Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Μπαρκαρούτσος
- kataramenos5
Re: Καφενείο "ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ"
- Μπαρκαρούτσος
Ο παραλληλισμός με καφενείο και μέτρημα με θύμισε ανέκδοτο...
Σε ένα saloon στο Texas, μπαίνει ένας καουμπόης γεροδεμένος, ψηλός, βροντόφωνος (κάτι σαν τον Σχορτσανίτη) και όλοι σιωπούν...
- Ποιος τολμάει να μετρηθεί μαζί μου;
Όλοι στη μούγκα, ψιλοκρύβονται, δεν αντιδρά κανείς! Ο τύπος φεύγει από το saloon για να επιστρέψει την άλλη μέρα...
- Ποιος είναι άντρας ρε και θέλει να μετρηθεί μαζί μου;
Η ίδια σιωπή... Την επόμενη μέρα, ξανά μανά ρωτάει, αλλά...
- Ποιος έχει ρε αρχίδια εδώ μέσα και θέλει να μετρηθεί μαζί μου;
- Εγώ! απαντάει ένας από ένα τραπέζι στο βάθος..
- Επιτέλους! Έχει κανείς μεζούρα;
Σε ένα saloon στο Texas, μπαίνει ένας καουμπόης γεροδεμένος, ψηλός, βροντόφωνος (κάτι σαν τον Σχορτσανίτη) και όλοι σιωπούν...
- Ποιος τολμάει να μετρηθεί μαζί μου;
Όλοι στη μούγκα, ψιλοκρύβονται, δεν αντιδρά κανείς! Ο τύπος φεύγει από το saloon για να επιστρέψει την άλλη μέρα...
- Ποιος είναι άντρας ρε και θέλει να μετρηθεί μαζί μου;
Η ίδια σιωπή... Την επόμενη μέρα, ξανά μανά ρωτάει, αλλά...
- Ποιος έχει ρε αρχίδια εδώ μέσα και θέλει να μετρηθεί μαζί μου;
- Εγώ! απαντάει ένας από ένα τραπέζι στο βάθος..
- Επιτέλους! Έχει κανείς μεζούρα;
Δεν μας εφτανε που εσβησαν τα καλοριφερ...............
Αντε να παμε για υπνο,τα καταφερες.
Αντε να παμε για υπνο,τα καταφερες.
Καλημέρα σε όλους. Αφού το ξεκίνησες, πάρε και άλλο ένα με μέτρημα:
Κάπου στην Αφρική, δύο Έλληνες έχουν βρει δυο μαύρα γκομενάκια και θέλουν να γ@μησουν, αλλά δεν έχουν προφυλακτικά. Κάποια στιγμή λέει ο ένας:
- Αδελφέ το βρήκα. Έλα μαζί μου.
Πάνε σ' ένα φαρμακείο, μπαίνουν μέσα, (αυτός με την ιδέα) ξεκουμπώνεται, την ακουμπάει πάνω στον πάγκο βάζει κι ένα δεκάευρω δίπλα.
Τον βλέπει ο άλλος, σκέφτεται "ωραία ιδέα ο π@@στης". Ξεκουμπώνεται κι αυτός, την ακουμπάει πάνω στον πάγκο βάζει κι αυτός ένα δεκάευρω.
Τους κοιτάζει ο μαύρος ο φαρμακοποιός .....
πετάει τη δική του πάνω στον πάγκο και τους παίρνει τα δεκάρικα

Κάπου στην Αφρική, δύο Έλληνες έχουν βρει δυο μαύρα γκομενάκια και θέλουν να γ@μησουν, αλλά δεν έχουν προφυλακτικά. Κάποια στιγμή λέει ο ένας:
- Αδελφέ το βρήκα. Έλα μαζί μου.
Πάνε σ' ένα φαρμακείο, μπαίνουν μέσα, (αυτός με την ιδέα) ξεκουμπώνεται, την ακουμπάει πάνω στον πάγκο βάζει κι ένα δεκάευρω δίπλα.
Τον βλέπει ο άλλος, σκέφτεται "ωραία ιδέα ο π@@στης". Ξεκουμπώνεται κι αυτός, την ακουμπάει πάνω στον πάγκο βάζει κι αυτός ένα δεκάευρω.
Τους κοιτάζει ο μαύρος ο φαρμακοποιός .....
πετάει τη δική του πάνω στον πάγκο και τους παίρνει τα δεκάρικα
- Μπαρκαρούτσος
Μεγάλη μορφή η Μαρτινα Χιγγινς, 21 τίτλος Grand Slam, μόλις κατέκτησε το διπλό στην Μελβούρνη
SM-G920F
SM-G920F
- Μπαρκαρούτσος
Τη Williams & τη Sharapova ξέρω από tennis..
Από άνδρες ξέρω κάποια ονόματα παραπάνω, αλλά υποστηρίζω Djokovic! Από την εποχή που όλοι πορώνονταν με Nadal & Federer!
Από άνδρες ξέρω κάποια ονόματα παραπάνω, αλλά υποστηρίζω Djokovic! Από την εποχή που όλοι πορώνονταν με Nadal & Federer!
Ναι αλλά είναι ερυθρός αστέρας ο Ντζοκοβιτς...
Σε λίγο Μάρεϊ - Ραονιτς . Όποιος κερδίσει τελικό με Ντζοκοβιτς την Κυριακή
SM-G920F
Σε λίγο Μάρεϊ - Ραονιτς . Όποιος κερδίσει τελικό με Ντζοκοβιτς την Κυριακή
SM-G920F
- Kostomanolis
Καλημερα και απο μενα, 5η μερα αρρωστος και 2η εβδομαδα οικιγενειακως αρρωστοι.
Ξεκινησαμε το 16/1 με οστρακια ο μικρος, συνεχισα εγω για ενα τριημερο, η γυναικα μου ενα διημερο και πανω που ειπαμε τελος, εριξε ενα τριημερο πυρετο ο μικρος, και η γυναικα μου και εγω ειμαστε τεζα απο Δευτερα. Χαμομηλακι λοιπον και οχι καφες εσχατως...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Ξεκινησαμε το 16/1 με οστρακια ο μικρος, συνεχισα εγω για ενα τριημερο, η γυναικα μου ενα διημερο και πανω που ειπαμε τελος, εριξε ενα τριημερο πυρετο ο μικρος, και η γυναικα μου και εγω ειμαστε τεζα απο Δευτερα. Χαμομηλακι λοιπον και οχι καφες εσχατως...
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Kostomanolis
Και μιας και αναφερθηκε την επομενη της γιορτης μου 22/5 κλεινω 2 χρονια ακαπνος μετα απο συνολικα (γιατι το ειχα κοψει για ενα χρονο)10+ χρονια.
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Μπαρκαρούτσος
Καλημέρα και περαστικά αδερφέ.
Κυκλοφορεί ένας ιός με υψηλό πυρετό (39+) τον οποίο έχει η γυναίκα μου από την Τετάρτη και ο μικρός (7 μηνών) από σήμερα. Ευγενική χορηγία του νηπιαγωγείου της κόρης, η οποία είναι μια χαρά. Εγώ κρατάω ακόμα, ευτυχώς.
Οπότε, καφές και ουχί κάτι άλλο.
Κυκλοφορεί ένας ιός με υψηλό πυρετό (39+) τον οποίο έχει η γυναίκα μου από την Τετάρτη και ο μικρός (7 μηνών) από σήμερα. Ευγενική χορηγία του νηπιαγωγείου της κόρης, η οποία είναι μια χαρά. Εγώ κρατάω ακόμα, ευτυχώς.
Οπότε, καφές και ουχί κάτι άλλο.