ετοιμους παιχτες και οχι αλλα στοιχηματα..Δεν θεωρω τον Μπαμπα στοιχημα,αν ειναι ετοιμος αγωνιστικα..Αν τον ενεκρινε ο Κοουτς και δεν ειναι γερμανικη ξεροκεφαλια εγω συμφωνω και επαυξανω..Σαν μεταγραφη μονο ειναι πανω ραφι 100%..Ευχομαι αναλογο Αμυντικο χαφ
Το θεμα ειναι οτι ο συγκεκριμενος εχει 2.
Μαλιστα στον πρωτο εκανε 1,5 χρονο να ξαναπαιξει
Και τωρα στον 2ο παλι στον 1,5 ειναι.
Δηλαδη ειναι τωρα αυτος τεχνικος διευθυντης?
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

bersekeros έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε: Ναι, κλείσαμε

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ (ΞΕΝΟΙ)
1. Rodrigo Soares
2. Amr Warda
3. Kagawa
4. Douglas Augusto
5. Abdul Rahman Baba
6. Jaba (U-23)
7. Nika Ninua (U-23)
Ο Seaman, είχε γράψει για τον Ninua, ότι μετά από ένα εξάμηνο θεωρείται κοινοτικός.

Δεν ισχύει;
Δεν ξέρω. Εγώ νόμιζα ότι από την επόμενη σεζόν θα λογίζεται Κοινοτικός. Ούτως ή άλλως είναι U-23
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μήπως χαιρετάει o Νινουα;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitsospaoki4 την Τρί 26 Ιαν 2021, 17:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Εμένα μου φαίνεται σούπερ κίνηση. Κάπως έτσι το βλέπω: τα λεφτά των μεταγραφών έφυγαν το καλοκαίρι και ήταν και μπόλικα οπότε μη λέμε για κάνουλες που κλείσανε, βαριέμαι να γράφω δείτε τα στο transf. Τα λεφτά του Γιαννούλη δεν υπάρχουν ακόμα, θα έρθουν αλλά δεν είναι εδώ. Είμαι 100% σίγουρος ότι ο Ιβάν δε βάζει έξτρα φράγκα τώρα να καλύψει τα μαργαριτάρια που έφεραν το καλοκαίρι... Οπότε; Οπότε πας σε δανεικούς με οψιόν μέχρι το καλοκαίρι μέχρι να πουλήσεις Εσίτι, Τσόλακ, Αγκούστο για να κάνεις καλές αγορές πάλι αν και δε ξέρω αν άλλαξε το πλάνο 100% εννοώ ότι ίσως γίνει new normal οι δανεικοί με οψιόν αφού έτσι μικραίνεις το ρίσκο. Για τον Μπάμπα γουστάρω μόνο και μόνο που μεγαλώνει το Brand και τέτοιες κινήσεις νε τα μεγάλα κλαμπ έχεις μόνο να πέρνεις. Θα έρθει αν έρθει και οΠΑΟΚ δε θα πληρώσει πολλά ίσως και τίποτα... Αν παίξει σούπερ θα γυρίσει πίσω αλλά αυτό μετράει θα παίξει όσο παίξει. Αν δε παίξει ή τραυματιστεί θα πας πάλι το καλοκαίρι ήρεμος να ψάξεις ξέρωντας ότι θα πάρει ο Περέιρα συμμετοχές. 6άρι δεν έχει η Τσέλσι δανεικό να μας δώσει;
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

gergeo4 έγραψε:
obanebane έγραψε:
gergeo4 έγραψε:
υπάρχει εν εξελιξη αγοραπωλησία του βολου γι'αυτο μπηκε στοπ

Άσε ρε Γιώργη,άστο,metrosport ειδήσεις δεν έχουν θέση εδώ μέσα.
Είσαι ΠΑΟΚτσακι σε στηρίξαμε επειδή είσαι χρόνια στο φόρουμ,αλλά μη το συνεχίζεις.
δε μπορείς να ξερεις τι προσπάθεια κανω και υπο ποιες συνθήκες και μονο για την αγαπη για τον ΠΑΟΚ ,χωρις να βγαζω τιποτα , και την επιθυμία ολοι να διαβάζετε οσο γινεται ποιο εγκυρη ενημέρωση .φυσικα θα υπαρξουν λαθη αλλα ποτε επι τουτου
Αυτό δεν θα καταλάβω ποτέ !
Δλδ το κάνετε για το φόρουμ και για όλους μας υποτίθεται !!
Όμως πότες δεν γράφετε πιο νωρίς από τα σάιτ ,και τα λέτε μόνο στους μοντς !

Εμ έτσι δεν έχει ουσία
Διαβάζουμε και τα σάιτ!
Και μπράβο σου για αυτό που κανείς, δεν έχω κανέναν λόγο να μην σε πιστέψω !
Αλλά η ουσία μου λείπει σε όλο αυτό το θέμα !
Άβαταρ μέλους
Περιπτερος

Δημοσίευση από Περιπτερος »

Εχει ειδικά ρίσκα πάντως η περίπτωση Baba.
Χωρίς να ξέρω τι λεφτά θέλει, αυτός ο Rausch θα μου φαινόταν πιο στάνταρ επιλογή.
Άβαταρ μέλους
chri5ti9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από chri5ti9 »

Δεν ξεκινάμε πάλι και εκείνη την συνεργασία με Γιουβε μπας και έρθει ο Ζαλαγιετα τώρα; αν δεν έρθει και τώρα με ομοεθνη τον Γκαρσια δεν θα έρθει ποτέ.
Στο δια ταύτα. Ο Μπαμπά είναι ρίσκο παικτικο αλλά όχι οικονομικό. Σου δίνει πρεστίζ και αν παίξει 50% από όσο μπάλα ξέρει, καλύφθηκες.Θετικοτατη προσθήκη κύριοι.

Στάλθηκε από το POCOPHONE F1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Baladofatsa έγραψε:οκ θα κανουμε μεταγραφες με χωριατονοοτροποια οτι το ονομα μας παιζει στην αγγλια,λες και δεν μας ξερουν τι γαμιαδες ειμαστε σε ολη την ευρωπη επρεπε να κανουμε μεταγραφη τον Μπαμπά Ραχμάν για να μας μαθουν , τι διαβαζουμε...
Ούτε το ένα ούτε το άλλο....

Εσύ τον έβγαλες άχρηστο πριν καν τον δεις.

Δεν τον ξέρω

Αλλά περιμένω να τον δω.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Amsterdamer_87

Δημοσίευση από Amsterdamer_87 »

giliopoulos έγραψε:
Amsterdamer_87 έγραψε:Αυτο το θεμα με τους τραυματισμους ειναι παντελως θεωρητικο..Ηρθαν Ουαγκε και Βερν και αποχωρησαν αναπηροι και αλλοι με δυο χιαστους βγαινουν ΜΒΠ..το 60% των παιχτων σε υψηλο επιπεδο εχουν απο ενα χιαστο..η σωστη αποκατασταση παιζει τον μεγαλυτερο ρολο..Η μπαλα που ξερει ο παιχτης δεν ξεχνιεται η ιδια θα ειναι..Το θεμα ειναι ποσο ετοιμος ειναι ο παιχτης που ερχεται..Αν θυμαμαι καλα ο προπονητης ζητησε ετοιμους παιχτες και οχι αλλα στοιχηματα..Δεν θεωρω τον Μπαμπα στοιχημα,αν ειναι ετοιμος αγωνιστικα..Αν τον ενεκρινε ο Κοουτς και δεν ειναι γερμανικη ξεροκεφαλια εγω συμφωνω και επαυξανω..Σαν μεταγραφη μονο ειναι πανω ραφι 100%..Ευχομαι αναλογο Αμυντικο χαφ
Το θεμα ειναι οτι ο συγκεκριμενος εχει 2.
Μαλιστα στον πρωτο εκανε 1,5 χρονο να ξαναπαιξει
Και τωρα στον 2ο παλι στον 1,5 ειναι.
Δηλαδη ειναι τωρα αυτος τεχνικος διευθυντης?
Θα δειξει..Οσο για τον ΤΔ νομιζω οτι δεν εχει ιδεα απο τοπι
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

pagotatzis έγραψε:
gergeo4 έγραψε: δε μπορείς να ξερεις τι προσπάθεια κανω και υπο ποιες συνθήκες και μονο για την αγαπη για τον ΠΑΟΚ ,χωρις να βγαζω τιποτα , και την επιθυμία ολοι να διαβάζετε οσο γινεται ποιο εγκυρη ενημέρωση .φυσικα θα υπαρξουν λαθη αλλα ποτε επι τουτου
Αυτό δεν θα καταλάβω ποτέ !
Δλδ το κάνετε για το φόρουμ και για όλους μας υποτίθεται !!
Όμως πότες δεν γράφετε πιο νωρίς από τα σάιτ ,και τα λέτε μόνο στους μοντς !

Εμ έτσι δεν έχει ουσία
Διαβάζουμε και τα σάιτ!
Και μπράβο σου για αυτό που κανείς, δεν έχω κανέναν λόγο να μην σε πιστέψω !
Αλλά η ουσία μου λείπει σε όλο αυτό το θέμα !
εγω δε μιλω ποτε με μοντζ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”