Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από goran 64 »

Προσπαθώ αδερφέ Jairo...Προσπαθώ αλλά όπως ξαναείπα είναι πολλοί και χωμένοι παντού οι πουστΑΡΔες... :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ο πιτσιρικάς που... αρέσει πολύ!

Κυριακή, 09 Ιουλίου 2017 09:54...

Ο πιτσιρικάς που... αρέσει πολύ!
Από paok24.com:

Άκρως θετικές εντυπώσεις έχει αφήσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ο Κώστας Δημητρίου.

Ο νεαρός αμυντικός ακολούθησε την προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία και μάλιστα πήρε μια πρώτη "γεύση" από τη μεγάλη ομάδα καθώς χρησιμοποιήθηκε και στα δύο φιλικά που πραγματοποιήθηκαν, με τον Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς να μένει απόλυτα ικανοποιημένος από την πρώτη του παρουσία.

Χαρακτηριστικά είναι τα όσα δήλωσε μετά το φιλικό με την Τουμπίζ ο Σέρβος τεχνικός, κάνοντας ξεχωριστή μνεία στον Δημητρίου: "Από το παιχνίδι είμαι πολύ ευχαριστημένος κυρίως με τον Δημητρίου γιατί είναι το πρώτο του ματς στην πρώτη ομάδα. Ο Πούγγουρας και ο Δεληγιαννίδης συμμετέχουν στις προπονήσεις της πρώτης ομάδας εδώ και καιρό".

Ο 18χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίστηκε στη θέση του Στέλιο Μαλεζά, ο οποίος βρέθηκε στα πιτς λόγω ενόχλησεων, με τον έμπειρο συμπαίκτη του να τον αποθεώνει λίγες ημέρες αργότερα δημόσια: "Έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία και στα φιλικά και στις προπονήσεις. Δυστυχώς δε μιλήσαμε πάνω στο κομμάτι που θέλω να τον βοηθήσω. Ήρθε να μου ζητήσει τη βοήθεια μου. Έχουμε το χρόνο για να τον βοηθήσω για να καταξιωθεί. Χωρίς δουλειά δε γίνεται τίποτα όμως..."

Θετικές εντυπώσεις άφησε και στο παιχνίδι με τη Γάνδη, δείχνοντας χαρακτήρα μέσα στο γήπεδο, έχοντας σωστές τοποθετήσεις, αναλάμβανε πρωτοβουλίες χωρίς... άγχος, γεγονός που κάνει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να χμαογελούν. Ο... πιτσιρικάς έχει κερδίσει την εκτίμηση του προπονητή του και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα εξελιχθεί για εκείνον η σεζόν, αφού στο διάστημα της προετοιμασίας το πρόσημο είναι θετικό.

Θυμηθείτε το βιογραφικό του μέσα από το paokfc.gr:

Εκ των αρχηγών της πρωταθλήτριας Κ17 – με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε και στο final four της σεζόν 2014-15 – φιναλίστ στον τελικό του πρωταθλήματος της Κ15 την σεζόν 2013-14, ο Κωνσταντίνος Δημητρίου είναι ένας κεντρικός αμυντικός, που παρουσιάζει καθημερινά μεγάλη βελτίωση.

Είναι πολύ καλός στην επιθετική ανάπτυξη του παιχνιδιού, καθώς διαθέτει την ευχέρεια να διαβάζει τις φάσεις και να κατεβάζει με άνεση την μπάλα από την άμυνα προς το κέντρο του γηπέδου. Δεν είναι τυχαίο ότι την περασμένη σεζόν είχε ουκ ολίγες συμμετοχές στην Κ20.

Από paok24.com
Κατηγορία: Ρεπορτάζ ΠΑΟΚ | Μ.Μ.Ε.

Ετικέτες Δημητρίου

..............................................................................................................................................................................

Μου έκανε κι εμένα πολύ θετική εντύπωση ότι σε κανέναν απ τους δύο αγώνες δεν έδειξε το παραμικρό τρακ!!!!
Ίσα ίσα μου έδειξε πολύ πιο έτοιμος-άνετος κι απ τον Πούγγουρα, ο οποίος είναι και για 2η χρονιά με την πρώτη ομάδα, αλλά έχει βγάλει με σχετική επιτυχία και μια ολόκληρη σεζόν βασικό στόπερ σε ομάδα της Σούπα Λίγδας!

Μακάρι το παλικάρι να αξίζει, να πάρει την ευκαιρία του, να δουλέψει και ν αποδειχθεί "θησαυρός"... :opaokara:

Υ.Γ. Δεν το χω ξανακάνει, αλλά ζητάω την άδεια, αν παραμείνει σαν 5ος στόπερ, να ανοίξω το topic του!!!! :shock:
Άβαταρ μέλους
Kostas_Peraia4

Δημοσίευση από Kostas_Peraia4 »

Μακάρι να μείνει και να το ανοίξεις.Επειδή τον παρακολούθησα φέτοα στην Κ20 το παιδί πραγματικά ξεχώριζε
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Το άρθρο είναι καθαρά αβανταδορικο
Καλός ο Δημητρίου αλλά δεν μπορεί ακόμα να ανταποκριθεί σε ομάδα επιπέδου ΠΑΟΚ
Απλά στον ΠΑΟΚ τωρα ζυγίζουν τις δυνατότητες του απέναντι σε άντρες για να ξέρουν σε τι δυναμικότητας ομάδας θα πρέπει να δανειστεί.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Desperando...Η σιγουριά που δείχνει ο τρόπος σου απλά με ξεπερνάει βρε αδερφέ...Τόση βεβαιότητα πια? :shock:
Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που εκφράζεσαι απόλυτα και τουλάχιστον σαν προπονητής δεκαετιών... :evil:
Διαβάζοντας το post σου, θαρρεί κανείς ότι παρακολουθείς τον παίχτη για χρόνια, τι να πω περισσότερο? :oops:

Υ.Γ. Συμφωνώ μονάχα σε μια πιθανότητα αβάντας, γνωρίζοντας πώς προσεγγίζουν οι ΑΡΔ "πελατάκια"... :o
Η αναφορά δε στα "μαθήματα" που ζήτησε (και δεν πήρε ακόμα δυστυχώς) απ τον Μαλεζά, δεν είναι τυχαία... 8-)
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Άποψη μου είναι.
Μου επιτρέπεις?
Ή πρέπει πρώτα να ζητήσω να άδεια του μέγα Γκόραν?
Άβαταρ μέλους
goran 64

desperando έγραψε:Το άρθρο είναι καθαρά αβανταδορικο
Καλός ο Δημητρίου αλλά δεν μπορεί ακόμα να ανταποκριθεί σε ομάδα επιπέδου ΠΑΟΚ
Απλά στον ΠΑΟΚ τωρα ζυγίζουν τις δυνατότητες του απέναντι σε άντρες για να ξέρουν σε τι δυναμικότητας ομάδας θα πρέπει να δανειστεί.
:shock:

Άποψη σου μπορεί να είναι αλλά ο τρόπος που την εκφράζεις μόνο άποψη δεν υποδηλώνει αλλά βεβαιότητα... 8-)
Είδες πουθενά να μίλησα για "άδεια απ το μεγαλείο μου" και το αναφέρεις? :roll:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 09 Ιούλ 2017, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Συμφωνω με Ντεσπε.
Να μεινει ο Δημητριου στο ροστερ να παρει 4-5 ματς;
Σε αυτη την ηλικια αυτα τα παιδια πρεπει να παιζουν ποδοσφαιρο, να παιρνουν εμπειριες.
Καλως συμμετεχουν στην προετοιμασια για αυτον ακριβως τον λογο αλλα απο εκει και περα αν πραγματικα τον πιστευουν το μεινει 5-6ο στοπερ στο ροστερ δεν εχει και λογικη.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Γνώμη μου ειναι οτι η ηλικια δεν παιζει ρολο, αν εχει δουλεμενο σωμα τοτε θα αντεξει στον ΠΑΟΚ, ακομη και στα 18 του.

Αν ο προπονητης κατεβασει 3αδα πισω τοτε θα παιξει 5-10 αγωνες.
Αν ο προπονητης κατεβασει 4αδα πισω τοτε θα παιξει 4-5 αγωνες.
Αν υπαρχει ομαδα στην Β' εθνικη που να του υποσχεθει φανελα βασικου τοτε καλο ειναι να παει, αφου υπογραψει συμβολαιο 4ετες ή 5ετες.
Άβαταρ μέλους
pisakaipoupoula

Δημοσίευση από pisakaipoupoula »

ο Δημητρίου μέχρι πότε έχει συμβόλαιο ξέρουμε?
στα φιλικά φάνηκε πιο έμπειρος και καλός απ τον Πούγγουρα μέχρι στιγμής
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Ο Κλάους φεύγει

Στάλθηκε από το Lenovo A7000-a μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μακάρι!
Άβαταρ μέλους
goran 64

logios έγραψε:Ο Κλάους φεύγει

Από πού συμπεραίνεται αυτό logios? :?
Είδηση ή διαίσθηση? :roll:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ελπιζω λογιε να εχεις καμια εμπιστη πηγη 8-)

το ιν γραφει πιθανο δανεισμο Κοροβέση στην Φένλο
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

logios έγραψε:Ο Κλάους φεύγει

Πες τιποτα παραπανω ρε αδερφε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”