Ο Άγγελος είαι μανούλα όταν υπάρχει πρόβλημα. Στις νορμάλ συνθήκες δεν κάνει
Răzvan Lucescu
Re: Răzvan Lucescu
Η ομάδα είναι υπό κριση. Αν δεν μπορούν να φέρουντώρα το όνομα ας πάρουν τον Άγγελο με συμφωνία μέχρι το Μάϊο, και μετά είτε το σηκώσει είτε όχι να φέρουμε προπονηταρά με βιογραφικάρα. Επιτέλους να δούμε λίγο πάθος μαμώ τη λουζεριά μου. Χάσαμε από παιθαμένους.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Κυρ 05 Νοέμ 2017, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δε γίνεται προπονητής που πλέον έχει ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ εναντίον του να τα καταφέρει. Θα τον φάει η πίεση. Κανείς πλέον δεν τον θέλει.
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΑΡΓΑ.
ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΠΡΙΝ ΝΑ ΄ΝΑΙ ΑΡΓΑ.
Αποτι φαινεται δε μπορεις να εμπνευσεις τους ποδοσφαιριστες,πλεον η απολυση σου ειναι μονοδρομος.
Φερτε πισω τον Αναστασιαδη για να παρει το πρωταθλημα και το καλοκαιρι απολυστε τον.
Και δε το γραφω καθολου ειρωνικα,το πιστευω 100%
Και να του πουν ελα αλλα το καλοκαιρι θα φυγεις,αυτος θα ερθει και θα το παρει.
Η ομαδα θελει μια χοντρη ψυχρολουσια,αναλογη με την περσινη με την απομακρυνση του Τζαβελλα και το κλεισιμο στο ξενοδοχειο.
Ακομα τιποτα δεν εχει χαθει,απο αυριο ομως πρεπει να ερθει ο Αγγελος,οποιος αλλος και να ερθει τωρα,μια τρυπα στο νερο θα κανουμε.
Φερτε πισω τον Αναστασιαδη για να παρει το πρωταθλημα και το καλοκαιρι απολυστε τον.
Και δε το γραφω καθολου ειρωνικα,το πιστευω 100%
Και να του πουν ελα αλλα το καλοκαιρι θα φυγεις,αυτος θα ερθει και θα το παρει.
Η ομαδα θελει μια χοντρη ψυχρολουσια,αναλογη με την περσινη με την απομακρυνση του Τζαβελλα και το κλεισιμο στο ξενοδοχειο.
Ακομα τιποτα δεν εχει χαθει,απο αυριο ομως πρεπει να ερθει ο Αγγελος,οποιος αλλος και να ερθει τωρα,μια τρυπα στο νερο θα κανουμε.
-
Μπαρκαρούτσος
- Dinos_Liverpool
Επικίνδυνα άσχετος!
Είναι κρίμα να καταφέρουμε να χάσουμε τον φετινό τίτλο!
Δρόμο όσο είναι ακόμα νωρίς.
Είναι κρίμα να καταφέρουμε να χάσουμε τον φετινό τίτλο!
Δρόμο όσο είναι ακόμα νωρίς.
Ότι και να κάνεις φέτος θα το ΠΑΡΩ αλλά χωρίς εσένα... Στηρίζω πάντα τους προπονητές, έχω στηρίξει και έχω στηρίξει απίθανους προπονητές, αλλά εσύ με βγάζεις μια αρνητική αύρα όσο κανένας... Μπορώ να πω σε κάθε αγώνα έπρεπε να κάνεις αυτό και όχι αυτό, να κάνεις το άλλο και όχι το άλλο και πάει λέγοντας αλλά δεν είμαι προπονητής της κερκίδας... Εσύ τους βλέπεις καθημερινά στις προπονήσεις αλλά ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ με απέδειξες περίτρανα ότι έχεις μείνει στην ΞΑΝΘΗ...
Ο γαύρος και η κούλα ξέροντας ότι είναι κατώτεροι έκαναν το παιχνίδι τους... Και οι 2 νίκησαν με καραμπόλες αλλά εγώ σαν ΠΑΟΚ τι έκανα;;; ΤΙΠΟΤΑ...
Ο γαύρος και η κούλα ξέροντας ότι είναι κατώτεροι έκαναν το παιχνίδι τους... Και οι 2 νίκησαν με καραμπόλες αλλά εγώ σαν ΠΑΟΚ τι έκανα;;; ΤΙΠΟΤΑ...
- hasio_john
Οποιος ειναι ΠΑΟΚ,ετσι ακριβως σκεφτεται,δυστυχως η ευτυχως δεν ξερω,αλλα ετσιvs40 έγραψε:Η ομάδα είναι υπό κριση. Αν δεν μπορούν να φέρουντώρα το όνομα ας πάρουν τον Άγγελο με συμφωνία μέχρι το Μάϊο, και μετά είτε το σηκώσει είτε όχι να φέρουμε προπονηταρά με βιογραφικάρα. Επιτέλους να δούμε λίγο πάθος μαμώ τη λουζεριά μου. Χάσαμε από παιθαμένους.
Παιζει να εισαι ο μονος ανθρωπος στον πλανητη που δεν καταλαβες οτι πρεπει να βγαλεις τον Ζαμπρανο. Ο αλλος ουρλιαζε να τον βγαλεις.
Συνεντευξη τύπου μικρού ανθρώπου.. ΜΙΚΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ! Όπως το λέω..
Μαύρη σελίδα στο σύλλογο μετά τον σπυριάρη..
Μαύρη σελίδα στο σύλλογο μετά τον σπυριάρη..
Ποιος αλλος τωρα ρε συ josh;
Ποσοι ελευθεροι υπαρχουν που να ειναι γνωστες της Ελλαδας;
Ας βαλει τον Γκαρσια.
Ποσοι ελευθεροι υπαρχουν που να ειναι γνωστες της Ελλαδας;
Ας βαλει τον Γκαρσια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος obanebane την Κυρ 05 Νοέμ 2017, 22:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- navigator11
Άγγελο ή Στανόγιεβιτς; Έχεις ρεταρει;MANIAKOS έγραψε:Κ γω Θ Α θελ αγγελο αλλα ισχυρό Σταν αποδυτήρια γινεται ;
- Disharmonic
Πραγματικά όμως.joshua έγραψε:Ενταξει καποιοι θελετε να με πεθανετε σημερα...Ακους εκει Αγγελο...