MANIAKOS έγραψε:Ολομόναχος γκοραν![]()
Ηρθε χοντροκωλης γι αυτο

...και λιγάκι χοντρο-κοίλη τον έκοψα όμως

Μάλλον το έχει το όνομα (Ντιέγκο)...Ίδια κοψιά είδα!!!!

MANIAKOS έγραψε:Ολομόναχος γκοραν![]()
Ηρθε χοντροκωλης γι αυτο
Μπορεί να μην ειναι το ιδανικό π ειχαμε στο μυαλο μας, με παραστάσεις επιπεδου κ προσωπικότητα για τον ακρως νευραλγικο χωρο του κεντρου, τετοιο ωστε να μη βασιζομαστε στον Τζιολη σε καθε σημαντικο ματς κ να τα χανουμε καθε φορα π λειπει...απο Λουις Καρλος στον Γκνιατιτς...μαλιστα
τι να πεις τωρα για να μη σε πουνε και γκρινιαρη..
απογοητευση, δε περιμενα και σ αυτη τη θεση εκπτωσεις
κι αυτος στο χορταρι θα φανει
και στο 6 λοιπον σε παιχτη στοιχημα
ευκαιρια ηταν φετος να παρεις 3-4 παιχτες να κανεις δυνατο αξονα..
ΑΑΑΝ ισχυει για Μπισεσβαρ σιγουρα στην συγκεκριμενη θεση δεν περιμεναμε αυτο εμεις ως οπαδοι. αν μου ελεγες πριν κανα μηνα οτι θα παρεις για δεκαρι καποιον που απο το 2012 αγωνιζεται στην Καισερισπορ ομαδα που πριν 2 χρονια επεσε κατηγορια και περσι τερματισε στην 14η θεση θα σου ελεγα "Ελα ρε δεν παιζει θα παμε σε κατι καλυτερο μπας και περασουμε κανα Τσου.Λου".
Tα τελευταια 5 χρονια την καλυτερη του χρονια την εκανε στην δευτερη κατηγορια της Τουρκιας με 11 ασσιστ και 5 γκολ.
.
.
Τα στατιστικα του ειναι μετρια καθως αγωνιζοταν σε μια ομαδα η οποια παλευε για την παραμονη της.Βεβαια αυτη ειναι η μια οψη του νομισματος.Η αλλη ειναι το γιατι ενω ειναι καλος παικτης,δεν τον πηρε καποια μεγαλυτερη ομαδα.
.
.
1 ασσίστ ανά 5 ματς και ένα γκολ ανά 7 στο περίπου (με χρονια κ στη Β τουρκιας). Μέτρια στατιστικά είναι.
Το ότι δεν έχουμε εδώ και χρόνια δεκάρι της προκοπής δε μεταμορφώνει τους αριθμούς.
Ολων θα πρεπε ναναι Σερα αυτη η ανησυχια, αλλα βλεπεις απτο πολυ το κλαμα μαλλον ή απτην αδιαφορια για τη μετριότητα της ομαδας, πολλοι ξεχνανε ευκολα τους Μαηδες και επιλεγουν το βολικοτατο το στρουνθοκαμηλισμα..Μοιραια δυσκολευει η δυνατότητα να δεις πιο μακρια, τη μεγαλύτερη εικονα..το θεμα μου προσωπικα ειναι οτι για αλλη μια χρονια κινδυνευω να γεμισω με "καραβιες" καλων (το τονιζω αυτο γιατι δεν ειναι τοσο κακοι παιχτες ή σαπακια) παιχτων τους οποιους του χρονου θα ψαχνω να ξεφορτωθω....και ολα αυτα γιατι δεν καταφερνω να τους πλαισιωσω με την αναλογη ποιοτητα....κανουμε βαθος βαθος βαθος αλλα στην επιφανεια ειναι το προβλημα παντα...
Sera4 έγραψε:ρε ολοι αναπληρωματικο τον βγαζουν τωρα αλλα μη μεινουμε στο περιμενε παλι εγω το λεω η ιστορια του ΠΑΟΚ ειναι ιδιαιτερα σκληρη![]()
παρτο πανω σου ρε μπανε μπας και αναστηθει εστω και στα 30 του
Σε καταλαβαίνω ρε παλικάρι μου...Κάποιος όμως πρέπει να το σταματήσει για να μην διαιωνίζεται και εκτιμώ εσένα ως καταλληλότερο να το κάνεις δίνοντας το παράδειγμα...simba έγραψε:Αλλοι πυροδοτούν την εσωστρεφεια Γκοραν, με 10 ποστ ειρωνειας,επιθεσης,χαρακτηρισμων στα 2 ποστ ανησυχιας εως γκρινιας..
Ναι αλλα περσι στην α...αυτοι σιγουρα πιο ακριβό ρόστερ εχουν απο μας....john4serres έγραψε:μανιακε επαιξε και στην Β η Καισέρι , την σεζον 2014-2015
βγηκε 1η και επεστρεψε στην Α' την σεζον που μας περασε.