Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
joshua έγραψε:Να σου πω εγω Αποστολη τι φοβαμαι; Φοβαμαι τον εγωισμο και τις ιδιοτροπιες μεγαλων σε ηλικια προπονητων,προπονητων που αισθανονται το ειδικο βαρος του ονοματος τους μεγαλυτερο της ομαδας που προπονουν γιαυτο και γενιμα προτιμω πιο νεους προπονητες με φιλοδοξιες και διαθεση να τσαλακωθουν.
τύπου Πασιένσια;
Το θέμα με τον πιο νέο είναι οτι α) πρέπει να έχει και ένα ειδικό βάρος ως όνομα και βιογραφικό για να κουμαντάρει τα αποδυτήρια (οπαδούς και αρδ, και ο Μουρίνιο να έρθει, θα έχουμε γκρίνια, πνεύμα, μαγκιά, κλανιά και κόντρες) και β) εάν το έχει αυτό, φοβάμαι οτι δεν θα έχει κίνητρο να έρθει να δουλέψει σε εμάς, με την έννοια οτι θα ψάχνει βήματα προς τα πάνω στην καριέρα του (ο Στέφενς πως ήρθε; φράγκα και διαφορετική εμπειρία, στη φάση που είναι αυτή παίζει μεγαλύτερο ρόλο).
Συμφωνώ απολύτως με Τζόσουα ως προς τυχόν μη έξοδο στα προκριματικά τσάμπλι.Δε συζητείται πως θα πρόκειται για παταγωδέστατη αποτυχία,ικανή να πάει το αγωνιστικό απίστευτα πίσω!Μέχρι τότε επιβεβλημένη η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της χρονιάς υπό τις οδηγίες του.
Γνώμη μου πως θα'χει πετυχημένη κατάληξη η σεζόν.Και η κουβέντα,που γίνεται εδώ και κάποιο διάστημα εδώ μέσα,ομολογώ σε ως επί το πλείστον σοβαρό επίπεδο,θα αποκτήσει μουσειακό ενδιαφέρον!
αυτο ελειπε να μην βγουμε και δευτεροι..ειπαμε μπορει ο προπονητης να κανει λαθη μεχρι τωρα εκ του αποτελεσματος,αλλα μην τρελαθουμε τωρα...τουλαχιστον δευτεροι ειναι πιο εφικτο απο το κυπελο..εχουμε μια απαισιοδοξια λογω εμφανισεων αλλα μην ξεχνατε οτι εχουμε καλο ροστερ φτανει να ξυπνησουν..βαση στατιστικων και νοοτροπιας πιστευω στο τελος οι παικτες θα κανουν το καθηκον τους
Υ.Σ αυριο θελω να δω τον αργεντινο οποσδηποτε και χουσεν βασικο..αμα ειναι να πειραματιστουμε θα ηθελα να δω και καποιο αλλο συστημα ας πουμε 4-4-2 η 3-5-2,αλλα δεν ειμαι αυτος που θα κατεβασει ενδεκαδα,απλα λεω τι θα ηθελα να δω
navigator11 έγραψε:Συμφωνώ απολύτως με Τζόσουα ως προς τυχόν μη έξοδο στα προκριματικά τσάμπλι.Δε συζητείται πως θα πρόκειται για παταγωδέστατη αποτυχία,ικανή να πάει το αγωνιστικό απίστευτα πίσω!Μέχρι τότε επιβεβλημένη η ολοκλήρωση των υποχρεώσεων της χρονιάς υπό τις οδηγίες του.
Γνώμη μου πως θα'χει πετυχημένη κατάληξη η σεζόν.Και η κουβέντα,που γίνεται εδώ και κάποιο διάστημα εδώ μέσα,ομολογώ σε ως επί το πλείστον σοβαρό επίπεδο,θα αποκτήσει μουσειακό ενδιαφέρον!
ποια θα ναι η επιτυχια της ομαδας και ποιους στοχους εχει η ομαδα και τι ζηταμε εμεις οι οπαδοι την συγκεκριμενη χρονικη περιοδο η μαλλον τι ζηταμε στο τελος της χρονιας?μπορει καποιος να συνοψισει για να καταλαβουμε το σκεπτικο?δηλαδη αμα βγουμε δευτεροι και τιποτα αλλο ειμαστε ευχαριστημενοι? αν ναι την επομενη χρονια θα αναμενουμε καποιο τιτλο η εισοδο στον τσαμπιον λιγκ? τελικα δεν εχω καταλαβει με τι θα ειμαστε χαρουμενοι..εγω παντως εαν δω ,παθος,αλλαγη νοντροπιας ,λιγο μπαλιτσα ,και κοσμο να κανει την ΤΟΥΜΠΑ κολαστηριο μου αρκει..τωρα οι τιτλοι και τα λοιπα δεν εξαρτωνται μονο απο μας
ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ.
θειος σου ειναι? τι μεχρι τελικης πτωσης?δηλαδη μεχρι να πατωσουμε? εγω τον στηριζα ,τωρα μου ναι αδιαφορος,και μετα το τελος της χρονιας η θα τον γουσταρω η θα χω αρρωστησει...μακαρι το δευτερο και ας εχω 40 πυρετο...ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ
Μην γραφουμε μονιμως τα αυτονοητα!εννοειται πως πρεπει να μεινει ο Στεφενς για οσο καιρο περισσοτερο.Με το ζορι να μας πεισουν μεσα στο 6μηνο οτι πρεπει να αλλαξουμε προπονητη.Η προπαγανδα που τρωμε φετος ειναι ανευ προηγουμενου.Κλειστε ολοι τα αυτια σας και στηριξτε την ομαδα.
Το αν θα είναι επιτυχημένη η χρονιά θα το κρίνει η διοίκηση της ΠΑΕ στο τέλος της αγωνιστικής σεζόν. Μπορεί πχ να μην πάμε τελικό και να μην βγούμε πρώτοι στα play-off, αλλά αυτό να οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό σε εξωαγωνιστικούς λόγους (κοράκι, τιμωρίες, τραυματισμοί) και η διοίκηση να κρίνει ότι ο προπονητής κρίνεται επαρκής για τους στόχους που βάζει.
Μπορεί η ομάδα μέχρι τέλους να συνεχίζει να παρουσιάζει αυτήν την αξιοθρήνητη εικόνα στα εκτός έδρας ματς που είδαμε στις 3 τελευταίες ήττες και η διοίκηση να μην του ανανεώσει την εμπιστοσύνη της.
Κάνω την αρχή,λέγοντας πως με πειστικές εμφανίσεις,που θα μας εξασφαλίσουν την πρωτιά στα πλέυ-όφφς,αξιόμαχη παρουσία με Μπενφίκα κι όπου βγεί,θα'μαι αρκετά ικανοποιημένος.Καλοδεχούμενο και το κύπελο,δίχως να χαλαστώ κι αν στραβώσει η δουλειά κάπου.Το θεωρώ ήσσονος σημασίας και ουσίας,πέραν της όποιας φιγούρας!
Το θέμα είναι μέχρι τα πλέϋ-όφφς όσο το δυνατον να περιοριστούν οι εμφατικά άσχημες εμφανίσεις του τελευταίου διαστήματος.Κυριως,πέραν και της όποιας αγωνιστικής-βαθμολογικής αξίας,για το θυμικό του κόσμου,ώστε να'ναι σε καλή κατάσταση την κρισιμότερη περίοδο της σεζόν!
Το να καταθετεις ευλογους προβληματισμους, να ασκειται εντονη κριτικη με επιχειρηματα κ να αποδιδεις σε καθε περιπτωση τα του Καισαρος τω Καισαρι, χωρις να καταφευγεις σε ευχολογια βασιζομενος απλα σε ενα βιογραφικο καθως το γηπεδο ειναι ο καθρεφτης της δουλειας του οποιοδηποτε, δεν ειναι πολεμος ουτε εμπαθεια..
Οπως επισης δεν πρεπει να συνεχισουμε να ενεργουμε σαν ιθαγενεις, γιατι θα μας φερονται και ετσι..
Κανεις δεν ειπε πως πρεπει να φυγει ο Στεφενς..
Πρεπει απλα ολοι ανεξαιρετως να ξυπνησουν κ να αναλαβουν τις ευθυνες που τους αναλογουν..
Αυτη η μουγγη, ανευθυνη διοικηση (ελπιζω οχι ευνουχισμενη απ'το Σαββιδη) πρεπει επιτελους να σχεδιασει μια στρατηγικη, να την επικοινωνησει στον κοσμο κ να τη στηριξει με καθε κοστος..Αν η στρατηγικη υπαγορευεται απο τις επιθυμιες του Σαββιδη και περιοριζεται σε νικες με γαυρο κ σ'ενα κυπελλακι, τοτε εγκλωβιζομαστε σε εφημερους στοχους κ δεν θ υπαρχει προοδος..
Και αν αυτοι οι εφημεροι στοχοι αποτελουν το μονο κριτηριο για την αξιολογηση κ παραμονη του Στεφενς, και ετσι του εχει επικοινωνηθει, τοτε προφανως και αυτος δε μπορει να δουλεψει σωστα μην εχοντας τα καταλληλα εχεγγυα, και εγκλωβιζεται κ η δουλεια του σ'αυτη την βραχυπροθεσμη προοπτικη...
Οποτε πρεπει πρωτα απ'ολα να χαραξουν ενα μακροπνοο πλανο παιρνοντας την αποφαση αν ο εκφραστης/εφαρμοστης του, θα ειναι ο Στεφενς ή οχι...
Τον πιστευεις, σε πειθει, σε εμπνεει, τον εμπιστευεσαι?
Του δινεις κλειστο 2ετες και ΗΔΗ εχεις αρχισει να ψαχνεις τους παικτες που θελει (οχι αλλα καβουρια, οχι αλλους δανεικους, σε λογικα πλαισια παντα..) για να χτισει απο το καλοκαιρι, αφου θα υπαρχουν μαζικες φυγες παικτων (ανεπαρκεις,αργοι,χωρις προσωπικοτητα,δανεικοι,μεγαλοι,εθνικατοι..)
Το ανακοινωνεις, τον στηριζεις, αναλυεις ξεκαθαρα τους λογους κ δινεις το συνθημα για να επιστρεψει η καβλα..
Αλλιως τον αφηνεις να ολοκληρωσει τις υποχρεωσεις του (πιεζοντας τον να εκπληρωσει το βασικο στοχο της εξοδου στο Τσαμπι και να τα δωσει ολα για το μαστραπα) και βρισκεις αμεσα προπονητη που θα παρακολουθει στενα την ομαδα για να διαμορφωσει αποψη και να αποκτησει εικονα (οσο εφικτο ειναι αυτο απο μακρια) του εμψυχου υλικου και των αναγκων της ομαδας βασει της φιλοσοφιας του..
ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΧΟΥΜΠ ΣΤΕΦΕΝΣ: "Εεεεμμ... Α...."
Παύλος Δερμιτζάκης: Π.Α.Ο.Κ. ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ!!!
Αν αλλάξεις το όνομα είσαι κοντά..
Ώστε κανείς δεν πήρε χαμπάρι ακόμα έτσι? Κοιμόμαστε για άλλη μια φορά..
Και κάθεστε και μαλώνετε για έναν προπονητή που του χρόνου δε θα είναι εδώ.. muppet show καταντήσαμε..
joshua έγραψε:Τι ειπες ρε φιλε πωωωω κατσε να τρεξω να διαβασω τον μεντιζη...
Geo εγω αυτο που βλεπω μονο ολλανδικο ποδοσφαιρο δεν ειναι,θαυμασα ολλανδικο ποδοσφαιρο βλεπωντας τα πιτσιρικια της Αλκμμαρ και δεν ειδα καμια αμυντικη γραμμη στη σεντρα.
Υ.Γ who the fuck is mr pasxalis mentizis?
Υ.Γ2 Τα αδιεξοδα θα τα δουμε στο τελος της χρονιας βαση στοχων πιυ θα εχουν επιτευχθει.
Στο πνευμα σου σε απαντω who the fuck is you
Εγω δεν ζητησα να υιοθετησει κανεις την αποψη μου,απλως την εξεφρασα,αντιθετα με εσενα που με προετρεψες να διαβασω τον κανενα και προφανως να υιοθετησω την δικη του.
ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΧΟΥΜΠ ΣΤΕΦΕΝΣ: "Εεεεμμ... Α...."
Παύλος Δερμιτζάκης: Π.Α.Ο.Κ. ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ!!!
Αν αλλάξεις το όνομα είσαι κοντά..
Ώστε κανείς δεν πήρε χαμπάρι ακόμα έτσι? Κοιμόμαστε για άλλη μια φορά..
Και κάθεστε και μαλώνετε για έναν προπονητή που του χρόνου δε θα είναι εδώ.. muppet show καταντήσαμε..
επειδη ολη μερα ασχολουμαι με τον ΠΑΟΚ αλλα ειμαι χαζος και δεν καταλαβα ποιος ειναι ο ετοιμος αντικαταστατης...κουβεντα κανουμε καφενειακα πες το μας σιγα το κακο
Καλησπέρα σε όλους (λόγω της σχετικά νέας εγγραφής μου)
από το nickname εύλογα συμπεραίνει κάποιος και την ηλικία μου.Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι οτι σε κανένα τόπο πολιτισμένο ΔΕΝ κρίνεται προπονητής σε 6 μήνες.
ειλικρινά ακόμη και στην εργασία μου προσπαθώ να περάσω το κάτω τα χέρια από τον κ.Στέφενς.
Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν να αμφισβητείται (όχι εδώ-σε ραδιόφωνα και φυλλάδες εννοώ) ένας άνθρωπος που έχει κατακτήσει ευρωπαικό τίτλο αν μη τι άλλο...
μη τρώμε το παπά τόσο εύκολα,κλείνουμε τα αυτιά και στηρίζουμε τον Προπονητή του Π.Α.Ο.Κ!