Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Descartes

Re: Μεταγραφές Χειμώνα 2018

Δημοσίευση από Descartes »

barlow4 έγραψε:Με τη διαιτησία κατάφερε να είναι στο -8 από έναν μέτρο ΠΑΟΚ.στηριξη χρειάζεται η ομάδα , όχι χορό εκατομμυρίων.
Η ομάδα χρειάζεται ΚΑΙ κριτική για να βελτιώνεται. Η ομάδα καλώς η κακώς, πούλησε το βασικό της επιθετικό 10 εκατομμύρια. Αναπόφευκτα χρειάζεται να αγοράσει κάποιον, έτοιμο για αυτή τη στιγμή, όχι να ρισκάρει για δούμε αν θα βγεί.

Όσοι νομίζουν οτι στο ρελαντί και χωρίς σοβαρό επιθετικό ο ΠΑΟΚ θα πάρει πρωτάθλημα επειδή είναι στο +8 αρκεί να διαβάσουν την ιστορία του ΠΑΟΚ, ή των αντιπάλων του.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Με νίκη επί του γαύρου στην Τούμπα έχουμε την πολυτέλεια να ανακηρυχτούμε πρωταθλητές ακόμη και με 4 ισοπαλίες και μια ήττα στον β΄ γύρο.
Besuch 2

Δημοσίευση από Besuch 2 »

seaman έγραψε:
Besuch 2 έγραψε:Τρελος φευγει τρελος ερχεται,
Απροβλεπτος φευγει, απροβλεπτος ερχεται,
Καποιος που δεν μπορεσε να ενσωματωθει φευγει, καποιος που ειχε προσφερει 5 πραματα ερχεται,
Με λεφτα φευγει, τζαμπα ερχεται

Μονο ερωτηματικο αν ο Λουτσε αλλαξε γνωμη κ σκοπευει να χρησιμοποιησει εναν νεο ουαρντα.

Προσωπικα χαιρομαι.
Τζάμπα δεν έρχεται γιατί πρέπει να καλύψεις το μισό ετήσιο συμβόλαιο του Ενρίκε που είναι τουλάχιστον διπλάσιο του Ουάρντα. Επομένως αν δεν πέσει ρήτρα για τον Αιγύπτιο θα πρέπει να υπάρξει ενοίκιο τουλάχιστον ίσο με τη διαφορά των δύο συμβολαίων.
Ναι, ισχυει αυτο. Αλλα δεδομενου οτι το μισο συμβολαιο ενρικε ειναι κανα 400αρι ενω το μισο του ουαρντα κανα 250αρι μιλαμε για σχετικα μικρη διαφορα. Και λογικα ο αιγυπτιος θα πουληθει με σαφως περισσοτερα οποτε...κερδος.

Αυτο παντως το θεωρω δευτερευον. Το σημαντικο ειναι αν τον υπολογιζει ο Λουτσε. Αν ναι, θα προσφερει σαφως περισσοτερα.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

3 εκ έχει ρήτρα ο Ουαρντα.Λογικα αυτός φεύγει τον πήραμε 400.000 χιλιάρικα τον πουλάμε 2.5 η 3εκ μια χαρά είναι και το σημαντικότερο έχεις έτοιμο αντικαταστατη που ξέρει και την ομάδα και σε λίγες μέρες θα ναι έτοιμος! Ήθελε μια μεταγραφή στα εξτρεμ και είναι πολύ έξυπνο αυτό που κάναμε γιατί προσθέσαμε και ένα εξτρεμ με χαρακτηριστικά που δεν έχουνε οι άλλοι μας εξτρεμ και 3εκ τσέπη βάλαμε και αριθμητικά είμαστε στα ίδια με την πώληση Ουαρντα μια χαρά το βλέπω! Λογικά με υπογραφή Μάριο Μπρανκο!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Νομίζω ότι η ρήτρα του είναι 5 μύρια.
Άβαταρ μέλους
Azrael

Δημοσίευση από Azrael »

και εγω 3 νομιζω
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Με νίκη επί του γαύρου στην Τούμπα έχουμε την πολυτέλεια να ανακηρυχτούμε πρωταθλητές ακόμη και με 4 ισοπαλίες και μια ήττα στον β΄ γύρο.
Για εμένα μετά το περσινό δεν υπάρχει καμία πολυτέλεια. Κάτσε να δούμε τι σκαρφιστούνε φέτος για να προσπαθήσουν να μας κλέψουν βαθμούς και τίτλο.

Εγώ πάντως τα υπολογίζω ανάποδα. Πως δηλαδή μπορούμε να πάρουμε το Πρωτάθλημα με (με οποιονδήποτε τρόπο και αν έρθει αυτή) ήττα απο γαύρο και αεχ. Και σε αυτό το σενάριο χρειαζόμαστε έναν έμπειρο, έτοιμο επιθετικό που θα μπορεί να καθαρίσει σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια εντός και εκτός Τούμπας.
Άβαταρ μέλους
Mauricio-8-

Δημοσίευση από Mauricio-8- »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι η ρήτρα του είναι 5 μύρια.
3 εκατομυρια είναι αδερφέ είναι σίγουρο αυτό.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Θα πάρει και το Αγρίνιο καλά λεφτά. Έχει κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης 15%

Besuch 2 Νομίζω ότι ο Ουάρντα παίρνει 250Κ σύνολο. Δεν πρέπει να έχει αναπροσαρμοστεί το συμβόλαιό του.

Βέβαια κάποτε είχε γράψει η Μετροσπορτ ότι, μετά από έρευνα φυσικά, το ετήσιο είναι 350Κ και η ρήτρα 5 εκ και όχι 3.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Παρ 11 Ιαν 2019, 21:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Πανω δηλαδη που ο Λουτσεσκου αρχισε να εμπιστευεται τον αιγυπτιο και αρχισε να του δινει θεση στην εντεκαδα,να τον πουλησουμε για να φερουμε πισω εναν παικτη που εδιωξε το καλοκαιρι σχεδον με το καλημερα.Θα το ριξει στα χαπια ο Ρουμανος...
panpangr77

Δημοσίευση από panpangr77 »

Descartes έγραψε:
panpangr77 έγραψε:
thomkat έγραψε:Επιστροφή Pedro, μου μυρίζει Λημνιός για δεξί μπακ. Πάντως πολλές οι αλλαγές σε μια ομάδα που χρειαζόταν όλο κι όλο μια προσθήκη για να πάρει το πρωτάθλημα απ το Φλεβάρη
Δεξί μπακ Λημνιός ξεχαστε τον ,δεν κάνει γιατί δεν έχει καμία αμυντική προσήλωση.Το παιδί μια χαρά είναι για εξτρέμ ,αν δουλέψει τα τελειώματα του θα είναι αυτό που πρέπει.
Την αμυντική προσήλωση την έχει ο Σταφυλίδης που ανέφερες πιο πάνω, δηλαδή? Πάντως συμφωνώ οτι Λημνιός ως δεξί μπάκ είναι κακή ιδέα.
Ο Σταφύ είναι μπακ ,ο Λημνιός δεν ήταν ποτέ ,αν ο Σταφ είναι καλός αμυντικός είναι άλλο πράγμα ,έχω παίξει δεξί χαφ και δεξί μπακ χαφ και ότι θέλεις ,όταν με βάζανε στην άμυνα δεν είχα την προσοχή μου και την όρεξη να παίζω σε αυτή την θέση.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Από ότι φαίνεται δηλαδή θα πάρουμε και καινούριο προπονητή.
Και αυτός που έχουμε να μείνει αποκλείεται να παραμείνει ο ίδιος, με αυτά που συμβαίνουν.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Mauricio-8- έγραψε:
ΑποστόληςΑ έγραψε:Νομίζω ότι η ρήτρα του είναι 5 μύρια.
3 εκατομυρια είναι αδερφέ είναι σίγουρο αυτό.
Τα περισσότερα sites αυτό λένε.Όμως:

metrosport: Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει στη διάθεσή της η «Μ» και δημοσιεύει σήμερα, η ρήτρα στο συμβόλαιο του Αιγύπτιου με τον ΠΑΟΚ φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ. Αυτό είναι το ποσό που πρέπει να πάρει μία ομάδα για να αποκτήσει τον Ουάρντα. http://www.metrosport.gr/article/apokal ... mr-ouarnta
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

seaman έγραψε:Από ότι φαίνεται δηλαδή θα πάρουμε και καινούριο προπονητή.
Και αυτός που έχουμε να μείνει αποκλείεται να παραμείνει ο ίδιος, με αυτά που συμβαίνουν.

μπορει να βαλουν μια candid καμερα στα αποδυτηρια και να αφησουν ενα δουλεμενο με φωτοσοπ εξωφυλλο εφημεριδας σε εμφανες σημειο με λεζαντα(εκλεισε κ ο πελκας στην ρητρα του ερχεται αντικαταστασης ο γιοζεπ πουθενανοβιτς απο την μπερνλι με 32 λεπτα συμμετοχης στην πρεμιερ λιγκ τα τελευταια 3 χρονια-αν ειχε 33 δεν θα ρχοταν στον ΠΑΟΚ
νεαρος εξελιξιμος,το χει και το γκολ κ.λπ)
και απο κατω αρθρα τυπου στηριξη,εμπιστοσυνη κ.λπ
παμε αηττητοι,αλλιως ρουμανε τον λοπου..
speedy.g

Δημοσίευση από speedy.g »

Από τη στιγμή που ο Καντουρί δεν λογίζεται ως ξένος, αυτή τη στιγμή έχουμε 7 και προφανώς ο κλήρος προς αποχώρηση πέφτει στον Ουάρντα. Βέβαια, ο Ρουμάνος δεν ξέρω πως θα το χειριστεί γιατί αυτός το καλοκαίρι προτίμησε να αφήσει τον Ενρίκε και τώρα τον βλέπει να έρχεται σε μία περίοδο που έχει φύγει ήδη η κολόνα μπροστά.

Πάντως άμα μπορέσουμε να σπρώξουμε και τον Καντουρί σούπερ θα είναι. Σε αυτή την περίπτωση άσε την ομοιογένεια να πάει περίπατο. Ο τύπος παίζει να έχει το μεγαλύτερο correlation με ματς που δεν έχουμε κερδίσει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”