Βόλλεϋ 2015-2016

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Re: Βόλλεϋ 2015-2016

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Ε όποια βρισιά και να πάρεις, κάποια ομάδα "προσβάλλεται".
Μ@λάκες είμαστε όλοι, οι πουτ@νες είναι θύματα της κοινωνίας μας, οι π@@στηδες δεν μας φταίνε σε τίποτα, πο@τσες, @ρχίδια και μ@@νια είναι απλά μέρη του σώματος και έχουν και σεξιστικό χαρακτήρα... Ε δεν έμεινε και τίποτα.

Εκτός αν αρχίσουμε τα "δεν είσαι αγαθός στην ψυχή" :lol:

Και αυτά με τις μάνες και τις αδερφές που λέτε και οι ηθικές ανωτερότητες δεν χωράνε στα γήπεδα. Στα γήπεδα γ@μιέται η μάνα και η αδερφή κάθε γαύρου. Και ο μπαμπάς για να μην είμαι σεξιστής.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

kataramenos5 έγραψε:
pgetsos έγραψε:Δε μπορώ να καταλάβω το κόλλημα να βρίζετε κάποιον λέγοντας ότι είναι αδερφή/ομοφυλόφιλος κτλ, λες και είναι η υπέρτατη ντροπή...

@γκοραν, παοκτζη και όποιον άλλον το χρησιμοποιεί
Ελα ρε Πετρο τωρα..Στο τροπο συμπεριφορας και σκεψης παει.Ξηγιεται πστκα δε λεμε?
Κατα τ αλλα νο προμπλεμ.

ΥΓ Μαρλευ γκαντεμοσκυλο ενα βολλευ μας ειχε μεινει ρε συ.. :(
Για αυτό Δεν έβαλα το πουστης, γιατί για εμένα η λέξη αυτή πάει καθαρά στο θέμα συμπεριφορά. Το του αρέσει να βάζει ωμό κρέας στον κωλο του, το οποίο έσβησα, και του παοκτζη στον stylek το Μήπως είσαι και συ σαν τον Γκλετσο και σε αρέσουν και οι δύο πλευρές, δεν νομίζω πάνε στη συμπεριφορά
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

PAOK_Antarctica έγραψε:Ε όποια βρισιά και να πάρεις, κάποια ομάδα "προσβάλλεται".
Μ@λάκες είμαστε όλοι, οι πουτ@νες είναι θύματα της κοινωνίας μας, οι π@@στηδες δεν μας φταίνε σε τίποτα, πο@τσες, @ρχίδια και μ@@νια είναι απλά μέρη του σώματος και έχουν και σεξιστικό χαρακτήρα... Ε δεν έμεινε και τίποτα.

Και αυτά με τις μάνες και τις αδερφές που λέτε και οι ηθικές ανωτερότητες δεν χωράνε στα γήπεδα. Στα γήπεδα γ@μιέται η μάνα και η αδερφή κάθε γαύρου. Και ο μπαμπάς για να μην είμαι σεξιστής.
Αν και δεν έχω βρίσει ποτέ μάνα ή αδερφή κάποιου στο γήπεδο, μπορώ να το καταλάβω σε στιγμές που οι παλμοί είναι ανεβασμένοι και η αδρεναλίνη βαράει κόκκινο. Αλλά το να βρίζεις την αδερφή ή τη μάνα κάποιου σε ένα φόρουμ, σε κανονικές συνθήκες επειδή αυτή "τόλμησε" να έχει συγγένεια με παίκτη αντίπαλης ομάδας από αυτή που υποστηρίζεις, σε κάνει θλιβερό.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Άποψη σου αδερφέ @ Yupis, σεβαστή αλλά δεν την ενστερνίζομαι!!! Οπαδικό forum είναι εδώ και τους αλλόθρησκους (τους ίδιους όμως) τους βρίζω με @@ όπως και όσο γουστάρω, ειδικά όταν έχω 30 πίεση!!!

Το αν με τιμάει ή όχι πάλι, έχει να κάνει πολύ καλά με το αν τιμάει αυτούς που υποστηρίζουν την κάθε βρώμικη τακτική που ακολουθεί το σωματείο τους σε όλα τα αθλήματα, θεωρώντας ότι όλοι οι υπόλοιποι (πλην μερικών συνεταίρων τους) είμαστε ραγιάδες τους!!! ;)

Υ.Γ. Κι άλλα πολλά θα ήθελα να βρίσω αυτήν την στιγμή, αλλά σέβομαι την αισθητική του forum και το ότι είπα στον Πέτρο ότι τελείωσε το πανηγύρι, δίχως να ξέρω όμως ότι κάποιοι θα συνεχίσουν να προκαλούν!!!

Υ.Γ. 2...Αν είναι θλιβερός ένας οπαδός που η ομάδα του έχει μόλις χάσει-κάνει δώρο σίγουρο τίτλο και βρίζει Θεούς και δαίμονες, φαντάσου τι είναι κάποιοι οπαδοί άλλων ομάδων, όταν μπαίνουν π@ύστικα μέσα σε κάποιο "Χ" οπαδικό forum αντιπάλων τους για να τους πουλάνε τρέλα προπαγανδίζοντας υπέρ του αντιπάλου τους και κουρντίζοντας τους στα όρια!!! Θλιβερότεροι της Μεγάλης Παρασκευής θα έλεγα με όλο τον σεβασμό που έχω στα Θεία!!!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 27 Μαρ 2016, 02:06, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Φίλε γκόραν σεβαστό προφανώς. Άλλωστε, φόρουμ είμαστε και ο καθένας κρίνεται από τα γραφόμενά του. Απλά εγώ θεωρώ το ποδόσφαιρο, και γενικά τον αθλητισμό ( και κατ επέκταση τον ΠΑΟΚ ναι) από τα ωραιότερα δευτερεύοντα πράγματα στη ζωή μας. Το να χαλάμε τις καρδιές μας και να τα βάζουμε με συνανθρώπους μας για αυτά μου φαίνεται κάπως ανώφελο.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει αδερφέ ότι για πάρτη μου τουλάχιστον ο Π.Α.Ο.Κ. είναι πρωτεύον θέμα, είναι οδηγία ζωής, αρχές, ιδανικά, ατελείωτα υπερήφανες μνήμες, χαμένες πατρίδες, πόνος της προσφυγιάς και πολλά άλλα που ίσως δεν μπορείς δυστυχώς να καταλάβεις!!!

Με πονάει ο Π.Α.Ο.Κ., με πληγώνει όποτε χάνει, ιδίως όταν τον κλέβουν!!!

Κι όσο με πληγώνει, άλλο τόσο με πωρώνει!!!

Π.Α.Ο.Κ. δεν έγινα επειδή ήταν κάποτε στην μόδα, να το ξέρεις και να μην το παραβλέπεις!!! :nairepaok: :nairepaok: :nairepaok:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 27 Μαρ 2016, 02:04, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Απίστευτη στεναχώρια, απίστευτο ψυχοπλάκωμα. Δεν υπάρχουν λόγια. Πονάει η ψυχή μου πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

Δεν ήταν ποτέ μόδα ο ΠΑΟΚ για να υποστηρίξεις ότι κάποιος υποστηρίζει την ομάδας μας για αυτό. Καταλαβαίνω όμως το ότι ο καθένας ταυτίζεται με το οτιδήποτε με διαφορετικό τρόπο σε μια προσπάθεια να καλύψει τις εσωτερικές του ανάγκες, καθώς και της ανάγκης να ανήκει κάπου.

Καλό βράδυ σου εύχομαι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Yupis την Κυρ 27 Μαρ 2016, 02:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Άρχισα να ασχολούμαι με 2 νταμπλούχα τμήματα και πάνε χειρότερα από πέρσι... Handball αποκλεισμός στο κύπελλο, μετριοκαλά στο πρωτάθλημα, volley 2 ήττες από γαύρο σε ημιτελικό + τελικό και σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα...
Σταματάω από τα πάντα γιατί αν πιάσω και κανένα πόλο ή γυναικεία, θα γίνουμε ομάδα της γειτονιάς! :mrgreen:

giannina4 έγραψε:κριμα μονο για τα ιδια τα παιδια.ο δικος τους κοπος παει χαμενος, εμεις ουτε με βολει μεγαλωσαμε ουτε βλεπουμε στον υπνο μας σερβις και μπλοκ.και ουτε και τους αποζημιωσαμε με μεγαλη συμμετοχη στους αγωνες για την περσινη ονειρικη χρονια.δικια τους η μαγκια, δικο τους και το κριμα.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

danirifle έγραψε:όπως πολύ σωστά γράφτηκε από ένα φίλο

Αν ρωτήσεις την μαύρη που έπεσε στο τελευταίο εμπόδιο για να πάρει το χρυσό η Πατουλιδου τι ομαδα ειναι...ΠΑΟΚ θα σου πει...

Έλα ντε...

PAOK_Antarctica έγραψε:Εκτός αν αρχίσουμε τα "δεν είσαι αγαθός στην ψυχή" :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δεν είσαι άνθρωπος καλόοοοος
και θα σε κρίνει ο θεόοοοος
οι τύψεις θα σε πιάσουνεεεεεεε
ντροπή ξεδιαντροπέεεεεε!!!!

Απόψε θα κερδίσουμε
και θα σας ξεφτιλίσουμε
ετοιμαστείτε για ντροπή
Π.Α.Ο.Κ. μια ζωή!

Κάτω ο **μπιακός
ζήτω ο Δικέφαλος
κι εύχομαι στον μΠειραιά
να βρέχει καθημερινά!

(Ρυθμός: κάθε ***μπιακός)
Άβαταρ μέλους
goran 64

Yupis έγραψε:Δεν ήταν ποτέ μόδα ο ΠΑΟΚ για να υποστηρίξεις ότι κάποιος υποστηρίζει την ομάδας μας για αυτό. Καταλαβαίνω όμως το ό,τι ο καθένας ταυτίζεται με το οτιδήποτε με διαφορετικό τρόπο σε μια προσπάθεια να καλύψει τις εσωτερικές του ανάγκες, καθώς και της ανάγκης να ανήκει κάπου.

Καλό βράδυ σου εύχομαι
Οι εσωτερικές μου ανάγκες έγιναν τώρα το πρόβλημα σου;;; Κρίμα φίλε, νόμιζα ότι συζητούσαμε και ίσως να καταλάβαινες κάποια πράγματα, αλλά εσύ μάλλον άλλα ήθελες να καταλάβεις!!! Δεν πειράζει, να είσαι καλά!!!
Άβαταρ μέλους
Yupis

Δημοσίευση από Yupis »

goran 64 έγραψε:
Yupis έγραψε:Δεν ήταν ποτέ μόδα ο ΠΑΟΚ για να υποστηρίξεις ότι κάποιος υποστηρίζει την ομάδας μας για αυτό. Καταλαβαίνω όμως το ό,τι ο καθένας ταυτίζεται με το οτιδήποτε με διαφορετικό τρόπο σε μια προσπάθεια να καλύψει τις εσωτερικές του ανάγκες, καθώς και της ανάγκης να ανήκει κάπου.

Καλό βράδυ σου εύχομαι
Οι εσωτερικές μου ανάγκες έγιναν τώρα το πρόβλημα σου;;; Κρίμα φίλε, νόμιζα ότι συζητούσαμε και ίσως να καταλάβαινες κάποια πράγματα, αλλά εσύ μάλλον άλλα ήθελες να καταλάβεις!!! Δεν πειράζει, να είσαι καλά!!!
Με παρεξήγησες. Όλοι οι άνθρωποι από τις ανάγκες μας παρακινούμαστε. Και γω και συ και όλοι μας. Απλώς εσύ με τον ΠΑΟΚ τις καλύπτεις εγώ με κάτι άλλο. Δεν είχε το παραμικρό ίχνος ειρωνείας το σχόλιό μου.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Ίσως έτσι πιστεύεις @ Yupis, δεν έγραψα προσωπικά κάτι τέτοιο!!!

Οι ανάγκες κάθε ανθρώπου χρειάζονται πολλά πρωτεύοντα θέματα για να καλυφθούν, έστω και μερικώς!!! Έγραψα μεν ότι ο Π.Α.Ο.Κ. αποτελεί για μένα πρωτεύον θέμα, αλλά όχι και το μοναδικό!!!

Άλλωστε οι εσωτερικές μου ανάγκες καλύπτονται σε μεγάλο βαθμό με αρκετά άλλα συμμετέχοντα σε αυτές πρόσωπα και πράγματα, πράγμα που φυσικά δεν γίνεται να γνωρίζεις εξ αποστάσεως!!!

Υ.Γ. Καμία παρεξήγηση πάντως, όλα καλά... 8-)
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Όσο για τη παρουσία Τσουκαλά & άλλων συνδεσμιτών... Οι άνθρωποι δεν είχαν βγάλει δημοτικό, τώρα πηγαίνουν ξανά...γι'αυτό και μπόρεσαν να μπουν, μαθητές είναι κανονικά.
DV_L9

Δημοσίευση από DV_L9 »

Yupis έγραψε:
PAOK_Antarctica έγραψε:Ε όποια βρισιά και να πάρεις, κάποια ομάδα "προσβάλλεται".

Αν και δεν έχω βρίσει ποτέ μάνα ή αδερφή κάποιου στο γήπεδο, μπορώ να το καταλάβω σε στιγμές που οι παλμοί είναι ανεβασμένοι και η αδρεναλίνη βαράει κόκκινο. Αλλά το να βρίζεις την αδερφή ή τη μάνα κάποιου σε ένα φόρουμ, σε κανονικές συνθήκες επειδή αυτή "τόλμησε" να έχει συγγένεια με παίκτη αντίπαλης ομάδας από αυτή που υποστηρίζεις, σε κάνει θλιβερό.
Μπραβο για τη ψυχραιμία σου και για την αυτοσυγκρατηση. Δεν στεκει ομως αυτο που λες '' υπο κανονικες συνθήκες " γιατι ολοι ειμαστε σκασμενοι με 200 πιεση μετα απο ενα τοσο νωπο αποτέλεσμα. Λογω καταγωγής τον ΠΑΟΚ τον παρακολουθώ κυριως εκτός εδρας. Αυτά που εχω δει και εχω ακουσει να του σερνει το καθε αγραμματο τσουτσεκι και το καθε κομπλεξικο α@@@@ι ειναι απεριγραπτα. Χθες για να μη το παω μακριά, οταν έβλεπες το κοκκινακη (αξια που δίνουμε στο τιποτα) να κανει σα πιθηκος για να παρακινησει την εξεδρα των γυμνασιοπαιδων (ανεκδοτο) την κοπελα αυτη να ουρλιαζει (ενημερωθηκα απο τον speaker για τη συγγενεία) κ τα μ@@@@ανα τυπου τσουκαλα να βελαζουν δεν τσαντιζοσουν π.χ?
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Έχω εντυπωσιαστεί. Είχαμε τόσους βολεϊκούς στο φόρουμ αλλά χρειάστηκαν δύο αποκλεισμοί από τον γάβρο για να γεμίσουν 20 σελίδες για έναν αγώνα, εκφέροντας απόψεις για τους πάντες και τα πάντα.
Να πω την αλήθεια, άμα με ρωτήσει κάποιος με πόσους παίκτες παίζεται το βόλεϊ, ίσως να απαντήσω και λάθος. Δεν ξέρω καν τι είναι ο διαγώνιος, ο κεντρικός και ο λίμπερο. Ακούω που τα λένε αλλά δεν καταλαβαίνω. Όταν δε, μιλάνε και για περιστροφές ...
Οπότε, όσοι θέλετε προσπεράστε το ποστ γιατί το γράφει άσχετος.

Τελικά, όλοι κρύβουμε έναν γάβρο μέσα μας. Θέλουμε τα πάντα και κάθε χρονιά. Πέρυσι πήραμε νταμπλ, φέτος είμαστε λούζερς και βγάζουμε "λίγους", παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Μπορεί και να ισχύει. Δεν ξέρω.
Αλλά ... θέλουμε να γίνουμε γάβρος στην θέση του γάβρου; Πρέπει ΚΑΘΕ χρονιά να παίρνουμε τίτλους; Αθλητισμός είναι ρε παιδιά. Κάποτε θα νικάς, κάποτε θα χάνεις. Δεχτείτε το.

PS1: Έχοντας διαβάσει κατά καιρούς ΤΑ μπινελίκια και ΤΑ απαξιωτικά σχόλια στα τόπικ των παικτών και των προπονητών μας στο ποδόσφαιρο, με φαίνεται αστείο να μας πειράζει το μπινελίκι στην φαμίλια αντιπάλου, δεδομένου ότι είμαστε σε οπαδικό φόρουμ.
Θα το δεχόμουν αν υπήρχε το ίδιο μέτρο παντού ... και γνωρίζετε όλοι το ύφος μου.

PS2: Πολύ κρίμα για χθες. Άντεξα μέχρι και το 4ο σετ και μετά γύρισα κανάλι. Θεωρώ ότι είμαστε πολύ καλύτερη ομάδα από τον γάβρο και ότι ο χθεσινός αποκλεισμός ήταν καθαρά θέμα ψυχολογίας.
Ακόμα και αν η χρονιά χάθηκε σε ότι αφορά τους τίτλους, έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στον Κάλμα και περιμένω πολλά για του χρόνου. Αρκεί να μην γίνει το λάθος του καλοκαιριού.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”