Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙ
Οταν βλεπεις τους αλλους να λυγιζουν, τοτε ειναι που βαρας στο ψαχνο ασταματητα. Γιατι βλεπεις οτι ειναι ετοιμοι να κανουν το επομενο λαθος.
Ο κούλης είναι έτοιμος να διακόψει το ΠρωΚτάθλημα, ώστε να πέσουν οι τόνοι και εμείς ρίχνουμε νερό στον μύλο του...Όσο για το ότι εντείνεται η επίθεση, συμπάθα με αλλά, το "ενοχική παραίτηση Μπραουδάκη", είναι ούτε μια τρίχα απ τα @@ του "με ενδεχόμενη τιμωρία του ΠΑΟΚ, κινδυνεύει άμεσα η κοινωνική συνοχή"...Χαρτοπόλεμος...navigator11 έγραψε:Πολύ σωστά εντείνεται η επίθεση από πλευράς μας. Επιβάλλεται και το βράδυ μια ακόμη ανακοίνωση. Άσκηση πίεσης μέσω αυξανόμενης χλεύης μέχρι να εμφανιστεί το σκεπτικό.
Στα της ουσίας τώρα, αν η ... πιθανολόγηση της εεα βασίστηκε σε βαθμό καθοριστικό από τα τετ α τετ και την ... αυτοψίατης κουρούπας στην Ξάνθη, ας μας καταδικάσει τακτικός δικαστής με βάση τέτοιου επιπέδου "στοιχεία".
Εμένα, πάντα κατά την προσωπική μου άποψη, θα μου έφτανε μια ατάκα, του στυλ "Που είναι το σκεπτικό?", με ένα ιδιότυπο ρολόι, που θα μετράει δευτερόλεπτα, λεπτά, ώρες και μέρες, από την ώρα που το πρωτοέγραψα....
Παίζονται πολύ χοντρά πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και όποιος πιστεύει ότι όλο αυτό γίνεται για «22 φελλούς που κυνηγάνε μια μπάλα» είναι ή άσχετος ή ηλίθιος ή επικίνδυνος.
Gesendet von meinem Redmi Note 8 Pro mit Tapatalk
Τι λένε τα κονέ σου εσένα;Piero έγραψε:Παίζονται πολύ χοντρά πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και όποιος πιστεύει ότι όλο αυτό γίνεται για «22 φελλούς που κυνηγάνε μια μπάλα» είναι ή άσχετος ή ηλίθιος ή επικίνδυνος.
- navigator11
Τρομερή διαπίστωση. Ούτε που μπορούσε να το φανταστεί κανείς ότι παίζονται πολύ πιο χοντρά παιχνίδια πίσω από την κουρτίνα του ποδοσφαίρου. Έχω σοκαριστεί.
Re: Προπαγάνδα και
Piero έγραψε:Παίζονται πολύ χοντρά πολιτικά και επιχειρηματικά παιχνίδια πίσω από τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδόσφαιρο και όποιος πιστεύει ότι όλο αυτό γίνεται για «22 φελλούς που κυνηγάνε μια μπάλα» είναι ή άσχετος ή ηλίθιος ή επικίνδυνος.
υπαρχει σε εξελιξη πολεμος τουρκιας ελλαδος και η μπουμπουλινα παπαρουπα -μαρουπα
εχει σωσει τον ελληνισμο αλλα δεν μπορει να μιλησει
πρωτα εδω το διαβασατε...
Λες αληθειες που πονανε συνελληνα
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- invincible
Ο Μητσοτάκης περιμένει γκέλα του ΠΑΟΚ ένα Χ με βάζελο ή Λαρισα να διακόψει το πρωτάθλημα και να μην γίνουν καν πλει οφ και να επικυρώσει την βαθμολογία. Είδη μιλάει για σκέψεις... δεν τον νοιάζει και ας πέσει μετά 
Θυμάμαι και πάλι στο παρελθόν με δίκιο βουνό που τελικά πήραμε τα @ρχιδι@ μας
Ο Μητσοτακης βλεπει στον υπνο του τον Σαμαρα και την απλη αναλογικη να ερχονται. Ουτε που ξερει με ποιον παιζουμε την Κυριακη.
- invincible
όπως δεν ήξερε η ΕΕΑ αν παίζουμε και με ποιον παίζουμε την Δευτέρα... το σκέφτεται πολύ σοβαρά , σκέφτεται = περιμένειicue έγραψε:Ο Μητσοτακης βλεπει στον υπνο του τον Σαμαρα και την απλη αναλογικη να ερχονται. Ουτε που ξερει με ποιον παιζουμε την Κυριακη.
- buffalobill4
Όταν με ανακοίνωση μας καταφερθηκαμε κατά των 3 μελών της επιτροπής ελευθερίου αυγενακη ψιλοστρσβωσα γιατί ήθελα να τους τσουβαλιασουμε όλους. Όταν άρχισαν να αλληλοσφαζονται για το ποιος θα φάει το σύρσιμο στα δικαστήρια μεταξύ τους κατάλαβα γιατί ακολουθήσαμε την συγκεκριμένη τακτική.
Εδώ παίζονται χοντρά γεωπολιτικά παιχνίδια. Ο ύπουλος Ερντογάν ήθελε να πάρει την ΠΑΕ Ξάνθη να κάνει γεωτρήσεις πέριξ της Ξάνθης. Ο πανούργος όμως ο Ιβάν το αντιλήφθηκε αυτό και με αστραπιαία αντανακλαστικα την πήρε πρώτη για να γλυτώσει την ΑΟΖ.